Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

topik hayırlı olsun. bir şey sorucam bu klasik karatay kahvaltısı ne ola ki bıraz bununla ilgili bilgi verebilir misiniz. teşekkürler.
Tesekkur ederim.KKK demek : 2 yumurta,peynir,zeytin,domates.salatalik.yesillik, kayisi.1 ince belli bardak kuruyemis...yani karatay kahvaltisi....kisaca KK yazinca kadinlar klubuyle karistiriyorlar bizde KKK yaziyoruz o zaman karatay kahvaltisi oldugu anlasiliyor

Arkadaşlar günlük menülerımızı paylaşalım..kı..pazartesı tartı günü listeye gırelım....

Sabah..
KKK
Aksam...
2 kasik bezelye,3 tane kofte,1 kase naneli yogurt. Ayran ve 6 tane badem...
Spor...
20 dkk hastaneye kadar yuruyus...30 dkk hastaneden ise yuruyus...25 dkk isten eve yuruyus

R
Bende sabah 10 da yapmistim isten gec ciktim 19.30 da yeni yaptim ben bu kadar saatte acikmadim sen acikiyormusun

Ben de bugün ilk oglensiz gün olmasına rağmen pek acikmadim
Yalnız öğlen ayran ictim 200 ml sence leptini bozar mı icmese miydim?

Bide hala spora baslamadim leslie yapmak için yerimden kalkasim Yok neden böyle oldum ben
Nerde günde 11 km yürüyen bicnv
Omega 3 alayım en iyisi

Menumu yazayim

Sabah 10:00 kkk ancak domates salatalik yoktu
Zeytin peynir elma 1 yumurta 3 kuru kayısı
Aksam 19:00 1 tabak barbunya, 1 kase cacık

Iyi geceler
Bol leptinler

Kitaplarda ornek menude ara ogun var ama yapmiyoruz en az 5 saat yememek lazim...ayran.sutte kitapta gece acikirsaniz icebilirsiniz yaziyor ama hocaya sordukalrinda azda olsa leptini engeller demis....
Sanada iyi geceler canim

arada hiç bir şey yenmıyor mu? bu kahvaltıdakı zeytın salatalık vs sınırsız mı? kitabi okumadım da o yüzden çok soruyorum kusura bakmayın..zayıflamayı hep düşünüyorum da poğaça börek pastasız yaşayamam. o yüzden sadece ekmeği kesmeye karar verdim topiği okuyunca bir de zaten şekersiz bitki çayı içerim akşamları. işte başlangıçı böyle yapayım diyorum yavaş yavaş. topkten de faydalanırım...

:
kkk:sabah 10 3 kayısı 1 muz( yumurta olmadığı için) peynir domates salatalık badem ceviz fındık ve çay bol su öğlen:saat 14.30 1 lahmacun (haftalık hakkımı kullandım dışardaydım) 2 ayran yeşillik
akşam :19.30 1 çupra bol salata tahin pekmez bol su
hepimize leptin olsun
birde arada 1 saat yürüyüş tabi

Yeni baslayan arkadaslarimi kutlarim 2 gundur kacamaksiz gidiyorlar herkese iyi geceler

Gunaydin.
Dun aksam karatay usulu kirmizi mercimek corba, karaty usulu tavada hamsi( misir unu olmadan bugulama gibi oldu) bol soganli salata

20:30 da 500ml ayran

Bu sabah kahvaltim 2 yumurta , 10 zeyti n avuc icine yakin peynir domates salatalik

Aralarda sekersiz cay iciyorum

Karatay mutfagini okumaya basladim yemeklerimi oraya gore yapmaya karar verdim.

Bakalim dun ogleden sonra yasaklardan uzak durmaya basladim.

Meraba, bugün ki kahvaltı güzel olmuş, uzun süre tok kalmışsındır. Ben de aralarda açık çay içiyorum içine kabuk tarçın atıyorum o zaman daha güzel oluyor.
Karatay mutfağı kitabı yeni elime geçti ben de yemekleri ona göre yapcam inşallah.
Bu arada daha bugün 5. günüm olmasına rağmen dün bir arkadaşım bana pilates mi yapıyorsun, göbeğin biraz küçülmüş diye sordu çoook mutlu oldum.

ama kahvaltıda ceviz yok mu ??

süperrr...pazartesi tartıda farkı göreceğiz ilk ay çok güzel kilo veriliyor

sabah hastanede ultrasyonlarım vardı aç gitmem gerekiyordu işe geldim daha yeni kahvaltı yaptım
sabah...KKK
20 dkk hastaneye yürüyüş
15 dkk dolmuştan işe kadar yürüyüş dolmuş güzergahı değişmiş bakanlığın önünden geçmiyormuş, geç kaldım 20 dkk yürümeyeyeyim diye bindim aşağı caddede indim 15 dkk yürüdüm sözde dolmuşa bindim :44:

Bugun yemekte izmir kofte vardi , patateslerinden almadim 3 kofte ve suyundan 4- 5 kssik bulgur pilavi ve 2 kase cacik

Karatay diyetini 5 aydır yapıyorum tam 15 kılo verdim..çok sağlıklı bir diyet herkese tavsiye ederım

bende 5 aydır yapıyorum 11 kg verdim...siz iyi kg vermişsiniz
kaç kg yla başladınız şimdi kaçsınız
sizde bizim topiğimize katılıp yeni başlayan arkadaşlarımıza yardımcı olursanız memnun oluruz...onların motivasyona ihtiyaçları var biz artık diyetten sağlıklı yaşama geçtik ....çevremizdekilerinde sağlıklı yaşama geçmelerine faydamız olsun

selamlar...ben de karatay diyetine başladım bu hafta başından itibaren .95 kiloyum araştırıyoum bir yandan anlamaya çalışıyorum sizlere de danışacağım bazan beni de aranıza alırsanız çok sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…