aminnn inşallah ablacım.. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin kimseleri hasret bırakmasın bu sevgiye
Sevgili fmgenccigim benim,yuce rabbim guzel gonlune gore versin ,insaallah herseyin hayirlisi olsun yavrum.Rabbimin hazinesi sonduzdur,en guzellerinden sana da nasip etsin insaallah canim.
ekincimmm çokk sevindim canım arkadaşım.. inşallah hayırlısıyla kavuş bebişinetopiğimizin ikinci bebişi hoşgelmişşşşş o zamannn
Gulcugum, hayirli aksamlar canim.Musadenle iki sorum olacak.Ogunler arasi sade Turk kahvesi icilebiliyor mu,digeri de gece yatarken alkali su icme amacli elma sirkeli su icebiliyormuyuz? Leptine bir zarar vermemek icin bilmek istedim.Cok tesekkur ederim.
Sağol canım:) isteyen herkese versin inşallahteşekkür ederm ablacım baktım çok faydalı artık ben de bakıcam..
ALLAH razı olsun ablam
işallah ekincim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
baktım ablacım çok sağol...
Canım benim çok sağol. Umarım bu duyguyu en kısa zamanda sen de yaşarsın. 3. Bebek haberimizi de senden alırız. İçini ferah tut ve sakın stres yapma. Emin ol bebeğin geleceği günü bekliyor. Bu topik sana da uğur getirsin.
Elma sirkesi ya da her sirke alkali değil asidiktir. Ayrıca Karatay alkali diyetinin bir yalan olduğunu söylüyor.Gulcugum, hayirli aksamlar canim.Musadenle iki sorum olacak.Ogunler arasi sade Turk kahvesi icilebiliyor mu,digeri de gece yatarken alkali su icme amacli elma sirkeli su icebiliyormuyuz? Leptine bir zarar vermemek icin bilmek istedim.Cok tesekkur ederim.
Bugünkü menümü biraz karışık verdim ama akşam 15:30da 6 köfte, yoğurt, kuru sebze kavurması, peyniraltı suyu. Sonra iki dersim vardı. 20:00de de çay içtim.
Sabah bir saat pilates
Öğlen 80 dk yürüyüş
Akşam da callanetics yapacagım daha yapmadım :))
AMİN
fmgenc in yorumunu okurken bende 3. bebekte senden olur inşallah yazacaktım sen benden önce yazmışsın..iki kişi aynı anda aynı şeyi düşünmüşüz inşallah onunda güzel haberlerini alırız yakında..
Canım benim çok sağol. Umarım bu duyguyu en kısa zamanda sen de yaşarsın. 3. Bebek haberimizi de senden alırız. İçini ferah tut ve sakın stres yapma. Emin ol bebeğin geleceği günü bekliyor. Bu topik sana da uğur getirsin.
Gelelim menüme,
Omega 3 konusunda doktor gebelikte olumlu etkilerini kanıtlamış bir çalışma yok dedi. Dışardan bişey almak ne kadar doğru ihtiyaç yokken dedi.:44:
Bugün sabah 9:00yumurta kalmamış, 1 portakal, 7-8 zeytin ceviz ve 1 bardak süt
Akşam 18:30 ıspanak ve yoğurt
Temekten sonra meyveyanlış yaptım burda ama kocacım getirmişti dilimlemiş koydu önüme yedim :18:
AMİN
fmgenc in yorumunu okurken bende 3. bebekte senden olur inşallah yazacaktım sen benden önce yazmışsın..iki kişi aynı anda aynı şeyi düşünmüşüz inşallah onunda güzel haberlerini alırız yakında..
Sevgili Gulcugum ve sevgili Ekincigim, yorumlariniz icin cok tesekkur ederim.Ekincigim bir kez daha butun kalbimle tebrik ediyorum canim.
Ben çok seviyorum sizleri yaaaaaa. Valla mesajları okurken gözlerim doldu insan bu devirde sevincini bu kadar candan paylaşacak insanları o kadar zor buluyor ki. Hepinize tek trk teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?