Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

bu hafta yavaşladık galiba..700 gr vermişim.bulgur çok yedim sanırım ondan....
liste cuma günü mü yapılıyor gül abla,ben olmuyorum listede

ben ayakta durduğum zaman ağrım artıyor, hafta sonu cumartesi günü tüm vaktim mutfakta geçiyor, pazarda diğer işler oda hep ayakta yoruyor, cuma akşamı eve giriyorum pazartesi sabaha kadar çıkmıyorum herşey bana yetiştirmek için hep koşturuyorum ayaktayım, aralarda mola verince 10 dkk oturuyorum size cevaplar verip tekrar kalk, kısır döngü her hafta sonu aynı devam ediyor ayda bir pazar günü güne giidiyorum o kadar...

pazar günü kızkardeşim kızıyor kendine hiç vakit ayırmıyorsun artık eskiden böyle değildin hiç bir yere çıkmıyorsun diyor bende doğru söylüyorsun beslenme tarzım değişince yaşam şeklimde değişti, işten çıkıp eve koşturuyorum yemek saatim geliyor acıkmadan yetişeyim diye dışarda yemek yemek istemiyorum artık ayçiçek yağı kullanıyorlar (geçen ızgara balık yedim adam ayçiçek yağıyla yağlayıp ızgaraya koymuş yine trans yağ oldu) yemek bitince topluyorum yarının yemeğini yapmaya başlıyorum 8 den sonra kız geliyor tekrar sofra hazırla topla ibadetleri yap derken saat 9-10 oluyor ne zaman kendime vakit ayıracağım???? cumartesi kahvaltı yapıyoruz 12 de sütçü geliyor 10 lt sütü 4 tencerede kaynatıyorum yoğurt yap, peynir kestir, akşam yemeği yap, bir sürü tencere çıkyor tezgah doluyor onları yıkayana kadar yine akşamın 9 u oluyor eee yine kendime vakit yok, pazarda kalan işler gece 11 oluyor yine kendime vakit yok .......dedim..

bu hafta yavaşladık galiba..700 gr vermişim.bulgur çok yedim sanırım ondan....
liste cuma günü mü yapılıyor gül abla,ben olmuyorum listede

sen listede varsın ama biildirim yapmayanlar tarafında ...cuma günü bildirim yapmayı unuttun canım

günaydın karataycı güzel hanımlar:)

dün çok yoruldum ve spor yapamadan yattım, bugün kalktığımda bacaklarımda hamlama ağrısı vardı, iyi ki dün yapmamışım.. bugün devam inşallah:)

bi sıkıntınız mı var gül abla maşallah hayat neşeniz var ama, o size yeter..

özüre ne gerek var olur mu gül abla söyledi karışmış listeler, çok normal o kadar kişinin takibini yapıyorsunuz kolay mı..

ben de geçen haftalarda dışarda hamsi yedim ve aynen ayçiçeğiyle yaptılar.. mecburen yedim ve ertesi gün yüzümde sivilceler patladı.. en az 2 yıldır ayçiçeği kullanmıyorum, ve kullanılan bir şey yediğim anda cildim bozuluyor benim..

sabah (09.30)
1 yağda yumurta
3 kayısı
peynir 6 zeytin
1 avuç taze organik reyhan
1 çay bardağı badem

arada (15.00)

1 kase yeşil mercimek

akşam (19.50)(aslında daa erken yemem gerekirdi ama buzluktan çıkardığım balık erimediği için yemek gecikti)

denis balığı
organik marullu salata
1,5 tatlı kaşığı tahin helvası (tahin yiyecektim yerine, ama balığı malesef severek yiyemediğim için üzerine bir de sevmediğim tahini içemedim.helva yedim istemeyerek )

su:2,5 lt
2 fincan yeşil çay

kolay gelsin canım ağır işlerle uğraşıyorsun

inşallah rahat bir hamilelik geçirirsin canım

sen eve göre kg takibini yaparsın, doktorda giyinik haline göre

gül abla sen tavuk yiyo musun hep sorcam diyorum unutuyrm..
yiyosan nerden buluysn köy tavuğunu?

