Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Hemen peynir yapabilirsiniz aZcık ısırın limon sıkınca peynir olur benim de tutmayınca öyle yapıyorum

iyi akşamlar hayırlı kandiller canım arkadaşlarım.. Allah gönlünüzdeki tüm güzellikleri nasip etsin tüm dualarınızı kabul etsin.. sevdiklerinizi yanınızdan başınızdan eksik etmesin inşallah...

kedicim geçmiş olsun sana canım.. çok zorlamışsın dizlerini ip atlamak baya yoruyor dizleri.. birazcık sende dinlendir , dizlerini yormayacak spor bulup yaparsın geçene kadar..

bugün giremedim kayıınvalidemlerdeydik geç geldik.. gelincede biraz ibadetle uğraşayım dedim..
bugün ilk defa karatay a uyarak oruç tuttum.. hiç zorlanmadım sadece su içmeye alışmış vücut birazcık susadım o kadar..
sahurda 1rafadan yumurta bir tane yerli muz
15tane yeşil zeytin
beyaz peynir ve bi çay ardağı ceviz
akşamda güveç yanında sebzeli mercimek çorbası 2küçük kase ve yoğurt yedim
bugün spor bende yapamadım.. yarın telafi edeim ... hepinize hayırlı geceler olsun..

o zaman yine mesaj yazılan bölümde A harfinın yanında gülen surat var ona bas küçük şekiller çıkacak hepsini görmek için more ye bas hepsi çıkıyor

2 sinede üzüldüm geçmiş olsun canım kesik fazlamı

yenmeyecek gibiyse kestirip peynir yap canım

menülerde, sporlarda

iyi geceler canım

AMİN ...seninde kandilin mübarek olsun canım

allah kabul etsin orucunu bende tuttum bugün
,
iyi geceler

Gulcugum dizin icin gecmis olsun canim.Tabi ki sidddetli soguklarinda cok buyuk rolu var bu tur agrilarda.Bu arada kolunun uyusmasi gecmistir umarim.Herhalde blendirin bozuldugu gun cok yuklenmistin koluna.

Gulcugum dizin icin gecmis olsun canim.Tabi ki sidddetli soguklarinda cok buyuk rolu var bu tur agrilarda.Bu arada kolunun uyusmasi gecmistir umarim.Herhalde blendirin bozuldugu gun cok yuklenmistin koluna.

teşekkür ederim canım

kolum geçti ama sırtımda ara ara uyuşmalar oluyor yinebelde 3 tane fıtık var ondan olabilir diye düşünmeye başladım

dizim zaten problemliydi kg verince hafiflemişti, spor sık yapınca bide bugün yaptığım ibadetlerle zorlandı galiba

sahur1 bardak süt, peynir, 3 tane ceviz, kaju,marul

iftar1 bardak peynir altı suyu, mercimek çorba, yarma, keten tohumlu yoğurt

Cok gecmis olsun. Umarım bir iki güne gecer.

Iki gündür bir seyler yazmamazsam da ara ara girip okumaya çalıştım yazdıklarinizi. Buraya epey alışmışim, bakmadan duramıyorum, bir seyler yazmasam bile sizi okumak cok keyifli.
İki gundur her şey normal gidiyor. Dün
Sabah 9:00 kahvaltı
9:45te 45 dakika yürüyüş
Aksam 16:00da yemek (ama ne yemek, öyle acıkmıştım ki dunyaları yedim, sebebi önceki öğünüm eksik ya da yanlış olması degildi, kahvtidan sonra hem yürüyüş hem de aralıksız 5saat ders yaptım ve asırı bir efor sarfetmiş oldum)
Sonra ailem özel bir seyler yapmış oldukları icin bizi çağırdılar. Ve 19:00da annemin yogun israriyla iki kase iskembe çorbası ictim😜. Tek kacamagim bu oldu 😞
Cok emek vermiş ve cok ısrar etti.
Onu kiracagima leptini kırarım dedim :))
Evde callanetics
Bugun de
Sabah 90dk yürüyüş
12:00de kahvaltı; kendi yaptıgım tereyağında yurmurta, kendi yaptıgım çökelek , zeytin , tulum peyniri, çığ badem...
17:00de balık salata tahin helvası
Aksam deli bir ev temizliği
Ve yatmadan callanetics

