Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

tam tersi sütn dahada artack ama her sabah dere otu yemeyi ihmal etme ve bol bol su ic denemek bedava ve emzirdign icin dahj hzli kilo verceksin emin ol

hadi bakalim insallah bende vermisimdir merak ediyorum yarin 1ay olck bkalim yarin nekadar vermişim

selam mydenizzz mydenizzz cim seni görmek çok güzel :KK68:
Zamanla düzeniniz olur tabi canım bekliyoruz seni de
Canim benim teşekkür ederim seni de görmek çok güzel yoktun uzun zamandır. .burayi ve eski sohbetlerimizi çok özledim. .
tatlım benim hoşgeldim,,,1 saat önce aklımdan geçirmiştim ne yapıyor bi ara yazayım bu sıralar ihmal ettim diye,,,,bide grup açınca işlerim iyice çoğaldı habire başıma işler açıyorum sanki çalıştığım yerde iş yok gibi illa iki ayağım hep bir papuçta olacak aynı anda birkaç iş yapacağım koştur koştur yoksa sıkılıyorum ne biçim huy bu yaaaaaa

o ağlayan miniği yerim ben minik prensimiz o biizm inşallah havalar dülenince topikteki ankara lılar gelip onun totosunu ısırırız

sen iyi ol onların hepsi iyi olur kuzum onun için kendine iyi bak 2 satırda olsa yaz bizi merakta bırakma

Ablam benim ne hoş bir kişiliksin sen öyle maşallah. .her an her dakika uretiyorsun hep aktifsin allah daim etsin..senin gibi insanlar boş kalirsa mutsuz olur.babamda senin gibidir hala her sabah kalkar itinayla giyinir ve abime yardim için işe gider.calismazsam hasta olurum der ( allah korusun)

Tamam abla arada ses veririm. .sana kolaylıklar grubu sessiz takip ediyorum şimdilik. .su saat oldu ben ayaktayim hic uyumadim henüz ve her gün böyle. En erken 3'te uyuyor bebiş o da 2-3 saat..sonra yat kalk yat kalk serseme dönüyorum. .Diğer cocuklara bi faydam olmuyor..neyse başınızı sisirmeyim.. ne zaman isterseniz beklerim evime çok mutlu olurum ablacim

Rumuz: MERVERASYON
Başlangıç tarihi:20/10/2014
Başlangıç kilosu 79,900
Geçen hafta:66,3
Bu hafta:65,1
Fark: -1,200
Toplam fark:-14,800
Beden: 40
Spor:akşam 5 gün spor salonununda kardio-aeorobik-pilates
Boy: 1,58
Hedef:ilk hedef 65 sonra 58

fff7c2998ef2b42213327c51a6eab32b_1285077665[1].jpg

a
abla yaparim ayipsin ama tam olarak neyi yapcagmi bilmiyorumm
benim geçen hafta yaptığım listeyi bulup kopyalarsın yeni bildirim yapanları ekleyip sizinkilerde değişiklik yaparsın,,,,yada kafana göre bir liste yap önemli olan bildirim yapanların görünmesi :KK66:
İyi pazarlar... ( kaçak ben )

Bugün eşimi işe yollamadım güya..zır zır ne teli sustu ne de kapının zili..oğlum dışarı çıkmıştı tam 4 kişi seni sordu baba diyor...bugün pazar keyfi yapıyoruz evde ..akşama balık var tabiki
sana hiç rahat yok canım

bebiş ne yapıyor emeklemeye başladımı
Merhaba ben bu siteye 5 dk önce üye oldum ama topiginizi nerdeyse tamamen okumuştum.sırf buraya yazmak için üye oldum.yoksa çok uzun zamandır ara ara başka şeylere göz atmak için girerdim.benimde kilo fazlaligim var ve bi haftadır karatay diyeti yaptım ama bırakacak gibi oldum. devam etmek istiyorum
aramıza hoşgeldiniz

teşekkür ederim bizim için üye olmussunuz, topiğimizi tamamen okuyan insan sayılıdır tebrik ederim sizi

karataya başlayıp bırakmak yok bu rejim değil sağlıklı beslenme ömür boyu hem bize hem ailemize faydalı

bizde motivasyon çok menülerinizi paylaşın buradan kopmayın karataya devam edin derim
Bugün kaçamaksız ve rahat bir gün geçirdim fakat birşey sormak istiyorum cevizi 1 çay bardağı olacak şekilde akşam çayla yedim.sorularım şu 1)siyah çay limonlu yasak mı 2) cevizi günde tek öğün akşam çayla almamda bir sakınca var mı şimdiden teşekkür ederim.herkese irade ve kolaylıklar dilerim
1....şekersiz bitki çayları ve kahve serbest
2....ceviz sabah kahvaltıda yenmesi gerekiyor, protein karbonhidrat dengelemesi var ve metabolizma hepsini yeyince % 30 fazla çalışıyor..

