• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Listemiz çok kalabalıklaşıyor. O nedenle böyle hatalar olacak sanırım :) bence sadece bildirim yapanların listesini yapsak. Çünkü bazı arkadaşlar 1 hafta geliyor sonra yok oluyor. Bu böyle uzaaaar gider sayfaya sığmaz bir süre sonra.

Ilk sayfaları okuyarak başlamıştım önceleri, gerçi sonra bitiremeyeceğimi farkedip bıraktım ama. Ilk zamanlarda bir hanım da epey bir süre dahil olmuş her konuşmaya. Bu haftadaki listede nickini görünce anımsadım. O da hiç yok şimdilerde, gelmemiş de epeydir.

Bu hafta listeyi hazirlarken Gül ablaya bu konudaki fikrimi soyledim.o da haftaya bakalim dedi...daha önce bir çok topikte gördüğüm iki hafta mazeretsiz bildirim yapmayan liste dışı birakiliyor..bizde bu kadar olmasada bazi kurallar koyabiliriz..ismini bile hatırlamıyorum çoğu arkadaşın. ..
İlk sayfalarda sürekli bildirim yapan sohbetlere katılan arkadasimiz ALPRMUS' tu o topigin mudavimlerindendi..yoklugu hepimizi çok sasirtti..hala bekliyoruz dönerse diye

Ilk sayfaları okuyarak başlamıştım önceleri, gerçi sonra bitiremeyeceğimi farkedip bıraktım ama. Ilk zamanlarda bir hanım da epey bir süre dahil olmuş her konuşmaya. Bu haftadaki listede nickini görünce anımsadım. O da hiç yok şimdilerde, gelmemiş de epeydir.

ALPRMUS çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdı birden yok oldu gelmemesi için hiç bir sebep yoktu o bizleri biz onu seviyorduk, karatayıda kaçamaksız yapıyordu eşiyle beraber ve çok azimliydi, birden kopması aklımıza kötü şeyler getirdi inşallah öyle bişey yoktur ... cuma günü mydenizzle onu andık listeden silmeyede kıyamadık :50:

..
İlk sayfalarda sürekli bildirim yapan sohbetlere katılan arkadasimiz ALPRMUS' tu o topigin mudavimlerindendi..yoklugu hepimizi çok sasirtti..hala bekliyoruz dönerse diye

ikimizde 23.01 de aynı şeyi yazmışız:1: nicerendiz in ALPRMUS'u kastettiğini ikimizde anlamışız:46:

Ben?? :44: bu hafta sıra bende mi???

KG BİLDİRİMLERİNİ DÜZENLEYECEK KİŞİLERİN LİSTE YAPMA TARİHLERİ

1. kedi83.............3.1.2014
2. mydenizzz......10.1.2014
3. Ekin06...........17.1.2014
4. Fmgenc..........24.1.2014
5. prenscim........31.1.2014
6. CANANSU60.....7.2.2014
7. umud.............14.2.2014
8. Gulhatun........21.2.2014
9. Kaania......... .28.2.2014
10. bluebottle...... .7.3.2014
11. Squaw......... .14.3.2014
12. sdf82 ............21.3.2014
13. Gurbetçiçeği...28.3.2014
14. Snowflake84. ..4.4.2014
15. medcezir19.. .11.4.2014
16. niceerendiz... 18.4.2014
17. hatce33...... 25.4.2014
gul_0663.... ..

eski listemiz bu gelmeyenler aradan silinecek

Canim mydenizzzcigimmm,ben de hamdolsun sizlerle cok iyiyim.Bana dunyaya daha farkli gozle bakmami sagladiniz, verdiginiz destekle oyle buyk sevaba girdiniz ki kelimelerle ifade edemem.Sizleri tanidigima oyle mutluyum ki,her biriniz benim icin cok ama cok degerlisiniz.Hepinizi cok cok cok seviyorumm canim ailem benim.Hayirli geceler diliyorum hepinize.Yavruna da sonsuz saglik ve sihhat temenni ediyorum canim.

KAANİA nerdeki ders çalışırken bile giriyordu epeydir yok:50:

benim de aklıma geeldi bugün kaania .. o da bayadır görünmüyor :50:
jillianı yaptım duşumu aldım biazdan yatarım..yarında yaptıktan bonra level2 ye geçicem inşallah.. biraz seyrettim baya zorlayacak gibi
myenizzcim bebişinin toparlanmasına sevindim.. inşallah sabaha herkes sağlıklı huzurlu mutlu başlar hepinize iyi geceler..

benim de aklıma geeldi bugün kaania .. o da bayadır görünmüyor :50:
jillianı yaptım duşumu aldım biazdan yatarım..yarında yaptıktan bonra level2 ye geçicem inşallah.. biraz seyrettim baya zorlayacak gibi
myenizzcim bebişinin toparlanmasına sevindim.. inşallah sabaha herkes sağlıklı huzurlu mutlu başlar hepinize iyi geceler..

