• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

benim bir sorum olacak yine :)
bu akşam kısmetse balık yapacağım, denis diye bir balık bizim levreğe benziyor büyük bir balık.
üzerine helva öneriyor ya karatay, motivasyonum bozulur diye korkuyorum, helva yerine tahin yesem olur mu? direkt bir tatlı kaşığı yesem mesela?
bu hafta 3 hedef belirledim kendime,
1) cuma sabahı tartılcam arada tartılmıcam(fazla çıktığımı görünce kilo veremiyorum ruh haline giriyorum olumsuz etkileniyorum halbuki bedenen incelmem var)
2) bu haftayı kaçamaksız geçirip karataya tam oalrak adapte olcam
3) hergün leslie 3 mil ve 100 mekik yapıcam

inşallah uygulayabilirim

Tahin'i yemen daha iyi olur. Zaten alınması gereken tahin.

benim bir sorum olacak yine :)
bu akşam kısmetse balık yapacağım, denis diye bir balık bizim levreğe benziyor büyük bir balık.
üzerine helva öneriyor ya karatay, motivasyonum bozulur diye korkuyorum, helva yerine tahin yesem olur mu? direkt bir tatlı kaşığı yesem mesela?
bu hafta 3 hedef belirledim kendime,
1) cuma sabahı tartılcam arada tartılmıcam(fazla çıktığımı görünce kilo veremiyorum ruh haline giriyorum olumsuz etkileniyorum halbuki bedenen incelmem var)
2) bu haftayı kaçamaksız geçirip karataya tam oalrak adapte olcam
3) hergün leslie 3 mil ve 100 mekik yapıcam

inşallah uygulayabilirim

kedi cevaplamış,, bende kendi yaptığımı yazayım biraz çkirdekli siyah üzümü ıslatıyorum tahinin içine doğruyorum karıştırıp yiyorum

iyi kararlar almışsın normalde de haftalık tartılmak gerekiyormuş

sporu hergün yapmamak lazımmış kaslar yorulurmuş bir gün dinlendirmek lazımmış

merhaba arkadaşlar.Bir sürü diyet deneyiminden sonra fazlasıyla almam neticesinde karatay diyetini denemeye karar verdim bugün itibariyle.Gittim karatay diyetiyle karatay mutfagı kitaplarını aldım.Okumaya başladım.kendimi bildim bile yorgun uykusuz hissediyorum.Panik atak tedavisi gördüğüm ilaç kullanıyorum.Kullandıgım ilaçta kilo yapıyor sanırım.Eskiden aldığım kiloyu rahat verirken artık veremiyorum.Evlendiğim içinde düzenli bir şekilde yemek yapmam lazım.Eşimle diyet konusunda anlaşamıyoruz.Zorla aĞzıma şıkıştırıyor mesela.Şu an 66 belki 67 kiloyum tartılmıyorum .Hedefim 55 olabilirse 52 daha iyi olur .Bu kıloya saglıklı bir şekilde aç kalmadan uyuklamadan ve açlık krizlerine girmeden düşmek istiyorum.En mantıklı karatay diyeti geldi bana .Umarım başarabilirim.Yardımcı olursanız bu yolda bana Çok memnun olurum. Kimse inanmıyor artık benım kilo verebileceğime siz bari inanın.Bana destek olacak birilerine ihtiyacım var .en azından neler yapıp yapmamam gerektiğini söyleyin bana .

merhaba arkadaşlar.Bir sürü diyet deneyiminden sonra fazlasıyla almam neticesinde karatay diyetini denemeye karar verdim bugün itibariyle.Gittim karatay diyetiyle karatay mutfagı kitaplarını aldım.Okumaya başladım.kendimi bildim bile yorgun uykusuz hissediyorum.Panik atak tedavisi gördüğüm ilaç kullanıyorum.Kullandıgım ilaçta kilo yapıyor sanırım.Eskiden aldığım kiloyu rahat verirken artık veremiyorum.Evlendiğim içinde düzenli bir şekilde yemek yapmam lazım.Eşimle diyet konusunda anlaşamıyoruz.Zorla aĞzıma şıkıştırıyor mesela.Şu an 66 belki 67 kiloyum tartılmıyorum .Hedefim 55 olabilirse 52 daha iyi olur .Bu kıloya saglıklı bir şekilde aç kalmadan uyuklamadan ve açlık krizlerine girmeden düşmek istiyorum.En mantıklı karatay diyeti geldi bana .Umarım başarabilirim.Yardımcı olursanız bu yolda bana Çok memnun olurum. Kimse inanmıyor artık benım kilo verebileceğime siz bari inanın.Bana destek olacak birilerine ihtiyacım var .en azından neler yapıp yapmamam gerektiğini söyleyin bana .

