Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

merhaba aramıza hoşgeldiniz
süt aralarda tüketildiği zaman kg vermeye engel, karatay sütten ziyade yoğurt tavsiye ediyor

zeytin en az 10 tane ve yağın içinde yenecek
yeşillik eklemeniz gerekir
çiğ fıstık yemek zorunda değilsiniz ki, fındık-badem-ceviz-ayçekirdeği- kaju yiyebilirsiniz,,,,fıstığı ben alınca tozu gitsin diye biraz yıkıyorum yazın güneşe koyup 1-2 gün kurutuyorum çıtır çıtır oluyor, kışında ya kaloriferin üstüne kopuyorum, bazıları da fırında 50 derecede 10 dkk fçalıştırıp ısısı gidene kadar tutuyorlar

yoğurt, yumurta,kefir, soğuk et, baklagiller, balık taşıyamazsın yanında, ben yeşil mercimeği haşlayıp suyunu çorba için süzüp kalanları poşetlerle yiyeceğim kadar buzluğa atıyorum evde yemek yoksa onu çıkarıp işe getiriyorum içinede yeşilik havuç ne getirdiysem onu doğrayıp yiyorum yanında da yoğurt yeyince akşam yemeği yerine geçiyor sen yoğurtsuz yersin hafif olur ,,,,,yoğurda sabahtan kanal kuruyemişin yarısını koyabilirsin yani alıştıkça kendin de çok şeyler uydurursun
havuç yağda yenmeli derken nasıl yani ?. pişm

iş havucun glisemik indeksi yüksek olduğu için yasaklamıştı Karatay ?.
çiğ havuçu yağda yiyebiliyoruz pişince glisemik indeksi yükseliyor yemiyoruz

En önemli yanlışım sürekli süt fincanı elimde dolaşmak bu gün hiç içmedim önerdiğiniz listelere göz attım uyarı için teşekkürler

Dün akşam uyuyakaldim..
Dün sabah KKK
Öğle. 2 tabak etli sebze yoğurt süt
Ara. Az badem
Aksam. Tavuk salata sütlü kahve

Bu arada son 4 gündür gram vermemisim çok moralim bozuldu ama pes etmiycem bu kilolar gidecek

peki bu ögunlerin in arasinda nekadar var

sen cok ara ögün yapiyosun 7de yesen kahvaltini ögünler araşinda 4saat geciriyosun buda su dmek leptintinin calişmasina engel oluyosun ve bu yuzdn 4gundur gram veremiyosun cunku leptin 4saat bittikten sonra calişmaya başliyo

sabah kahvaltımı yeşillik hariç yapabildim iş yerinde olduğum için buraya getirmemiştim.iki haftadır karatayı uyguluyorum yeniden ama hiç meyve yememiştim.Bu sabah bir tane gün kurusu yedim

ben bu 2gundur cabuk acikiyorum nedense anlamadim aksam yemegm yogurtlu ispanak azcik kuru yemis
acıkmıyorsan iyi yoksa yediğin az canım
arzucuk çok güzel açıklamış...
sen cok ara ögün yapiyosun 7de yesen kahvaltini ögünler araşinda 4saat geciriyosun buda su dmek leptintinin calişmasina engel oluyosun ve bu yuzdn 4gundur gram veremiyosun cunku leptin 4saat bittikten sonra calişmaya başliyo

Günaydın kızlaaaarrrrrrrrrrrr
Uzun bir aradan sonra nihayet yine topiğe girebildim geçmişi okumaya başladım ne çok kaçırdığım şey var tüm gün okuyacak gibiyim
oooooo hoşgeldin canımmmmm özlettin kendini
sabah kahvaltımı yeşillik hariç yapabildim iş yerinde olduğum için buraya getirmemiştim.iki haftadır karatayı uyguluyorum yeniden ama hiç meyve yememiştim.Bu sabah bir tane gün kurusu yedim
afiyet olsun canım

yağda yiyebiliyoruz derken ben pişirme anlamıştım salata tarzı yani tamamdır.

Ayy kendimi yeni okula başlamış öğrenci gibi hissediyorum

İki gündür en baştan bütün sayfaları okuyorum biliyor musunuz

daha öğrenmem gereken çoook şey var

herkese hayırlı cumalar

abla seni ve yorumlarini özluyorum daha sık girmeye çalis:-(
ah canım fırsatım olsa da sık girebilsem keşke, ben dış bakan protokolüne bakıyorum bazen o kadar yoğun oluyoruz ki girmeye fırsat bulamıyorum, bazen telle konusurken size yazıyorum ,,,,haftaya 2 tane heyet var, 27-31 arası yurtdışından en az 10 bakan glecek 120 kişilik heyet var istanbul'da toplantılar olacak tüm organizasyondan ben sorunluyum otel, yemekler, gala yemeği, uçak, toplantılar,transferler , emniyetten korumalar vıp geçişler derken daha da yoğunlaşacağım
Ben de 56 dan 82 ye çıktım geçen hafta 80 idim bakalım bu hafta kaç çıkacağım
düzenli yapsan çok çabuk kg verirsin canım,,merverasyon çok güzel kg verdi incecik oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…