- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
gül abla yok benim bilgisayarımda bunlar
demekki bazılarında çok kolay çıkıo bazılarında DA çıkmıo.
kurcalamaya da pek zamanım myok.
neyse bugün çok üzüldüm hem karnıbahar yaparken elimi kestim
hem de mayaladığım yoğurt tutmadı ilk kez su gibi çıktı süt
sanırım dolap yerine sıcaklığı değişen balkona koyduğum için.ilk kez sıcakken dışarı koydum ve işlk kez tytmadı yoğurdum..
gül abla yok benim bilgisayarımda bunlar
demekki bazılarında çok kolay çıkıo bazılarında DA çıkmıo.
kurcalamaya da pek zamanım myok.
neyse bugün çok üzüldüm hem karnıbahar yaparken elimi kestim
hem de mayaladığım yoğurt tutmadı ilk kez su gibi çıktı süt
sanırım dolap yerine sıcaklığı değişen balkona koyduğum için.ilk kez sıcakken dışarı koydum ve işlk kez tytmadı yoğurdum..
Bugünkü menüm:
Kahvaltı (09.00)
1 yumurta haşlanmış
Domates salatalık
6zeytin
Peynir
1 kuru kayısı
1 ince dilim ananas
1 çay bardağı badem fındık içinde 2 3 kaju
Öğlen (15.00)
6 yk etli kuru fasulye
1 kase yoğurt keten tohumlu
Akşam (19.30)
1 tabak yeşil mercimek
Koca kase brokoli salatası
Su:2,5 lt
1 şekersiz Türk kahvesi
3 fincan Yeşilçay
1 fincan siyah çay
Spor: 500 ip atlama (yerimde ip atlar gibi yaptım bunu akşam yemeğinden önce yaptım)
Az önce Leslie 3 mile
100 mekik
40 squat burda saat 12 ama olsun :)
Kedicik geçmiş olsun soğuk sıcak tedavisi yapman gerekebilir aman ihmal etme kas yırtığı vs olmasın
Size iyi geceler hanımlar sporumu yapmanın ve kaçamak yapmamanın ve hala tok hissetmenin mutluluğunu yaşıyorum :) iyi ki varsınız sizden çok şey öğreniyorum
iyi akşamlar hayırlı kandiller canım arkadaşlarım.. Allah gönlünüzdeki tüm güzellikleri nasip etsin tüm dualarınızı kabul etsin.. sevdiklerinizi yanınızdan başınızdan eksik etmesin inşallah...
kedicim geçmiş olsun sana canım.. çok zorlamışsın dizlerini ip atlamak baya yoruyor dizleri.. birazcık sende dinlendir , dizlerini yormayacak spor bulup yaparsın geçene kadar..
bugün giremedim kayıınvalidemlerdeydik geç geldik.. gelincede biraz ibadetle uğraşayım dedim..
bugün ilk defa karatay a uyarak oruç tuttum.. hiç zorlanmadım sadece su içmeye alışmış vücut birazcık susadım o kadar..
sahurda 1rafadan yumurta bir tane yerli muz
15tane yeşil zeytin
beyaz peynir ve bi çay ardağı ceviz
akşamda güveç yanında sebzeli mercimek çorbası 2küçük kase ve yoğurt yedim
bugün spor bende yapamadım.. yarın telafi edeim ... hepinize hayırlı geceler olsun..
Gulcugum dizin icin gecmis olsun canim.Tabi ki sidddetli soguklarinda cok buyuk rolu var bu tur agrilarda.Bu arada kolunun uyusmasi gecmistir umarim.Herhalde blendirin bozuldugu gun cok yuklenmistin koluna.
İyi değilim Gül abla, spor yapamıyorum. Bacağıma birşey oldu ama ne oldu bilmiyorum. Birkaç gündür dizlerim ağrıyordu zaten, ipte atlarken zorlanıyordum. Dünde bacağımın bir bölgesinde hafif şişlik ve çevresinde morarma oluştu. Galiba kasla ilgili birşey. Belki bugün sadece mekik çekerim. Ne güzelde gidiyordu sporum.
Gulcugum,
Ah canim rabbim butun ibadetlerini yuce katinda kabul etsin butun dileklerin gonlunce olsun insaallah.Hayirli geceler canim.
Iki gündür bir seyler yazmamazsam da ara ara girip okumaya çalıştım yazdıklarinizi. Buraya epey alışmışim, bakmadan duramıyorum, bir seyler yazmasam bile sizi okumak cok keyifli.
İki gundur her şey normal gidiyor. Dün
Sabah 9:00 kahvaltı
9:45te 45 dakika yürüyüş
Aksam 16:00da yemek (ama ne yemek, öyle acıkmıştım ki dunyaları yedim, sebebi önceki öğünüm eksik ya da yanlış olması degildi, kahvtidan sonra hem yürüyüş hem de aralıksız 5saat ders yaptım ve asırı bir efor sarfetmiş oldum)
Sonra ailem özel bir seyler yapmış oldukları icin bizi çağırdılar. Ve 19:00da annemin yogun israriyla iki kase iskembe çorbası ictim😜. Tek kacamagim bu oldu 😞
Cok emek vermiş ve cok ısrar etti.
Onu kiracagima leptini kırarım dedim :))
Evde callanetics
Bugun de
Sabah 90dk yürüyüş
12:00de kahvaltı; kendi yaptıgım tereyağında yurmurta, kendi yaptıgım çökelek , zeytin , tulum peyniri, çığ badem...
17:00de balık salata tahin helvası
Aksam deli bir ev temizliği
Ve yatmadan callanetics
nöbet devralınmıştır komutanım gül abla
peynriri nasıl yapıcam peki
hiç peynir yapmadım şidiye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?