başlarken ölçünü almışmıydın

1 in sonunda ve 2 nin sonunda ne kadar farkedecek kıyaslarız

iyi geceler canım

sabah:56:KKK ve 1 bardak süt,1 tane yer elması

akşam:56:yarma çorbası, 7 çeşit salata (lahana, kırmızı lahana, yer elması, havuç, roka, bal kabağı, turp) , yoğurt

spor:8:20 75 dkk yürüyüş 7.5 km ( yavaş yavaş yürüdükçe açıldım dün ki kremde iyi geldi ama akşamdan beri yine ağrı var)

.............yürüyüş parkurunda 30 dkk aletlerle çalışma

günaydın arkadaşlar hoşbulduk destekleriniz için çok tşkler.karatay diyetinin sabah kahvaltısında ne var bilmiyorum ama iki yumurta ıkı kıbrıt kutusu kadar peynır salatalık yeşillik 4 tane zeytın yedım sekersız çayla.Kendimi gayet iyi hissediyorum.dün öğlen mercımek corba ıle turplu yoğutrlu salata yedım . akşama yine mercımek corba salata menemen yaptım .Doğru yol üsütündemiyim acaba :D suyu 1,5 litre ancak ıcebılıyorum içemiyorum bile birde spor yapamıyorum imkanım yok spor yapmaya ancak mart ayından ıtıbaren iş çıkışı 45 dk yürüyebilirim .mart gelene kadar soguk oldugu için yürüyüş yapamıyorum .

günaydın arkadaşlar hoşbulduk destekleriniz için çok tşkler.karatay diyetinin sabah kahvaltısında ne var bilmiyorum ama iki yumurta ıkı kıbrıt kutusu kadar peynır salatalık yeşillik 4 tane zeytın yedım sekersız çayla.Kendimi gayet iyi hissediyorum.dün öğlen mercımek corba ıle turplu yoğutrlu salata yedım . akşama yine mercımek corba salata menemen yaptım .Doğru yol üsütündemiyim acaba :D suyu 1,5 litre ancak ıcebılıyorum içemiyorum bile birde spor yapamıyorum imkanım yok spor yapmaya ancak mart ayından ıtıbaren iş çıkışı 45 dk yürüyebilirim .mart gelene kadar soguk oldugu için yürüyüş yapamıyorum .

Kahvaltıların aşağıdaki sekilde olması önemli, hatta şart. Canan hoca bunları yersen "5km koşmuş gibi vücudun enerji harcıyor ve metabolizman hızlanıyor" diyor. Yani miktarlar seni korkutmasın, zaten gerekli ve zorunlu olan bu kadar yenmesi.
İki yumurta (serbest gezen tavuk yumurtası)
Avuç ici kadar peynir (peynir ne çeşit olursa olsun ama light olmasın)
10 zeytin (yiyebiliyorsan daha fazla da olur)
Bir çay bardağı yeni kırılmış ceviz (veya çığ badem veya cig fındık veya çığ fıstık, yani kavrulmamış olmalı)
Sınırsız mevsim yeşillikleri ve sebzeleri (domates mevsimi olmadıgı icin kurusu tuketilebilir, salatalık tüketilmemeli, sera oldugu icin)
Sekersiz çay ya da bitki cayı ya da yeşil çay (siyah cayı pek tavsiye edilmiyor, Demir tutucu oldugu icin)

Afiyet olsun arkadasım.

sabah:56:KKK ve 1 bardak süt,1 tane yer elması

akşam:56:yarma çorbası, 7 çeşit salata (lahana, kırmızı lahana, yer elması, havuç, roka, bal kabağı, turp) , yoğurt

spor:8:20 75 dkk yürüyüş 7.5 km ( yavaş yavaş yürüdükçe açıldım dün ki kremde iyi geldi ama akşamdan beri yine ağrı var)

.............yürüyüş parkurunda 30 dkk aletlerle çalışma

Cok sevindim Gül hanım rahatsızlıkların geçtiğine , aman iciniz de dışınız da saglikli olsun.

KG BİLDİRİMLERİNİ DÜZENLEYECEK KİŞİLERİN LİSTE YAPMA TARİHLERİ

1. kedi83.............3.1.2014
2. mydenizzz......10.1.2014
3. Ekin06...........17.1.2014
4. Fmgenc..........24.1.2014
5. prenscim........31.1.2014
6. CANANSU60.....7.2.2014
7. umud.............14.2.2014
8. Gulhatun........21.2.2014
9. Kaania......... .28.2.2014
10. bluebottle...... .7.3.2014
11. Squaw......... .14.3.2014