orada ki arkadaşları da buraya yönlendiriyorum :) burada sohbette oluyorBen sizin face grubunu bulamadımdemiştim ama şimdi buldum ve ekledim
aramıza hoşgeldiniz çok doğru karar vermişsiniz,Merhaba herkese ilk sayfalardan itibaren okudum hepsini bitiremesem de ben de size katılmaya karar verdim klasik diyet yöntemleriyle 10 kilo vermiştim birkaç yıldır aynı kilodayım fakat 4 kilo daha vermek istiyorum ama sağlıklı bir şekilde yaşım 37 kilo 54 boy 158 hedef 50-51 az kilo versem inceldim diye kendime acıyıp kilomu geri alıyorum bikaç tahtam eksik heraldesizlerin paylaşımları çok mantıklı geldi sizlerden yeni şeyler öğrenerek kendimce bişeyler yapmak istiyorum tekrar herkese merhabalar
canım sayfamızdaki paylaşımları ve internetten ücretsiz kitabını indirip okursan eminim başka diyete ihtiyaç duymazsın , akapunktur da olsa sonradan kg alınıyor en etkili çözüm karataysütğde artırıyor bizde hamileyken bile karatay yapıp doğum yapan 3 arkadaşımız var simdi de karatay yaparak kg larını veriyorlar sütleride azalmıyor bebek te sağlıklı beslenmiş oluyor...bol dereotu tüketmeniz lazım süt içinBu nasil bi diyet kizlar zayiflayanlari duydum ama hic bakmamistim tam olarak nasil olduguna bende zayiflamak istiyorum emziriyorum kizim 6 bucuk aylik yemedigim dikkat edeyim biraz dedigimde sutum azaliyo malesef ustelik bol su ictigim halde 20 kilo Vermem lazim cok bunaldim pskolojim bozuldu bu kilolardan onceki dogumumdada 20 kilo vermistim ama yuzum kotu olmustu zayiflamak istiyorum ama yuzumun kotu olmasini istemiyorum gorumcem akupunktura gidiyo 12kilo verdi 2 ayda ama o cok kilolu daha 25 kilo falan vericek heralde yuzu hic cokmedi benimde koksen istemiyorum kendi cabalarimla 20 kiloyu daha once verdigim icin yuzumde illaki olmustu degisim daha 25 yasindayim olmamasi lazim oyuzden bu sefer kendi kendime zayiflamak istemiyorum(
aarzucuk yarın listeyi sen yaparmısın canım
canım sayfamızdaki paylaşımları ve internetten ücretsiz kitabını indirip okursan eminim başka diyete ihtiyaç duymazsın , akapunktur da olsa sonradan kg alınıyor en etkili çözüm karataysütğde artırıyor bizde hamileyken bile karatay yapıp doğum yapan 3 arkadaşımız var simdi de karatay yaparak kg larını veriyorlar sütleride azalmıyor bebek te sağlıklı beslenmiş oluyor...bol dereotu tüketmeniz lazım süt için
Arkadaşım ben de senin gibi takipteydim yeni yazmaya başladım nedenbırakacak gibi oldun ki merak ettimMerhaba ben bu siteye 5 dk önce üye oldum ama topiginizi nerdeyse tamamen okumuştum.sırf buraya yazmak için üye oldum.yoksa çok uzun zamandır ara ara başka şeylere göz atmak için girerdim.benimde kilo fazlaligim var ve bi haftadır karatay diyeti yaptım ama bırakacak gibi oldum. devam etmek istiyorum
Ertesi gun hapi kullanmak zorunda kaldim.on gündür de mens olmadimArkadaşım ben de senin gibi takipteydim yeni yazmaya başladım nedenbırakacak gibi oldun ki merak ettim
Merhaba ben bu siteye 5 dk önce üye oldum ama topiginizi nerdeyse tamamen okumuştum.sırf buraya yazmak için üye oldum.yoksa çok uzun zamandır ara ara başka şeylere göz atmak için girerdim.benimde kilo fazlaligim var ve bi haftadır karatay diyeti yaptım ama bırakacak gibi oldum. devam etmek istiyorum[/QUOTEhsgdın bence yarın yenıden motıve olmak ıcın bıldırım yaparak basla motıve olkı hevesle yap
Canım sakıncası yok ama yarısını sabah yarısını aksam yekı sabah kahvaltını tam yapkı metobalızman daha ıyı calısa bılsınBugün kaçamaksız ve rahat bir gün geçirdim fakat birşey sormak istiyorum cevizi 1 çay bardağı olacak şekilde akşam çayla yedim.sorularım şu 1)siyah çay limonlu yasak mı 2) cevizi günde tek öğün akşam çayla almamda bir sakınca var mı şimdiden teşekkür ederim.herkese irade ve kolaylıklar dilerim
Hsgeldın bırakma yarın pazartesı bıldırım yaparak yenıden basla ve hergün buraya menünü yaz bızde sana destek olalık olurmu?Merhaba ben bu siteye 5 dk önce üye oldum ama topiginizi nerdeyse tamamen okumuştum.sırf buraya yazmak için üye oldum.yoksa çok uzun zamandır ara ara başka şeylere göz atmak için girerdim.benimde kilo fazlaligim var ve bi haftadır karatay diyeti yaptım ama bırakacak gibi oldum. devam etmek istiyorum
Olur tabi çok güzel olur.ama çalıştığım için tam yapmıyorum işte.bu arada hamilelik suphem olduğu için moralim bozuldu ondan dolayı gevsedim yoksa çok güzel gidiyordu.beş günde 1.8 kg vermiştim.ama yarin başlıca artik hamileysem de yapicak birşey yok nasip.Hsgeldın bırakma yarın pazartesı bıldırım yaparak yenıden basla ve hergün buraya menünü yaz bızde sana destek olalık olurmu?
hamileykende yapabilirsin karatay bi diyet dgl saglikli yasam tarzi nicin hamile olduguna üzüluyosunkızlar ben de aranıza katılmak istiyorum yalnız benim 3 aylık bir bebğim var sütüme etki edermi lütfen acil yardım edin yarın başlamak istiyorum
cokta iyi kilo vermisin burda calhsarak uyglulayan cokarkadasimiz var emin ol yaparsinOlur tabi çok güzel olur.ama çalıştığım için tam yapmıyorum işte.bu arada hamilelik suphem olduğu için moralim bozuldu ondan dolayı gevsedim yoksa çok güzel gidiyordu.beş günde 1.8 kg vermiştim.ama yarin başlıca artik hamileysem de yapicak birşey yok nasip.
Merhaba gül hn d vitamini hakkında konuşmuştuk geçenlerde, benim d vitaminim 13,2 çıktı ve yarın da tüp bebek tedavisine başlayacağım tedavi sırasında d vitamini de çok önemli ve sonrasında da, doktoruma da söyledim ve bana devit 3 başlattı günde 20 damla sizce karataya göre az bir miktar mı sizler nasıl kullanıyorsunuz?orada ki arkadaşları da buraya yönlendiriyorum :) burada sohbette oluyor