- 28 Ocak 2013
- 2.166
- 80
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ablacım allah şifa versin inşallah hafifler..bi ara gayet iyiydin şimdi neden fazlalaştı ki ağrın?? anneminde bu ara ağrısı azaldı..neye göre azalıp artıyor ki..o da agrısı azalınca ameliyat olmaktan vazgeçti..zaten korkuyordu
dün yazdığın ilacı bana face'den adını yazabilir misin..madem bizim sultan ameliyattan vazgeçti bari bu kremi kullansın ağrısı oldukça..
KİLO VERENLER
mydenizzz -%2,225 :119::119::119::124::124::124:
hatce33 -%2,019 :119::119::124::124:
kedi83 %-1,702:119::119::124::124:
CANANSU60 -%1,156 :119::124:
Fmgenc -%1,107:119:
Gurbetçiçeği -%0,859
Gul_0663 -%0,744
Gulhatun%-0,283
Ekin06%-0,130
SABİT KALANLAR yok
KİLO ALANLAR yok
HAMİLELEr prenscim…+500 gr….61 kg (başlangıç 54, 22 haftalık)
YENİLER
mypen
mutlukız
iksir
yasminmelis
sweetlyy
gizem___
BİLDİRİM YAPMAYANLAR
niceerendiz :95:
medcezir :95:
hatce33 :95:
sdf82 :95:
gizem__:95:
Snowflake84 :95:
Kaania :95:
umud :95:
RuweYDaa:95:
ALPRMUS:95:
KZCK :95:
Squaw:95:
kilo veren arkadaşları tebrik ederim..sanırım topiğimizde ilk defa oluyor..bu hafta bildirim yapan herkes eksi maşallah
yardımlarınızdan dolayı gül abla ve kedicim teşekkür ederim![]()
bu hafta yavaşladık galiba..700 gr vermişim.bulgur çok yedim sanırım ondan....
liste cuma günü mü yapılıyor gül abla,ben olmuyorum listede
kedi cevaplamış,, bende kendi yaptığımı yazayım biraz çkirdekli siyah üzümü ıslatıyorum tahinin içine doğruyorum karıştırıp yiyorum
iyi kararlar almışsın normalde de haftalık tartılmak gerekiyormuş
sporu hergün yapmamak lazımmış kaslar yorulurmuş bir gün dinlendirmek lazımmış
biz her şeyimizi paylaşıyoruz buradarahat ol sende canın neye sıkılırsa yaz,,,,hem stres atıyoruz hem zayıflıyoruz
...ben kendi adıma konuşayım burada çoğu sıkıntımı unutuyorum ...iyimserim iyimserim içim kan ağlar gülümserim derler ya ben aynen öyleyim....
sizlerle yazışırken herşeyi unutuyorum bi nevi terapi oluyor
İyi akşamlar arkadasim..sana bi aciklama borçluyum. ..listeyi ben hazırladım. .listede senin adinda vardi üst siralardaydin..kontrol için gül ablaya gonderdim..her şey sorunsuzdu ama yayinlayinca smile'lar birbirine karisti ve ben panikle düzelttim hizlica ama seni nasıl olduda sildim inan farkinda değilim. .cok kalabalikti liste..Üzgünüm Özür dilerim. ..
ben ayakta durduğum zaman ağrım artıyor, hafta sonu cumartesi günü tüm vaktim mutfakta geçiyor, pazarda diğer işler oda hep ayakta yoruyor, cuma akşamı eve giriyorum pazartesi sabaha kadar çıkmıyorum herşey bana yetiştirmek için hep koşturuyorum ayaktayım, aralarda mola verince 10 dkk oturuyorum size cevaplar verip tekrar kalk, kısır döngü her hafta sonu aynı devam ediyor ayda bir pazar günü güne giidiyorum o kadar...
pazar günü kızkardeşim kızıyor kendine hiç vakit ayırmıyorsun artık eskiden böyle değildin hiç bir yere çıkmıyorsun diyorbende doğru söylüyorsun beslenme tarzım değişince yaşam şeklimde değişti, işten çıkıp eve koşturuyorum yemek saatim geliyor acıkmadan yetişeyim diye
dışarda yemek yemek istemiyorum artık ayçiçek yağı kullanıyorlar
(geçen ızgara balık yedim adam ayçiçek yağıyla yağlayıp ızgaraya koymuş yine trans yağ oldu
) yemek bitince topluyorum yarının yemeğini yapmaya başlıyorum 8 den sonra kız geliyor tekrar sofra hazırla topla ibadetleri yap derken saat 9-10 oluyor ne zaman kendime vakit ayıracağım???? cumartesi kahvaltı yapıyoruz 12 de sütçü geliyor 10 lt sütü 4 tencerede kaynatıyorum yoğurt yap, peynir kestir, akşam yemeği yap, bir sürü tencere çıkyor tezgah doluyor onları yıkayana kadar yine akşamın 9 u oluyor eee yine kendime vakit yok, pazarda kalan işler gece 11 oluyor yine kendime vakit yok
.......dedim..
