Çok güzel canım yaa, siz daha önceden tanışıyor muydunuz bluedaisy'le? Ben kaçırmışim bu detayi. .benden de çok selam söyle ozletti kendini
günaydın canımGünaydın.
Rumuz: mengmeng
Başlangıç tarihi:04/05/2014
Başlangıç kg: 70,7
Geçen hafta: 65,5
Bu hafta: 64,5
Fark: - 100 gr
Toplam fark: -6,200
Spor: Yok
Boy: 1.59
İlk Hedef: 58
Nihai hedef: 50
Yüzdesi: 0,155 (-)
senin içinde bir değişiklik olmuş canım ama kendine dikkat et ,,,biz koşturmaya alışık olduğumuz için geç yoruluyoruz,,,sende yorulduğunu hissedene kadar çok gezmiş olursun bebeğe zarar verir...Iyi geceler
Bu gün evden çıktım süperdi. .hava çok soguktu ama bana çok iyi geldi bu serinlik..sicaklardan sonra hiç şikayetçi değilim. . Sadece cocuklardan dolayi avm'ye gitmek zorunda kaldik rahat edebilmek için aşırı kalabalıkti..bayram telaşına düşmüş herkes..ben ağır ağır biraz mağaza gezdim. .hirka falan aldim kendime malum başka bir şey olmuyor üzerime
Sonra da yemek yiyip eve geldik. .yorulmusum kalabalikta menumu yazip yatayim
Sabah-oglen: kkk sucuklu yumurta, menemen ,kaymak eşliğinde tam pazar kahvaltisi oldu
Arada 2 mandalina
Aksam köfte, ayran, fasulye piyazi, azicik tereyagli bazlama(koftenin altindaydi)
100 gram 100 gram vermeye başladın yineGünaydın.
Rumuz: mengmeng
Başlangıç tarihi:04/05/2014
Başlangıç kg: 70,7
Geçen hafta: 65,5
Bu hafta: 64,5
Fark: - 100 gr
Toplam fark: -6,200
Boy: 1.59
İlk Hedef: 58
Yüzdesi: 0,155 (-)
sevgili karatay çıtırlarımmmmmm günaydınnnnnnnn
Rumuz: alfabetikbulvar
Başlangıç tarihi:18/03/2014
Başlangıç kg: 85,4
Geçen hafta: 76
Bu hafta: 75,2 (nazara geldık 74 göremedik )
Fark: - 800 gr
Toplam fark: -10,20
Spor: iş temposu
Boy: 1.67
İlk Hedef: 70 ikinicisi 65
Beden: ( yıllar sonra 42 bede etek aldım şaakkk dıye oldu yaa :) )
Yüzdesi: 0,789 (-)
kilo verme yolunda sabr gösteren herkesi tebrik ederım.. Allah yardımcımız olsun..
günaydın canımgünaydın hanımlar nasılsınız?
ben de yine tık yok, kilo aynı.. değişmiyor, ya jillian yüzünden ya da wc yüzünden yine.. bilmiyorum bi hacca gidip geleyim de sonra bakayım napayım artık : )
oraya da bolca kuru kayısı çerez götürmeyi düşünüyorum. leptin salgılamasam bile gereksiz bişey yemeyeceğim inşallah çok zorda kalmadıkça.. yemekler güzelmiş otelde, zararlıları almam ama 3 öğün yerim sanırım çok hareketli olacak 1 hafta..
jillianın 3.levelini hiç sevemedim oflaya puflaya yapıyorum o da zaten bitmeyecek malesef çarşamba gidiyoruz zaman kalmadı, 8. gününde bırakmış olacağım. artık olduğu kadar yapacak bişey yok..
adet geciktiriciye başladım karnım şişti ruh halim de arada karnım gibi geriliyor : ) ama genel itibariyle iyiyim, belki ödem tutuyordur ayaklarımda şişlik var hissediyorum.. daha 1 hafta daha kullanacağım ilacı.. umarım bir zararı yan etkisi olmaz..
