Karatay Diyeti! Sende Katil sende zayifla!

Boy 1.57
Kilo 64
Hedef 58
A
Yaş var biraz zor veriyorum
Yaş 50

Tabiki menulerimizi paylasabiliriz. COk guzel bir fikir.
Hatta kitaptan da tarifler paylasabilirim. Fikir olur hepinize.
bende gercekten baslayamadim.

Bence hepinize uygun olan bir gun secelim, o arada herkes alisverisini yapabilir, bu sayede evde alisveris bittigi zaman diyetimiz yarida kalmaz. ayrica saglikli dogal yogurt yemek cok onemli bu diyette. Yogurt yapma asamasinida resimli paylasacam. Bizim evde cok yogurt yeniliyor ondan dolayi nerdeyse her hafta iki kilo mayaliyorum.
Ekmek yerine ceviz yiyin sabahlari.

Sizin icin pazar gunu baslamak uygunmu?

Karatay Diyeti
KiloBoyIdeal kilo
Devys
70​
1.5550-55
Yarenim
MochaChocolate
70​
1.5550-55
Shusui
T tlycgdm
77​
1.63
65​
yalnizlikcaa
61​
1.55
TemelinSafinazi TemelinSafinazi
Nergis 35 Nergis 35

Benim icin pazar uygun oraya buraya gitmekten bir türlü düzgün başlayamadım

Tabiki menulerimizi paylasabiliriz. COk guzel bir fikir.
Hatta kitaptan da tarifler paylasabilirim. Fikir olur hepinize.
bende gercekten baslayamadim.

Bence hepinize uygun olan bir gun secelim, o arada herkes alisverisini yapabilir, bu sayede evde alisveris bittigi zaman diyetimiz yarida kalmaz. ayrica saglikli dogal yogurt yemek cok onemli bu diyette. Yogurt yapma asamasinida resimli paylasacam. Bizim evde cok yogurt yeniliyor ondan dolayi nerdeyse her hafta iki kilo mayaliyorum.
Ekmek yerine ceviz yiyin sabahlari.

Sizin icin pazar gunu baslamak uygunmu?

Karatay Diyeti
KiloBoyIdeal kilo
Devys
70​
1.5550-55
Yarenim
MochaChocolate
70​
1.5550-55
Shusui
T tlycgdm
77​
1.63
65​
yalnizlikcaa
61​
1.55
TemelinSafinazi TemelinSafinazi
Nergis 35 Nergis 35

Isteyen istedigini paylaşın sabah kahvaltısi akşam yemegi öneriler olabilir

Ben bugun basladim;
Bugunun kahvaltisi, karatay kahvalti tabagi:
IMG_3353.jpg

Arkadaşlar kimse yazmıyor bir birbirimize destek olalım ben 2 gündür griple savaşıyorum ama diyetten vazgeçmedim tabi sabah omlet yedim domates yeşillik peynir zeytin akşam da tavuk goguslu fırında zeytinyağlı tava yedim yanında yoğurtla

Arkadaşlar kimse yazmıyor bir birbirimize destek olalım ben 2 gündür griple savaşıyorum ama diyetten vazgeçmedim tabi sabah omlet yedim domates yeşillik peynir zeytin akşam da tavuk goguslu fırında zeytinyağlı tava yedim yanında yoğurtla

Arkadaslar katilmak isteyenleri listeye ekleyecegim, fakat bunu anca aksam yapabilirim. Yediklerimi paylasamadim ksra bakmayin yogun bir hafta sonu gecirdim. Cumartesi aksami firinda sebzeli balik yanina limonlu salata yedim. Dun sabah yinede karatay kahvalti tabagini hazirladim, gercekten saat 17e kadar beni tok tutuyor. Arada bir avuc ceviz yiyorum yada turk kahvesi. Dun aksam firinda tavuk yedim.

Bu aksam icin henuz menu dusunmedim, tariflere bakacam.
Sporumu ise hala yapamadim, spor gercekten sart.

Aksam size kitaptan tarifler paylasacagim.

Bende geleyim yeni başladım Karataya. Ekmeği kestim şeker de uzun zamandır yemiyorum,bakalım inşallah son 7 kgmu veririm.
Boy 170
Kilo 63
İdeal kilo 57
Lütfen boyuna göre kilon iyi demeyin :KK70: önceden zayıf olup şimdi kilo almış biri olarak alışamadım arkadaslar ayrıca 70lerden geldim buralara. Eski kiloma gelip kıyafetleri giymek istiyorum. Omuzlarım çok geniş olduğu için , olabildiğince zayıf olmak istiyorum. Şimdilik hedef 57 ama 53-55 arasında düşünüyorum duruma göre bende varım

Bende geleyim yeni başladım Karataya. Ekmeği kestim şeker de uzun zamandır yemiyorum,bakalım inşallah son 7 kgmu veririm.
Boy 170
Kilo 63
İdeal kilo 57
Lütfen boyuna göre kilon iyi demeyin :KK70: önceden zayıf olup şimdi kilo almış biri olarak alışamadım arkadaslar ayrıca 70lerden geldim buralara. Eski kiloma gelip kıyafetleri giymek istiyorum. Omuzlarım çok geniş olduğu için , olabildiğince zayıf olmak istiyorum. Şimdilik hedef 57 ama 53-55 arasında düşünüyorum duruma göre bende varım
Keşke sizin gibi olsam daha ne isterim😀

Aksam yemegi
Tereyaginda bulgur (gercek tereyagiyla yemeklerinizi pisirin)
Haslanmis tavuk gogusu
Kozlenmis acili patlican
Ve haslanmis brocolli
Eki Görüntüle 2561067
Çok güzel göründü gözüme 😀 ben de hep yemekleri ya gerçek tereyağı ile ya da zeytinyağ ile yapıyorum hem daha hafif ve lezzetli oluyor

X