Karatay Diyeti! Sende Katil sende zayifla!

İyiakşamlar kızlar
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Filtre kahve
Ögle
Türk kahvesi
1 parca börek
Akşam
1 adet kuru biber dolması
Bol salata
Yogurt

Slm. Bende başlamak istiyorum. İki öğünü sahur ve iftar olarak yapıp sahura kadar 10 bardak su içsem kabul olur mu ki diyetim hocam😂😂😂başka turlu durmayacak bu boğaz
Bazen ben de böyle düşünmüyor değilim 😃 Ama günah olur diye de korkuyorum hani Allah rızası için değil de zayıflamak için tutuyorum diye 😏 Bir aklım da diyor rabbim zaten sağlıklı olalım diye vermiş bu orucu ama işte bilemedim 🤔

süpersin bak böyle beslenmeye devam ettiğimiz sürece yağlar eriyecek
Aynen canım ya insta da filan hep tariflere bakıyorum Karatay diyetine uygun olan mesela mercimek krep yapmayı düşünüyorum galiba ben bu isi başaracağım iyice hirslaniyorum bunları görünce hep 😝

Dun aksam yediklerim:
yagsiz pirzola 3 dilim ve mantar
yaninda su

önceki aksam
mercimek corbasi yetti bana

Bu sabah kurallara uymadim cunku yetisemedim.
Aksam ne yiyecegim konusunda kararsizim.

Hareket olmadigi hic gram ilerleme goremiyorum sanki :) Aquafit yapmaya karar verdim haftada iki gun, bilmeyenler icin: Havuzda pilates.
Bir gun de spor salonuna gitmeyi dusunuyorum /

Kızlar ben şu an çok açtım ve hazır çiğ köfte yedim bol yesillikle yanında ayran artık bişey yemem ve Leslie 3 mil yaparım

Merhaba kızlar işlerimden dolayı yazamadım yazacak oldugunda hep bişey çıkıyor bir ara başlayıp sag sola koşturmaktan devam edemedim bugün yine başladım kahvaltıda yumurta zeytin peynir kaymak ceviz süt maydanoz marul elma yarımda ayva yedim su bitki cayı ictim yanına kuruyemiş mandalina elma atıştırdım akşama balık salata yanına roka maydanoz turp yedim

20191209_120838.jpg

Tünaydın kızlar yorgunluktan bugün 11 gibi kahvaltı ettim fotografı anca atabildim atmasıda zormuş gerci ya da bilmedigimden zorlandım🤔😆

Merhaba arkadaslar
Diyete devam
Tartilamiyorum cunku tartim bozuldu :KK70:
Persembe aksami Zumbaya basliyorum :KK59:
Dun sabah yine karatay kahvalti tabagiyla kahvaltimi yaptim: iki tane haslanmis yumurta, peynir zeytin domates
aksam yagsiz tavuk yedim
bu sabah calistigim icin ve mesai yapacagim icin
iki dilim kepekli ekmegin arasina tavuk gogusu füme yedim
az once yarim avuc ceviz yedim ve su iciyorum
aksam yemege cikacam, yemekte izgara et yemegi dusunuyorum yanina bol salata ve ayran

X