Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Kızlar benim de kahvaltı 11.00 de. Karatay kahvaltısı zeytin hariç.
15:00 da 1 tabak bezelye yemegi, tavuk göğsü üzerine sarimsakli yoğurt, salata
Akşam 19:30 fırında balik, yarım çay bardağı ceviz
Kızlar olmus mu menünün sabah kahvaltim çocuklardan dolayı geç oluyor.birde mecbur 3 öğün yedim 3 aylık bebegimi emziriyorum.
Sizce saatler ve menum nasıl teşekkür ederim
canim olmus ama balign arkasina tahin helvasi yemelisin

Kızlar olmus mu menünün sabah kahvaltim çocuklardan dolayı geç oluyor.birde mecbur 3 öğün yedim 3 aylık bebegimi emziriyorum.
bide öyle ayarlaki 5saat olsun ögun aralarin bide dere otunu ihmal etme

gnydn009tg1[1].jpg

Arkadaşlar merhaba,
uzunca bir aradan sonra gelebildim.
Biraz yoğun ve telaşlı bir dönemin ardından buradayım inş.
Tabi bu dönem bana pek yaramadı:KK43:
kaçamakların sayısını bile unuttum,o kadar yani.
tekrar disipline olmaya ve motive olmaya ihtiyacım var.
tesellüm şu ki,bu kaçamaklar ben de ciddi bir kilo alımına sebep olmadı.
56.4 idim
şimdi 58 im yediklerimden kaynaklanan ödemdir birazı diye düşünüyorum
bugünkü menüm ile başlayayım
sabah tek yumurtalı kkk
öğlen ayran
akşam salata,mercimek çorba,1 adet lahmacun,ayran
hadi bakalım tekrar başla :KK48: bu sefer daim olur inşallah
Ya bunları bende biliyorum da yiyemiyorum artik midem almıyor.en iyisi değirmen unuyla ekmek yapıp bi dilim le kahvaltı yapmak.
o zaman karatay yapmış olmazsın ki vucuduna yine şeker yükleyeceksin

Ya ben kahvaltı da ceviz fındık falan yiyemiyorum artik.midem bulanıyor.ne yicem bilmiyorum ekmek yerine.tavsiyesi olan var mi ya
ekmek yerine en tok tutan kuruyemiş yiyemiyorsan zeytini ve yağını artır yeşillik artır onun yerini bişey tutmaz ne eklesen daha çok protein ağırlıklı olur
hem sabah hem akşam kuruyemiş yemiyoruz balık yeyince de arzucuk yazmış tahinli bişeyler yiyoruz hoca tahin helvası öneriyor ama biz onda da şeker var diye yememeye çalışıyoruz

gül abla :'( arzuu bizim bu taşıdığımız yerde hayat çok Zorlaştı kar yaginca elektrik su gitti kalorifer yanmadi çocuklar hastalandı . dün kar eridi de biraz daha iyiyiz . eşim bile kaçamak yaptı . :KK43: üzgünüm resmen elektrik olmayinca dondurucudaki etler çözülmüş sabah fark ettik hemen onlardan fasulye yaptık yedik ama sonraki günler markete bile gidemedik:KK43: makarna yaptık doymak için :KK43: uff yaa . kac kiloyum tartilmadim ama eşim yine de 5 kilo vermiş 1ayda. inşallah düzene girersek bildirim yapacağım . öpüyorum sizi . yeni gelen arkadaslara da başarılar :) hosgeldiler.

2 tabak ıspanak yemeği
1kase yogurt
bol su
bi kac tane fındık krip yedik . eşim otomatige bağladı çat çat fındık kırıyor :) dur artık yeme diyorum ama zor aldım torbayı elinden :)

Kahvaltı 2 yumurta yarım bardak süt 4 ceviz
Öğle ezogelin çorba
Akşam kısır,makarna salatası,1 poğaça ve 1 dilim pasta
Aslında kuralları çiğnedim farkındayım fakat beni içten içe sevindiren bir husus var ki 3 gündür ekmek yemiyorum hiç aramıyorum artı bugün davette olduğum için akşam menüm mecburiydi ama hiç de öyle ayıla bayıla yemedim sıradan gibiydiler porsiyonları da abartmadan aldım hakkaten burda yazan arkadaşlar tatlı ve ekmeği aramadıklarını söyleyince bana uçuk geliyordu ama bu kadar rahat olabileceğimi sanmıyordum ufkumu açan herkese teşekkür ederim

seinfeld az yesende poaca makarna salatasi yersen kilo kaybın az olur bu da motivasyonunu giderir. yine vücuduna şeker girmiş oluyor sonuçta .

kolay gelsin :)

seinfeld az yesende poaca makarna salatasi yersen kilo kaybın az olur bu da motivasyonunu giderir. yine vücuduna şeker girmiş oluyor sonuçta .

kolay gelsin :)
Cnm doğrusun zaten regl dönemimdeyim yine de yeme konusunda o kadar vahim ve iştahlıyım ki düşün bugün yediklerimden memnun kaldım düşün yani☺

gül abla :'( arzuu bizim bu taşıdığımız yerde hayat çok Zorlaştı kar yaginca elektrik su gitti kalorifer yanmadi çocuklar hastalandı . dün kar eridi de biraz daha iyiyiz . eşim bile kaçamak yaptı . :KK43: üzgünüm resmen elektrik olmayinca dondurucudaki etler çözülmüş sabah fark ettik hemen onlardan fasulye yaptık yedik ama sonraki günler markete bile gidemedik:KK43: makarna yaptık doymak için :KK43: uff yaa . kac kiloyum tartilmadim ama eşim yine de 5 kilo vermiş 1ayda. inşallah düzene girersek bildirim yapacağım . öpüyorum sizi . yeni gelen arkadaslara da başarılar :) hosgeldiler.
canim ya kiyamam dikkat et kendine yoklugun cok belli burda ihmal etme bizi yazmaya caliş öptm

Bugün yediklerim;

Kahvaltı
Zeytin
Peynir
Yumurtanın beyazı, çünkü kardeşim sarısıyla kurabiye yaptı
Ispanak, roka, kıvırcık, turp salatası, üzerine ısırgan tohumu, haşlanmış kuru fasülye
Peynir az, çok tuzlu çünkü
Kuruyemişe biraz ara vereceğim, 1 yıldır yiye yiye soğudum.

Akşam yemeği 5'te bitti.
Pırasa yemeği
Diğeri de bizim yöreden bir yemek ama yasak karatayda, mısır ekmeğinden ve süzmeden yapılıyor.

8 gibi süt içtim, süt günüydü bugün.

Spor

Ya bunları bende biliyorum da yiyemiyorum artik midem almıyor.en iyisi değirmen unuyla ekmek yapıp bi dilim le kahvaltı yapmak.
Ben de 1 yıldır kuruyemiş sürekli yiyince biraz böğğ geldi. :) Kahvaltıda yediklerini biraz arttır dedi bana Gül abla, sen de öyle yapabilirsin.

Benim çok kilom yoktu, amacım 3 kg idi ama 5-6 kg verdim. 50 kgdan 43-44'lere düştüm. Sporumu da düzenli yapıyorum. Tabi bu kilo 1 yılda gitmedi, birkaç ayda gitti. Amaç göbek yağından kurtulmak.
Çok zayifmissin hala neden yapıyorsun ki.iyice zayiflamaz misin.bu arada boy ve yaş nedir?

X