gecikmeli olarak mevlid kandiliniz mübarek olsun hanimlar, Rabbim herkesin dualarini hayirlisiyla kabul etsin insallah, iki günüm gene dolu dolu gecti, dünde camiide programimiz vardi, bu gün erken kalkarak cogu isimi halletmis bulunuyorum, dün sütcüden süt aldirdim, sütümü, peynirimi, yogurdumu mayaladim, bu sabahda sporumu yaptiktan sonrrra 1 bardak kadar peynir alti suyu ictim, kahvaltimi yaptim, bir kac gündürde ac karnina bir cay kasigi kadar cörekotu yagi iciyorum, cok faydali, icinde omega 3 de oldugundan ayrica omega3 almiyorum, 2 ögünü bile artik az yiyorum canim bir sey istemiyor, midem baya kücüldü , fakat ona ragmen kabizlik var ve bu sabah kilomda artis gördüm, ilginctir anlayamadim bir yerde yanlis var ama nerde, normalde kabizlik nedir bilmem ben ama bu siralar oluyor malesef, dün aksam form cayi ictim ama bakalim, insallah gecer
Günaydın,hayırlı haftalar ....
Gül ablacım,kedicik çok çok geçmiş olsun,ağrılarınız geçtimi ,inşallah geçer..
Canan ablacım dualarını ara ara telden girdiğimde okuyorum ,amin...Bende dün gece hepimiz için herşeyin hayırlısı istedim..ve öyle güzel bir rüya gördüm ki hemen sizinle paylaşıcam :)))
Dün ;
Sabah 10:30 ; Menemenli,kaymaklı kuru kayısı (2 adet) ile kkk
Akşam 16:30 ; Mercimek çorbası,ıspanak yemeği ,et sote,karışık salata,ayran ve yoğurt
Aralarda bişey yemedim,evdeydim acıkmadım..
7 e kadar dışardaydık,oğlumu buz pistine götürdük,gelince karışık meyve ve biraz kabak çekirdeği yedim..
Rüyama geçeyim..Topikten birimizin doğum günü ama adını hatırlamıyorum.Pasta olarak ;beyaz ve esmer çikolatadan yapılmış kocaman bir şemsiye :)))Hepimiz çikolatadan yapılmış şemsiyenin altındayız.Gül ablacım da şemsiyenin başında,yiyormuyuz diye bakıyor.Sırayla ucundan ucundan alıyoruz,ben hamile olduğum için el kadar kocaman bir parça kopardım..Hiç birimiz daha yemedik ama.Ben tam ağzıma götürürken oğlum bağırdı gece ona uyandım,tekrar yattım belki devamını görürüm diye ama göremedim..Gece gece gülümsedim :)) Gül abla en çok sana güldüm ya,şemsiyenin başında gardiyan gibi bekliyordun
Buralardayım :))))
Canan ablacım dualarını ara ara telden girdiğimde okuyorum ,amin...Bende dün gece hepimiz için herşeyin hayırlısı istedim..ve öyle güzel bir rüya gördüm ki hemen sizinle paylaşıcam :)))
Dün ;
Akşam 16:30 ; Mercimek çorbası,ıspanak yemeği ,et sote,karışık salata,ayran ve yoğurt
7 e kadar dışardaydık,oğlumu buz pistine götürdük,gelince karışık meyve ve biraz kabak çekirdeği yedim..
Rüyama geçeyim..Topikten birimizin doğum günü ama adını hatırlamıyorum.Pasta olarak ;beyaz ve esmer çikolatadan yapılmış kocaman bir şemsiye :)))Hepimiz çikolatadan yapılmış şemsiyenin altındayız.Gül ablacım da şemsiyenin başında,yiyormuyuz diye bakıyor.Sırayla ucundan ucundan alıyoruz,ben hamile olduğum için el kadar kocaman bir parça kopardım..Hiç birimiz daha yemedik ama.Ben tam ağzıma götürürken oğlum bağırdı gece ona uyandım,tekrar yattım belki devamını görürüm diye ama göremedim..Gece gece gülümsedim :)) Gül abla en çok sana güldüm ya,şemsiyenin başında gardiyan gibi bekliyordun
İyi değilim Gül abla, spor yapamıyorum. Bacağıma birşey oldu ama ne oldu bilmiyorum. Birkaç gündür dizlerim ağrıyordu zaten, ipte atlarken zorlanıyordum. Dünde bacağımın bir bölgesinde hafif şişlik ve çevresinde morarma oluştu. Galiba kasla ilgili birşey. Belki bugün sadece mekik çekerim. Ne güzelde gidiyordu sporum.
Prenscim süpermiş bu rüya ya. Gül abla içine işlemiş iyice. Çikolatadan şemsiye altında Karatay diyeti
hah hah hah rüyanda bile gardiyanlık yapıyorum benden kurtuluş yok
yatana kadar kötüydü dizimden zor yürüyordum forev.r ın msn diye bir kremi var aloe veralı o çok iyi geliyor ağrılara ondan sürdüm masaj yaptım gece hiç ağrımadı şimdide çok iyi
Dün ;
Aman ağrımasın..