benden haberler böyle bayanlar : ) sizler de iyisinizdir inşallah.. mengmeng ne güzel gez valla imkan varken : )
mydenizz azcık dışarı çıkmak bile çok iyi gelmiştir, inşallah bebişin zamanını beklesin de sağlıkla hayırla gelsin.. çok heyecanlı zamanlar : )
günaydın canım
ben her zamanki gibi yorgun yorgun işe geldim bide havalar kötü koşturmacada farketmemişim üşütmüşüm burnumu çeke çeke oturuyorum
jilliandan dolayıdır canım,,,,boşver takma kafaya senin kafaya takacak daha önemli şeylerin var hayırlısı ile hac a bir git gel kg işi kolay,,,orada zaten koşturacaksın jillianın devamı gibi olur , gelince farkı görürsün
sağol canımgeçmiş olsun ablacım burada hala sıcaklar devam edince çok tuhaf geliyor orada soğuk olması : ) biz henüz sıcaklardan dolayı balkona oturamıyoruz, daha yeni yeni dışarısı türkiyenin yazına döndü : )
dediğin gibi hac şimdi birinci sıradaki gündemim : ) sıkılaştığım için baya ince duruyorum, geçen sene yine 55 civarıydım ama o kilodayken daralttığım kıyafetler baya bol gelmeye başladı bu durumdan memnunum : ) sporun faydaları..
yürüyüş yapabilsem.. çok seviyorum ama zaman olmuyor bi türlü. sabah kalksam her taraf işçi kaynıyor akşam geç çıkıyoruz olmuyor malesef..
harikaRumuz: kuduzfare
Başlangıç tarihi: 22/10/2014
Başlangıç kg: 64,5
Geçen hafta: 64,5
Bu hafta: 62,4
Fark: -2,1 kg
Toplam fark: -2,1 kg
Boy: 1.60
İlk Hedef: 60
Arkadaslar, tam bir haftadir yapiyorum ve tam 2 kilo verdim, inanamiyorum. 3 gun alisma surecinden sonra ne aclik ne bir sey. Cok mutluyum. Bakalim bu hafta da 2 kilo verebilecek miyim?
Evet ama o kadar motiveyim ki anlatamam. Cok sevincliyim. :) bu arada basliklari bir arkadastan kopyalamistim. Yas 33 degil, 26 olacak.harika
başlarda ödem gider canım onun için fazla kg vermiş olursun , sonra yağdan gitmeye başlayınca kg verme yavşlar
ablacımm herkes şok içinde inan..özellıkle 75 görünce çok farkettı..hamdolsun.. bıde belım çok ınce benım onunda etkısı oldu..ama hedefım 38-40 arası giymek.. inşallah onuda nasıp eder rabbım..
vaaaawwwww 42 beden etek ha süpersin canım,,,ben 62,5 um hala 42 giyiyorum sen boydan kazanıyorsun,,,,42 ye indiğine göre epey çıtır olmuşsun canım
bende mengmengden alıyordum sıralamayıEvet ama o kadar motiveyim ki anlatamam. Cok sevincliyim. :) bu arada basliklari bir arkadastan kopyalamistim. Yas 33 degil, 26 olacak.
canımmm hacca mı gıdıyorsun.. maşallah maşallah ...lütfen bana da dua et.. hayırla gıt dön inşallah..günaydın hanımlar nasılsınız?
ben de yine tık yok, kilo aynı.. değişmiyor, ya jillian yüzünden ya da wc yüzünden yine.. bilmiyorum bi hacca gidip geleyim de sonra bakayım napayım artık : )
oraya da bolca kuru kayısı çerez götürmeyi düşünüyorum. leptin salgılamasam bile gereksiz bişey yemeyeceğim inşallah çok zorda kalmadıkça.. yemekler güzelmiş otelde, zararlıları almam ama 3 öğün yerim sanırım çok hareketli olacak 1 hafta..
jillianın 3.levelini hiç sevemedim oflaya puflaya yapıyorum o da zaten bitmeyecek malesef çarşamba gidiyoruz zaman kalmadı, 8. gününde bırakmış olacağım. artık olduğu kadar yapacak bişey yok..
adet geciktiriciye başladım karnım şişti ruh halim de arada karnım gibi geriliyor : ) ama genel itibariyle iyiyim, belki ödem tutuyordur ayaklarımda şişlik var hissediyorum.. daha 1 hafta daha kullanacağım ilacı.. umarım bir zararı yan etkisi olmaz..
benden haberler böyle bayanlar : ) sizler de iyisinizdir inşallah.. mengmeng ne güzel gez valla imkan varken : )
mydenizz azcık dışarı çıkmak bile çok iyi gelmiştir, inşallah bebişin zamanını beklesin de sağlıkla hayırla gelsin.. çok heyecanlı zamanlar : )