sen bunları anlatırken bile midem bulandı :) ben de uğraşacagım, yağını nerden alıyorsun abla?
Bizim ailede hep göbekten alınır. Basen olmaz. Annem de çok kilolu değildir ama, göbeği hamile gibidir. Ama onunki kabızlıktan kaynaklanıyor. Benim az birşey kaldı, karataya başladığımda mide, göbek, bel daha kalındı. Üst kolum daha kalındı. Onlar gitti. Sadece karnımın alt kısmında fazlalık kaldı, o da en zon giden bölge.kedicim sen 42kg diil miydin ne gobegi yahu? Bak simdi canim sıkıldı
Ya benimde fazlalıklari verince gitmezsee
Mekik kasların sıkılaşmasına, kardiyoyla birlikte ancak karın yağlarının gitmesine yardımcı olur. Tek başına zor.Kedicim ya mekik halletmez mi gobusu? Bence kurtuluruz
aferin sana hep böyle olleslie 3 mile walk yapıldıı, ardından bölgesel zayıflama için egzersiz hareketlerim yapıldııı :) oyh, yoruldum biraz :) koca da geldi 1 saat sonra yemek varr :) su az içtim sanki
Babama maden suyu verirken, elime galiba oradan şekerli birşey bulaşmış. Yanlışlıkla ağzıma götürdüm. Gitti leptoş.
Rica ederim ablacım dün paylaştılar sayfada indirim kodunu vd diğer bilgileri. .bu arada kizinin eteği çok profesyonel bi dikimdi valla maşallah sana. .sevindim tekrar ugrasmayacaksin..başında kavak Yelleri estigi dönemde su an, hiç yorulmaz 1,5 saatlik yoldan: )sağlıklı yaşıyoruz a bakmaya pek fırsatım olmuyor,,,iyiki söyledin kızkardeşim yeniden olursa haber ver demişti,,,,ben aldığımın 1 tanesini vermiştim ona hemen bakayım canım tşklerrrrr
Çok sevindim canım tansiyonun düzelmesine..bana 2 kez yukleme yapildi bi 23 haftada hatirlarsin belki, kendi doktorum çok erken yapılmış 26-27 de tekrar yapalım dedi.sanirim 27.haftaydi tekrar yapildi..iyi yaparsin geç giderek..temiz çıkar inşallahvalla aklını seveyim çok güzel bir taktik olmuş
oyy ablacıgım hala bıraktığım gibisin hep yogun hep yogun ama bu okul işleri çok karışık bizim tanıdık var 3 vesaitle gidip gelmek zorunda ama okulu çok iyiymiş önceden torpille yer degiştirmeyi düşünüyordu şimdi ailesi yer değiştiriyorhayat çocukların peşinde geçiyor sanırım
hadi arayanları anladım da program sunanlarda hiç mi ekmek yemeyeceğiz demiyor mu
tansiyonum düzeldi canım dikkat ediyorum tabi tuz kullanmamaya
dediğin gibi şeker yüklemesi kaçınılmaz ama en azından ne kadar büyükken yaptırırsam o kadar iyi 23 de çagırdı ama 24 ü doldurunca gideceğim nerde araştırdıysam 24-28. haftalar arası en uygun süre çıkıyor
sende artık yorulma hem bayram hemde bebiş temizliği yapılmış ama ççocuklar var tabi hele küçük ne anlar ki şimdi oda ilgi bekler Allah kolaylık versin canım güzel haberlerini bekliyoruz
yok canım 31 büyük bir yaş değil ki en çıtır dönemler bence 25den sonrası25 öncesi rüya gibi zaten
Evet, toz kakao. Sütle güzel oluyordu. Ama benim de hiç aklıma gelmedi.Kakao olayini bende bilmiyordum aceba bu keklere katilan kakao mu yiyorsunuz sute karistirip falan. Aslnda regl donemlerine dogru olusan bu cikolata istegi boylr gecebilir. Hosuma gitti bu bilgi.
gözünaydın canım iyi sonuçlar almana sevindim...bundan sonra herşey senin elinde bol bol dinlenIyi geceler hepinize
Doktordan iyi haberlerle geldim çok şükür. .herhangi bi ilerleme yok kötü anlamda. .sadece mevcut istirahate devam edeceğim. Doktorum kendimi yormamdan ve aşırı hareketimden kaynaklandığını söyledi. .nst bağlandı düşük bi sanci çıktı..magnezyuma devam ( tadi fanta gibi çok iğrenç) çok şükür diğer ölçümlerde iyi çıktı. .
