Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

günaydın canım

kahvaltıda eksiklerin var niceerendiz çok güzel anlatmış
öğlen ve akşam menüleri güzel
suyu artırmadan olmaz canım hem spor yok hem su,,,,limonlu ılık su içmeye çalış

topike bir bebekte benden olabilir bugün test yapcam en son aralık 12 de olmuştum hala adet olmadım. test yapmaya kalbim dayanmayacak diye de korkuyorum acıkcası

hadi bakalım hayırlısı topiğe ayak basar basmaz bir bebeğimiz daha olacak güzel haberlerini bekliyoruz, prensciğim topiğe girerken ayağını sürümüş galiba

beğendim tuşuna basılmıyor BEĞENDİM

Cok sevindim Gül hanım rahatsızlıkların geçtiğine , aman iciniz de dışınız da saglikli olsun.

teşekkür ederim canım

topike bir bebekte benden olabilir bugün test yapcam en son aralık 12 de olmuştum hala adet olmadım. test yapmaya kalbim dayanmayacak diye de korkuyorum acıkcası

Hoşgeldiniz aramıza :) Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz..

Gül ablacım ,geçmedimi daha..sporu azaltsan biraz ..

Günaydın...

Dün;

Sabah-tam kkk +greyfurt

Öğlen -1 kepçe mercimek çorbası+5 minik köfte(yemeğin içinden ayıklıyorum)+salata+ayran ..tabi doymadım 30 dk.yürüyüş yapıp geldikten sonra biraz yer fıstığı ve bir lokmacık muz (kalanı yere düştü)

Akşam -mercimek çorbası+ıspanak yemeği +salata +yoğurt

7,30 gibide bir elma

8 den sonra tarçınlı süt yanında çok az kabak çekirdeği ..

Kızlar akşam eğer teşhiş doğruysa ; dün tarçınlı süt içtikten sonra bebiş oynamaya bir başladı ben şok geçirdim,ilk kez bu kadar hissettim..nasıl tekmeliyor bodyden görüyorum..çok komikti ..bakalım bu akşam içmicem ,yarın tarçınlı süt tekrar içicem teşhişim doğru çıkıcakmı :)) tarçın egzotik bir bitki veya baharat .. bizim bebiş etkilendi galiba

Son düzenleme:

dene bakalım doğru çıkacakmı, doğmadan sütü sevmeye başladı bide tarçınlısını

canım benim dizimde sıvı bitmesi olduğu için yanlış oturmam, dizlerin bükük olması ağrımaya yetiyor,, işyerinde akşama kadar koltukta otururken dizler kıvrılıyor ya o beni mahvediyor pc kasasını ayaklarımın olduğu tarafa koydum ayakkabımı çıkarıp sol ayağımı devamlı onun üstüne uzatıyorum, yarım saat düz dursa kalkınca yürüyemiyorum onun için hep kasa üstünde yürümek biraz rahatlatıyor ama gece ağrıyor bu seferde

Geçer inşallah gül ablacım..

Beğen butonunu kullanamıyorum,herkesi beğeniyorum bu arada :))

Ben hatırladığım kadarıyla, bir programda galiba söylemişti. Alkali diyetin doğru olmadığını, zaten Karatay yaparsanız alkali olacağınızı, mesela akşam önerdiği limonlu su, limon asitli bir meyve olsada vücudu alkali yaparmış. Bunu Karatay söylememişti tabi. (Limonun alkali olduğu kısmı) Hangi kitapta yazıyor, merak ettim.

O kadar sabırsızlanıyorum ki bebeğimi hissetmeye başlayacağım zamanı :)

Yokmuymuş bunun bir çaresi acaba? Bu böyle çekilmez ki bir ömür? Doktorlar ne diyor? Umarım kilo verdikçe daha da rahatlarsın.

gayet güzel açıklamışsınız..teşekkürler..
bende doğru bildiğim bir şeyi söylemek istiyorum..ben çayı çok sevdiğim için sormuştum özellikle sabah kahvaltısında çaya izin varmış..sonraki öğünlerde 2 saat sonra içilebiliyor diye biliyor ve onu uyguluyorum

birde kış ayında domates salatalığın yerine turp ve havuç öneriliyor yağa batırarak

Yokmuymuş bunun bir çaresi acaba? Bu böyle çekilmez ki bir ömür? Doktorlar ne diyor? Umarım kilo verdikçe daha da rahatlarsın.

bu rahatlamış halim önceden 5 dkk yürüyemiyordum ilaçlarla 15-20 dkk ya çıkmıştı, karatay dan sonra ilaçları bıraktım 1 saatten fazla yürüyebiliyorum leslie 5 bile yapıyorum amaaaa ayakta iş yapmak mahvediyor cumartesi -pazar evde iş bitmiyor ağrılarda başlıyor...çaresi ameliyat protez takılması gerekiyormuş onuda 60 yaşından önce yapnıyorlar

süpersin canım..gül ablanın dediği gibi ölçülerini muhakkak al bakalım ne kadar inceleceksin..bende ilk levelde toplam 10 cm di incelme..çok merak ettim sonucunu hemen paylaş canım bu günlerde fazla giremesemde muhakkak okurum..,
bebeğim için ve gönlünden geçen tüm güzel temenniler için teşekkür ederim

ablacım allah şifa versin inşallah hafifler..bi ara gayet iyiydin şimdi neden fazlalaştı ki ağrın?? anneminde bu ara ağrısı azaldı..neye göre azalıp artıyor ki..o da agrısı azalınca ameliyat olmaktan vazgeçti..zaten korkuyordu
dün yazdığın ilacı bana face'den adını yazabilir misin..madem bizim sultan ameliyattan vazgeçti bari bu kremi kullansın ağrısı oldukça..

Fazla zorlamamak lazım. İşleri abartmadan yapmalısın yoksa ömür biter iş hiç bitmez

canım topiğim güzel topiğim günnnaydınnn
umarım herkes güzel bir gün geçirir..çokkk şükür allahıma geçen haftaki moralsizlik yerini tatlı bi misafir telaşına bıraktı..
sürekli gelip yazmak istiyorum çok özlüyorum burayı ama bu cumaya kadar yapacak çoook işim var..
dün temizliğin büyük bölümü bitti ama hala yıkanacak perdeler kaldı bi kaç tane onları halledicem..birde banyolar halledilecekbu ara sporum kalıyor çok üzülüyorum umarım şu hareketli halim yeterli gelir cuma sabahı eksi çıkmam için

hepinize kocaman sevgiler..şimdilik bana müsade akşama gelirim artık

bulantılar devammı canım
Valla nazar değmesin çok iyiyim. Bulantı fazla yok ama sabahları çok birşey yiyemiyorum. Meyve de yiyim kahvaltının yanında istiyorum çıkartıyorum ama yer kalmıyor. Bugün mesela 10 zeytin, 3 yumurtayla sucuklu yumurta yaptım eşimle paylaştık, 1 bardaktan az ceviz ve 1-2 dal roka yedim. Bir de muz ya da havuç yerim diye düşünüyordum ama yiyemedim. Bir de dün doktorun tartısında 77,3 Kg çıktım. Ayakkabı ve üstümle. Bugün sabah 76,1 dim evde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…