- 30 Nisan 2009
- 8.926
- 5.083
merhaba aramıza hoşgeldinizHerkese selamlar sevgiler
Ben süt çok tüketiyorum kilo vermeye engelse bırakayım
sabah <iki yumurta, 5 çatal peynir,6 zeytin ,yarım avuç çiğ fıstık(hayattan soğudum nasıl kötü bir lezzet anlatamam kavrulmuş çok çok güzel çiğ fıstık tüylerim diken diken oluyor)
öğlen <yumurtalı ıspanak,1 adet muz
sütlü kahveiki fincan
şu ana kadar bu şekilde beslendim yanlış eksik varsa öğrenmeye çalışıyorum hocanın kitabını okumadım
süt aralarda tüketildiği zaman kg vermeye engel, karatay sütten ziyade yoğurt tavsiye ediyor
zeytin en az 10 tane ve yağın içinde yenecek
yeşillik eklemeniz gerekir
çiğ fıstık yemek zorunda değilsiniz ki, fındık-badem-ceviz-ayçekirdeği- kaju yiyebilirsiniz,,,,fıstığı ben alınca tozu gitsin diye biraz yıkıyorum yazın güneşe koyup 1-2 gün kurutuyorum çıtır çıtır oluyor, kışında ya kaloriferin üstüne kopuyorum, bazıları da fırında 50 derecede 10 dkk fçalıştırıp ısısı gidene kadar tutuyorlar
yoğurt, yumurta,kefir, soğuk et, baklagiller, balık taşıyamazsın yanında, ben yeşil mercimeği haşlayıp suyunu çorba için süzüp kalanları poşetlerle yiyeceğim kadar buzluğa atıyorum evde yemek yoksa onu çıkarıp işe getiriyorum içinede yeşilik havuç ne getirdiysem onu doğrayıp yiyorum yanında da yoğurt yeyince akşam yemeği yerine geçiyor sen yoğurtsuz yersin hafif olur ,,,,,yoğurda sabahtan kanal kuruyemişin yarısını koyabilirsin yani alıştıkça kendin de çok şeyler uydurursunpeki ne yenebilir protein olarak ?. bir de ne önerirsiniz ara öğün olarak. kedi83 yoğurt demişti aslında yoğurt ve salatalık düşündüm bir an. Bu arada doğal tahin yiyebiliyor muyuz ?
çoooo..k teşekkür ederim sizden de diğer üyelerden de öğreneceğim çok şey var :)
çiğ havuçu yağda yiyebiliyoruz pişince glisemik indeksi yükseliyor yemiyoruzhavuç yağda yenmeli derken nasıl yani ?. pişm
iş havucun glisemik indeksi yüksek olduğu için yasaklamıştı Karatay ?.