benim bir sorum olacak yine :)
bu akşam kısmetse balık yapacağım, denis diye bir balık bizim levreğe benziyor büyük bir balık.
üzerine helva öneriyor ya karatay, motivasyonum bozulur diye korkuyorum, helva yerine tahin yesem olur mu? direkt bir tatlı kaşığı yesem mesela?
bu hafta 3 hedef belirledim kendime,
1) cuma sabahı tartılcam arada tartılmıcam(fazla çıktığımı görünce kilo veremiyorum ruh haline giriyorum olumsuz etkileniyorum halbuki bedenen incelmem var)
2) bu haftayı kaçamaksız geçirip karataya tam oalrak adapte olcam
3) hergün leslie 3 mil ve 100 mekik yapıcam
inşallah uygulayabilirim
benim bir sorum olacak yine :)
bu akşam kısmetse balık yapacağım, denis diye bir balık bizim levreğe benziyor büyük bir balık.
üzerine helva öneriyor ya karatay, motivasyonum bozulur diye korkuyorum, helva yerine tahin yesem olur mu? direkt bir tatlı kaşığı yesem mesela?
bu hafta 3 hedef belirledim kendime,
1) cuma sabahı tartılcam arada tartılmıcam(fazla çıktığımı görünce kilo veremiyorum ruh haline giriyorum olumsuz etkileniyorum halbuki bedenen incelmem var)
2) bu haftayı kaçamaksız geçirip karataya tam oalrak adapte olcam
3) hergün leslie 3 mil ve 100 mekik yapıcam
inşallah uygulayabilirim
merhaba arkadaşlar.Bir sürü diyet deneyiminden sonra fazlasıyla almam neticesinde karatay diyetini denemeye karar verdim bugün itibariyle.Gittim karatay diyetiyle karatay mutfagı kitaplarını aldım.Okumaya başladım.kendimi bildim bile yorgun uykusuz hissediyorum.Panik atak tedavisi gördüğüm ilaç kullanıyorum.Kullandıgım ilaçta kilo yapıyor sanırım.Eskiden aldığım kiloyu rahat verirken artık veremiyorum.Evlendiğim içinde düzenli bir şekilde yemek yapmam lazım.Eşimle diyet konusunda anlaşamıyoruz.Zorla aĞzıma şıkıştırıyor mesela.Şu an 66 belki 67 kiloyum tartılmıyorum .Hedefim 55 olabilirse 52 daha iyi olur .Bu kıloya saglıklı bir şekilde aç kalmadan uyuklamadan ve açlık krizlerine girmeden düşmek istiyorum.En mantıklı karatay diyeti geldi bana .Umarım başarabilirim.Yardımcı olursanız bu yolda bana Çok memnun olurum. Kimse inanmıyor artık benım kilo verebileceğime siz bari inanın.Bana destek olacak birilerine ihtiyacım var .en azından neler yapıp yapmamam gerektiğini söyleyin bana .
merhaba arkadaşlar.Bir sürü diyet deneyiminden sonra fazlasıyla almam neticesinde karatay diyetini denemeye karar verdim bugün itibariyle.Gittim karatay diyetiyle karatay mutfagı kitaplarını aldım.Okumaya başladım.kendimi bildim bile yorgun uykusuz hissediyorum.Panik atak tedavisi gördüğüm ilaç kullanıyorum.Kullandıgım ilaçta kilo yapıyor sanırım.Eskiden aldığım kiloyu rahat verirken artık veremiyorum.Evlendiğim içinde düzenli bir şekilde yemek yapmam lazım.Eşimle diyet konusunda anlaşamıyoruz.Zorla aĞzıma şıkıştırıyor mesela.Şu an 66 belki 67 kiloyum tartılmıyorum .Hedefim 55 olabilirse 52 daha iyi olur .Bu kıloya saglıklı bir şekilde aç kalmadan uyuklamadan ve açlık krizlerine girmeden düşmek istiyorum.En mantıklı karatay diyeti geldi bana .Umarım başarabilirim.Yardımcı olursanız bu yolda bana Çok memnun olurum. Kimse inanmıyor artık benım kilo verebileceğime siz bari inanın.Bana destek olacak birilerine ihtiyacım var .en azından neler yapıp yapmamam gerektiğini söyleyin bana .
Herkese benden kucak dolusu merhabalar. 1 hafta önce çok güzel bir gelişme oldu ve bugün de doktorum teyid etti. Geçen hafta öğrendiğim de Gül abla ile paylaşmıştım. Hatırlar mısınız bilmem sporla ilgili bir mevzuu olmuştu o gün Gül abla bugün ne dersem gerçek oluyor demişti. Ben de o gün gönlümdekini söylemesini istemiştim. Allah'tan altın top dilemişti bizim için ve benim yumurtlama günlerimdi o günler. Ondan 2 hafta önce kış günü annemlerin evinde koynuma uğur böceği düştü. Gebeyim
Umarım sorunsuz sıkıntısız sağlıklı bir gebelik geçiririm ve bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım. Dileyen herkese Allah nasip etsin.
