Listemiz çok kalabalıklaşıyor. O nedenle böyle hatalar olacak sanırım :) bence sadece bildirim yapanların listesini yapsak. Çünkü bazı arkadaşlar 1 hafta geliyor sonra yok oluyor. Bu böyle uzaaaar gider sayfaya sığmaz bir süre sonra.
Ilk sayfaları okuyarak başlamıştım önceleri, gerçi sonra bitiremeyeceğimi farkedip bıraktım ama. Ilk zamanlarda bir hanım da epey bir süre dahil olmuş her konuşmaya. Bu haftadaki listede nickini görünce anımsadım. O da hiç yok şimdilerde, gelmemiş de epeydir.
Ilk sayfaları okuyarak başlamıştım önceleri, gerçi sonra bitiremeyeceğimi farkedip bıraktım ama. Ilk zamanlarda bir hanım da epey bir süre dahil olmuş her konuşmaya. Bu haftadaki listede nickini görünce anımsadım. O da hiç yok şimdilerde, gelmemiş de epeydir.
Teşekkür ablam allah razi olsun..gözünaydın canım bebeğin iyileşmiş
bizde mydenizzle aynı şeyi düşündük bu haftada kalsın dedik, sen bu hafta bildiirim yapanları yazarsın olmazsa
..
İlk sayfalarda sürekli bildirim yapan sohbetlere katılan arkadasimiz ALPRMUS' tu o topigin mudavimlerindendi..yoklugu hepimizi çok sasirtti..hala bekliyoruz dönerse diye
ikimizde 23.01 de aynı şeyi yazmışıznicerendiz in ALPRMUS'u kastettiğini ikimizde anlamışız
Ben?? :44: bu hafta sıra bende mi???bizde mydenizzle aynı şeyi düşündük bu haftada kalsın dedik, sen bu hafta bildiirim yapanları yazarsın olmazsa
Ben?? :44: bu hafta sıra bende mi???
KAANİA nerdeki ders çalışırken bile giriyordu epeydir yok
benim de aklıma geeldi bugün kaania .. o da bayadır görünmüyor
jillianı yaptım duşumu aldım biazdan yatarım..yarında yaptıktan bonra level2 ye geçicem inşallah.. biraz seyrettim baya zorlayacak gibi
myenizzcim bebişinin toparlanmasına sevindim.. inşallah sabaha herkes sağlıklı huzurlu mutlu başlar hepinize iyi geceler..
günaydın arkadaşlar hoşbulduk destekleriniz için çok tşkler.karatay diyetinin sabah kahvaltısında ne var bilmiyorum ama iki yumurta ıkı kıbrıt kutusu kadar peynır salatalık yeşillik 4 tane zeytın yedım sekersız çayla.Kendimi gayet iyi hissediyorum.dün öğlen mercımek corba ıle turplu yoğutrlu salata yedım . akşama yine mercımek corba salata menemen yaptım .Doğru yol üsütündemiyim acabasuyu 1,5 litre ancak ıcebılıyorum içemiyorum bile birde spor yapamıyorum imkanım yok spor yapmaya ancak mart ayından ıtıbaren iş çıkışı 45 dk yürüyebilirim .mart gelene kadar soguk oldugu için yürüyüş yapamıyorum .
topike bir bebekte benden olabilir bugün test yapcamen son aralık 12 de olmuştum hala adet olmadım. test yapmaya kalbim dayanmayacak diye de korkuyorum acıkcası
sabahKKK ve 1 bardak süt,1 tane yer elması
akşamyarma çorbası, 7 çeşit salata (lahana, kırmızı lahana, yer elması, havuç, roka, bal kabağı, turp) , yoğurt
spor20 75 dkk yürüyüş 7.5 km ( yavaş yavaş yürüdükçe açıldım dün ki kremde iyi geldi ama akşamdan beri yine ağrı var)
.............yürüyüş parkurunda 30 dkk aletlerle çalışma
Hadi bakalım hayırlısı:) Çocuğun var mı? İstiyormuydun?topike bir bebekte benden olabilir bugün test yapcamen son aralık 12 de olmuştum hala adet olmadım. test yapmaya kalbim dayanmayacak diye de korkuyorum acıkcası
KG BİLDİRİMLERİNİ DÜZENLEYECEK KİŞİLERİN LİSTE YAPMA TARİHLERİ
1. kedi83.............3.1.2014
2. mydenizzz......10.1.2014
3. Ekin06...........17.1.2014
4. Fmgenc..........24.1.2014
5. prenscim........31.1.2014
6. CANANSU60.....7.2.2014
7. umud.............14.2.2014
8. Gulhatun........21.2.2014
9. Kaania......... .28.2.2014
10. bluebottle...... .7.3.2014
11. Squaw......... .14.3.2014
12. sdf82 ............21.3.2014
13. Gurbetçiçeği...28.3.2014
14. Snowflake84. ..4.4.2014
15. medcezir19.. .11.4.2014
16. niceerendiz... 18.4.2014
17. hatce33...... 25.4.2014
gul_0663.... ..
eski listemiz bu gelmeyenler aradan silinecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?