- 7 Ocak 2015
- 47
- 47
eger karataya uygun beslenirsen muhakak vereceksin blki 6 da olur. haftada 1, 5 gidebilir bebegin emiyor mu? spor yapmayi unutma bizkizimla yakalamc oynuyoruz evde ya da berbar leslie yapiyoruz. ama tabi ben motivasyonumu kaybettim. gecen hafta yuzunden. bu arada hamilelik var mi? suphe var diye yazmissin . hayirlisi olsunBugün itibariyle kafaya koydum yine tam yapicam.savsaklama yok.ocak sonunda tam beş kilo gitmiş olucak hedefim bu Şuan. yani76.8 olucam.bakalım rezil olmam inşallah ay sonunda
Çok doğru söylüyorsun da hayatim boyunca turp roka yiyrmedim.ama marul yiyorum.hic sebze yemezsemde acikiyorum o yüzden ara sıra bunları yiyorumbide salatalık vs yerine turp roka marul yiyemez misin? mevsimindki sebzeler daha doğal olur salatalıkda şimdi gerçek salatalık değildir ki.
Emiyor kızım ama çok değil keyfi isterse yani.dün kendime ultrason la baktım temizim o yüzden moralim düzeldieger karataya uygun beslenirsen muhakak vereceksin blki 6 da olur. haftada 1, 5 gidebilir bebegin emiyor mu? spor yapmayi unutma bizkizimla yakalamc oynuyoruz evde ya da berbar leslie yapiyoruz. ama tabi ben motivasyonumu kaybettim. gecen hafta yuzunden. bu arada hamilelik var mi? suphe var diye yazmissin . hayirlisi olsun
eger karataya uygun beslenirsen muhakak vereceksin blki 6 da olur. haftada 1, 5 gidebilir bebegin emiyor mu? spor yapmayi unutma bizkizimla yakalamc oynuyoruz evde ya da berbar leslie yapiyoruz. ama tabi ben motivasyonumu kaybettim. gecen hafta yuzunden. bu arada hamilelik var mi? suphe var diye yazmissin . hayirlisi olsun
eger karataya uygun beslenirsen muhakak vereceksin blki 6 da olur. haftada 1, 5 gidebilir bebegin emiyor mu? spor yapmayi unutma bizkizimla yakalamc oynuyoruz evde ya da berbar leslie yapiyoruz. ama tabi ben motivasyonumu kaybettim. gecen hafta yuzunden. bu arada hamilelik var mi? suphe var diye yazmissin . hayirlisi olsun
Ayy çok güldüm bu yazdığına :)) ben ebeyim doğumhane de calisiyorumkendine ultrason ile nasıl baktın :)
a ) doktor
b) hemşire
c) ebe
d) evde ultrason var
d şıkkını ben kendim çok istemiştim evde bi ultrason olsa iyi olurdu:)
hayırlısı :)
Makat doğumlarda bi kaç kritere bakılır ve yaptıran kişinin bu doğumu becerebilmesi gerek yani göze almalı.zaten bi doğum yapmissin demekki pelvis kemiğin uygun.burda önemli olan bebeğinin kilosu ve en önemlisi bebegin baş çevresinin büyüklüğü eğer iriyse hic risk alınmaz çünkü bebegin en son çıkan uvzusu baş tir.(makat doğum için) eğer iriyse takılır ve bebek ex olur.ya ondan almamıştır ya da risk alıp uğraşmak istememiştir doktor.biz burda çok dogurtuyoruz öyle ama dediğim kriterlere uygunsayaa :)
bi sey sorsam yeri değil belki ama gül ablanin affına siginarak. ...
makat geliş bebeğim 40+5 de sezaryenla dünyaya geldi. ben hala sancilarimi bekleseydik normal dogacagina inaniyirdum.yani donmese bile ters olarak doguramaz miydim ? hala içimde ukte ilk çocuğum normal dogum .neyse hayirlisi böyleymiş
İki yıl dolduktan sonra normal dogurabilirsinvay arkadaş bilsem oraya gelirdim. sanırım doktorlar da pek uğraşmak istemiyor .. nasıp
peki bundan sonra normal yapma şansım var midir?
bu arada 3 yumurta . 8-10 zeytin peynir ıspanak yemeği ve yine az şekerli çay. az kaldı ınş şekersiz olacak yakında
akşama sa bulgurlu kabuska yapmayi planladim
Çok zayıf değilim, boyuma göre iyiyim. 153 boy, yaş 31. Sonuçta spor ve sağlıklı beslenmeye başlayınca bırakmamak gerekiyor, bırakınca birkaç ay sonra tekrar o kilolar fazlasıyla geri gelebilir. O zaman hiç başlamamak lazım, hayat şekli yapmaya çalışıyorum.Çok zayifmissin hala neden yapıyorsun ki.iyice zayiflamaz misin.bu arada boy ve yaş nedir?
Tebrik ediyorum sizi.bunu başarmak çok zor .Çok zayıf değilim, boyuma göre iyiyim. 153 boy, yaş 31. Sonuçta spor ve sağlıklı beslenmeye başlayınca bırakmamak gerekiyor, bırakınca birkaç ay sonra tekrar o kilolar fazlasıyla geri gelebilir. O zaman hiç başlamamak lazım, hayat şekli yapmaya çalışıyorum.
Ne zamandır yapiyosun,kaç kilo verdim?vay arkadaş bilsem oraya gelirdim. sanırım doktorlar da pek uğraşmak istemiyor .. nasıp
peki bundan sonra normal yapma şansım var midir?
bu arada 3 yumurta . 8-10 zeytin peynir ıspanak yemeği ve yine az şekerli çay. az kaldı ınş şekersiz olacak yakında
akşama sa bulgurlu kabuska yapmayi planladim