Karatay Diyeti! Sende Katil sende zayifla!

Günaydın arkadaşlar bende karatay usulü ile zayıflaya maya çalışıyorum bende bugün tereyag lı lorlu omlet yedim

Kızlar karatay usülü beslenince sütümüz azalır mı? Benim bebeğim de 3 aylık anne sütü alıyor sadece. Öğünlerin arasının uzun olması sütü azaltır mı? Emzirme döneminde daha çok kilo aldım çok rahatsız ediyor.

Ben zannetmiyorum süt et ürünleri sebze meyve kuruyemiş var doyurucuda oluyor kural olarak yok kibrit kadar peynirmiş su kadar zeytin falan demiyor ben kahvaltıdada fazlasiyla doyuyom akşam yemegindede kuruyemişlerde atıştırıyom gayet yeterli geliyor ama tabi aile hekimine falanda sorabilirsin yine

Ben de öyle düşünüyorum aynen aç kalmadğm sürexe sıkıntı olmaz inşallah

Ben daha önce yapmıştım zaten sadece ekmek şeker pirinç makarna filan yemeyeceksin meyve de günde bı porsiyon yiyilebiliyorsun bir buçuk ayda 8 kilo kadar vermistim sutum zaten yetmiyordu ama her hangi bir azalma söz konusu olmadı

merhaba ben de istiyorum. bugün başladım. sabah kahvaltı yaptım. bir de akşam yiyeceğim. ne yesem bilemedim

karatay diyet yemek tarifleri diye aratin googleda. tarifler sinirsiz
birde karatay diyet kitabini almanizi tavsiye ederim

Inanirim bende oyleyim gercekten. Kahveyi asla birakamam hayatimin bir parcasi resmen.
Ac karnina su icmekte olur tabiki

Size harfiyen katiliyorum. Kesinlikle bir yasam tarzi, ve bir kere seytanin bacagini kirip bu sekilde beslenmeye devam edersek ve tabiki hergun hareket, kilo denen birsey kalmaz.
Bende 30uma merdiven dayadim cok hizli kilo aldigimi farkediyorum. Ama dikkat edince 2 haftada 7 kilo kadar gidiyor .

Bu kurallar hepinizin isine yarayacak diye dusunuyorum. Ben cok kotuyum hergun basliyacagim diyorum ama hala baslamadim, bu topigi ben actim ama gelin gorunki hala ayni yerdeyim Bence sabit bir tarih belirleyip hep birlikte baslamak. Baslamak isteyenler boyunu kilosunu ve ideal kilosunu yazsin, bir liste yaparim, haftadan haftaya guncellerim ne dersiniz kizlar?

Bende başlayamadım ya
Boy 1,55
Kilo 70
Ideal kilo 50 -55 olsa oda yeter

günaydın
boy 163
kilo 77
hedef 65
bugün bir sorun oldu ve bozdum ama genelde tabir edilen karatay kahvaltısı yapıyorum akşama kadar bir şey yemiyorum bolca su,1 Türk kahvesi ve çay içiyorum. akşam eve gittiğimde yoğurt salata ve et veya herhangi bir yemek yiyorum. patates havuç olmayacak şekilde ben böyle uyguluyorum. ama bulgur için benim anladığım kadarıyla zayıflamak isteyen yemesin kilo koruyan sınırlı yiyebilir. diğer bakliyatlarda sınırlı sanırım. nohut özellikle nişasta yüksek olduğu için sınırlı

Merabalar . Daha yeni görüyorum paylaşımınızı . benimde boyum 1. 55 ve 1 sene de 6 kilo alarak 61 kilo oldum. hala dikkat etmiyorum. Sanırım irade problemim var.Bundan 1 sene önce 55 kiloyken bu diyeti uyguladım yürüyüş yaptım 10 günde 4 kiloya yakın vermiştim. Çok faydalı bir diyet

Tabiki menulerimizi paylasabiliriz. COk guzel bir fikir.
Hatta kitaptan da tarifler paylasabilirim. Fikir olur hepinize.
bende gercekten baslayamadim.

Bence hepinize uygun olan bir gun secelim, o arada herkes alisverisini yapabilir, bu sayede evde alisveris bittigi zaman diyetimiz yarida kalmaz. ayrica saglikli dogal yogurt yemek cok onemli bu diyette. Yogurt yapma asamasinida resimli paylasacam. Bizim evde cok yogurt yeniliyor ondan dolayi nerdeyse her hafta iki kilo mayaliyorum.
Ekmek yerine ceviz yiyin sabahlari.

Sizin icin pazar gunu baslamak uygunmu?

Karatay Diyeti
KiloBoy Ideal kilo
Devys
70​
1.5550-55
Yarenim
MochaChocolate
70​
1.5550-55
Shusui
T tlycgdm
77​
1.63
65​
Y yalnizlikcaa
61​
1.55
TemelinSafinazi
Nergis 35

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…