selam canımselam hanımlar geçmiş yapıp öyle geleyim dedim nasılsınız
siz 30 un üstündeyim diye yıkılıyorsunuz ben ne yapayım 51 olacak yakında
geç kalkınca 2 öğün yapacaksın canım öğlen yemek zorunda değilsin....
kkk nı kalkınca diyelim 10.30--11 gibi eksiksiz yaparsan 6 ya kadar dayanırsın çok acıkacak olursan 5 saat sonra yoğurt falan yersin yemeğe kadar tutar seni
Sanırım karatayda leblebi yok canım onun yerine ceviz badem fındık fıstık tercih ettamamdır abla anladım :) bu gün geç uyandım ne yapacağımı bilemedim ben de yarım çay bardağı beyaz leblebi yedim; öğleye kadar su içtim.. saat 1 de kalktım karatayın zeytinyağlı patlıcan tarifini yaptım içine domayes biber sarımsak ve soğanı minicikk doğradım az zeytinyağı ve tuz ekledim biraz da karabiber, ondn kalan bir kase kadar iç harcını limonlayıp yedim yanında da yoğurt yedim iyi yapmış mıyım acaba
Sanırım karatayda leblebi yok canım onun yerine ceviz badem fındık fıstık tercih et
Daha hafif değil, leblebi bildiğin nohut o yüzden gi si yüksek fıstık fındığa göre..fıstıkta vardı ama ay ne bileyim leblebi daha hafif geldi sanırımmm
Daha hafif değil, leblebi bildiğin nohut o yüzden gi si yüksek fıstık fındığa göre..
Karatayın kitabını okudun mu?
bluebootle cevaplamış bende ilgimi çeken yeri cevaplayayım canımtamamdır abla anladım :) bu gün geç uyandım ne yapacağımı bilemedim ben de yarım çay bardağı beyaz leblebi yedim; öğleye kadar su içtim.. saat 1 de kalktım karatayın zeytinyağlı patlıcan tarifini yaptım içine domayes biber sarımsak ve soğanı minicikk doğradım az zeytinyağı ve tuz ekledim biraz da karabiber, ondn kalan bir kase kadar iç harcını limonlayıp yedim yanında da yoğurt yedim iyi yapmış mıyım acaba
aynı şey bende de var...sabah gelirken ellerim çok üşüdü hırkanın içine çektim,,,,,şimdi de hala üşüme var....Havalar soğudu, benim eller üşümeye başladı.
nohut ve leblebinin Gİ si yüksek,,,nohutu çok az yiyebiliyoruz ama leblebi işlenmiş olduğu için yemiyoruz... leblebi için sağlıklı yaşıyoruzda birkaç tane yenilebilir diye okumuştum ama zayıfladıktan sonrahafif derken mideme daha hafif gelir diye düşündüm. kitabı tabiki okudum, leblebiden bahsetmiyor; nohut için de gi düşük diyor.
bluebootle cevaplamış bende ilgimi çeken yeri cevaplayayım canım
karatayda aç kalmak geçiştirmek yok....
zeytinyağı sızma yada soğuk sıkım olacak ve bolcaaaaa dökülecek,,,,bol yağ yiyen bol yağ yakar...
aynı şey bende de var...sabah gelirken ellerim çok üşüdü hırkanın içine çektim,,,,,şimdi de hala üşüme var....
nohut ve leblebinin Gİ si yüksek,,,nohutu çok az yiyebiliyoruz ama leblebi işlenmiş olduğu için yemiyoruz... leblebi için sağlıklı yaşıyoruzda birkaç tane yenilebilir diye okumuştum ama zayıfladıktan sonra
günaydın güzel bayanlar : )
hayırlı cumalar çıtırlarım
dosya yükleme yine yapılmıyor
günaydın güzel çıtırım
günaydınnn hayırlı cumalar
dünkü menüm
sabah: kk yaptım kabuklu fıstıklı
öğlen :yayla çorba yarım,iki köfte iki kaşık patates püresibiliyorum gül abla dayak atacak ama yinede yazayım
korksam da
arada doğum günü vardı şirkette bir dilim meyveli pasta yedim
akşam hiç bir şey yemedim spor 30 dk mil yaptım
omega 3 ve yeşil çay
dayak yemeğe hazırım
Günaydın, hayırlı cumalar.