Merhaba canim
Iyi gidiyorsun azimlisinde...corba kacamak sayilmaz iskembe yiiyebiliyoruz 2,5 ogun yapmiis gibi olmussun 7 den sabaha kadar zaten leptin calisti ...aklinda kalacagina midende kaldi annen de uzulmemis oldu

gecikmeli olarak mevlid kandiliniz mübarek olsun hanimlar, Rabbim herkesin dualarini hayirlisiyla kabul etsin insallah, iki günüm gene dolu dolu gecti, dünde camiide programimiz vardi, bu gün erken kalkarak cogu isimi halletmis bulunuyorum, dün sütcüden süt aldirdim, sütümü, peynirimi, yogurdumu mayaladim, bu sabahda sporumu yaptiktan sonrrra 1 bardak kadar peynir alti suyu ictim, kahvaltimi yaptim, bir kac gündürde ac karnina bir cay kasigi kadar cörekotu yagi iciyorum, cok faydali, icinde omega 3 de oldugundan ayrica omega3 almiyorum, 2 ögünü bile artik az yiyorum canim bir sey istemiyor, midem baya kücüldü , fakat ona ragmen kabizlik var ve bu sabah kilomda artis gördüm, ilginctir anlayamadim bir yerde yanlis var ama nerde, normalde kabizlik nedir bilmem ben ama bu siralar oluyor malesef, dün aksam form cayi ictim ama bakalim, insallah gecer

Günaydın,hayırlı haftalar ....

Gül ablacım,kedicik çok çok geçmiş olsun,ağrılarınız geçtimi ,inşallah geçer..

Canan ablacım dualarını ara ara telden girdiğimde okuyorum ,amin...Bende dün gece hepimiz için herşeyin hayırlısı istedim..ve öyle güzel bir rüya gördüm ki hemen sizinle paylaşıcam :)))

Dün ;

Sabah 10:30 ; Menemenli,kaymaklı kuru kayısı (2 adet) ile kkk

Akşam 16:30 ; Mercimek çorbası,ıspanak yemeği ,et sote,karışık salata,ayran ve yoğurt

Aralarda bişey yemedim,evdeydim acıkmadım..

7 e kadar dışardaydık,oğlumu buz pistine götürdük,gelince karışık meyve ve biraz kabak çekirdeği yedim..

Rüyama geçeyim..Topikten birimizin doğum günü ama adını hatırlamıyorum.Pasta olarak ;beyaz ve esmer çikolatadan yapılmış kocaman bir şemsiye :))) Hepimiz çikolatadan yapılmış şemsiyenin altındayız.Gül ablacım da şemsiyenin başında,yiyormuyuz diye bakıyor.Sırayla ucundan ucundan alıyoruz,ben hamile olduğum için el kadar kocaman bir parça kopardım..Hiç birimiz daha yemedik ama.Ben tam ağzıma götürürken oğlum bağırdı gece ona uyandım,tekrar yattım belki devamını görürüm diye ama göremedim..Gece gece gülümsedim :)) Gül abla en çok sana güldüm ya,şemsiyenin başında gardiyan gibi bekliyordun

Buralardayım :))))

nöbet devralınmıştır komutanım gül abla

peynriri nasıl yapıcam peki
hiç peynir yapmadım şidiye kadar

askerler 15 ay nöbet tutarlar sen ne kadar tutacaksın bakalım, bıcırığın gece uykuları düzne girsede kurtulsan

bu sitede karatayla ilgili hertürlü yemekler,içecekler, peynir , tereyağ, herşey var canım

sağlıklı yaşıyoruz sayfasındaki kişiler yapıyor bunları.....peynir ve tereyağ yapımı listenin en altında

http://cloudpage.co/karatay-menusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…