Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

selam hanımlar geçmiş yapıp öyle geleyim dedim nasılsınız
selam canım

ben kendi adıma yazayım iyiiym demek adet olduğu için iyiyim çok şükür koşturmacaya devam,,, ben kosturmayınca sıkılırım vakit geçmez...akşamı doldurdum pazara gideceğim yemek yapacağım toplayacağım derken vakit geçer,,,haftasonunuda doldurdum yine gezmeye ve dinlenmeye vakit kalmadı

tamamdır abla anladım :) bu gün geç uyandım ne yapacağımı bilemedim ben de yarım çay bardağı beyaz leblebi yedim; öğleye kadar su içtim.. saat 1 de kalktım karatayın zeytinyağlı patlıcan tarifini yaptım içine domayes biber sarımsak ve soğanı minicikk doğradım az zeytinyağı ve tuz ekledim biraz da karabiber, ondn kalan bir kase kadar iç harcını limonlayıp yedim yanında da yoğurt yedim iyi yapmış mıyım acaba

Sanırım karatayda leblebi yok canım onun yerine ceviz badem fındık fıstık tercih et

bluebootle cevaplamış bende ilgimi çeken yeri cevaplayayım canım
karatayda aç kalmak geçiştirmek yok....

zeytinyağı sızma yada soğuk sıkım olacak ve bolcaaaaa dökülecek,,,,bol yağ yiyen bol yağ yakar...

Havalar soğudu, benim eller üşümeye başladı.
aynı şey bende de var...sabah gelirken ellerim çok üşüdü hırkanın içine çektim,,,,,şimdi de hala üşüme var....

hafif derken mideme daha hafif gelir diye düşündüm. kitabı tabiki okudum, leblebiden bahsetmiyor; nohut için de gi düşük diyor.
nohut ve leblebinin Gİ si yüksek,,,nohutu çok az yiyebiliyoruz ama leblebi işlenmiş olduğu için yemiyoruz... leblebi için sağlıklı yaşıyoruzda birkaç tane yenilebilir diye okumuştum ama zayıfladıktan sonra

ablacım aslına bakarsan yalnız kaldığım için canım bir şeyler yemek istemiyor, ondan olsa gerek leblebi de salata ve yoğurtta doyurdu beni şu an aç hissetmiyorum, akşam yemeği saatimiz 6, o zamana kadar da acıkacak gibi değilim :) yağ konusunda da, ben yağı fazla yiyemiyorum midem bulanıyor; çiçek yağı mısırözü margarin zaten agzıma süremem de, çerezlere ve zeytin yağına tereyağına da anca alışıyorum. eşimin ailesi hayvancılık yapıyor bize bol bol ev yapımı tereyağı yolluyor evlendiğimden beri anca alışıyorum :) teşekkür ederim bilgiler için ikinize bundan sonra leblebi yok :)

leblebiden bahsedilmemiş ama nohutu ben yanlış mı okudum ya iyi neyse ki nohut falan yapmamıştım leblebi yedim sadece zararın neresinden dönsek kardır değil mi :):):):):)

günaydın güzel bayanlar : )

hayırlı cumalar çıtırlarım

dosya yükleme yine yapılmıyor

günaydın güzel çıtırım

Günaydın, hayırlı cumalar.

hayirli cumalar ve gunaydinlar... en azindan bana gunaydin:)

ben yağdan nefret ederdim ne zeytine ne domatese döktürmezdim, yemeğe azıcık koyardım, salataya da azıcık ucundan yapardım, evde yağ bitmezdi 2 lt 2 lt alırdım,,,,şimdi 5 lt alıyorum salatamı ayırıyorum yarım bardak yağı içine boşaltıyorum,,,zeytinimin içine yağı dolduruyorum çay kaşığı ile zeytini alırken içide yağ dolu oluyor,,,domatese salatalığa yağı döküyor kalanını içiyorum, yemekleri pişirince içine dolduruyorum ....zayıflamak ve kabızlık için yapmak zorundayım diye kendimi şartladım yavaş yavaş başladım şimdi alıştım bol bol bollllll döküyorum,,,, bol yağ yiyen geç acıkırmış ve enerji olurmuş
hayirli cumalar ve gunaydinlar... en azindan bana gunaydin:)
sana da hayırlı cumalar canım

sen bunları anlatırken bile midem bulandı :) ben de uğraşacagım, yağını nerden alıyorsun abla?

Zeytinyagi yenmez mi yaaaa asigim kendisine.tereyagina da.gerci egeliyim ben ondan galiba.30 yildir bunlari yiyorum.zeytinin ustune dök
Kekik nane kirmizi biberle harmanla.oooh mis.ekmegi banardik biz ama simdi yasak.yapcak bisi yok boyle de guzelll.

Hocahanimcim ben kizima gore kalkiom valla.bazen 9 bazen 12 bile oluyor kahvalti yaptigim.napalim illa duzenli olmuyor calismadigim icin
O yuzden de 2 ogun rahat rahat yetiyor
Cok erken ettiysem oglen yogurt findik bademle idare ediyorum.ama kahvalti tam olcak ona gore.yoksa insan aranio ne yesem diye
Aklim zararlilara gidio.d vitamini de cok ise yario
Bi arkadasim da.karatay yapio
Kac haftadir kilo veremiodu
D vitamini almaya baslayinca vermeye basladi

acaba ben de bu yüzden mi zorluk çekiyorum ki ya, d vitamini ablacm ben de egeliyim amaa mide işte hemencik bulanıverir :) annemler bayılır kahvaltıda vazgrçilmezdir ama işte ben numunelik gibi :):):) d vitamini nasıl alıyordu arkadaşın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…