Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

ekincim senin adina cok sevindim canim amin insallah saglikla kucagina alirsin bebegini, senin mutlulugunu anlayabiliyorum suan , negüzel topigimize yeni bebekler geliyor

ayyy amin inşallah ablacım.. uzun zamandır bu konu hakkında konuşmuyorum kimseyle, sadece burda döküldüm biraz.. o da sizleri görmesemde çokk sevdiğimden ailem gibi oldunuz hepinizz...
aynen canim aile olduk bizlerde seni cok sevdik

Sağol Canan Ablam. Senin içtenliğin hepimizin gönlünü okşuyor. İyi dileklerin için çok sağol.
bende katiliyorum abla

herkesin ayri bir imtihan sebebi var ablacigim, önemli olan Allahtan geldigini bilmek ve sabretmek, emin ol herbirimizin ayri ayri vardir

dualarimiz seninle canim, insallah kalp atislarini duyarsan o zaman inanabilirsin, bende öyle olmustu yalan gibiydi, kalp atislarini duyduktan sonra cok etkilenmistim

mydenizcim cok gecmis olsun canim, sayfalar cok ilerlemis ancak bugün firsat bulup okuyabildim, kacirdiklarim oluyor, bebegin simdi daha iyi insallah, öpüyorum senide bebeginide

bende cok iyi biliyorum bu duyguyu benimde ailem türkiyede, ilk zamanlarda cok zorlandim ama artik alistim, cok sükürki burdaki arkadaslarim var ve sizler varsiniz , yoksa hayat gecmez

bende cok sabirsizim bu konuda, bu hafta cok az yememe ragmen, kilo artisi görüyorum, cok moralim bozuk, nasil olur vermesem bile raziyim ama artis niye, cok üzgünüm coookk

O kadar sabırsızlanıyorum ki bebeğimi hissetmeye başlayacağım zamanı :)
seni cok iyi anliyorum canim, en kisa zamanda hissediceksin insallah

baya bir gelisme var ablacim bunada sükür, islerini dinlenerek yap oldugu kadar artik

canan ablacim canim ablam, prensesini bizim yerimizede cok cokk öp abla , güle güle git , insallah mutlu görürsün prensesimizi

ben badem hergün yiyorum ama bazen 15i geçiyor..
çünkü çay bardağı baya fazla alıyor, bundan sonra 15ten fazla olmasın..

1 çay bardağı çok fazla çerez alıyor değil mi? yarın sayıp size danışıcam sizce fazla mı diye
dün çerezleri yeniledik marketten, 1 er kilo ceviz badem ve kaju aldım, 3kilo yemiş toplamda 80 tl tuttu, bu bize 2 ay gidiyor, yani ayda 40 tl..
ekmek yesek günlük ekmek daha pahalıya geliyor yani burda karatay hiç de pahalı olmuyor..

ay insanın nasıl da zoruna gider.. of çalışan anne olmak çok zor ya...

canım gezmeden fırsat bulup yanımıza gelemiyorsun artık

az yiyorum derken doymadan mı kalkıyorsun yoksa

evet başlarda pahalı gibi geliyor, evde herşeyi yenilemek gerektiği için ilk ay pahalı gibi geliyor sonra ıvır -zıvırlar ve zararlı şeyler alınmayınca paramız cepte kalıyor,,,,fiatlar burayla hemen hemen aynıymış,,,,1 çay bardağının aldığı çerez bardağa ve çerezin büyüklüğüne göre değişir benim evdeki fındıklar orta boy burdakiler büyük boy ayrı kişilerden almıştım,,,badem datça alırsam normal bademin 2 katına yakın büyüklüğü onu sayıyla anlayamayız...ince belli çay bardağı diyor canan hoca...benim evdeki bardaklar kg almışlar kalın belliler göz kararı yiyorum

