Ben zannetmiyorum süt et ürünleri sebze meyve kuruyemiş var doyurucuda oluyor kural olarak yok kibrit kadar peynirmiş su kadar zeytin falan demiyor ben kahvaltıdada fazlasiyla doyuyom akşam yemegindede kuruyemişlerde atıştırıyom gayet yeterli geliyor ama tabi aile hekimine falanda sorabilirsin yineKızlar karatay usülü beslenince sütümüz azalır mı? Benim bebeğim de 3 aylık anne sütü alıyor sadece. Öğünlerin arasının uzun olması sütü azaltır mı? Emzirme döneminde daha çok kilo aldım çok rahatsız ediyor.
Ben de öyle düşünüyorum aynen aç kalmadğm sürexe sıkıntı olmaz inşallahBen zannetmiyorum süt et ürünleri sebze meyve kuruyemiş var doyurucuda oluyor kural olarak yok kibrit kadar peynirmiş su kadar zeytin falan demiyor ben kahvaltıdada fazlasiyla doyuyom akşam yemegindede kuruyemişlerde atıştırıyom gayet yeterli geliyor ama tabi aile hekimine falanda sorabilirsin yine
merhaba ben de istiyorum. bugün başladım. sabah kahvaltı yaptım. bir de akşam yiyeceğim. ne yesem bilemedim
Limonlu su benim gibi reflünüz varsa felaket oluyor. Hatta sirkeli, özel karışım, o bu şu farketmiyor, açken içince direk geçmiş olsun, tüm gün mide ağrısı. Ben direk su içiyorum kalkınca. Neskafe en az günde 2 kupa ama sade ve şekersiz,sanmıyorum sıkıntı olacağını. Sıkıntı olacaksa kahveyi bırakamam diyeti bırakırım, tombikliği savunurum o derece
Karatay bi diyet değil yaşam tarzıdır. Yani bunu yaşam tarzınız haline getirirseniz ancak kilo verir ve ideal kilonuzda kalırsınız. Yani şimdi 2 öğün yiyeyim sonra yine 3 4 yaparım derseniz olmaz o iş.
Ben şu an emzirme sürecindeyim. Bebeğim ek gıdaya geçtikten sonra bende 2 öğüne döneceğim zaten yaş 30 a yaklaşıyo artık beslenme düzenine bi çeki düzen vermeli
Yasaklarda neskafe mi var ben yanlış mı görüyorum
Bende başlayamadım yaBu kurallar hepinizin isine yarayacak diye dusunuyorum. Ben cok kotuyum hergun basliyacagim diyorum ama hala baslamadim, bu topigi ben actim ama gelin gorunki hala ayni yerdeyimBence sabit bir tarih belirleyip hep birlikte baslamak. Baslamak isteyenler boyunu kilosunu ve ideal kilosunu yazsin, bir liste yaparim, haftadan haftaya guncellerim ne dersiniz kizlar?
Eki Görüntüle 2559539
Evet turk kahvesi icseniz alişınca bırakılıyor nescafeYasaklarda neskafe mi var ben yanlış mı görüyorum
Kimse cevap yazmamış. Bende yeni başladım Karatay diyetine
Grup oluşturarak her öğün ne yedigimizi paylaşıp birbirimize destek olsak çok iyi olmaz mı
Karatay Diyeti | |||
Kilo | Boy | Ideal kilo | |
Devys | 70 | 1.55 | 50-55 |
Yarenim | |||
MochaChocolate | 70 | 1.55 | 50-55 |
Shusui | |||
T tlycgdm | 77 | 1.63 | 65 |
Y yalnizlikcaa | 61 | 1.55 | |
| |||
| |||