yemek saatinde dışarda olunca ve yiyecek imkan olmayınca kıtlık sinyali salgılamaktan sa kuruyemiş atuştırmak daha iyi diye atuştırma yapabiliyoruz, çantamızda zor günler için hep bulunduruyoruz....onun dışında fazla yemek glisemik yük oluşturur

Olur tabi çok güzel olur.ama çalıştığım için tam yapmıyorum işte.bu arada hamilelik suphem olduğu için moralim bozuldu ondan dolayı gevsedim yoksa çok güzel gidiyordu.beş günde 1.8 kg vermiştim.ama yarin başlıca artik hamileysem de yapicak birşey yok nasip.
hakkında hangisi hayırlısı ise o olsun canım

karatay her şekilde uygulanan bir beslenme tarzı olduğu için hamileysen de uygulayabilirsin fazla kg almana engel olur

kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum yalnız benim 3 aylık bir bebğim var sütüme etki edermi lütfen acil yardım edin yarın başlamak istiyorum
aramıza hoşgeldiniz, bebeğiniz hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün

karatayı düzgün uygularsan sütünde artar canım senin gibi yeni bebişi olan 3 tane arkadaşımız var hamileyken de karatay yaptılar doğumdan sonra da bırakmadılar

karatay dereotu öneriyor süt artırıyormuş

Rumuz: MERVERASYON
Başlangıç tarihi:20/10/2014
Başlangıç kilosu 79,900
Geçen hafta:66,3
Bu hafta:65,1
Fark: -1,200
Toplam fark:-14,800
Beden: 40
Spor:akşam 5 gün spor salonununda kardio-aeorobik-pilates
Boy: 1,58
Hedef:ilk hedef 65 sonra 58
günaydın canım

yine harikasın ilk hedefe ulaştın :nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9:

haftaya benim kg ma ineceksin ve 3 ayda 16 kg ya yakın vermiş olacaksın helal sana

Merhaba gül hn d vitamini hakkında konuşmuştuk geçenlerde, benim d vitaminim 13,2 çıktı ve yarın da tüp bebek tedavisine başlayacağım tedavi sırasında d vitamini de çok önemli ve sonrasında da, doktoruma da söyledim ve bana devit 3 başlattı günde 20 damla sizce karataya göre az bir miktar mı sizler nasıl kullanıyorsunuz?
karatay hoca Devit 3 ü iğne öneriyor ...benim bir senede 7 den 23 e zor çıktı artık sıkıldım ve dopinge başladım bugün 4. olacağım hergüün yükseldimi yükselecekmi düşünmekten bıktım dopingle yükseltip 2 haftada birde iğne olacağım hoca kışın 2 haftada bir yazın ayda bir diyor
cnm hemen cevap yazmışsın teşekkürler hamile değilim 3 aylık doğmuş bebeğim var sütüme etki edermi diye kasılıyorum biraz
sen biizm gibi 2 öğün yapmayacaksın canım kalkış saatine göre 2,5 yada 3 yaparsın emzirdiğin için aç kalmaman lazım
Boy :162 cm
Kilo :81.8 kg
Başlangıç günü: 12/01/2015
Hedef:65 kg
hadi bakalım hayırlısı merverasyonu örnek alırsan sende 3 ayda kurtulursun oda senin yaşlarında

Canim benim teşekkür ederim seni de görmek çok güzel yoktun uzun zamandır. .burayi ve eski sohbetlerimizi çok özledim. .

Ablam benim ne hoş bir kişiliksin sen öyle maşallah. .her an her dakika uretiyorsun hep aktifsin allah daim etsin..senin gibi insanlar boş kalirsa mutsuz olur.babamda senin gibidir hala her sabah kalkar itinayla giyinir ve abime yardim için işe gider.calismazsam hasta olurum der ( allah korusun)

Tamam abla arada ses veririm. .sana kolaylıklar grubu sessiz takip ediyorum şimdilik. .su saat oldu ben ayaktayim hic uyumadim henüz ve her gün böyle. En erken 3'te uyuyor bebiş o da 2-3 saat..sonra yat kalk yat kalk serseme dönüyorum. .Diğer cocuklara bi faydam olmuyor..neyse başınızı sisirmeyim.. ne zaman isterseniz beklerim evime çok mutlu olurum ablacim