merhaba aramıza hoş geldiniz :71:

en doğru kararı vermişsiniz karatay sağlıklı kg verdiriyor

bende 2 sene deprasyon ve panik atak ilaçları kullandım...çok kg aldım bıraktıktan sonrada canım rejim yapmak istemediği için üstünede aldıkça aldım

ben 50 yaşında bu kadar ilaca ve haşimatoya rağmen verebiliyorsam sen hayda hayda verirsin yeterki bizden kopma kaçamak yapma yediklerini devamlı paylaşki hatalar varsa birlikte düzeltelim çoğu arkadaşımız karatay hakkında yeterli bilgiye sahipler aklınıza takılanları sorun kim varsa cevap verir...size inanmayan kişiler birkaç ay sonra sizi görünce gözlerine inanamayacaklar sen kararından vazgeçme yeterki

Hoşgeldin. Sen sık sık uğra buraya, biz sana her zaman destek oluruz, yardımcı oluruz. Sen kendin inan yeter.

Aramiza hosgeldiniz.Cok dogru ve cok degerli bir topiktesiniz.Inanin bana eger Karatay beslenme stilini dogru,eksiksiz ve yasam tarzi seklinde uygularsaniz bir muddet sonra -tabii ki dr. kontrolunde- ilaclariniza da veda edeceksiniz,cunku bunyeniz arinacak ve hicbir kimysali kabul etmeyecek,adeta yeni dogmus gibi olacaksiniz.Daha da otesi herseyden once herkonuda olmasi gerken sizin kendi kendinize inanmaniz.Inanmiyan herkesi bir yana birakin,biz size inaniyoruz.Siz kendinizi kendinize ispat ediniz,kendinizin zirvesi olunuz evvel allah.

Herkese benden kucak dolusu merhabalar. 1 hafta önce çok güzel bir gelişme oldu ve bugün de doktorum teyid etti. Geçen hafta öğrendiğim de Gül abla ile paylaşmıştım. Hatırlar mısınız bilmem sporla ilgili bir mevzuu olmuştu o gün Gül abla bugün ne dersem gerçek oluyor demişti. Ben de o gün gönlümdekini söylemesini istemiştim. Allah'tan altın top dilemişti bizim için ve benim yumurtlama günlerimdi o günler. Ondan 2 hafta önce kış günü annemlerin evinde koynuma uğur böceği düştü. Gebeyim :49::49:
Umarım sorunsuz sıkıntısız sağlıklı bir gebelik geçiririm ve bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım. Dileyen herkese Allah nasip etsin.

tebriklerrr,canımm,Allah sağlıklı,mutlu gebelık ve doğum nasib etsin,inşallah.:emir_bebek:

Son düzenleme:
herşeyi uydurur olduk ne cevher varmış bizlerde :1: yemek uydur spor uydur harikayız:1:

tam insülin çalışırken nar yeyince tekrar çalışmaya başlamış keşke yemeseydin yada yanında yoğurtla yeseydin, canım aklında olsun meyveyi tek başına yeme mutlaka proteinle ye peynir, yoğurt gibi...4 saat sonrada yemek yeyince leptin hiç çalışmamış :50:akşam 5 saatten sonra yeki çalışsın

keşke bılseydım de peynirle yerdim,meyveyi proteinle yemek gerektıgını yeni öğrendim,teşekkür ediyorum.sanırım tansiyonum düşmüş,sabah yemek yerken derhal kendimi kötü hiss etmeye başladım,genelde yoğurt yerken tansiyonum düşüyor,ama unuttuğum icin ilk önce yoğurtu yedim,ondan oldu her halde,sonra daha tam yiyemedim.öğlen acıkmamıştım ama ,kötü olduğum için yedim,akşam da 18 00 da yedim,hala başımda ağrı var geçmedi daha.bu gun leptinsiz oldu malesef:50:

Sevgili arkadaşlarım, hepinize çok çok teşekkür ederim. Gerçekten bu topik bana uğurlu geldi. Hepinize sevincime ortak olduğunuz için çok çok teşekkür ediyorum. Umarım topiğimiz diğer arkadaşlara da uğurlu gelir. Bu benim ilk gebeliğim :)

Sevgili arkadaşlarım, hepinize çok çok teşekkür ederim. Gerçekten bu topik bana uğurlu geldi. Hepinize sevincime ortak olduğunuz için çok çok teşekkür ediyorum. Umarım topiğimiz diğer arkadaşlara da uğurlu gelir. Bu benim ilk gebeliğim :)

Çok güzel bir haber bu, allah tamamina erdirsin. .saglicakla doğar inşallah minigin...:nazar: :nazar: : nazar:

Sevgilli Hatce hanim,nasilsiniz ? Ben de sizi cok seviyorum,iyi ki sizde dahil oldunuz ne iyi ettiniz.Ayrica sizde cok hos cok farkli bir renk kattiniz,yazdiklarinizi buyuk bir zevkle takip ediyorrum.Hos kalin,saglikla kalin insaallah.