sen listede varsın ama biildirim yapmayanlar tarafında...cuma günü bildirim yapmayı unuttun canım
![]()
canım topiğim güzel topiğim günnnaydınnn
umarım herkes güzel bir gün geçirir..çokkk şükür allahıma geçen haftaki moralsizlik yerini tatlı bi misafir telaşına bıraktı..
sürekli gelip yazmak istiyorum çok özlüyorum burayı ama bu cumaya kadar yapacak çoook işim var..
dün temizliğin büyük bölümü bitti ama hala yıkanacak perdeler kaldı bi kaç tane onları halledicem..birde banyolar halledilecekbu ara sporum kalıyor çok üzülüyorum umarım şu hareketli halim yeterli gelir cuma sabahı eksi çıkmam için
hepinize kocaman sevgiler..şimdilik bana müsade akşama gelirim artık![]()
Valla nazar değmesin çok iyiyim.Bulantı fazla yok ama sabahları çok birşey yiyemiyorum. Meyve de yiyim kahvaltının yanında istiyorum çıkartıyorum ama yer kalmıyor. Bugün mesela 10 zeytin, 3 yumurtayla sucuklu yumurta yaptım eşimle paylaştık, 1 bardaktan az ceviz ve 1-2 dal roka yedim. Bir de muz ya da havuç yerim diye düşünüyordum ama yiyemedim. Bir de dün doktorun tartısında 77,3 Kg çıktım. Ayakkabı ve üstümle.
Bugün sabah 76,1 dim evde.
gül abla sen tavuk yiyo musun hep sorcam diyorum unutuyrm..
yiyosan nerden buluysn köy tavuğunu?
sabah (09.30)
1 yağda yumurta
3 kayısı
peynir 6 zeytin
1 avuç taze organik reyhan
1 çay bardağı badem
arada (15.00)
1 kase yeşil mercimek
akşam (19.50)(aslında daa erken yemem gerekirdi ama buzluktan çıkardığım balık erimediği için yemek gecikti)
denis balığı
organik marullu salata
1,5 tatlı kaşığı tahin helvası (tahin yiyecektim yerine, ama balığı malesef severek yiyemediğim için üzerine bir de sevmediğim tahini içemedim.helva yedim istemeyerek)
su:2,5 lt
2 fincan yeşil çay
günaydın karataycı güzel hanımlar:)
bi sıkıntınız mı var gül ablamaşallah hayat neşeniz var ama, o size yeter..
QUOTE]
tek başıma 3 çocukla uğraşıyorum (büyüdüler ama benim gözümde hala çocuklar)... ortancası hariço problemlerini kendisi halleder, büyük ve küçüğün problemleri küçüklüklerinden beri hiç bitmiyor, büyüdükçe dertleride büyür derlerdi şu kadarcık şeyin ne derdi olurki derdim, evden dışarı adım atmayı öğrendikleri an senden kopuyorlar ayakları nereye götürürse giidiyorlar avucunda tutamıyorsun, oğlan 27 yaşında işten ayrıldı evde oturuyormuş (istanbul'da) deprasyonda, küçük 15 yaşında o ergenlikte onun ayrı sorunları.....bazı şeyleri kafaya takmamak için kendimi topiğe veriyorum,,,,,
hoca helva yeyin diyor zaten ama biz şeker almayalım diye farklı metodlar uygulamaya çalışıyoruz
tek başıma 3 çocukla uğraşıyorum (büyüdüler ama benim gözümde hala çocuklar)... ortancası hariço problemlerini kendisi halleder, büyük ve küçüğün problemleri küçüklüklerinden beri hiç bitmiyor, büyüdükçe dertleride büyür derlerdi şu kadarcık şeyin ne derdi olurki derdim, evden dışarı adım atmayı öğrendikleri an senden kopuyorlar ayakları nereye götürürse giidiyorlar avucunda tutamıyorsun, oğlan 27 yaşında işten ayrıldı evde oturuyormuş (istanbul'da) deprasyonda, küçük 15 yaşında o ergenlikte onun ayrı sorunları.....bazı şeyleri kafaya takmamak için kendimi topiğe veriyorum,,,,,
Canlarim benimmmm,hepinize cok guzel bir gun devami diliyorum.Gulcugum,maasaallah evlatlarin senin gibi her yonden muhtesem donanimli,olaganustu fedakar bir anneye sahip olduklari icin cok sanslilar.Biz de en az evlatlarin kadar sansliyiz bunca isinin arasinda herbirimize elini uzattigin icin.Sen bizim bastacimizsin onun icin hep bizimle ol bize varligin yeter.Kismetse bugun sali,bende birazdan prensesimi ziyarete giderim.Ustelik bugun ona surpriz de aldim.Yarabbim yeterki gozleri bir parlasin bana yeter.Insaallah aksama tekrar bulusmak ve hepinizi mutlu bulmak uzere hoscakalin.
