Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

aramıza hoşgeldiniz çok doğru karar vermişsiniz,

okumanızda iyi olmuş bilinçli başlayınca kaçamak yapmaya çekiniyor kişi

hepimizin birkaç tahtası eksik :) karatayla tamamlanacak heralde :)

canım sayfamızdaki paylaşımları ve internetten ücretsiz kitabını indirip okursan eminim başka diyete ihtiyaç duymazsın , akapunktur da olsa sonradan kg alınıyor en etkili çözüm karataysütğde artırıyor bizde hamileyken bile karatay yapıp doğum yapan 3 arkadaşımız var simdi de karatay yaparak kg larını veriyorlar sütleride azalmıyor bebek te sağlıklı beslenmiş oluyor...bol dereotu tüketmeniz lazım süt için

İyi pazarlar... ( kaçak ben )

Bugün eşimi işe yollamadım güya..zır zır ne teli sustu ne de kapının zili..oğlum dışarı çıkmıştı tam 4 kişi seni sordu baba diyor...bugün pazar keyfi yapıyoruz evde ..akşama balık var tabiki

Sabah yine yedim..her sabah yiyorum dereotunu mucize bir nimet...

Merhaba ben bu siteye 5 dk önce üye oldum ama topiginizi nerdeyse tamamen okumuştum.sırf buraya yazmak için üye oldum.yoksa çok uzun zamandır ara ara başka şeylere göz atmak için girerdim.benimde kilo fazlaligim var ve bi haftadır karatay diyeti yaptım ama bırakacak gibi oldum. devam etmek istiyorum

Bugün kaçamaksız ve rahat bir gün geçirdim fakat birşey sormak istiyorum cevizi 1 çay bardağı olacak şekilde akşam çayla yedim.sorularım şu 1)siyah çay limonlu yasak mı 2) cevizi günde tek öğün akşam çayla almamda bir sakınca var mı şimdiden teşekkür ederim.herkese irade ve kolaylıklar dilerim

Arkadaşım ben de senin gibi takipteydim yeni yazmaya başladım nedenbırakacak gibi oldun ki merak ettim

Hs

Canım sakıncası yok ama yarısını sabah yarısını aksam yekı sabah kahvaltını tam yapkı metobalızman daha ıyı calısa bılsın

Hsgeldın bırakma yarın pazartesı bıldırım yaparak yenıden basla ve hergün buraya menünü yaz bızde sana destek olalık olurmu?

Hsgeldın bırakma yarın pazartesı bıldırım yaparak yenıden basla ve hergün buraya menünü yaz bızde sana destek olalık olurmu?
Olur tabi çok güzel olur.ama çalıştığım için tam yapmıyorum işte.bu arada hamilelik suphem olduğu için moralim bozuldu ondan dolayı gevsedim yoksa çok güzel gidiyordu.beş günde 1.8 kg vermiştim.ama yarin başlıca artik hamileysem de yapicak birşey yok nasip.

cokta iyi kilo vermisin burda calhsarak uyglulayan cokarkadasimiz var emin ol yaparsin

orada ki arkadaşları da buraya yönlendiriyorum :) burada sohbette oluyor
Merhaba gül hn d vitamini hakkında konuşmuştuk geçenlerde, benim d vitaminim 13,2 çıktı ve yarın da tüp bebek tedavisine başlayacağım tedavi sırasında d vitamini de çok önemli ve sonrasında da, doktoruma da söyledim ve bana devit 3 başlattı günde 20 damla sizce karataya göre az bir miktar mı sizler nasıl kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…