Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ablacım ne eşime ne de bana rahat yok..

Kıvanç ileri emeklemiyor..ya geri gidiyor yada yuvarlanıyor :) ama çekyattan tutunarak yürüyor :)

Ayy ne zor işimiz ya ben hiç anlatmayım

Ben sadece 2 ampül kırıp içmiştim ama 1 ay ile..acaba önceden de mi yüksekti benim :) yarın bir ampul daha kırayım ben...

Hamileysem de uygukayabilirim doğru diyorsun gül abla ondan demedim.sezeryanla doğum yaptım 7 ay önce hamilelik ihtimalinden moralim bozuldu ondan dolayı bırakır gibi oldum.yarin kesin öğrenicem hamile miyim değil miyim..

Süper kilo vermissin ya bende istiyorum

TOPİC ADİ:karatay diyeti ile aç kalmadan zayifliyor ve saglikli yaşiyoruz

TOPİC SAHİBİ:gul_0663

KİLO VERENLER:merverasyon 1.200kg
arzucuk25 0.800

YENİ BAŞLAYİP BİLDİRİM YAPANLAR:zeynep44elif,stajer06
bildirim yapan arkadaşlara teşekür ediyorum...

İnşallah ablacim ya kesinlikle vermem gerek.kendimden sogudum.hayat enerjim gitti.doğumdan sonra on kilo aldım malesef

eline sağlık canım

çok az bildiirm olmuş saliha neredeki

İnşallah ablacim ya kesinlikle vermem gerek.kendimden sogudum.hayat enerjim gitti.doğumdan sonra on kilo aldım malesef
10 kg nedir ki canım bi çırpıda gider bak merveye 15 kg oldu 2,5 ayda

Rumuz: arzucuk
Başlangic:15.12.2014
Başlangıç kilosu 79,600
Geçen hafta:75.600
Bu hafta:74.800
Fark: -800
Toplam fark:4.800
Beden:
Spor:akşam 5 günpilates
Boy: 1,61
Hedef:ilk hedef 75sonra 70gerisi odül
çok iyisin canım 800 gitmiş
Ablacım ne eşime ne de bana rahat yok..

Kıvanç ileri emeklemiyor..ya geri gidiyor yada yuvarlanıyor :) ama çekyattan tutunarak yürüyor :)
minik bebecik maşşallah ya,,en sevimli zamanları heryerini ısıracaksın öpeceksin yumusak yumusak
Ben sadece 2 ampül kırıp içmiştim ama 1 ay ile..acaba önceden de mi yüksekti benim :) yarın bir ampul daha kırayım ben...
senin yüksektir kırmayla o kadar olmaz ben 3 ay kırdım 4 farketti 3 ay iğne oldum 6 farketti,,,dopingle ne kadar olacak bakalım
Bu arada ben dün 1/4 kadar künefe yedim..çok tatlı geldi hiç beğenmedim..midem bulandı..eşime dedim bir daha götürme beni böyle yerlere :)

Kızlar benim de kahvaltı 11.00 de. Karatay kahvaltısı zeytin hariç.
15:00 da 1 tabak bezelye yemegi, tavuk göğsü üzerine sarimsakli yoğurt, salata
Akşam 19:30 fırında balik, yarım çay bardağı ceviz
Kızlar olmus mu menünün sabah kahvaltim çocuklardan dolayı geç oluyor.birde mecbur 3 öğün yedim 3 aylık bebegimi emziriyorum.
Sizce saatler ve menum nasıl teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…