günaydın arkadaşlar hoşbulduk destekleriniz için çok tşkler.karatay diyetinin sabah kahvaltısında ne var bilmiyorum ama iki yumurta ıkı kıbrıt kutusu kadar peynır salatalık yeşillik 4 tane zeytın yedım sekersız çayla.Kendimi gayet iyi hissediyorum.dün öğlen mercımek corba ıle turplu yoğutrlu salata yedım . akşama yine mercımek corba salata menemen yaptım .Doğru yol üsütündemiyim acabasuyu 1,5 litre ancak ıcebılıyorum içemiyorum bile birde spor yapamıyorum imkanım yok spor yapmaya ancak mart ayından ıtıbaren iş çıkışı 45 dk yürüyebilirim .mart gelene kadar soguk oldugu için yürüyüş yapamıyorum .
günaydın arkadaşlar hoşbulduk destekleriniz için çok tşkler.karatay diyetinin sabah kahvaltısında ne var bilmiyorum ama iki yumurta ıkı kıbrıt kutusu kadar peynır salatalık yeşillik 4 tane zeytın yedım sekersız çayla.Kendimi gayet iyi hissediyorum.dün öğlen mercımek corba ıle turplu yoğutrlu salata yedım . akşama yine mercımek corba salata menemen yaptım .Doğru yol üsütündemiyim acabasuyu 1,5 litre ancak ıcebılıyorum içemiyorum bile birde spor yapamıyorum imkanım yok spor yapmaya ancak mart ayından ıtıbaren iş çıkışı 45 dk yürüyebilirim .mart gelene kadar soguk oldugu için yürüyüş yapamıyorum .
topike bir bebekte benden olabilir bugün test yapcamen son aralık 12 de olmuştum hala adet olmadım. test yapmaya kalbim dayanmayacak diye de korkuyorum acıkcası
beğendim tuşuna basılmıyor BEĞENDİMKahvaltıların aşağıdaki sekilde olması önemli, hatta şart. Canan hoca bunları yersen "5km koşmuş gibi vücudun enerji harcıyor ve metabolizman hızlanıyor" diyor. Yani miktarlar seni korkutmasın, zaten gerekli ve zorunlu olan bu kadar yenmesi.
İki yumurta (serbest gezen tavuk yumurtası)
Avuç ici kadar peynir (peynir ne çeşit olursa olsun ama light olmasın)
10 zeytin (yiyebiliyorsan daha fazla da olur)
Bir çay bardağı yeni kırılmış ceviz (veya çığ badem veya cig fındık veya çığ fıstık, yani kavrulmamış olmalı)
Sınırsız mevsim yeşillikleri ve sebzeleri (domates mevsimi olmadıgı icin kurusu tuketilebilir, salatalık tüketilmemeli, sera oldugu icin)
Sekersiz çay ya da bitki cayı ya da yeşil çay (siyah cayı pek tavsiye edilmiyor, Demir tutucu oldugu icin)
Afiyet olsun arkadasım.
Cok sevindim Gül hanım rahatsızlıkların geçtiğine , aman iciniz de dışınız da saglikli olsun.
topike bir bebekte benden olabilir bugün test yapcamen son aralık 12 de olmuştum hala adet olmadım. test yapmaya kalbim dayanmayacak diye de korkuyorum acıkcası
sabahKKK ve 1 bardak süt,1 tane yer elması
akşamyarma çorbası, 7 çeşit salata (lahana, kırmızı lahana, yer elması, havuç, roka, bal kabağı, turp) , yoğurt
spor20 75 dkk yürüyüş 7.5 km ( yavaş yavaş yürüdükçe açıldım dün ki kremde iyi geldi ama akşamdan beri yine ağrı var)
.............yürüyüş parkurunda 30 dkk aletlerle çalışma
Ya ben bu listeyi ilk defa görüyorum desem inanır mısınız ??
..
Gül ablacım ,geçmedimi daha..sporu azaltsan biraz ..
Günaydın...
Dün;
Sabah-tam kkk +greyfurt
Öğlen -1 kepçe mercimek çorbası+5 minik köfte(yemeğin içinden ayıklıyorum)+salata+ayran ..tabi doymadım 30 dk.yürüyüş yapıp geldikten sonra biraz yer fıstığı ve bir lokmacık muz (kalanı yere düştü)
Akşam -mercimek çorbası+ıspanak yemeği +salata +yoğurt
7,30 gibide bir elma
8 den sonra tarçınlı süt yanında çok az kabak çekirdeği ..
Kızlar akşam eğer teşhiş doğruysa ; dün tarçınlı süt içtikten sonra bebiş oynamaya bir başladı ben şok geçirdim,ilk kez bu kadar hissettim..nasıl tekmeliyor bodyden görüyorum..çok komikti ..bakalım bu akşam içmicem ,yarın tarçınlı süt tekrar içicem teşhişim doğru çıkıcakmı :)) tarçın egzotik bir bitki veya baharat .. bizim bebiş etkilendi galiba
dene bakalım doğru çıkacakmı, doğmadan sütü sevmeye başladı bide tarçınlısını
canım benim dizimde sıvı bitmesi olduğu için yanlış oturmam, dizlerin bükük olması ağrımaya yetiyor,, işyerinde akşama kadar koltukta otururken dizler kıvrılıyor ya o beni mahvediyor pc kasasını ayaklarımın olduğu tarafa koydum ayakkabımı çıkarıp sol ayağımı devamlı onun üstüne uzatıyorum, yarım saat düz dursa kalkınca yürüyemiyorum onun için hep kasa üstündeyürümek biraz rahatlatıyor ama gece ağrıyor bu seferde
Ekincim az önce de tebrik etmiştim ama göremediysem diye tekrar söyleyeyim, senin adına çok sevindim.