Dönüşün muhteşem oldu gurbetçiçeği Teşekkürler :)

canım gezmeden fırsat bulup yanımıza gelemiyorsun artık

az yiyorum derken doymadan mı kalkıyorsun yoksa
sorma abla bu sabahda tupper party vardi gene gecen ay bendeydi bu ayda baska bir arkadasdaydi, sabah ordaydim, sagolsun arkadaslarim cok burda iyikide varlar, ama artik genelde gezmelerimizi sabah yapiyoruz, kahvaltidada sikinti olmuyor, karataya uygun beslenebiliyorum, ama istahim yok hic, canim istemiyor , karatay kahvaltimi bitiremiyorum mesela , dün hamsi bugulama yapmistim ondanda cok az zorla yedim, aksam saat 8 gibide birazcik kefir ictim, böyle yani, kefiride kabizlik icin ictim, karatay diyetini uygulayinca istahim ondanmi kapandi yoksa cörekotu yagi kullaniyorum omu kapadi istahimi bilmiyorum, bu güzelbir sey aman hic acilmasinda üzücü olan kilo artisim o cok canimi sikiyor, tartilmayim diyorum duramiyorum, sonrada moralim bozuluyor, bu seferde gene diger diyetlerim gibi 3 kilo verip birakmak istemiyorum

Dönüşün muhteşem oldu gurbetçiçeği Teşekkürler :)
evet ekin cim dönüsüm muhtesemde ben muhtesem olamiyorum, tartiyi kirasim var , kaldirayim diyorum , bir yerde diyet yaparken iki ay kadar hic tartilmamak gerekiyormus, cünkü tartidaki inis cikislar insani etkileyip beyine ben zayiflayamiyorum yapamiyorum diye sinyal gidiyormus, böyleliklede kilo verilemiyormus, mantiklida geliyor aslinda bir müddet kaldirsamda hic tartilmasammi en azindan 1 ay kadar denesem diye düsünmüyorda degilim

Doktorumu aradım bugün kan ve idrar tahlili sonuçlarım çıkacaktı. Doktorum sizde kusma var mı dedi ben de yok dedim. İdrarınızda keton çıktı genelde kusan iyi beslenemeyen hastalarda olur dedi. Ya da az su içmişsinizdir dedi. Halbuki ben muayene öncesi tuvalte gittiğim için idrarım tekrar gelsin diye kaç barda su içtim orda. :44:Ama kusmuyorsanız sorun yok o zaman 2 hafta sonra testi tekrarlarız dedi. İnternetten baktım, vücut yağları enerji için yakıldığında da keton olurmuş idrarda. Diyetimden dolayı mı acaba diye de düşünmeden edemedim. Neyse bugün jinekolog kuzenime soracağım.

bırakmak yok bunu sağlıklı beslenme olarak uygulaman gerek diyet diye yaparsan istediğin kg ya gelince bırakır tekrar alırsın....sağlıklı beslenme olursa istediğin kg ya geldikten sonra bile hem kg almazsın hemde zayıflama az az olsada devam eder
mydenizzz de artı çıktı haftalarca şimdi ne kadra çok veriyor

bende gecen hafta zahideyle yetiş hayata da bir doktorun dediğini yapıyorum ..haftada bir tartılın dedi böbreküstü bezleri adrenalin salgılar su toplar fazla gelirsiniz dedi, ben sabah, iş dönüşü ve yatarken tartılıyordum çizelge yapıyordum ....cumadan pazartesiye kadar tartılmadım pazartesi tartıldım cumaya göre 700 artıydı ne akşam ne gece ne sabah tartılmadım cumaya kadarda tartılmayacağım bakalım ne olacak,,,,sende cuma dan cumaya tartıl bildirim yapar kaldırırız

Canlarimmmmmmmmmmm,herbirinize hayirli aksamlar diliyorum.Prensesimden dondum hamd-u senalar olsunk ki cok iyi gordum,sizin dualariniz ve guzel dileklerinizle yola ciktim.Hepiniz cok sagolun duyarliliginiz icin.Surpriz olarak sabun kopugu aldim,ama bu sefer sisede degilde plastik uzay tabancasi gibi,hem balon cikiyor hem de rengarenk isiklar.O kadar sevindiki gozleri isil isil parladi sagol annem dedi o anda dunya bana geldi yarabbim.Herbirinize en az benim kadar mutluluklar diliyorum canlarim.