Hadi bakalım. Prensesi mutlu görürsün, mutlu dönersin yanından inşallah.Canlarim benimmmm,hepinize cok guzel bir gun devami diliyorum.Gulcugum,maasaallah evlatlarin senin gibi her yonden muhtesem donanimli,olaganustu fedakar bir anneye sahip olduklari icin cok sanslilar.Biz de en az evlatlarin kadar sansliyiz bunca isinin arasinda herbirimize elini uzattigin icin.Sen bizim bastacimizsin onun icin hep bizimle ol bize varligin yeter.Kismetse bugun sali,bende birazdan prensesimi ziyarete giderim.Ustelik bugun ona surpriz de aldim.Yarabbim yeterki gozleri bir parlasin bana yeter.Insaallah aksama tekrar bulusmak ve hepinizi mutlu bulmak uzere hoscakalin.
Hoşgeldiniz aramıza :) Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz..
Gül ablacım ,geçmedimi daha..sporu azaltsan biraz ..
Günaydın...
Dün;
Sabah-tam kkk +greyfurt
Öğlen -1 kepçe mercimek çorbası+5 minik köfte(yemeğin içinden ayıklıyorum)+salata+ayran ..tabi doymadım 30 dk.yürüyüş yapıp geldikten sonra biraz yer fıstığı ve bir lokmacık muz (kalanı yere düştü)
Akşam -mercimek çorbası+ıspanak yemeği +salata +yoğurt
7,30 gibide bir elma
8 den sonra tarçınlı süt yanında çok az kabak çekirdeği ..
Kızlar akşam eğer teşhiş doğruysa ; dün tarçınlı süt içtikten sonra bebiş oynamaya bir başladı ben şok geçirdim,ilk kez bu kadar hissettim..nasıl tekmeliyor bodyden görüyorum..çok komikti ..bakalım bu akşam içmicem ,yarın tarçınlı süt tekrar içicem teşhişim doğru çıkıcakmı :)) tarçın egzotik bir bitki veya baharat .. bizim bebiş etkilendi galiba![]()
Canlarim benimmmm,hepinize cok guzel bir gun devami diliyorum.Gulcugum,maasaallah evlatlarin senin gibi her yonden muhtesem donanimli,olaganustu fedakar bir anneye sahip olduklari icin cok sanslilar.Biz de en az evlatlarin kadar sansliyiz bunca isinin arasinda herbirimize elini uzattigin icin.Sen bizim bastacimizsin onun icin hep bizimle ol bize varligin yeter.Kismetse bugun sali,bende birazdan prensesimi ziyarete giderim.Ustelik bugun ona surpriz de aldim.Yarabbim yeterki gozleri bir parlasin bana yeter.Insaallah aksama tekrar bulusmak ve hepinizi mutlu bulmak uzere hoscakalin.
hoca helva yeyin diyor zaten ama biz şeker almayalım diye farklı metodlar uygulamaya çalışıyoruz
günaydın karataycı güzel hanımlar:)
bi sıkıntınız mı var gül ablamaşallah hayat neşeniz var ama, o size yeter..
QUOTE]
Gül ablacım ; anne olmak ne kadar zor ve bir o kadar güzel duygu...benimde endişelerim var..zaman çabuk geçiyor ,ne zaman 10 yaşına geldi anlamadım bile..Allah yardımcın olsun canım..Ara ara değiniyorsun eşinden ayrısın galiba ,bir kaç kez de oğlunla ilgili yazmıştın..ben bişeyler yazmak istiyorum ama çekiniyorum böyle deşmek istemediğimden soramıyorum..Kafamızı dağıtıyoruz burda aynen öyle..Yoksa herşeyi kafaya takarsak işimiz zor,burda gülüp geçiyoruz napalım...içimiz başka ,hepimizin allah yardımcısı olsun..Benim annem de şuan nelerle uğraşıyor..yaşıyor..kafamı yastığa koyduğum her an canım da onunla..
Neyse çok duygula bağlamadan ben neşelenim,bebeğimde üzülmesin :)))
Yemek yedim ama açım,ben bu aralar doymuyorum zaten..Yürüyüş yaptım geldim..Doğru düzgün yemek gelmiyor,bende az yiyorum..kuruyemiş ve meyve yiyeceğim..
Çok komik olur ama bebekler tarçında hareket ediyorlarsa. Ama bebeğinin hareketini hissetmek çok heyecan verici olmuştur ve sevimli) darısı ekin'in başına :)
Ekin06 bunu beğendi. Tarçınla dans anne karnında dansCanım,tarçının vücuda girdiği anda etkilerini biliyorum..Çikolata gibi düşün..ondan etkilendi galiba..bakalım test edicem burda paylaşırım..sonra da ekin06 dener,böylece kanıtlamış oluruz![]()