Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Herkese iyi haftalar. Umarım herkes iyidir.
Tüm hasta arkadaslar iyileşti sanırım.
Güzel bebekler de daha iyidir umarım.
Umarim iki arkadaşin sakatlanmaları da çabuk geçer.

Cünkü spor da bir tur bağımlılık oluyor bir sure sonra. Spor yapılmayan her gun insanın gözünde büyüyor, hatta yapılan miktar bile bazen göze az görünmeye başlıyor, daha cok hedefleniyor.
Bugun olan, güzel bir olayı anlatmak istiyorum. Kasım'da başladığım pilates, ben tam kivirmaya başladığım an, yılbaşı gibi sona erdi. Işyeri sahibi birtakım nedenlerden dolayı kapatmaya karar verdi. Aynı sokakta bulunduğumuz bu spor salonunu benim icin büyük bir sansti. Ben de o zaman söyle bir teklifte bulunmuştum hocamıza. Evim , salonum oldukça geniş oldugu icin çalısmaları sabahları bizde yapmayı teklif ettim. Ve bugun başladık, cok mutlu oldum. 3 kisiydik, cok rahat ve acılı gecti :)

Sonrasında, 11 gibi, maalesef yarın yamalak bir kahvaltı yaptım. Acele telefon gelince evden çıktım. Eve geldigimde, kahvaltının üzerinden daha iki saat geçmesine rağmen acıktım tabii. Ben de bir bardak peyniraltı suyu ictim. Bu bir kaçamak mı, yoksa yası mı, bilmiyorum?

Bu arada sabah +100u görünce sok oldum. Dün o kadar yürüdüm, alışveriş yaptım, ders verdim, yogun bir temizlik yaptım, bu yoğunluk ve yorgunluğa rağmen gece callaneticsimi de yapmıştım.
Kahvaltım, klasik karatay kahvaltısı
Aksam yemeğim fırında balık
Yani zararlı bir şey de yok. Ama +100 saka gibiydi . Komik olmayan bir şaka tabii :))

gül abla ve blot..arkadaşım çok sağolun
çökelek gibi oldu çok lezzetli..zaten peynirmz bitmşti
sabahki kahvaltımd çok iyi gitti..

Telefondan girdiğim icin beğendim tuşunu bulamadım. Ama bu yazıyı beğendiğimi mutlaka ifade etmeliyim dedim. Cok haklısınız, Gül hanımın bu uğraşı, motivasyon edişi kesinlikle hakkı ödenmeyecek bir hareket. Ben de teşekkür ediyorum, tekrar tekrar. Her sorumuzu cevapladıginiz ve bir öğretmen gibi bunu bıkmadan yaptığınız icin.

Canlarim topikte bulunan butun can dostlarima hayirli mutlu saglikli bir hafta temenni ederim.

teşekkürller CANANSU60,ben de her kese mutlu günler arzu ediyorum, gül hanıma,kediciğe ve başka spor yaparken dizini,ayağını acıtan arkadaşlarıma gecmiş olsun diyorum,Allah her zaman sağlıklı,güzel günler nasib etsin,inşallah.

Herkese benden kucak dolusu merhabalar. 1 hafta önce çok güzel bir gelişme oldu ve bugün de doktorum teyid etti. Geçen hafta öğrendiğim de Gül abla ile paylaşmıştım. Hatırlar mısınız bilmem sporla ilgili bir mevzuu olmuştu o gün Gül abla bugün ne dersem gerçek oluyor demişti. Ben de o gün gönlümdekini söylemesini istemiştim. Allah'tan altın top dilemişti bizim için ve benim yumurtlama günlerimdi o günler. Ondan 2 hafta önce kış günü annemlerin evinde koynuma uğur böceği düştü. Gebeyim
Umarım sorunsuz sıkıntısız sağlıklı bir gebelik geçiririm ve bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım. Dileyen herkese Allah nasip etsin.

ben dün menümü yazamadım,şimdi tam menüyü hatırlayamıyorum,ama hic kacamağım olmadı.bu günkü menüm: kahvaltı 08 00:naneli pulbiberli zeytinyagında 1 yumurta ,14 zeytın,1 kase yogurt,1 bardak süt,dünden kalma azcık balkabagıazcık peynir,karatay kompostosu,kuruyemiş,3 kayısı,cok doydum,tereyağimı yiyemedim,09 30 gibi midemde cok kötü bulantı oldu,1 narın yarısını yedım bulantını bastırması icin,:18:limon cok yiyemiyorum midemde ekşime olduğu için,o yüzden nar yedim.öğlen 13 40:mercimek çorbası,tereyağında soğanlı beyaz lahana buğulaması,kuruyemiş,yeşi cay.akşam:öğlendekilerden oluşacak,inşallah.

