Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

sen cok ara ögün yapiyosun 7de yesen kahvaltini ögünler araşinda 4saat geciriyosun buda su dmek leptintinin calişmasina engel oluyosun ve bu yuzdn 4gundur gram veremiyosun cunku leptin 4saat bittikten sonra calişmaya başliyo

Haklısın sanırım ondan ama gerçekten açlık hissediyorum ve sutum azalmasın diye aç beklemek istemiyorum offf offf
Az da yemiyorum
Ne yapabilirim yardım istiyorum
Eşim de başımın etini yiyor zayıfla ama sütun de azalmasın diye.....

ben 1,5 senedir okuyorum hala bitmedi hergün yeni şeyler söylüyor karatay hoca, o yaşta okuyor araştırıyor ve her seferinde yeni şeyler söylüyor

çok yoğunsun ablacım Allah kolaylık versin ve en ufak bir hataya bile mahal vermemek için çok dikkat gerektiriyor işin

çıtırlarım pazartesi listeyi kim yapmak ister gönüllü varsa o başlasın yoksa kim ne zaman yapacak liste yapmak zorunda kalacağım

Ve sayfa seksen altıdayım..

Gül Abla sen şöyle bir cümle kullanmışsın :

"canım yumurtana özellikle dikkat et serbest dolaşan tavuk yumurtası olsun çok önemli....hoca serbest dolaşan yoksa hiç yemeyin diyor"

öyleyse ben yumurtaya elveda diyorum çünkü köy yumurtası yok ki benim evde.

ilk etapta öyle oluyo surekli akil migdede oluyo kahvaltinin arkasina guzel bir sutlu kahve ic arkasina limonlu su ve soda ic soda anne sütünü artirir yani her aclik aclik olmuyo susama oluyo sabah 3yumurta yap haşla daha tok tutyo peynire zeytin yagi dök daha doyurucu oluyo

bir de çekirdek mevzuu var.
Sağlıklı Yaşıyoruz' da Okan Bey tuzsuz ve kavrulmamış kabak çekirdeğinin Karataycılara uygun olduğunu ve Omega 3 açısında da zengin olduğunu söylemişti. Sayfaları okurken arkadaşların ay çekirdeği yediklerini okudum. Nasıl bir ay ekirdeği bu ? Bizim markette bol tuzlu ve kavrulmuş ay çekirdeği paketlenmemiş olarak gramajla satılıyor. O kesn olarak yasak da acaba çerez satan yerlerde kavrulmamış ay çekirdeği var mıdır ???

var canim kuruyemiscilerde yoksa sipariş verince getirirsin arkadaslarin tanidign köy yumurtaq satan bir yer var 22.5kolisi sana uyarsa getirtirsin yeterki bulmak iste

Arzucukkkkk
Çekirdek benim ennnnn sevdiğim şeydir senden bu müjdeyi aldım ya dünyalar benim oldu
Ballim öğrenciyiz da
Yoksa burda da var köy yumurtası.
Nedelim atanana kadar habule devam
Şimdi yumurta yemiyorum o vakit ben öyle mi ??

Teşekkür ederim canım deneyeceğim

MERHABA KIZLAR.BENİDE ARANIZA ALIRMISINIZ.HAYATIMDA İLK DEFA DİYET YAPACAĞIM VE İLK KİLO VERME GİRİŞİMİM UMARIM BAŞARILI OLURUM..KARATAY DİYETİ YAPMAYA KARAR VERDİM.165 CM BOY 65 KİLOYUM.7-10 KG ARASI VERMEK İSTİYORUM.MUHASEBECİ OLDUĞUM İÇİN HAREKET SIFIR..NASIL BESLENMELİYİM SPOR YAPACAKMIYIM.DENEYİMLİ OLANLAR BANADA YARDIM EDEBİLİRMİ

İlk sayfadaki yasakları yemeyeceksiniz. İlk sayfalardan biraz okursanız fikirde edinebilirsiniz, bizim yediklerimizi. Gül abla, neler yenilir, neler yenilmez yazdı, ilk mesajda. Spor önemli, Canan hoca hergün 20 dk. yürüyün diyor. Haftada 3 kerede spor yapsanız yeter. Ben evde yapıyorum, işten gelip evde yapıyordum sporumu. Spor şart.

kızlar saat 09.30 da kkk yaptım.az önce acıktığımı farkedip köfte,4 kaşık bulgur pilavı ve 1 tabak yoğurt yedim.Ama saat 16.30 çok kötü bir zaman gece acıkır mıyım acıkırsam saat kaç gibi sadece yoğurt yesem uygun olur?

İyi akşamlar .
Jillian ile incelme grubunun tarihini kaçıranlar için yeni bir programımız var=)
Slim in 6 programına başlamaya karar verdik. Bizimle birlikte incelmek isterseniz başlığımıza bekleriz=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…