Canan Hoca alkali diyeti için püolumsuz bir şey mi demiş. Diyet kısmına mı sağlık kısmına mı acaba? Ben kitabı okudum. Kitap önsözde tüm diyetleri, hatta isim vererek dukanı da kötülüyor. Ancak hiç Karatay'ı hiç kötülemiyor.
Hoşgeldiniz aramıza :) Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz..
Gül ablacım ,geçmedimi daha..sporu azaltsan biraz ..
Günaydın...
Dün;
Sabah-tam kkk +greyfurt
Öğlen -1 kepçe mercimek çorbası+5 minik köfte(yemeğin içinden ayıklıyorum)+salata+ayran ..tabi doymadım 30 dk.yürüyüş yapıp geldikten sonra biraz yer fıstığı ve bir lokmacık muz (kalanı yere düştü)
Akşam -mercimek çorbası+ıspanak yemeği +salata +yoğurt
7,30 gibide bir elma
8 den sonra tarçınlı süt yanında çok az kabak çekirdeği ..
Kızlar akşam eğer teşhiş doğruysa ; dün tarçınlı süt içtikten sonra bebiş oynamaya bir başladı ben şok geçirdim,ilk kez bu kadar hissettim..nasıl tekmeliyor bodyden görüyorum..çok komikti ..bakalım bu akşam içmicem ,yarın tarçınlı süt tekrar içicem teşhişim doğru çıkıcakmı :)) tarçın egzotik bir bitki veya baharat .. bizim bebiş etkilendi galiba
Yokmuymuş bunun bir çaresi acaba? Bu böyle çekilmez ki bir ömür? Doktorlar ne diyor? Umarım kilo verdikçe daha da rahatlarsın.dene bakalım doğru çıkacakmı, doğmadan sütü sevmeye başladı bide tarçınlısını
canım benim dizimde sıvı bitmesi olduğu için yanlış oturmam, dizlerin bükük olması ağrımaya yetiyor,, işyerinde akşama kadar koltukta otururken dizler kıvrılıyor ya o beni mahvediyor pc kasasını ayaklarımın olduğu tarafa koydum ayakkabımı çıkarıp sol ayağımı devamlı onun üstüne uzatıyorum, yarım saat düz dursa kalkınca yürüyemiyorum onun için hep kasa üstündeyürümek biraz rahatlatıyor ama gece ağrıyor bu seferde
O kadar sabırsızlanıyorum ki bebeğimi hissetmeye başlayacağım zamanı :)
Kahvaltıların aşağıdaki sekilde olması önemli, hatta şart. Canan hoca bunları yersen "5km koşmuş gibi vücudun enerji harcıyor ve metabolizman hızlanıyor" diyor. Yani miktarlar seni korkutmasın, zaten gerekli ve zorunlu olan bu kadar yenmesi.
İki yumurta (serbest gezen tavuk yumurtası)
Avuç ici kadar peynir (peynir ne çeşit olursa olsun ama light olmasın)
10 zeytin (yiyebiliyorsan daha fazla da olur)
Bir çay bardağı yeni kırılmış ceviz (veya çığ badem veya cig fındık veya çığ fıstık, yani kavrulmamış olmalı)
Sınırsız mevsim yeşillikleri ve sebzeleri (domates mevsimi olmadıgı icin kurusu tuketilebilir, salatalık tüketilmemeli, sera oldugu icin)
Sekersiz çay ya da bitki cayı ya da yeşil çay (siyah cayı pek tavsiye edilmiyor, Demir tutucu oldugu icin)
Afiyet olsun arkadasım.
Yokmuymuş bunun bir çaresi acaba? Bu böyle çekilmez ki bir ömür? Doktorlar ne diyor? Umarım kilo verdikçe daha da rahatlarsın.
O kadar sabırsızlanıyorum ki bebeğimi hissetmeye başlayacağım zamanı :)
benim de aklıma geeldi bugün kaania .. o da bayadır görünmüyor
jillianı yaptım duşumu aldım biazdan yatarım..yarında yaptıktan bonra level2 ye geçicem inşallah.. biraz seyrettim baya zorlayacak gibi
myenizzcim bebişinin toparlanmasına sevindim.. inşallah sabaha herkes sağlıklı huzurlu mutlu başlar hepinize iyi geceler..
bu rahatlamış halim önceden 5 dkk yürüyemiyordum ilaçlarla 15-20 dkk ya çıkmıştı, karatay dan sonra ilaçları bıraktım 1 saatten fazla yürüyebiliyorum leslie 5 bile yapıyorum amaaaa ayakta iş yapmak mahvediyor cumartesi -pazar evde iş bitmiyor ağrılarda başlıyor...çaresi ameliyat protez takılması gerekiyormuş onuda 60 yaşından önce yapnıyorlar
Fazla zorlamamak lazım. İşleri abartmadan yapmalısın yoksa ömür biter iş hiç bitmezbu rahatlamış halim önceden 5 dkk yürüyemiyordum ilaçlarla 15-20 dkk ya çıkmıştı, karatay dan sonra ilaçları bıraktım 1 saatten fazla yürüyebiliyorum leslie 5 bile yapıyorum amaaaa ayakta iş yapmak mahvediyor cumartesi -pazar evde iş bitmiyor ağrılarda başlıyor...çaresi ameliyat protez takılması gerekiyormuş onuda 60 yaşından önce yapnıyorlar
Valla nazar değmesin çok iyiyim.bulantılar devammı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?