ben 7 aydır tavuk yemiyorum canım...
bi kasap var iş yerine yakın onda satılıyor geçen hafta alacaktım küçük yoktu...iş arkadaşım 10 yıldır oradan köy tavuğu alıyor önceden kızardık niye bu tavuktan yiyorsun diye oda siz ağzınızın tadından ne anlarsınız derdi kadın haklıymış
mandıralarda, yöresel ürün satan yerlerde ve büyük marketlerde de var artık..

hoca helva yeyin diyor zaten ama biz şeker almayalım diye farklı metodlar uygulamaya çalışıyoruz

Canlarim benimmmm,hepinize cok guzel bir gun devami diliyorum.Gulcugum,maasaallah evlatlarin senin gibi her yonden muhtesem donanimli,olaganustu fedakar bir anneye sahip olduklari icin cok sanslilar.Biz de en az evlatlarin kadar sansliyiz bunca isinin arasinda herbirimize elini uzattigin icin.Sen bizim bastacimizsin onun icin hep bizimle ol bize varligin yeter.Kismetse bugun sali,bende birazdan prensesimi ziyarete giderim.Ustelik bugun ona surpriz de aldim.Yarabbim yeterki gozleri bir parlasin bana yeter.Insaallah aksama tekrar bulusmak ve hepinizi mutlu bulmak uzere hoscakalin.

arkadaşlar bi sorum olacak öğlen mesela kavrulmuş badem yedim ben .sebze yemeği ve yoğurtla illaki kavrulmamış olması şart mı? alıncaya kadar öle yesem abartmadan sıkıntı olur mu ?birde ben şu an kilo mu bilmiyorum o yüzden bildirim yapamıyorum cumaya bilginiz olsun .ha bu arada karatayda 66 kılo ıle başlayanlar ne zaman kilo vermeye başladılar merak ettim. ılk haftadan düşme başlıyor mu mesela?

anladım anne olmak çok zor gerçekten.. şimdiden anlıyorum, bakıcıya bırakınca arkamdan ağlasa üzülüyorum, ağlamasa üzülüyorum.. ağlarsa çocuğumu bırakıp işe gidiyorum diye dert ediyorum, ağlamasa çalışıyorum diye beni sevmez mi, beni umursamıyor mu diye endişe ediyorum..annelik böyleymiş zormuş.. büyüyünce kontrolden çıkınca çok daha zordur eminim.. Allah en kısa zamanda işlerini yoluna koysun..

buluşma kavuşma gününüz gelmiş gözünüz aydın

hanımlar ben de bir soru soracağım.. bazen öğlen yoğurtla doymuyorum, yanında meyve mi yemeliyim? yemek yiyince çok yemiş gibi hissediyorum, yoğurt yesem yetmiyor.. kuruyemiş yesem sabah 1 çay bardağı yediğim için çok fazla olur diye düşünüyorum, günlük 1 çay bardağın geçmemek gerek gibi okumuştum sanki..
napmalıyım?

Hadi bakalım. Prensesi mutlu görürsün, mutlu dönersin yanından inşallah.

Çok komik olur ama bebekler tarçında hareket ediyorlarsa. Ama bebeğinin hareketini hissetmek çok heyecan verici olmuştur ve sevimli ) darısı ekin'in başına :)

Canan ablacım,ne mutlu sana ..prenses de hediyesini güle güle kullan.

Çok komik olur ama bebekler tarçında hareket ediyorlarsa. Ama bebeğinin hareketini hissetmek çok heyecan verici olmuştur ve sevimli ) darısı ekin'in başına :)

Canım,tarçının vücuda girdiği anda etkilerini biliyorum..Çikolata gibi düşün..ondan etkilendi galiba..bakalım test edicem burda paylaşırım..sonra da ekin06 dener,böylece kanıtlamış oluruz

Canım,tarçının vücuda girdiği anda etkilerini biliyorum..Çikolata gibi düşün..ondan etkilendi galiba..bakalım test edicem burda paylaşırım..sonra da ekin06 dener,böylece kanıtlamış oluruz
Ekin06 bunu beğendi. Tarçınla dans anne karnında dans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…