ja bu jilan neymisİyi akşamlar .
Jillian ile incelme grubunun tarihini kaçıranlar için yeni bir programımız var=)
Slim in 6 programına başlamaya karar verdik. Bizimle birlikte incelmek isterseniz başlığımıza bekleriz=)
çevrenden bulmaya çalışacaksın bulamazsan da sağlıklı yaşıyoruz sayfasında yumurta reklamı var Artun bey gönderiyor her yere bana sabah getirdi,,,,Ve sayfa seksen altıdayım..
Gül Abla sen şöyle bir cümle kullanmışsın :
"canım yumurtana özellikle dikkat et serbest dolaşan tavuk yumurtası olsun çok önemli....hoca serbest dolaşan yoksa hiç yemeyin diyor"
öyleyse ben yumurtaya elveda diyorum çünkü köy yumurtası yok ki benim evde.
pazarlarda satılıyor canım çiğ ayçekirdeğibir de çekirdek mevzuu var.
Sağlıklı Yaşıyoruz' da Okan Bey tuzsuz ve kavrulmamış kabak çekirdeğinin Karataycılara uygun olduğunu ve Omega 3 açısında da zengin olduğunu söylemişti. Sayfaları okurken arkadaşların ay çekirdeği yediklerini okudum. Nasıl bir ay ekirdeği bu ? Bizim markette bol tuzlu ve kavrulmuş ay çekirdeği paketlenmemiş olarak gramajla satılıyor. O kesn olarak yasak da acaba çerez satan yerlerde kavrulmamış ay çekirdeği var mıdır ???
merhaba aramıza hoşgeldinizMERHABA KIZLAR.BENİDE ARANIZA ALIRMISINIZ.HAYATIMDA İLK DEFA DİYET YAPACAĞIM VE İLK KİLO VERME GİRİŞİMİM UMARIM BAŞARILI OLURUM..KARATAY DİYETİ YAPMAYA KARAR VERDİM.165 CM BOY 65 KİLOYUM.7-10 KG ARASI VERMEK İSTİYORUM.MUHASEBECİ OLDUĞUM İÇİN HAREKET SIFIR..NASIL BESLENMELİYİM SPOR YAPACAKMIYIM.DENEYİMLİ OLANLAR BANADA YARDIM EDEBİLİRMİ
tatlım benim hoşgeldim,,,1 saat önce aklımdan geçirmiştim ne yapıyor bi ara yazayım bu sıralar ihmal ettim diye,,,,bide grup açınca işlerim iyice çoğaldı habire başıma işler açıyorum sanki çalıştığım yerde iş yok gibi illa iki ayağım hep bir papuçta olacak aynı anda birkaç iş yapacağım koştur koştur yoksa sıkılıyorum ne biçim huy bu yaaaaaaIyi geceler eski yeni tüm dostlara
Gece gündüz ağlayan minigim yüzünden giremiyorum arada okuyorum özledikçe..
Gecen hafta kirkimiz cikti bizim..umarim zamanla duzenimiz olusurda bende yine sık sık gelirim..Hepinize kucak dolusu sevgiler
Yumurta köy yumurtası ise hiç sakıncası yok.iyi aksamlar ben 2gundur hem sabah hem aksam yemekleri yumurtali oluy bir sakincasi olurmu acaba?
hsg tam yerine geldin karatay dogru bi bi secim 3haftada 4kilo verdm yaparsan ve istersen sende basarirsinMerhaba herkese ilk sayfalardan itibaren okudum hepsini bitiremesem de ben de size katılmaya karar verdim klasik diyet yöntemleriyle 10 kilo vermiştim birkaç yıldır aynı kilodayım fakat 4 kilo daha vermek istiyorum ama sağlıklı bir şekilde yaşım 37 kilo 54 boy 158 hedef 50-51 az kilo versem inceldim diye kendime acıyıp kilomu geri alıyorum bikaç tahtam eksik heraldesizlerin paylaşımları çok mantıklı geldi sizlerden yeni şeyler öğrenerek kendimce bişeyler yapmak istiyorum tekrar herkese merhabalar
Hoşgeldiniz.Merhaba herkese ilk sayfalardan itibaren okudum hepsini bitiremesem de ben de size katılmaya karar verdim klasik diyet yöntemleriyle 10 kilo vermiştim birkaç yıldır aynı kilodayım fakat 4 kilo daha vermek istiyorum ama sağlıklı bir şekilde yaşım 37 kilo 54 boy 158 hedef 50-51 az kilo versem inceldim diye kendime acıyıp kilomu geri alıyorum bikaç tahtam eksik heraldesizlerin paylaşımları çok mantıklı geldi sizlerden yeni şeyler öğrenerek kendimce bişeyler yapmak istiyorum tekrar herkese merhabalar
ilk sayfada diyet hakkinda aciklamalar var ilk sayfalari okursaniz baya bilgi edinirsizBu nasil bi diyet kizlar zayiflayanlari duydum ama hic bakmamistim tam olarak nasil olduguna bende zayiflamak istiyorum emziriyorum kizim 6 bucuk aylik yemedigim dikkat edeyim biraz dedigimde sutum azaliyo malesef ustelik bol su ictigim halde 20 kilo Vermem lazim cok bunaldim pskolojim bozuldu bu kilolardan onceki dogumumdada 20 kilo vermistim ama yuzum kotu olmustu zayiflamak istiyorum ama yuzumun kotu olmasini istemiyorum gorumcem akupunktura gidiyo 12kilo verdi 2 ayda ama o cok kilolu daha 25 kilo falan vericek heralde yuzu hic cokmedi benimde koksen istemiyorum kendi cabalarimla 20 kiloyu daha once verdigim icin yuzumde illaki olmustu degisim daha 25 yasindayim olmamasi lazim oyuzden bu sefer kendi kendime zayiflamak istemiyorum(
ne demek topiğimiz herkese açıkBende katilabiliemiyimm
arzucuk yarın listeyi sen yaparmısın canımhsgeldin bu arada