Yemedik gül ablacım zaten merak etme,hiçbirimiz ağzımıza süremedik..Rüya da bile tam istikrar
Akşam herkes sütlaçları kandil simitlerini götürürken ben oracıkta sessizce çayımı içtim...Zararını bildiğim için yemiyorum kilo korkum yokda..son zamanlarda sağlıklı yaşıyoruz sayfasında sigara= şeker uyuşturucu =şeker ,işlenmiş ürünler v.s. o kadar çok şey okuyorum ki,ağzıma alsam zehir olacak gibi oluyor..ben abartmıyorum dimi :44::44:
Kedicik nazar mı değirdik sana, ne güzel yapıyor diye diye. Fazla da yülenmemek lazım. Zayıflayacağım diye vücudu çok hırpalamamak lazım bence. Umarım düzelir kısa zamanda
gunaydın,prenscim,Allah rüyanı hayırlı eylesin,amin,inşallah.hepimize ruzi bereket dağıtmışsın demek ki,gul hanımcım da bizim koruyucu meleyimiz olmuş artık,prenscim,sen rüya gormüşsun canım,ama ben gercekde gul hanımın beni gözetlediğini gördüm sanki,valla.önceleri trabzon hurması yerdım ben,hem de kurusunu da almıştım,ama karatayda yasak olduğu icin yemedım,çocuklar da sevmediği için dolapta öğle kalmış,dün müsafır geldiğinde cayın yanına koymak icin cıkardım,salona gelıb tekrar mutfağa döndüğümde hurmanı görünce bır haylı tedirgin oldum,valla,cıkardığımı da unutmuşum,bunu kım cıkardı diye söylenınce,kendım cıkardığımı hatırladım,bana öğle geldı ki, gül hanım şimdi içeri girecek ve onu görecek,valla,benim yediğimi sanacak,anlatamam nasıl bir hiss gecirdiğimi,kendi kendime güldüm,Allahıma ne kadar şükür etdim,iyi ki, sizler varsınız,kızlar,iyi ki,Rabbim tanıştırdı,iyi ki her şeyi paylaşa biliyoruz,yakınlarımızla paylaşamadığımızı bile bir birimizle paylaşıyoruz,Allahım hep yüzümüzü güldürsün,AMİN.
ben yazmakta bir az zorluk çekiyorum,kendi dilim olmadığı için,ama daha cok yazmak ,paylaşmak istyorum.sizi çok seviyorum kızlar.
gunaydın,prenscim,Allah rüyanı hayırlı eylesin,amin,inşallah.hepimize ruzi bereket dağıtmışsın demek ki,gul hanımcım da bizim koruyucu meleyimiz olmuş artık,prenscim,sen rüya gormüşsun canım,ama ben gercekde gul hanımın beni gözetlediğini gördüm sanki,valla.önceleri trabzon hurması yerdım ben,hem de kurusunu da almıştım,ama karatayda yasak olduğu icin yemedım,çocuklar da sevmediği için dolapta öğle kalmış,dün müsafır geldiğinde cayın yanına koymak icin cıkardım,salona gelıb tekrar mutfağa döndüğümde hurmanı görünce bır haylı tedirgin oldum,valla,cıkardığımı da unutmuşum,bunu kım cıkardı diye söylenınce,kendım cıkardığımı hatırladım,bana öğle geldı ki, gül hanım şimdi içeri girecek ve onu görecek,valla,benim yediğimi sanacak,anlatamam nasıl bir hiss gecirdiğimi,kendi kendime güldüm,Allahıma ne kadar şükür etdim,iyi ki, sizler varsınız,kızlar,iyi ki,Rabbim tanıştırdı,iyi ki her şeyi paylaşa biliyoruz,yakınlarımızla paylaşamadığımızı bile bir birimizle paylaşıyoruz,Allahım hep yüzümüzü güldürsün,AMİN.
ben yazmakta bir az zorluk çekiyorum,kendi dilim olmadığı için,ama daha cok yazmak ,paylaşmak istyorum.sizi çok seviyorum kızlar.
Aman ağrımasın..
