Aynn birbirimize destek olursak dahada kolaylaşır benimde diyet arkadaşına ihtiyacım var burda bir iki bişey bile yazsak o bile destekHosbukdum birbirimize destek olalım bnm diyet arkadaşına ihtiyacım var hepimize Şimdi de başarılar dılıyorum
Siz ne zmn başladınız dıyeteAynn birbirimize destek olursak dahada kolaylaşır benimde diyet arkadaşına ihtiyacım var burda bir iki bişey bile yazsak o bile destek
Dogru düzgün anlamda pazar gunü başladım yarın 1 hafta olacakSiz ne zmn başladınız dıyete
Etkisini farkettiniz mi 1 hafta daDogru düzgün anlamda pazar gunü başladım i yarın 1 hafta olacak
Vücüdumu daha rahat dinç hissediyorum pazartesi tartılacam bakalım kac kilo vermişsin cok hızlı bir sekilde kiloda veremem ama az az gider herhalde kilolarEtkisini farkettiniz mi 1 hafta da
Boyunuz kilonuz kilonuz ne kadardı bn 165 boyundayım en son tartıdıgımda 67 dim ama almışımdır çünkü bayadır tartılmıyorumVücüdumu daha rahat dinç hissediyorum pazartesi tartılacam bakalım kac kilo vermişsin cok hızlı bir sekilde kiloda veremem ama az az gider herhalde kilolar
155 boy 70 kiloydum başladıgımda boyunla kilon yine iyi canım benden daha cabuk verirsinBoyunuz kilonuz kilonuz ne kadardı bn 165 boyundayım en son tartıdıgımda 67 dim ama almışımdır çünkü bayadır tartılmıyorum
Birlikte basaracaz canım inşallah155 boy 70 kiloydum başladıgımda boyunla kilon yine iyi canım benden daha cabuk verirsin
Inşallah canım hep beraber verelim bu kilolarıBirlikte basaracaz canım inşallah
Kızlar günaydın bn bu sabah kalktım 2 bardak su içtim şimdi kahvaltı hazırlıcam sizde durumlar nasıl
Sabah Omlet zeytin peynir salatalık ceviz marul maydanoz elma yedim su içtim yanınada açlık hissetmedim bende 6 7 gibide akşam yemegi yerim bugün ne yapmayı düşünüyorsunuz kızlar2 haslanmis yumurta 5 zeytin peynir domates 4 ceviz yedim gayet guzel gidiyor tatli ve ekmek tarzi bisey yemedim kahvalti yapali 3 saat oldu ama hala aclik yok ekmeksizde doyuluyormus gercekten
Bnde açlık hissi başladı ara öğün olarak 5 tane gun kurusu kayısı yedim yakması 1bucuk litre su içtim akşama kadar daha içerim akşam yeşil mercimekli bulgur pilavı salata ve bir kase yogurt hazırlıcam inşallahSabah Omlet zeytin peynir salatalık ceviz marul maydanoz elma yedim su içtim yanınada açlık hissetmedim bende 6 7 gibide akşam yemegi yerim bugün ne yapmayı düşünüyorsunuz kızlar
aksama balik ve salata yiyicem insallahSabah Omlet zeytin peynir salatalık ceviz marul maydanoz elma yedim su içtim yanınada açlık hissetmedim bende 6 7 gibide akşam yemegi yerim bugün ne yapmayı düşünüyorsunuz kızlar
Bnde açlık hissi başladı ara öğün olarak 5 tane gun kurusu kayısı yedim yakması 1bucuk litre su içtim akşama kadar daha içerim akşam yeşil mercimekli bulgur pilavı salata ve bir kase yogurt hazırlıcam inşallah
Bende haşlanmış tavuk tavuk corbası yapmayı düşünüyom yanına yogurt belki salataaksama balik ve salata yiyicem insallah
Bnde hafif baş ağrısı başladı sizde de var mıBende haşlanmış tavuk tavuk corbası yapmayı düşünüyom yanına yogurt belki salata
Ilk iki gün bendede olmuştu alışma süreci galibaBnde hafif baş ağrısı başladı sizde de var mı