Günaydın ve hayırlı cumalar herkese... günler ne çabuk geçiyor ya daha dün haftabaşıydı ne çabuk sonu oldu... yatişemişorummmmhaftasdnu da temizlik yapcam hadi bakalım hayırlısı ınşallah yetiştiririm...
ben yağdan nefret ederdim ne zeytine ne domatese döktürmezdim, yemeğe azıcık koyardım, salataya da azıcık ucundan yapardım, evde yağ bitmezdi 2 lt 2 lt alırdım,,,,şimdi 5 lt alıyorum salatamı ayırıyorum yarım bardak yağı içine boşaltıyorum,,,zeytinimin içine yağı dolduruyorum çay kaşığı ile zeytini alırken içide yağ dolu oluyor,,,domatese salatalığa yağı döküyor kalanını içiyorum, yemekleri pişirince içine dolduruyorum ....zayıflamak ve kabızlık için yapmak zorundayım diye kendimi şartladım yavaş yavaş başladım şimdi alıştım bol bol bollllll döküyorum,,,, bol yağ yiyen geç acıkırmış ve enerji olurmuşablacım aslına bakarsan yalnız kaldığım için canım bir şeyler yemek istemiyor, ondan olsa gerek leblebi de salata ve yoğurtta doyurdu beni şu an aç hissetmiyorum, akşam yemeği saatimiz 6, o zamana kadar da acıkacak gibi değilim :) yağ konusunda da, ben yağı fazla yiyemiyorum midem bulanıyor; çiçek yağı mısırözü margarin zaten agzıma süremem de, çerezlere ve zeytin yağına tereyağına da anca alışıyorum. eşimin ailesi hayvancılık yapıyor bize bol bol ev yapımı tereyağı yolluyor evlendiğimden beri anca alışıyorum :) teşekkür ederim bilgiler için ikinize bundan sonra leblebi yok :)
sana da hayırlı cumalar canımhayirli cumalar ve gunaydinlar... en azindan bana gunaydin:)
ben yağdan nefret ederdim ne zeytine ne domatese döktürmezdim, yemeğe azıcık koyardım, salataya da azıcık ucundan yapardım, evde yağ bitmezdi 2 lt 2 lt alırdım,,,,şimdi 5 lt alıyorum salatamı ayırıyorum yarım bardak yağı içine boşaltıyorum,,,zeytinimin içine yağı dolduruyorum çay kaşığı ile zeytini alırken içide yağ dolu oluyor,,,domatese salatalığa yağı döküyor kalanını içiyorum, yemekleri pişirince içine dolduruyorum ....zayıflamak ve kabızlık için yapmak zorundayım diye kendimi şartladım yavaş yavaş başladım şimdi alıştım bol bol bollllll döküyorum,,,, bol yağ yiyen geç acıkırmış ve enerji olurmuş
sana da hayırlı cumalar canım
kedicim sen 42kg diil miydin ne gobegi yahu? Bak simdi canim sıkıldıTüh ya, 31'im, ondan gitmiyor göbek tamamen. Önceden sabah kalkınca karnım dümdüz olurdu. Şimdi çoğunlukla sabah kalkınca da şiş oluyor. Yılların birikmişliği var.
Hocahanimcim ben kizima gore kalkiom valla.bazen 9 bazen 12 bile oluyor kahvalti yaptigim.napalim illa duzenli olmuyor calismadigim icin
O yuzden de 2 ogun rahat rahat yetiyor
Cok erken ettiysem oglen yogurt findik bademle idare ediyorum.ama kahvalti tam olcak ona gore.yoksa insan aranio ne yesem diye
Aklim zararlilara gidio.d vitamini de cok ise yario
Bi arkadasim da.karatay yapio
Kac haftadir kilo veremiodu
D vitamini almaya baslayinca vermeye basladi