herşeyi uydurur olduk ne cevher varmış bizlerdeyemek uydur spor uydur harikayız
tam insülin çalışırken nar yeyince tekrar çalışmaya başlamış keşke yemeseydin yada yanında yoğurtla yeseydin, canım aklında olsun meyveyi tek başına yeme mutlaka proteinle ye peynir, yoğurt gibi...4 saat sonrada yemek yeyince leptin hiç çalışmamışakşam 5 saatten sonra yeki çalışsın
Sevgili arkadaşlarım, hepinize çok çok teşekkür ederim. Gerçekten bu topik bana uğurlu geldi. Hepinize sevincime ortak olduğunuz için çok çok teşekkür ediyorum. Umarım topiğimiz diğer arkadaşlara da uğurlu gelir. Bu benim ilk gebeliğim :)
Sevgilli Hatce hanim,nasilsiniz ? Ben de sizi cok seviyorum,iyi ki sizde dahil oldunuz ne iyi ettiniz.Ayrica sizde cok hos cok farkli bir renk kattiniz,yazdiklarinizi buyuk bir zevkle takip ediyorrum.Hos kalin,saglikla kalin insaallah.
Sevgili arkadaşlarım, hepinize çok çok teşekkür ederim. Gerçekten bu topik bana uğurlu geldi. Hepinize sevincime ortak olduğunuz için çok çok teşekkür ediyorum. Umarım topiğimiz diğer arkadaşlara da uğurlu gelir. Bu benim ilk gebeliğim :)
teşekkür ederm ablacım baktım çok faydalı artık ben de bakıcam..askerler 15 ay nöbet tutarlar sen ne kadar tutacaksın bakalım, bıcırığın gece uykuları düzne girsede kurtulsan
evet ablacım inşallah düzene girer.gecede bi kez kaqlkıyr.uyuyr yavrum ama ben sütümü arttırmaqk için o emdiketen sonra sağıyrm o arada da size bakıyorum
bu sitede karatayla ilgili hertürlü yemekler,içecekler, peynir , tereyağ, herşey var canım
sağlıklı yaşıyoruz sayfasındaki kişiler yapıyor bunları.....peynir ve tereyağ yapımı listenin en altında
http://cloudpage.co/karatay-menusu
ALLAH razı olsun ablamçok alemsiniz valla, herkeste aynı düşünceler var benden çekinerek yemiyorlar süper valla bide evdekiler çekinseler grçi mum dibine ışık vermezmiş,,,,ben sizlerin iyiliği için uğraşıyorum sizlerde bana allah razı olsun diyorsunuz o bana yetiyor
trabzon hurmasının kurusu dedinde ah ah içim cız etti,,,,karataya yeni başlamıştım gürcistan a gidince orada gördüm arkadaşlar al iyi dediler aldım eve getirip bi yere astım o sırada kitapta hurma yenmeyecek diye okuyunca yemedim biraz zayıflayınca yerim dedim ....evde kelebekler uçuşuyor mutfaktaki herşeyi açtım baktım yok nerden geldiğini bulamadım o asılı ya hiç aklıma glmiyor kelebekler çoğaldı yine aradım heryeri yok sinir oldum bir gün ıslatıp şunun tadına bakayım nasılmış dedim asılı olduğu yerden aldım 2 tane ipten çıkardım yıkarken farkettim kurtlanmış sinir oldum ne çabuk kurtlandı diye bağıyla attım ....
canım çok güzel yazıyorsun sen azerimisin
işallah ekincim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHerkese benden kucak dolusu merhabalar. 1 hafta önce çok güzel bir gelişme oldu ve bugün de doktorum teyid etti. Geçen hafta öğrendiğim de Gül abla ile paylaşmıştım. Hatırlar mısınız bilmem sporla ilgili bir mevzuu olmuştu o gün Gül abla bugün ne dersem gerçek oluyor demişti. Ben de o gün gönlümdekini söylemesini istemiştim. Allah'tan altın top dilemişti bizim için ve benim yumurtlama günlerimdi o günler. Ondan 2 hafta önce kış günü annemlerin evinde koynuma uğur böceği düştü. Gebeyim
Umarım sorunsuz sıkıntısız sağlıklı bir gebelik geçiririm ve bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım. Dileyen herkese Allah nasip etsin.
afiyet olsuncanım o sitede işine yarayacak çok şey var inceleyebildinmi
Herkese benden kucak dolusu merhabalar. 1 hafta önce çok güzel bir gelişme oldu ve bugün de doktorum teyid etti. Geçen hafta öğrendiğim de Gül abla ile paylaşmıştım. Hatırlar mısınız bilmem sporla ilgili bir mevzuu olmuştu o gün Gül abla bugün ne dersem gerçek oluyor demişti. Ben de o gün gönlümdekini söylemesini istemiştim. Allah'tan altın top dilemişti bizim için ve benim yumurtlama günlerimdi o günler. Ondan 2 hafta önce kış günü annemlerin evinde koynuma uğur böceği düştü. Gebeyim
bende öğlen yazmıştın sana doktora ne zaman gideceksin diye sen gidip gelmişsin bile ...
tekrar gözünaydın canım allah hayırlısı ile altın topunu sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin,,,çok şükür bügün en iyi haberi aldım, bir haftalık beklememiz sona erdi
topiğimiz uğurlu geldi sana ALLAH'ım dileyen herkese versin, öncelikle topiğimizde isteyen arkadaşlara mesela fmgenc e, umud a başka kimler vardı şu an aklıma gelmedi hepsine versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?