Hatce hanimcigim,cok gecmis olsun neden boyle oldu ki,acaba suyu yetersiz mi tuketiyorsunuz ? Gecici bir tansiyon problemi olabilir,rabbim beterinden korusun insaallah.

Senin adına ne kadar sevindiğimi söylesem azdır canım. Kim bilir ne kadar sevinmişsinizdir. Allah sana saglikli, mutlu, güzel bir hamilelik versin. Inşallah Allah hepimize verir bu mutluluğu ...

askerler 15 ay nöbet tutarlar sen ne kadar tutacaksın bakalım, bıcırığın gece uykuları düzne girsede kurtulsan:34:
evet ablacım inşallah düzene girer.gecede bi kez kaqlkıyr.uyuyr yavrum ama ben sütümü arttırmaqk için o emdiketen sonra sağıyrm o arada da size bakıyorum
bu sitede karatayla ilgili hertürlü yemekler,içecekler, peynir , tereyağ, herşey var canım

sağlıklı yaşıyoruz sayfasındaki kişiler yapıyor bunları.....peynir ve tereyağ yapımı listenin en altında

http://cloudpage.co/karatay-menusu
teşekkür ederm ablacım baktım çok faydalı artık ben de bakıcam..
çok alemsiniz valla, herkeste aynı düşünceler var benden çekinerek yemiyorlar süper valla bide evdekiler çekinseler grçi mum dibine ışık vermezmiş:52::52::52:,,,,ben sizlerin iyiliği için uğraşıyorum sizlerde bana allah razı olsun diyorsunuz o bana yetiyor:9:

trabzon hurmasının kurusu dedinde ah ah içim cız etti,,,,karataya yeni başlamıştım gürcistan a gidince orada gördüm arkadaşlar al iyi dediler aldım eve getirip bi yere astım o sırada kitapta hurma yenmeyecek diye okuyunca yemedim biraz zayıflayınca yerim dedim ....evde kelebekler uçuşuyor mutfaktaki herşeyi açtım baktım yok nerden geldiğini bulamadım o asılı ya hiç aklıma glmiyor kelebekler çoğaldı yine aradım heryeri yok sinir oldum bir gün ıslatıp şunun tadına bakayım nasılmış dedim asılı olduğu yerden aldım 2 tane ipten çıkardım yıkarken farkettim kurtlanmış sinir oldum ne çabuk kurtlandı diye bağıyla attım ....:43:

canım çok güzel yazıyorsun sen azerimisin
ALLAH razı olsun ablam
Herkese benden kucak dolusu merhabalar. 1 hafta önce çok güzel bir gelişme oldu ve bugün de doktorum teyid etti. Geçen hafta öğrendiğim de Gül abla ile paylaşmıştım. Hatırlar mısınız bilmem sporla ilgili bir mevzuu olmuştu o gün Gül abla bugün ne dersem gerçek oluyor demişti. Ben de o gün gönlümdekini söylemesini istemiştim. Allah'tan altın top dilemişti bizim için ve benim yumurtlama günlerimdi o günler. Ondan 2 hafta önce kış günü annemlerin evinde koynuma uğur böceği düştü. Gebeyim :49::49:
Umarım sorunsuz sıkıntısız sağlıklı bir gebelik geçiririm ve bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım. Dileyen herkese Allah nasip etsin.
işallah ekincim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
afiyet olsun :56: canım o sitede işine yarayacak çok şey var inceleyebildinmi

baktım ablacım çok sağol...

ben de aslında bebeğim olmasa ben yüzme havuzuna giderdim ama elim kolum bağlı..
biraz büyüsün kızçeler igidicem yüzmeye..
spor yapamıyorum hiç ben...

Gulcugum, hayirli aksamlar canim.Musadenle iki sorum olacak.Ogunler arasi sade Turk kahvesi icilebiliyor mu,digeri de gece yatarken alkali su icme amacli elma sirkeli su icebiliyormuyuz? Leptine bir zarar vermemek icin bilmek istedim.Cok tesekkur ederim.

ekincimmm çokk sevindim canım arkadaşım.. inşallah hayırlısıyla kavuş bebişine :nazar: topiğimizin ikinci bebişi hoşgelmişşşşş o zamannn:emir_bebek:

:nazar::nazar::nazar:

bende öğlen yazmıştın sana doktora ne zaman gideceksin diye sen gidip gelmişsin bile ...

tekrar gözünaydın canım allah hayırlısı ile altın topunu sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin,,,çok şükür bügün en iyi haberi aldım, bir haftalık beklememiz sona erdi :52:

topiğimiz uğurlu geldi sana ALLAH'ım dileyen herkese versin, öncelikle topiğimizde isteyen arkadaşlara mesela fmgenc e, umud a başka kimler vardı şu an aklıma gelmedi hepsine versin inşallah

aminnn inşallah ablacım.. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin kimseleri hasret bırakmasın bu sevgiye

Back