Artık sende prenscim gibi yürüyüşe sadece.
Gelelim menüme,
Omega 3 konusunda doktor gebelikte olumlu etkilerini kanıtlamış bir çalışma yok dedi. Dışardan bişey almak ne kadar doğru ihtiyaç yokken dedi.:44:
Bugün sabah 9:00yumurta kalmamış, 1 portakal, 7-8 zeytin ceviz ve 1 bardak süt
Akşam 18:30 ıspanak ve yoğurt
Temekten sonra meyveyanlış yaptım burda ama kocacım getirmişti dilimlemiş koydu önüme yedim :18:
Hayırlısı olsun. Çin takvimi de prenses diyor ya bakalımhaklıısın canım, insanlar artık birbirlerinin sevincine bile sevinmiyorlar,,,aynı odada oturduğun arkadaşınla bile bişey paylaşacağın zaman paylaşsammı paylaşmasammı diye düşünüyorsun,,,,ama burası çok farklı ailemizden çok birbirimizle yazışıyoruz akşama kadar herşeyimizi paylaşıyoruz iyi-kötü...
bakalım prens mi gelecek prenses mi...benim içimden prenses geçiyor geçen hafta sanada yazdım ya ....(eli ayağı düzgün olsun, sağlıklı olsun)
bende hepiniizi seviyorummmm
Yemekte yoğurt yemiştim ya bidaha yemek aklıma gelmedi. Ama meyvelerimi sabah yiyeceğim artık.ben sana omega 3 alma doktoru bekle o karar versin demiştim....sen karatay tarzı beslen prensciğim gibi o oradan herşeyi alır
yanında yoğurt yeseydin keşke
Evet öyle olcak sanırım. Ben hamile hamile ip atlamışım tibet yapmışım ya kedicik haberim yok hiç
ayyy amin inşallah ablacım.. uzun zamandır bu konu hakkında konuşmuyorum kimseyle, sadece burda döküldüm biraz.. o da sizleri görmesemde çokk sevdiğimden ailem gibi oldunuz hepinizz...
Sordum. Yılbaşı haftası çok hastaydım ilaç da aldım bir sürü. Ama gebeliğin ilk 5 haftası ya hep ya hiç kuralı varmış. Eğer bebek birşeyden etkilenirse tutunmaz düşermiş eğer, ya da hiç etkilenmezmiş. Önemli olan 5. Haftadan sonrasıymış. Beslenmede de sen ne yersen ye bebek gelişecek ama 16 haftadan sınra artık bebeğin seninle beslenmeye başlayacak 16 haftadan sonra beslenme çok önemli dedi. Gebeliğin ilk sağlık göstergesi olan keseyi gördük haftaya kalp atışlarını da duyarsak içimiz biraz daha rahatlayacak. Dualarınızı esirgemeyinDoktora sordun mu? Ayyy birde ip atladın hemde.
biz her şeyimizi paylaşıyoruz buradarahat ol sende canın neye sıkılırsa yaz,,,,hem stres atıyoruz hem zayıflıyoruz ...ben kendi adıma konuşayım burada çoğu sıkıntımı unutuyorum ...iyimserim iyimserim içim kan ağlar gülümserim derler ya ben aynen öyleyim.... sizlerle yazışırken herşeyi unutuyorum bi nevi terapi oluyor
Mydenizzzcigimmm,yavrucugun nasil oldu canim,daha iyice mi? Hayirli aksamlar diliyorum yavrum.
biz her şeyimizi paylaşıyoruz buradarahat ol sende canın neye sıkılırsa yaz,,,,hem stres atıyoruz hem zayıflıyoruz ...ben kendi adıma konuşayım burada çoğu sıkıntımı unutuyorum ...iyimserim iyimserim içim kan ağlar gülümserim derler ya ben aynen öyleyim.... sizlerle yazışırken herşeyi unutuyorum bi nevi terapi oluyor
Elma sirkesi ya da her sirke alkali değil asidiktir. Ayrıca Karatay alkali diyetinin bir yalan olduğunu söylüyor.
benim bir sorum olacak yine :)
bu akşam kısmetse balık yapacağım, denis diye bir balık bizim levreğe benziyor büyük bir balık.