sende benim yolumda ilerliyorsun canım benim genç versiyonumsun :KK48: seni benden iyi anlayan olmaz canım gece 3 te yatardım 2 saat sonra tekrar emzirmeye kalk emzir yat 5,5 olur 2 saat sonra diğerlerine kalk hazırlakahvaltı yaptır gönder olur 8.5 tam yatarsın bebek tekrar uyanır emzir yat olur 9,5 tam uyuyacaksın ya kapı ya tel sana geliyoruz yada çat kapı geldik aman allahım kabus gibiydi o günler akşama kadar gelen giden de bitmezdi kendi komşularım görümcem ve komsuları markete giden pazara giden aşağı inen herkes bendeydi hepsiylede basederdim bi hayır demeyi surat asmayı beceremezdim bi elim çocujklarda bir elim fırında devamlı pasta börek yetiştir gelene gidene tek başıma.....1 sene sonra ücretsiz iznim bitti de gündüz gelenden kurtuldum bu seferde 3 çocukla uykusuz uykusuz işe koşturmalar başladı......hepsi geçiyor ama bıraktığı izler kalıcı oluyor o kadar koşturmaca ya dizler dayanmadı sıvısı bitti şimdi de çekiyorum işte

bu arada seni ve sohbetlerini de özledim bi düzene girsen de arasıra da olsa bizlere katılabilsen çok sevineceğim

bebişleri öptüm canım

hakkında hangisi hayırlısı ise o olsun canım

karatay her şekilde uygulanan bir beslenme tarzı olduğu için hamileysen de uygulayabilirsin fazla kg almana engel olur

aramıza hoşgeldiniz, bebeğiniz hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün

karatayı düzgün uygularsan sütünde artar canım senin gibi yeni bebişi olan 3 tane arkadaşımız var hamileyken de karatay yaptılar doğumdan sonra da bırakmadılar

karatay dereotu öneriyor süt artırıyormuş

günaydın canım

yine harikasın ilk hedefe ulaştın :nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9:

haftaya benim kg ma ineceksin ve 3 ayda 16 kg ya yakın vermiş olacaksın helal sana
TEŞEKKÜR EDERİM GÜL HANIM

Rumuz: arzucuk
Başlangic:15.12.2014
Başlangıç kilosu 79,600
Geçen hafta:75.600
Bu hafta:74.800
Fark: -800
Toplam fark:4.800
Beden:
Spor:akşam 5 günpilates
Boy: 1,61
Hedef:ilk hedef 75sonra 70gerisi odül

SUYU NASIL İÇMELİYİZ ?

-Kilo verirken en çok dikkat etmemiz gereken unsurların başında ne geliyor?
En önemlisi düzenli su tüketmek. Ama biz genelde lıkır lıkır su içiyoruz. Bu şekilde içilen su, ter veya idrar yolu ile vücuttan çok hızlı bir şekilde dışarı atılır. Vücut yeterli suyu depolayamadığı için metabolizmamız yavaş çalışır. Oysa saat başı bir bardak suyu, küçük yudumlar halinde içerseniz organlarınız ve kaslarınız suyu daha iyi kullanacağı için metabolizmanız da daha hızlı çalışır. Çünkü suyun içerisinde oksijen de var. Kaslara oksijen takviyesi olduğunda kasların çalışma düzeyi bir kat daha artıyor. Zaten insan vücudunu çalıştıran sistem kaslar.
Ayrıca lıkır lıkır içilen su, böbreklerinizin ekstra çalışması anlamına gelir. Oysa kalbimizden sonra en önemli organımız böbreklerimiz. O yüzden onları olması gereken ölçüde çalıştırmalıyız.
Suyu azar azar içmek iş hayatında yoğun tempoda çalışanlar için de avantajlı. Bu şekilde su içtiğinizde normalde çok sık tuvalete gitme derdiniz de ortadan kalkacak, tuvalete gitme aralığınız da iki saate kadar uzayacaktır.
Bu şekilde su içmenin kilo verme üzerindeki etkisine kesin kanıt isterseniz, beslenmenize dikkat etmek koşuluyla, suyu bir hafta lıkır lıkır, bir hafta azar azar için ve aradaki farkı tartıda görün!

Diyetisyen Esra ARAN

-Suyu yemek öncesinde içmek zayıflamaya yardımcı olur mu?
Hayır. Tersine bu çok yanlış bir davranış. Yemek öncesi su içerseniz, tam da hedeflediğiniz gibi tabağınızdakileri bitiremezsiniz. "Az yedim, kilo vereceğim" diye sevinirsiniz ama
en geç iki saat içinde kan şekeriniz düşer ve şeker, çikolata, kek ne bulursanız yiyecek duruma gelirsiniz. Bu durumda peynir ekmek, süt, meyve, yoğurt gibi sağlıklı ara öğün seçenekleri aklınızdan bile geçmez. Bu tarz beslendiğiniz zaman da yağ hücreleriniz bayram eder ve vücudunuz yağlanır.

Diyetisyen Esra ARAN

X