gecikmeli olarak mevlid kandiliniz mübarek olsun hanimlar, Rabbim herkesin dualarini hayirlisiyla kabul etsin insallah, iki günüm gene dolu dolu gecti, dünde camiide programimiz vardi, bu gün erken kalkarak cogu isimi halletmis bulunuyorum, dün sütcüden süt aldirdim, sütümü, peynirimi, yogurdumu mayaladim, bu sabahda sporumu yaptiktan sonrrra 1 bardak kadar peynir alti suyu ictim, kahvaltimi yaptim, bir kac gündürde ac karnina bir cay kasigi kadar cörekotu yagi iciyorum, cok faydali, icinde omega 3 de oldugundan ayrica omega3 almiyorum, 2 ögünü bile artik az yiyorum canim bir sey istemiyor, midem baya kücüldü , fakat ona ragmen kabizlik var ve bu sabah kilomda artis gördüm, ilginctir anlayamadim bir yerde yanlis var ama nerde, normalde kabizlik nedir bilmem ben ama bu siralar oluyor malesef, dün aksam form cayi ictim ama bakalim, insallah gecer![]()
merhaba canım seninde kandilin mübarek olsun
bizdede artılar çok oluyor sonra ödem gidince eksi çıkıyor aylardır alıştım ben artı eksi artı eksi derken kglarda gidiyor,,bende cumaya göre baya artıdayım şu an 2 gündür tartılmamıştım artmışım
yağı artırdınmı canım