Yemedik gül ablacım zaten merak etme,hiçbirimiz ağzımıza süremedik..Rüya da bile tam istikrar
Akşam herkes sütlaçları kandil simitlerini götürürken ben oracıkta sessizce çayımı içtim...Zararını bildiğim için yemiyorum kilo korkum yokda..son zamanlarda sağlıklı yaşıyoruz sayfasında sigara= şeker uyuşturucu =şeker ,işlenmiş ürünler v.s. o kadar çok şey okuyorum ki,ağzıma alsam zehir olacak gibi oluyor..ben abartmıyorum dimi :44::44:
Dün ;
Cok gecmis olsun. Umarım bir iki güne gecer.
iyi akşamlar hayırlı kandiller canım arkadaşlarım.. Allah gönlünüzdeki tüm güzellikleri nasip etsin tüm dualarınızı kabul etsin.. sevdiklerinizi yanınızdan başınızdan eksik etmesin inşallah...
kedicim geçmiş olsun sana canım.. çok zorlamışsın dizlerini ip atlamak baya yoruyor dizleri.. birazcık sende dinlendir , dizlerini yormayacak spor bulup yaparsın geçene kadar..
bugün giremedim kayıınvalidemlerdeydik geç geldik.. gelincede biraz ibadetle uğraşayım dedim..
bugün ilk defa karatay a uyarak oruç tuttum.. hiç zorlanmadım sadece su içmeye alışmış vücut birazcık susadım o kadar..
sahurda 1rafadan yumurta bir tane yerli muz
15tane yeşil zeytin
beyaz peynir ve bi çay ardağı ceviz
akşamda güveç yanında sebzeli mercimek çorbası 2küçük kase ve yoğurt yedim
bugün spor bende yapamadım.. yarın telafi edeim ... hepinize hayırlı geceler olsun..
Aaaa, kullanıcı adı neydi. Yine guldu galiba. Görmedim, facede, bakayım bulabilirmiyim.kız kardeşimde 2 ay önce buraya girdiği zamanlar seninle karbonat hakkında sohbet etmişti...2 aydır kullanıyormuş ona sağladığı faydaları sormadım daha... gecen karbonatla ilgili bişey yayınlamıştım facede ona yorum yapmış abla sende kullan mutlaka diye sen farketmedin galiba beğenmemiştin görsen kaçırmazdın
Kedicigimmm,yavrum cok gecmis olsun canim.Umarim ciddi bir durum degildir.Bence kendini biraz fazla zorlamis olabilirsin.Mumkunse birsey danisacaktim,karbonatli suyun ne gibi olumlu getirilerini hissettin canim ? Tesekkur ederim.
Buz koymak gerekiyormuş ama, yapmadım daha. Ciddi bir kas yırtığı değil galiba, biraz zorlanmış olabilir, çünkü yürümeme engel olmuyor ama spor yapamam malesef. Devam edersem, daha ciddi olabilir. Dizimdeki ağrı ip atlarken zorluyordu, 300'e indirmiştim artık, sinyalleri veriyormuş ama ben anlayamadım, varisli damarlarım var ondan ağrıyor diye düşündüm.Kedicik geçmiş olsun soğuk sıcak tedavisi yapman gerekebilir aman ihmal etme kas yırtığı vs olmasın
Size iyi geceler hanımlar sporumu yapmanın ve kaçamak yapmamanın ve hala tok hissetmenin mutluluğunu yaşıyorum :) iyi ki varsınız sizden çok şey öğreniyorum
Canlarim topikte bulunan butun can dostlarima hayirli mutlu saglikli bir hafta temenni ederim.
çok alemsiniz valla, herkeste aynı düşünceler var benden çekinerek yemiyorlar süper valla bide evdekiler çekinseler grçi mum dibine ışık vermezmiş,,,,ben sizlerin iyiliği için uğraşıyorum sizlerde bana allah razı olsun diyorsunuz o bana yetiyor
trabzon hurmasının kurusu dedinde ah ah içim cız etti,,,,karataya yeni başlamıştım gürcistan a gidince orada gördüm arkadaşlar al iyi dediler aldım eve getirip bi yere astım o sırada kitapta hurma yenmeyecek diye okuyunca yemedim biraz zayıflayınca yerim dedim ....evde kelebekler uçuşuyor mutfaktaki herşeyi açtım baktım yok nerden geldiğini bulamadım o asılı ya hiç aklıma glmiyor kelebekler çoğaldı yine aradım heryeri yok sinir oldum bir gün ıslatıp şunun tadına bakayım nasılmış dedim asılı olduğu yerden aldım 2 tane ipten çıkardım yıkarken farkettim kurtlanmış sinir oldum ne çabuk kurtlandı diye bağıyla attım ....
canım çok güzel yazıyorsun sen azerimisin
Prenscigimmm canim benim,ne guzel bir ruya gormussun,hayirlara vesile olsun insaallah.Ben rabbimin izniyle ilk zamandan beri soyluyorum,prenscigim senin dogumun adeta sizin dugununuz olacak insaallah,o kadar kolay olacak bebecik cook saglikli maasallah,benim baktigim ultrason da bunlari soyluyor evvel allah.Yalniz sen birtek seyi ihmal etme yavrum,kendini farkinda olmadan dusuncelerle strese sokup duzenli nefes alis verisini ihmal etme,bebege giden oksijen daimi olsun.Rabbime emanet olunuz canim.
Canlarim topikte bulunan butun can dostlarima hayirli mutlu saglikli bir hafta temenni ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?