Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

canan ablacım öğün araları şekersiz türk kahvesi içebiliyor muşuz bende sdrmuştum gül ablam öyle demişti.. ama diğeri hakkında bakalım ne dicek gül abla:44:

aminnn inşallah ablacım.. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin kimseleri hasret bırakmasın bu sevgiye

Sevgili fmgenccigim benim,yuce rabbim guzel gonlune gore versin ,insaallah herseyin hayirlisi olsun yavrum.Rabbimin hazinesi sonduzdur,en guzellerinden sana da nasip etsin insaallah canim.

menümm
sabah kkk
öğlen 12.45 bi tabak yoğurt
17.00 gibi acıktım gibi oldum 3tane yerfıstığı yedim
akşam 20.00da bitti fırında tavuk salata ve yoğurt
gün içinde 3lt su bitecek sporumuda ilerleyen saatlerde yapcam

Sevgili fmgenccigim benim,yuce rabbim guzel gonlune gore versin ,insaallah herseyin hayirlisi olsun yavrum.Rabbimin hazinesi sonduzdur,en guzellerinden sana da nasip etsin insaallah canim.

amin canan ablacım inşallah... çocukları çokkk severim.. üniv. filan okurken evlenince hemen çocuk yapıcam derdim arkadaşlarım şaşırırlardı.. bi taraftanda çokk korkardım hiç çocuğum olmaz diye.. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah, sabrettim bekyiyorum.. rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak diyorum... çok şükür bi sıkını yok ama bakalım ne zaman :)

Bugünkü menümü biraz karışık verdim ama akşam 15:30da 6 köfte, yoğurt, kuru sebze kavurması, peyniraltı suyu. Sonra iki dersim vardı. 20:00de de çay içtim.
Sabah bir saat pilates
Öğlen 80 dk yürüyüş
Akşam da callanetics yapacagım daha yapmadım :))

ekincimmm çokk sevindim canım arkadaşım.. inşallah hayırlısıyla kavuş bebişine topiğimizin ikinci bebişi hoşgelmişşşşş o zamannn

Canım benim çok sağol. Umarım bu duyguyu en kısa zamanda sen de yaşarsın. 3. Bebek haberimizi de senden alırız. İçini ferah tut ve sakın stres yapma. Emin ol bebeğin geleceği günü bekliyor. Bu topik sana da uğur getirsin.

kahveye fmgenc cevap vermiş

canım sirkeden bişey olmaz içebilirsin ama ev yapımı olmalı, alkali için bir kaç içecek öneriliyor canan hocada limonlu suyu öneriyor
,,,sirke sabahtan akşama içilmez çok içince zararlı olabilir ama limonun bi zararı yok sanırım onun için hoca limonlu suyu tercih ediyor

AMİN

fmgenc in yorumunu okurken bende 3. bebekte senden olur inşallah yazacaktım sen benden önce yazmışsın ..iki kişi aynı anda aynı şeyi düşünmüşüz inşallah onunda güzel haberlerini alırız yakında..

Elma sirkesi ya da her sirke alkali değil asidiktir. Ayrıca Karatay alkali diyetinin bir yalan olduğunu söylüyor.

15.30 çok erken yemeği kesmek için acıkırsın canım 20.00 gibi hafif bişeyler atıştırsaydın keşke

sporlar çok iyi gidiyor bu hafta ilk sıralara girersin sanırım

Ben çok seviyorum sizleri yaaaaaa. Valla mesajları okurken gözlerim doldu insan bu devirde sevincini bu kadar candan paylaşacak insanları o kadar zor buluyor ki. Hepinize tek trk teşekkür ederim.

amin canım inşallah... bende inanıyorum bu topik bana da uğurlu gelecek bi de en önemlisi sizlerin de dualarıyla da inşallah

Gelelim menüme,
Omega 3 konusunda doktor gebelikte olumlu etkilerini kanıtlamış bir çalışma yok dedi. Dışardan bişey almak ne kadar doğru ihtiyaç yokken dedi.:44:
Bugün sabah 9:00yumurta kalmamış, 1 portakal, 7-8 zeytin ceviz ve 1 bardak süt
Akşam 18:30 ıspanak ve yoğurt
Temekten sonra meyve yanlış yaptım burda ama kocacım getirmişti dilimlemiş koydu önüme yedim :18:

Sevgili Gulcugum ve sevgili Ekincigim, yorumlariniz icin cok tesekkur ederim.Ekincigim bir kez daha butun kalbimle tebrik ediyorum canim.

Sabah tibet hareketinden 1. hareketi yapmaya çalıştım ama bitiremedim, dönemedim. Sadece 2. hareketi yaptım.

KAHVALTI 11:30

2 veya 3 dilim Portakal
Beyaz peynir
Yeşil Zeytin
Gün kurusu, fındık, vişne kurusu, ceviz
Maydanoz
1,5 yumurta, tavada
Siyah çay

Türk Kahvesi

17:38
Mercimek çorbası
Köfteli bir yemek, çok az
Kırmızı lahana, kırmızı turp, havuç salatası
Yolda giderkende 8'e kadar kaju fıstık atıştırdım

Artık sende prenscim gibi yürüyüşe sadece.

ayyy amin inşallah ablacım.. uzun zamandır bu konu hakkında konuşmuyorum kimseyle, sadece burda döküldüm biraz.. o da sizleri görmesemde çokk sevdiğimden ailem gibi oldunuz hepinizz...

Ben çok seviyorum sizleri yaaaaaa. Valla mesajları okurken gözlerim doldu insan bu devirde sevincini bu kadar candan paylaşacak insanları o kadar zor buluyor ki. Hepinize tek trk teşekkür ederim.

haklıısın canım, insanlar artık birbirlerinin sevincine bile sevinmiyorlar,,,aynı odada oturduğun arkadaşınla bile bişey paylaşacağın zaman paylaşsammı paylaşmasammı diye düşünüyorsun,,,,ama burası çok farklı ailemizden çok birbirimizle yazışıyoruz akşama kadar herşeyimizi paylaşıyoruz iyi-kötü...

bakalım prens mi gelecek prenses mi...benim içimden prenses geçiyor geçen hafta sanada yazdım ya ....(eli ayağı düzgün olsun, sağlıklı olsun)

bende hepiniizi seviyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…