Gelmisken menumu yazayim:)
Sabah Kaşarlı omletle kkk
Öğlen 1 tabak bulgur pilavi ,2 bardak ayran
Arada az üzüm
akşam mantar yemeği, barbunya, yoğurt, salata
Şimdide maden suyu iciyorum..ben kahve icemiyorum hala..
seraym canım doktora hurmayı özellikle sordum...Kesinlikle erken dogum sebebiymis..sakin 4 taneyi geçme yersende dedi..çok faydalı oldugunu söyleyip tüm gebelerine yedirdigini söyledi. .benim gibi riski olanlara sınırlıyormus..son ay normal doğum yapacak hastalarına özellikle yediriyormus. .beni 4 tane kesmez ama napalım emzirirken yerim
hemen karatay kitabından bakıp yazıyorum canım ..gul_0663 ablacim yine sana bir şey danisacagim..geçen yıl sucuk yapmistin ya evde ,onun ölçüsünü ve tam tarifini alabilir miyim? Bendeki tarifle karsilastirmayi düşünüyorum. .birde bu tariften yaptigin sucugun lezzetini begendin mi??
canım sütlü dolma tursusu kitabın 111. sayfasında varmışEvet, toz kakao. Sütle güzel oluyordu. Ama benim de hiç aklıma gelmedi.
geçmiş olsun canım havalar bir iyi bir kötü çoğu kişiyi etkiliyor....İyi geceler arkadaslarim.. internetimn yavasligi ve bi iletiyi alnti yapmak istedigimdki yavasligi sebebiyle alinti cok yapamiyorum ama tum yazilanlari okuyorum. Aslinda bircok kisoye bisey yazmak begenmek istiyorum ama takiliyor netim yapamiyorum. Birgun duzelirse yapicam ins. Ncelkle nikleri karistiriyorum o yuzden niksiz yazmak istiyorum riskli gebe olan arkadasim ins hayirli bir seklde bebegini kucagina alirsin ins bi aksilik olmaz baska cocuk olunca mecbur ne hasta olunup yatiliyor nede cocuga faydamz dokunuyor ama olsun artik Rabbim azi cok etsin ins cocuklarimiz icin.
Birde bir ark birisiyle rastlasms nedense cok etklendim bu mesajdan Allah yardimcin olsun. Olayi bilmiyorum ama sanirim unutmaya calistigin birini gormssun. Mecnun leylayi ararken mevlayi bulmus derler ya ins senin sevginde hayirlara vesile olur. Bu senin icin bir imtihan. Eger unutamadigin ama vazgecmek zorunda oldugun biriyse umidini ahirete sakla. Bunuda niye diyorum bir tanidigimin arkadasi gayri muslim imis ve msluman olduktan sonra zevk aldigi seylerden vazgecmis haliyle icki gibi ve kendini nasilsa cennette icebilicem diyerek avutuyormus. Cok ilginc gelmsti bana bu yontem ama aslinda biz mslumanlarin umitsiz olma gibi bi durumumuz yok cunki cennet gibi bir umidimiz var. Ve adaletine sonsuz guvendigimiz bir Allahimiz var.
Kakao olayini bende bilmiyordum aceba bu keklere katilan kakao mu yiyorsunuz sute karistirip falan. Aslnda regl donemlerine dogru olusan bu cikolata istegi boylr gecebilir. Hosuma gitti bu bilgi.
Bu arada bende carsam gunu rahatsizlandim ve sanirim midemi usutmusum cunki o gun yedigim kurufasulye pilavi 7 saat gecmesine ragmen eritemedim ve sonnda gece uyanip cikardim. Persembe gunu kahvaltimi bi kac ceviz ve kayisiyla yaptim yumurtayi gorebilecek durumda bile degildimnkokusu bile sgir geldi. Aksaminada bolca tavuk suyuna corba yedim bol limon ve karabiberli. Leptinim bozuldu aralarda eksi seyler tuketmem gerekti sanki mandalina cok iyi geldi gozum acildi. Onun haricinde bisey yemedim meyve yedim yani o gun birde corbamda sehriye vardi onuda sehriyesz nasil olur diye dusundum ama yedim yani. Bugun de kahvaltim ayni corbadan oldu. Aksaminada bi komsumda findik vekisir yedim iki tabak cayla ve halaa acikmafim yedigim saatte bes gibiydi. Tabi ncesindede evden cikmadan birbucuk yumurta bir avuc ceviz ve az kuru uzum yemistim. Hepsi beni baya tok tuttu.
Aaa unutmuştum, sen söyleyince baktım hemen. Boşnak usulüymüş.canım sütlü dolma tursusu kitabın 111. sayfasında varmış