Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Tahin'i yemen daha iyi olur. Zaten alınması gereken tahin.

kedi cevaplamış,, bende kendi yaptığımı yazayım biraz çkirdekli siyah üzümü ıslatıyorum tahinin içine doğruyorum karıştırıp yiyorum

iyi kararlar almışsın normalde de haftalık tartılmak gerekiyormuş

sporu hergün yapmamak lazımmış kaslar yorulurmuş bir gün dinlendirmek lazımmış

merhaba arkadaşlar.Bir sürü diyet deneyiminden sonra fazlasıyla almam neticesinde karatay diyetini denemeye karar verdim bugün itibariyle.Gittim karatay diyetiyle karatay mutfagı kitaplarını aldım.Okumaya başladım.kendimi bildim bile yorgun uykusuz hissediyorum.Panik atak tedavisi gördüğüm ilaç kullanıyorum.Kullandıgım ilaçta kilo yapıyor sanırım.Eskiden aldığım kiloyu rahat verirken artık veremiyorum.Evlendiğim içinde düzenli bir şekilde yemek yapmam lazım.Eşimle diyet konusunda anlaşamıyoruz.Zorla aĞzıma şıkıştırıyor mesela.Şu an 66 belki 67 kiloyum tartılmıyorum .Hedefim 55 olabilirse 52 daha iyi olur .Bu kıloya saglıklı bir şekilde aç kalmadan uyuklamadan ve açlık krizlerine girmeden düşmek istiyorum.En mantıklı karatay diyeti geldi bana .Umarım başarabilirim.Yardımcı olursanız bu yolda bana Çok memnun olurum. Kimse inanmıyor artık benım kilo verebileceğime siz bari inanın.Bana destek olacak birilerine ihtiyacım var .en azından neler yapıp yapmamam gerektiğini söyleyin bana .

merhaba aramıza hoş geldiniz

en doğru kararı vermişsiniz karatay sağlıklı kg verdiriyor

bende 2 sene deprasyon ve panik atak ilaçları kullandım...çok kg aldım bıraktıktan sonrada canım rejim yapmak istemediği için üstünede aldıkça aldım

ben 50 yaşında bu kadar ilaca ve haşimatoya rağmen verebiliyorsam sen hayda hayda verirsin yeterki bizden kopma kaçamak yapma yediklerini devamlı paylaşki hatalar varsa birlikte düzeltelim çoğu arkadaşımız karatay hakkında yeterli bilgiye sahipler aklınıza takılanları sorun kim varsa cevap verir...size inanmayan kişiler birkaç ay sonra sizi görünce gözlerine inanamayacaklar sen kararından vazgeçme yeterki

Hoşgeldin. Sen sık sık uğra buraya, biz sana her zaman destek oluruz, yardımcı oluruz. Sen kendin inan yeter.

Aramiza hosgeldiniz.Cok dogru ve cok degerli bir topiktesiniz.Inanin bana eger Karatay beslenme stilini dogru,eksiksiz ve yasam tarzi seklinde uygularsaniz bir muddet sonra -tabii ki dr. kontrolunde- ilaclariniza da veda edeceksiniz,cunku bunyeniz arinacak ve hicbir kimysali kabul etmeyecek,adeta yeni dogmus gibi olacaksiniz.Daha da otesi herseyden once herkonuda olmasi gerken sizin kendi kendinize inanmaniz.Inanmiyan herkesi bir yana birakin,biz size inaniyoruz.Siz kendinizi kendinize ispat ediniz,kendinizin zirvesi olunuz evvel allah.

tebriklerrr,canımm,Allah sağlıklı,mutlu gebelık ve doğum nasib etsin,inşallah.

Son düzenleme:

keşke bılseydım de peynirle yerdim,meyveyi proteinle yemek gerektıgını yeni öğrendim,teşekkür ediyorum.sanırım tansiyonum düşmüş,sabah yemek yerken derhal kendimi kötü hiss etmeye başladım,genelde yoğurt yerken tansiyonum düşüyor,ama unuttuğum icin ilk önce yoğurtu yedim,ondan oldu her halde,sonra daha tam yiyemedim.öğlen acıkmamıştım ama ,kötü olduğum için yedim,akşam da 18 00 da yedim,hala başımda ağrı var geçmedi daha.bu gun leptinsiz oldu malesef

Sevgili arkadaşlarım, hepinize çok çok teşekkür ederim. Gerçekten bu topik bana uğurlu geldi. Hepinize sevincime ortak olduğunuz için çok çok teşekkür ediyorum. Umarım topiğimiz diğer arkadaşlara da uğurlu gelir. Bu benim ilk gebeliğim :)

Çok güzel bir haber bu, allah tamamina erdirsin. .saglicakla doğar inşallah minigin... : nazar:

Sevgilli Hatce hanim,nasilsiniz ? Ben de sizi cok seviyorum,iyi ki sizde dahil oldunuz ne iyi ettiniz.Ayrica sizde cok hos cok farkli bir renk kattiniz,yazdiklarinizi buyuk bir zevkle takip ediyorrum.Hos kalin,saglikla kalin insaallah.

Hatce hanimcigim,cok gecmis olsun neden boyle oldu ki,acaba suyu yetersiz mi tuketiyorsunuz ? Gecici bir tansiyon problemi olabilir,rabbim beterinden korusun insaallah.

Senin adına ne kadar sevindiğimi söylesem azdır canım. Kim bilir ne kadar sevinmişsinizdir. Allah sana saglikli, mutlu, güzel bir hamilelik versin. Inşallah Allah hepimize verir bu mutluluğu ...

teşekkür ederm ablacım baktım çok faydalı artık ben de bakıcam..
ALLAH razı olsun ablam
işallah ekincim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
afiyet olsun canım o sitede işine yarayacak çok şey var inceleyebildinmi

baktım ablacım çok sağol...

ben de aslında bebeğim olmasa ben yüzme havuzuna giderdim ama elim kolum bağlı..
biraz büyüsün kızçeler igidicem yüzmeye..
spor yapamıyorum hiç ben...

Gulcugum, hayirli aksamlar canim.Musadenle iki sorum olacak.Ogunler arasi sade Turk kahvesi icilebiliyor mu,digeri de gece yatarken alkali su icme amacli elma sirkeli su icebiliyormuyuz? Leptine bir zarar vermemek icin bilmek istedim.Cok tesekkur ederim.

ekincimmm çokk sevindim canım arkadaşım.. inşallah hayırlısıyla kavuş bebişine topiğimizin ikinci bebişi hoşgelmişşşşş o zamannn

aminnn inşallah ablacım.. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin kimseleri hasret bırakmasın bu sevgiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…