Peki kayısı çekirdeği ile kabak çekirdeği yiyebilir mıyızIlk iki gün bendede olmuştu alışma süreci galiba
Bisey olmaz bence kabak cekirdegi faydalı zaten ama tuzsuz olursa daha iyi olabilir kayısı cekirdegi bademe benziyor onunda zararı olmazPeki kayısı çekirdeği ile kabak çekirdeği yiyebilir mıyız
Teşekkür ederim canımBisey olmaz bence kabak cekirdegi faydalı zaten ama tuzsuz olursa daha iyi olabilir kayısı cekirdegi bademe benziyor onunda zararı olmaz
Rica ederim canımTeşekkür ederim canım
Bende şimdi yedim haşlanmış tavuk corbasını yaptım bide yanina patlıcan salatası domates sosu açıkmasın inş acikirsan yogurt kuruyemiş falan yersinKızlar akşam mercimekli pilav ve patlıcan yoğurtlarım yedim 5 gibi umarım ilerleyen saatlerde acıkmam
Valla evde sütlü kadayıf var zor tutum kendimi insan dikkat etmeye çalıştıkça insanın sanki canı daha çok ıstıoBende şimdi yedim haşlanmış tavuk corbasını yaptım bide yanina patlıcan salatası domates sosu açıkmasın inş acikirsan yogurt kuruyemiş falan yersin
Genelde evde tatlı hamur işlerini ben yaparım diyete girince yapanda olmuyor yapılırsa bir sütlaç bi puding belki evdekiler tatlı falan yediklerinde görmezden geliyom sende gormemeye calış canım insanın canı istiyor ama kuruyemişe suya falan veriyom kendimiValla evde sütlü kadayıf var zor tutum kendimi insan dikkat etmeye çalıştıkça insanın sanki canı daha çok ıstıo
Haklısın tutam kendımıGenelde evde tatlı hamur işlerini ben yaparım diyete girince yapanda olmuyor yapılırsa bir sütlaç bi puding belki evdekiler tatlı falan yediklerinde görmezden geliyom sende gormemeye calış canım insanın canı istiyor ama kuruyemişe suya falan veriyom kendimi
Kız az tadına bak nefsini körelt çok yeme amabende kestane yedim biraz insallah bisey olmaz
cok yemediyse bişey olmaz herhalde yaglı bisey degil sonuctabende kestane yedim biraz insallah bisey olmaz
aynen umarim bisey olmaz artikKız az tadına bak nefsini körelt çok yeme ama
Olmaz bişey kestane tok tutar hemaynen umarim bisey olmaz artik
Aramiza yeni katilanlar merhaba.
Kizlar karatay diyetinde yasakli olan seyleri daha once paylastim, lutfen takipte kalin.
kitabini satin almanizi tavsiye ederim,.
pekmez bal vs yasak
ekmek, seker, tuz, un yasak
badem fistik vs, bir avuc ara ogun yada kahvaltida tuketebilirsiniz
ayrica kestane olabildigince uzak durun, cok fazla kalori iceriyorl
Ekledigim dosyalar ornek bir haftalik menu fikir amacli
SS yaptim biraz karisik olabilir ama 1. gun 2.gun diye basliklar yaziyor.
[/QUOTE kız valla badem ile bal çok lezzetli oluyprmus
Merhaba canım özletin kendini nasılsın nasıl gidiyor diyetAramiza yeni katilanlar merhaba.
Kizlar karatay diyetinde yasakli olan seyleri daha once paylastim, lutfen takipte kalin.
pekmez bal vs yasak
Siz ne zamndır yapıyorsunuz kaç kilo verdınızAramiza yeni katilanlar merhaba.
pekmez bal vs yasak