üzerine helva öneriyor ya karatay, motivasyonum bozulur diye korkuyorum, helva yerine tahin yesem olur mu? direkt bir tatlı kaşığı yesem mesela?
bu hafta 3 hedef belirledim kendime,
1) cuma sabahı tartılcam arada tartılmıcam(fazla çıktığımı görünce kilo veremiyorum ruh haline giriyorum olumsuz etkileniyorum halbuki bedenen incelmem var)
2) bu haftayı kaçamaksız geçirip karataya tam oalrak adapte olcam
3) hergün leslie 3 mil ve 100 mekik yapıcam
inşallah uygulayabilirim
15.30 çok erken yemeği kesmek için acıkırsın canım 20.00 gibi hafif bişeyler atıştırsaydın keşke
sporlar çok iyi gidiyor bu hafta ilk sıralara girersin sanırım
Sagol canim gördüm tebriğini ama hepsine tek tek karşılık yazmak yerine topluca yazdım😊kusura bakma. Karatay bir söyleşisinde alkali diyeti bir yalan unutmayın ki vücutta herşey asidik diyor.Ekincim az önce de tebrik etmiştim ama göremediysem diye tekrar söyleyeyim, senin adına çok sevindim.
Canan Hoca alkali diyeti için püolumsuz bir şey mi demiş. Diyet kısmına mı sağlık kısmına mı acaba? Ben kitabı okudum. Kitap önsözde tüm diyetleri, hatta isim vererek dukanı da kötülüyor. Ancak hiç Karatay'ı hiç kötülemiyor.
Listemiz çok kalabalıklaşıyor. O nedenle böyle hatalar olacak sanırım :) bence sadece bildirim yapanların listesini yapsak. Çünkü bazı arkadaşlar 1 hafta geliyor sonra yok oluyor. Bu böyle uzaaaar gider sayfaya sığmaz bir süre sonra.İyi akşamlar arkadasim..sana bi aciklama borçluyum. ..listeyi ben hazırladım. .listede senin adinda vardi üst siralardaydin..kontrol için gül ablaya gonderdim..her şey sorunsuzdu ama yayinlayinca smile'lar birbirine karisti ve ben panikle düzelttim hizlica ama seni nasıl olduda sildim inan farkinda değilim. .cok kalabalikti liste..Üzgünüm Özür dilerim. ..
Listemiz çok kalabalıklaşıyor. O nedenle böyle hatalar olacak sanırım :) bence sadece bildirim yapanların listesini yapsak. Çünkü bazı arkadaşlar 1 hafta geliyor sonra yok oluyor. Bu böyle uzaaaar gider sayfaya sığmaz bir süre sonra.
Bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama bir an önce kilo değişimini görmek istiyorum. Bunun sabır gerektirdiğini biliyorum ama şeytan işte, dürtüyor arada :)) En azından 7li sayılarda olmak , kendimi daha iyi hissettirecek.
İyi geceler iki gündür gelemedim
Hem bebegim hem haftasonu derken bu günde ufaklik ateslenmeyince buyukkk kocaman bi temizliğe giristim dip doruk mis gibi oldu ama kolumu kipirdatacak halim kalmadı. ..
Sabah kkk yaptim ama çok eksikti..
Öğlen köfte salata ayran
Aksam menemen köfte yogurt
Su 2 lt anca olmustur
Spor gerek duymadim:)
Hepinize iyi geceler
Listemiz çok kalabalıklaşıyor. O nedenle böyle hatalar olacak sanırım :) bence sadece bildirim yapanların listesini yapsak. Çünkü bazı arkadaşlar 1 hafta geliyor sonra yok oluyor. Bu böyle uzaaaar gider sayfaya sığmaz bir süre sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?