ekincim senin adina cok sevindim canim amin insallah saglikla kucagina alirsin bebegini, senin mutlulugunu anlayabiliyorum suan , negüzel topigimize yeni bebekler geliyorHerkese benden kucak dolusu merhabalar. 1 hafta önce çok güzel bir gelişme oldu ve bugün de doktorum teyid etti. Geçen hafta öğrendiğim de Gül abla ile paylaşmıştım. Hatırlar mısınız bilmem sporla ilgili bir mevzuu olmuştu o gün Gül abla bugün ne dersem gerçek oluyor demişti. Ben de o gün gönlümdekini söylemesini istemiştim. Allah'tan altın top dilemişti bizim için ve benim yumurtlama günlerimdi o günler. Ondan 2 hafta önce kış günü annemlerin evinde koynuma uğur böceği düştü. Gebeyim
Umarım sorunsuz sıkıntısız sağlıklı bir gebelik geçiririm ve bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım. Dileyen herkese Allah nasip etsin.
aynen canim aile olduk bizlerde seni cok sevdikayyy amin inşallah ablacım.. uzun zamandır bu konu hakkında konuşmuyorum kimseyle, sadece burda döküldüm biraz.. o da sizleri görmesemde çokk sevdiğimden ailem gibi oldunuz hepinizz...
bende katiliyorum ablaSağol Canan Ablam. Senin içtenliğin hepimizin gönlünü okşuyor. İyi dileklerin için çok sağol.
herkesin ayri bir imtihan sebebi var ablacigim, önemli olan Allahtan geldigini bilmek ve sabretmek, emin ol herbirimizin ayri ayri vardirbiz her şeyimizi paylaşıyoruz buradarahat ol sende canın neye sıkılırsa yaz,,,,hem stres atıyoruz hem zayıflıyoruz ...ben kendi adıma konuşayım burada çoğu sıkıntımı unutuyorum ...iyimserim iyimserim içim kan ağlar gülümserim derler ya ben aynen öyleyim.... sizlerle yazışırken herşeyi unutuyorum bi nevi terapi oluyor
dualarimiz seninle canim, insallah kalp atislarini duyarsan o zaman inanabilirsin, bende öyle olmustu yalan gibiydi, kalp atislarini duyduktan sonra cok etkilenmistimSordum. Yılbaşı haftası çok hastaydım ilaç da aldım bir sürü. Ama gebeliğin ilk 5 haftası ya hep ya hiç kuralı varmış. Eğer bebek birşeyden etkilenirse tutunmaz düşermiş eğer, ya da hiç etkilenmezmiş. Önemli olan 5. Haftadan sonrasıymış. Beslenmede de sen ne yersen ye bebek gelişecek ama 16 haftadan sınra artık bebeğin seninle beslenmeye başlayacak 16 haftadan sonra beslenme çok önemli dedi. Gebeliğin ilk sağlık göstergesi olan keseyi gördük haftaya kalp atışlarını da duyarsak içimiz biraz daha rahatlayacak. Dualarınızı esirgemeyin
mydenizcim cok gecmis olsun canim, sayfalar cok ilerlemis ancak bugün firsat bulup okuyabildim, kacirdiklarim oluyor, bebegin simdi daha iyi insallah, öpüyorum senide bebeginideAblacim teşekkür ederim bu gün ateşi çıkmadı ama bu gün' e kadarda sürekli çıktı. ..bu sabah arastirma hastanesine goturecektim ama ateslenmeyince götürmedim..inşallah çıkmaz bir daha..
Sen nasılsın ablacim iyisindir umarim:))
bende cok iyi biliyorum bu duyguyu benimde ailem türkiyede, ilk zamanlarda cok zorlandim ama artik alistim, cok sükürki burdaki arkadaslarim var ve sizler varsiniz , yoksa hayat gecmezbende burda herşeyi unutuyorum.. ekincim gibi benimde ailem yanımda değil, burası bana o kadar iyi geldi ki bi gün girmesem topiğe kendimi kötü hissediyorum.. burda güzel şeylerde mutlu oluyorum arkadaşlarımdan biirinin canı sıkkın olsa canım sıkılıyor..
bende cok sabirsizim bu konuda, bu hafta cok az yememe ragmen, kilo artisi görüyorum, cok moralim bozuk, nasil olur vermesem bile raziyim ama artis niye, cok üzgünüm coookkBunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama bir an önce kilo değişimini görmek istiyorum. Bunun sabır gerektirdiğini biliyorum ama şeytan işte, dürtüyor arada :)) En azından 7li sayılarda olmak , kendimi daha iyi hissettirecek.
seni cok iyi anliyorum canim, en kisa zamanda hissediceksin insallahO kadar sabırsızlanıyorum ki bebeğimi hissetmeye başlayacağım zamanı :)
baya bir gelisme var ablacim bunada sükür, islerini dinlenerek yap oldugu kadar artikbu rahatlamış halim önceden 5 dkk yürüyemiyordum ilaçlarla 15-20 dkk ya çıkmıştı, karatay dan sonra ilaçları bıraktım 1 saatten fazla yürüyebiliyorum leslie 5 bile yapıyorum amaaaa ayakta iş yapmak mahvediyor cumartesi -pazar evde iş bitmiyor ağrılarda başlıyor...çaresi ameliyat protez takılması gerekiyormuş onuda 60 yaşından önce yapnıyorlar
canan ablacim canim ablam, prensesini bizim yerimizede cok cokk öp abla , güle güle git , insallah mutlu görürsün prensesimiziCanlarim benimmmm,hepinize cok guzel bir gun devami diliyorum.Gulcugum,maasaallah evlatlarin senin gibi her yonden muhtesem donanimli,olaganustu fedakar bir anneye sahip olduklari icin cok sanslilar.Biz de en az evlatlarin kadar sansliyiz bunca isinin arasinda herbirimize elini uzattigin icin.Sen bizim bastacimizsin onun icin hep bizimle ol bize varligin yeter.Kismetse bugun sali,bende birazdan prensesimi ziyarete giderim.Ustelik bugun ona surpriz de aldim.Yarabbim yeterki gozleri bir parlasin bana yeter.Insaallah aksama tekrar bulusmak ve hepinizi mutlu bulmak uzere hoscakalin.