Tesekkur ederim.KKK demek : 2 yumurta,peynir,zeytin,domates.salatalik.yesillik, kayisi.1 ince belli bardak kuruyemis...yani karatay kahvaltisi....kisaca KK yazinca kadinlar klubuyle karistiriyorlar bizde KKK yaziyoruz o zaman karatay kahvaltisi oldugu anlasiliyortopik hayırlı olsun. bir şey sorucam bu klasik karatay kahvaltısı ne ola ki bıraz bununla ilgili bilgi verebilir misiniz. teşekkürler.
Bende sabah 10 da yapmistim isten gec ciktim 19.30 da yeni yaptim ben bu kadar saatte acikmadim sen acikiyormusun
R
Ben de bugün ilk oglensiz gün olmasına rağmen pek acikmadim
Yalnız öğlen ayran ictim 200 ml sence leptini bozar mı icmese miydim?
Bide hala spora baslamadim leslie yapmak için yerimden kalkasim Yok neden böyle oldum ben
Nerde günde 11 km yürüyen bicnv
Omega 3 alayım en iyisi
Menumu yazayim
Sabah 10:00 kkk ancak domates salatalik yoktu
Zeytin peynir elma 1 yumurta 3 kuru kayısı
Aksam 19:00 1 tabak barbunya, 1 kase cacık
Iyi geceler
Bol leptinler
Gunaydin.
Dun aksam karatay usulu kirmizi mercimek corba, karaty usulu tavada hamsi( misir unu olmadan bugulama gibi oldu) bol soganli salata
20:30 da 500ml ayran
Bu sabah kahvaltim 2 yumurta , 10 zeyti n avuc icine yakin peynir domates salatalik
Aralarda sekersiz cay iciyorum
Karatay mutfagini okumaya basladim yemeklerimi oraya gore yapmaya karar verdim.
Bakalim dun ogleden sonra yasaklardan uzak durmaya basladim.
Gunaydin.
Dun aksam karatay usulu kirmizi mercimek corba, karaty usulu tavada hamsi( misir unu olmadan bugulama gibi oldu) bol soganli salata
20:30 da 500ml ayran
Bu sabah kahvaltim 2 yumurta , 10 zeyti n avuc icine yakin peynir domates salatalik
Aralarda sekersiz cay iciyorum
Karatay mutfagini okumaya basladim yemeklerimi oraya gore yapmaya karar verdim.
Bakalim dun ogleden sonra yasaklardan uzak durmaya basladim.
süperrr...pazartesi tartıda farkı göreceğizMeraba, bugün ki kahvaltı güzel olmuş, uzun süre tok kalmışsındır. Ben de aralarda açık çay içiyorum içine kabuk tarçın atıyorum o zaman daha güzel oluyor.
Karatay mutfağı kitabı yeni elime geçti ben de yemekleri ona göre yapcam inşallah.
Bu arada daha bugün 5. günüm olmasına rağmen dün bir arkadaşım bana pilates mi yapıyorsun, göbeğin biraz küçülmüş diye sordu çoook mutlu oldum.
Karatay diyetini 5 aydır yapıyorum tam 15 kılo verdim..çok sağlıklı bir diyet herkese tavsiye ederım
Bugun yemekte izmir kofte vardi , patateslerinden almadim 3 kofte ve suyundan 4- 5 kssik bulgur pilavi ve 2 kase cacik
Karatay diyetini 5 aydır yapıyorum tam 15 kılo verdim..çok sağlıklı bir diyet herkese tavsiye ederım