Karatay Diyeti! Sende Katil sende zayifla!

Vücüdumu daha rahat dinç hissediyorum pazartesi tartılacam bakalım kac kilo vermişsin cok hızlı bir sekilde kiloda veremem ama az az gider herhalde kilolar
Boyunuz kilonuz kilonuz ne kadardı bn 165 boyundayım en son tartıdıgımda 67 dim ama almışımdır çünkü bayadır tartılmıyorum

3 tane rafadan yumurta biraz zeytin peynir maydonoz havuç ve yeşil çay içtim ara öğünlerde gun kurusu kayısı ve bolca su içecem insallah

2 haslanmis yumurta 5 zeytin peynir domates 4 ceviz yedim gayet guzel gidiyor tatli ve ekmek tarzi bisey yemedim kahvalti yapali 3 saat oldu ama hala aclik yok ekmeksizde doyuluyormus gercekten

Kızlar günaydın bn bu sabah kalktım 2 bardak su içtim şimdi kahvaltı hazırlıcam sizde durumlar nasıl
2 haslanmis yumurta 5 zeytin peynir domates 4 ceviz yedim gayet guzel gidiyor tatli ve ekmek tarzi bisey yemedim kahvalti yapali 3 saat oldu ama hala aclik yok ekmeksizde doyuluyormus gercekten
Sabah Omlet zeytin peynir salatalık ceviz marul maydanoz elma yedim su içtim yanınada açlık hissetmedim bende 6 7 gibide akşam yemegi yerim bugün ne yapmayı düşünüyorsunuz kızlar

Sabah Omlet zeytin peynir salatalık ceviz marul maydanoz elma yedim su içtim yanınada açlık hissetmedim bende 6 7 gibide akşam yemegi yerim bugün ne yapmayı düşünüyorsunuz kızlar
Bnde açlık hissi başladı ara öğün olarak 5 tane gun kurusu kayısı yedim yakması 1bucuk litre su içtim akşama kadar daha içerim akşam yeşil mercimekli bulgur pilavı salata ve bir kase yogurt hazırlıcam inşallah

aksama balik ve salata yiyicem insallah
Bende haşlanmış tavuk tavuk corbası yapmayı düşünüyom yanına yogurt belki salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…