- 3 Ocak 2015
- 91
- 224
- 39
sen cok ara ögün yapiyosun 7de yesen kahvaltini ögünler araşinda 4saat geciriyosun buda su dmek leptintinin calişmasina engel oluyosun ve bu yuzdn 4gundur gram veremiyosun cunku leptin 4saat bittikten sonra calişmaya başliyo
oooooo hoşgeldin canımmmmm özlettin kendini
afiyet olsun canım
yağda yiyebiliyoruz derken ben pişirme anlamıştım salata tarzı yani tamamdır.
Ayy kendimi yeni okula başlamış öğrenci gibi hissediyorum
İki gündür en baştan bütün sayfaları okuyorum biliyor musunuz
daha öğrenmem gereken çoook şey var
herkese hayırlı cumalar
ah canım fırsatım olsa da sık girebilsem keşke, ben dış bakan protokolüne bakıyorum bazen o kadar yoğun oluyoruz ki girmeye fırsat bulamıyorum, bazen telle konusurken size yazıyorum ,,,,haftaya 2 tane heyet var, 27-31 arası yurtdışından en az 10 bakan glecek 120 kişilik heyet var istanbul'da toplantılar olacak tüm organizasyondan ben sorunluyum otel, yemekler, gala yemeği, uçak, toplantılar,transferler , emniyetten korumalar vıp geçişler derken daha da yoğunlaşacağım
düzenli yapsan çok çabuk kg verirsin canım,,merverasyon çok güzel kg verdi incecik oldu
hadi bakalım yarın göreceğizhoşbuldum ablacımmm
çoook teşekkür ederim yarını iple çekiyorum bu hafta fazla kilo verme umudum var tartılmadım yavaş verdiğim için tam başlamışken demoralize olmamak adına.
ilk etapta öyle oluyo surekli akil migdede oluyo kahvaltinin arkasina guzel bir sutlu kahve ic arkasina limonlu su ve soda ic soda anne sütünü artirir yani her aclik aclik olmuyo susama oluyo sabah 3yumurta yap haşla daha tok tutyo peynire zeytin yagi dök daha doyurucu oluyoHaklısın sanırım ondan ama gerçekten açlık hissediyorum ve sutum azalmasın diye aç beklemek istemiyorum offf offf
Az da yemiyorum
Ne yapabilirim yardım istiyorum
Eşim de başımın etini yiyor zayıfla ama sütun de azalmasın diye.....
var canim kuruyemiscilerde yoksa sipariş verince getirirsin arkadaslarin tanidign köy yumurtaq satan bir yer var 22.5kolisi sana uyarsa getirtirsin yeterki bulmak istebir de çekirdek mevzuu var.
Sağlıklı Yaşıyoruz' da Okan Bey tuzsuz ve kavrulmamış kabak çekirdeğinin Karataycılara uygun olduğunu ve Omega 3 açısında da zengin olduğunu söylemişti. Sayfaları okurken arkadaşların ay çekirdeği yediklerini okudum. Nasıl bir ay ekirdeği bu ? Bizim markette bol tuzlu ve kavrulmuş ay çekirdeği paketlenmemiş olarak gramajla satılıyor. O kesn olarak yasak da acaba çerez satan yerlerde kavrulmamış ay çekirdeği var mıdır ???
Teşekkür ederim canım deneyeceğimilk etapta öyle oluyo surekli akil migdede oluyo kahvaltinin arkasina guzel bir sutlu kahve ic arkasina limonlu su ve soda ic soda anne sütünü artirir yani her aclik aclik olmuyo susama oluyo sabah 3yumurta yap haşla daha tok tutyo peynire zeytin yagi dök daha doyurucu oluyo
İlk sayfadaki yasakları yemeyeceksiniz. İlk sayfalardan biraz okursanız fikirde edinebilirsiniz, bizim yediklerimizi. Gül abla, neler yenilir, neler yenilmez yazdı, ilk mesajda. Spor önemli, Canan hoca hergün 20 dk. yürüyün diyor. Haftada 3 kerede spor yapsanız yeter. Ben evde yapıyorum, işten gelip evde yapıyordum sporumu. Spor şart.MERHABA KIZLAR.BENİDE ARANIZA ALIRMISINIZ.HAYATIMDA İLK DEFA DİYET YAPACAĞIM VE İLK KİLO VERME GİRİŞİMİM UMARIM BAŞARILI OLURUM..KARATAY DİYETİ YAPMAYA KARAR VERDİM.165 CM BOY 65 KİLOYUM.7-10 KG ARASI VERMEK İSTİYORUM.MUHASEBECİ OLDUĞUM İÇİN HAREKET SIFIR..NASIL BESLENMELİYİM SPOR YAPACAKMIYIM.DENEYİMLİ OLANLAR BANADA YARDIM EDEBİLİRMİ