1 saat yürüyüş,evde kendim uydurduğum jimnastik,bazı yerlerimde ağrı var, o yüzden ağrımayan uzuvlarımı calıştıran egzersizler uyduruyorum

çok hoşsun canım ya ...karatay hocanın talebesi hoşuma gitti
helal olsun canım dualarınız yeter bana

teşekkür ederim canım

allah razı olsun duaların için, sizlerle herşey güzel sizlerde iyiki varsınız

Ekincigimmmmmmmm,seni ve esini butun kalbimle kutlarim canim yavrum.Oglum bana torun mujdesi verseydi ancak bu kadar sevinebilirdim yarabbim.Hakkinizda herseyin hayirlisi olsun,rabbim tamamina erdirsin,mutlulugunuz sonsuz olsun insaallah.Tebriklleerrrrrrrrrrr.

Ekincim çok ama çok sevindim canım,sağlıkla kucağına al canım :)) Topiğimizin 2.bebeği geliyor İstediğin herşeyi her zaman sorabilirsin ..

Gül ablacım çok tatlı zaten baksana benim de rüyamdaydı :))

bende öğlen yazmıştın sana doktora ne zaman gideceksin diye sen gidip gelmişsin bile ...

tekrar gözünaydın canım allah hayırlısı ile altın topunu sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin,,,çok şükür bügün en iyi haberi aldım, bir haftalık beklememiz sona erdi

topiğimiz uğurlu geldi sana ALLAH'ım dileyen herkese versin, öncelikle topiğimizde isteyen arkadaşlara mesela fmgenc e, umud a başka kimler vardı şu an aklıma gelmedi hepsine versin inşallah

Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

insan yeterki isteesin herşeye çözüm bulabiliyor tebrik ederim canım

kaçamak sayılmaz aralarda acıkınca ayran-süt içebliyoruz seninkide öyle olmuş leptine engel ama acıkınca yemezsen yağa dönüşmekten daha iyi

+ 100 bişey değil canım biz sporu artırınca +700 lere bile çıkıyoruz onlar geçici kasta su toplamalar onlara takılma doğru yoldasın devam

gül abla ve blot..arkadaşım çok sağolun
çökelek gibi oldu çok lezzetli..zaten peynirmz bitmşti
sabahki kahvaltımd çok iyi gitti..

afiyet olsun

Ekin06 hayırlı uğurlu olsun :) ne kadar güzel bir haber ufacık bir melek geliyor:) ilk bebiş mi? ne büyük bir heyecan vardır şimdi, o heyecan 9 ay boyunca hep kalıyor

bende sana teşekkür ederim canım beni bu sözlerinizle çok mutlu ediyorsunuz

benim bir sorum olacak yine :)
bu akşam kısmetse balık yapacağım, denis diye bir balık bizim levreğe benziyor büyük bir balık.
üzerine helva öneriyor ya karatay, motivasyonum bozulur diye korkuyorum, helva yerine tahin yesem olur mu? direkt bir tatlı kaşığı yesem mesela?
bu hafta 3 hedef belirledim kendime,
1) cuma sabahı tartılcam arada tartılmıcam(fazla çıktığımı görünce kilo veremiyorum ruh haline giriyorum olumsuz etkileniyorum halbuki bedenen incelmem var)
2) bu haftayı kaçamaksız geçirip karataya tam oalrak adapte olcam
3) hergün leslie 3 mil ve 100 mekik yapıcam

inşallah uygulayabilirim

herşeyi uydurur olduk ne cevher varmış bizlerde yemek uydur spor uydur harikayız

tam insülin çalışırken nar yeyince tekrar çalışmaya başlamış keşke yemeseydin yada yanında yoğurtla yeseydin, canım aklında olsun meyveyi tek başına yeme mutlaka proteinle ye peynir, yoğurt gibi...4 saat sonrada yemek yeyince leptin hiç çalışmamış akşam 5 saatten sonra yeki çalışsın

geçen hafta bana söylediğinde bende aynen senin gibi sevindim içim kıpır kıpır olmuştu size sürpriz yapmak için doktoru bekledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…