Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

çevrenden bulmaya çalışacaksın bulamazsan da sağlıklı yaşıyoruz sayfasında yumurta reklamı var Artun bey gönderiyor her yere bana sabah getirdi,,,,
pazarlarda satılıyor canım çiğ ayçekirdeği
merhaba aramıza hoşgeldiniz
dediklerimize uyarsanız çok güzel kglar verirsiniz yeterki bizden kopmayın hep takipte olup yediklerinizi paylaşın

tatlım benim hoşgeldim,,,1 saat önce aklımdan geçirmiştim ne yapıyor bi ara yazayım bu sıralar ihmal ettim diye,,,,bide grup açınca işlerim iyice çoğaldı habire başıma işler açıyorum sanki çalıştığım yerde iş yok gibi illa iki ayağım hep bir papuçta olacak aynı anda birkaç iş yapacağım koştur koştur yoksa sıkılıyorum ne biçim huy bu yaaaaaa

o ağlayan miniği yerim ben minik prensimiz o biizm inşallah havalar dülenince topikteki ankara lılar gelip onun totosunu ısırırız

sen iyi ol onların hepsi iyi olur kuzum onun için kendine iyi bak 2 satırda olsa yaz bizi merakta bırakma

Merhaba herkese ilk sayfalardan itibaren okudum hepsini bitiremesem de ben de size katılmaya karar verdim klasik diyet yöntemleriyle 10 kilo vermiştim birkaç yıldır aynı kilodayım fakat 4 kilo daha vermek istiyorum ama sağlıklı bir şekilde yaşım 37 kilo 54 boy 158 hedef 50-51 az kilo versem inceldim diye kendime acıyıp kilomu geri alıyorum bikaç tahtam eksik heralde sizlerin paylaşımları çok mantıklı geldi sizlerden yeni şeyler öğrenerek kendimce bişeyler yapmak istiyorum tekrar herkese merhabalar

hsg tam yerine geldin karatay dogru bi bi secim 3haftada 4kilo verdm yaparsan ve istersen sende basarirsin

Hoşgeldiniz.

Bu nasil bi diyet kizlar zayiflayanlari duydum ama hic bakmamistim tam olarak nasil olduguna bende zayiflamak istiyorum emziriyorum kizim 6 bucuk aylik yemedigim dikkat edeyim biraz dedigimde sutum azaliyo malesef ustelik bol su ictigim halde 20 kilo Vermem lazim cok bunaldim pskolojim bozuldu bu kilolardan onceki dogumumdada 20 kilo vermistim ama yuzum kotu olmustu zayiflamak istiyorum ama yuzumun kotu olmasini istemiyorum gorumcem akupunktura gidiyo 12kilo verdi 2 ayda ama o cok kilolu daha 25 kilo falan vericek heralde yuzu hic cokmedi benimde koksen istemiyorum kendi cabalarimla 20 kiloyu daha once verdigim icin yuzumde illaki olmustu degisim daha 25 yasindayim olmamasi lazim oyuzden bu sefer kendi kendime zayiflamak istemiyorum(

ilk sayfada diyet hakkinda aciklamalar var ilk sayfalari okursaniz baya bilgi edinirsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…