Son düzenleme:
Birbirimizin tecrübelerini okumak çok faydalı artı çıktığım zaman csnım çok sıkılıyordu halbuki normalmiş mesela.. Bikaç hafta sonra karataya güvenim azalmıştı ama sonra şekerle ilgili dediklerine kesinlikle inandığım için devam ettim pişman değilim :)
25 Ocak'ta Türkiye'ye gidiyorum kısmetse atama işlemleri için memleketlere de gideceğim. Anneme direnirim de kayınvalideme nasıl dur diyecem bilmiyorum şimdiden sana yemekler yedircem diyor:)))

merhabalar,karataycılar.bu günkü menüm:

kahvaltı 08 15:k kahvaltısı,mercımek corbası,kuruyemiş,kayısı,yeşıl cay.ben yumurtaları zeytınlerle beraber zeytınyağına koyuyorum,üzerıne de nane,pul biber koyuyorum,yumurtaları ve zeytınlerı yiyorum,kalan yaği iciyorum,tadı güzel olur,hem kabızlığı giderir,hem de tok tutuyor.
öğlen 14 15:taze fasulye(yazın buzluğa koymuştum),karabuğday
pilavı,sarımsaklı yogurt,1 tane kayısıyla yeşil cay,fındık,ceviz.
akşam 18 35:öğledekinin aynısı.
1 saat yürüyüş,15 dk,egzersız.

Gül hanım,Allah tüm sıkıntılarını gidersin,inşallah,her şeyi güzel gönlünce versin.canım arkadaşlarım,hepinize en güzel günler ve en güzel hayat,saglıklı mutlu ömür,örnek olacak aile ve evlatlar temenni ediyorum.her birinizin sevincine seviniyorum ve sıkıntısına üzülüyorum,ama bağışlayın,tek tek yazamıyorum.sizi cok seviyorum,değerli arkadaşlarım.topiğimizin hamile hanımlarını tebrik ediyorum,inşallah güzel bebeklerinizi hayırlısıyla kücağınıza alırsınız.

Son düzenleme:

ben kitaplardan birinde ketonla ilgili bişey okumuştum karatay dan olabilir,,,,sen kafana bişey takam ilk üç ay çok önemli

Sevgili Hatce 33 hanim,ne kadar icten ve samimi yaziyorsunuz cok hosuma gidiyor,biz de sizi cok seviyoruz canim.Saglicakla,mutlulukla kalin.

merhabalar,karataycılar.bu günkü menüm:

kahvaltı 08 15:k kahvaltısı,mercımek corbası,kuruyemiş,kayısı,yeşıl cay.ben yumurtaları zeytınlerle beraber zeytınyağına koyuyorum,üzerıne de nane,pul biber koyuyorum,yumurtaları ve zeytınlerı yiyorum,kalan yaği iciyorum,tadı güzel olur,hem kabızlığı giderir,hem de tok tutuyor.
öğlen 14 15:taze fasulye(yazın buzluğa koymuştum),karabuğday
pilavı,sarımsaklı yogurt,1 tane kayısıyla yeşil cay,fındık,ceviz.
akşam 18 35:öğledekinin aynısı.
1 saat yürüyüş,15 dk,egzersız.

Gül hanım,Allah tüm sıkıntılarını gidersin,inşallah,her şeyi güzel gönlünce versin.canım arkadaşlarım,hepinize en güzel günler ve en güzel hayat,saglıklı mutlu ömür,örnek olacak aile ve evlatlar temenni ediyorum.her birinizin sevincine seviniyorum ve sıkıntısına üzülüyorum,ama bağışlayın,tek tek yazamıyorum.sizi cok seviyorum,değerli arkadaşlarım.topiğimizin hamile hanımlarını tebrik ediyorum,inşallah güzel bebeklerinizi hayırlısıyla kücağınıza alırsınız.

gözünaydın canım

allah mutluluğunu daim etsin prensesini hep mutlu gör inşallah

onun için topikten kopmayalım diyoruz... hep birlikte hem motivasyon artıyor hem tecrübelerimizi paylaşıyoruz...ooo çok iyi giderkende dolduracaksın karataylıkları Ankara'ya gelecekmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…