Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ohh canim Masallah sana ben daha yeniyim senin verdigin kiloların yanında yazmak ayıp olacak ama ben dukanda 2,5 kilo,karatayda daha yeniyim tas patlasa 400 gr, ama yolun basindayim ins 10 kilo veririm simdi 75 im...

beterin beteri var canim ben karatay oncesi iki ay diyet yapmistimda bir kilo zor vermistim. kabus gibiydi sanki.

daha kotusu ne olabir demissin, biri mi var di yaninda yoksa? allah yardimcin olsun kalbinden onu cikartmana yardimci olsun. dualarim seninle.

zaten israr etmeleri insani yoruyor. borekcim sekerle ilgili de biseyler soyleseydin

bebiş düşünmüyoruz 3 yıl ama bu gidişe bir dur demezsem istesek de bebiş olmayacak zaten
önce 7 sonra bir 8 kilo topalamda 15 kilo vermem lazımmmmm ki ideal kiloma ulaşayım

H hocahanimm sen kac kilosun simdi ve hedef kilon kac? daha once yazdiysan kusurabakma gormedim.

gul abla kalbinden vurdun beni. bizde hep % 70 uzeri cikolata yenir(di) hatta bir ara zar zor % 85 lik bulmustum. kizima veriyorum arada sirada. bayramda gideceklerime soyliyeyim simdiden %80 lik cikolata alsinlar

20 yasındayım, 73 kiloyum boy 163 ilk hedef 65 sonra 60 sonra eğer zayıflık yakışırsa 58 :)

hafta sonu arkadasim gelecek bir hafta kalacak fazla giremeye bilirim. menum;

sabah: menemen, az peynir, 10 zeytin, yarim cb yerfistigi, roka, 1 kucuk salatalik, 1 kucuk muz

aksam: patlican,kabak kizartmasi firinda, sarimsakli yogurt, ceviz olacak.

gul abla sence ben cok mu yiyorum az mi? diyorum ki doyuncaya kadar ye olayini abartiyormuyum ben yada az yiyip metabolizmayi mi yavaslattim. tarti hala oldugu yerde sayiyor.

20 yasındayım, 73 kiloyum boy 163 ilk hedef 65 sonra 60 sonra eğer zayıflık yakışırsa 58 :)

20 li yaslarda metabolizma nasilda hizli calisir hemen istedigin kiloya inersin insallah. ben 20 li yaslardayken iki gun yemezdim gobegim kaybolurdu ahh su 30 lu yaslar canim cikiyor simdi kilo vermek icin. bence bir dene zayiflik yakisir belkide

20 li yaslarda metabolizma nasilda hizli calisir hemen istedigin kiloya inersin insallah. ben 20 li yaslardayken iki gun yemezdim gobegim kaybolurdu ahh su 30 lu yaslar canim cikiyor simdi kilo vermek icin. bence bir dene zayiflik yakisir belkide

60 ın altı pek yakışmıyordu ama bakalım artık :) kolay mı veririm dersin :)

spor yapiyor musun? karatayda spor onemli. buraya hergun yediklerini yazarsan arkadaslar eksiklerini fazlaliklarini soyler. azimle ve sporla olur tabiki neden olmasin.

kakao serbet olduğu için % 80 çikolata serbest....ben bi ara aldım bir parça kahvenin yanında yedim bir daha aklıma gelmedi
:)
kkk yı eksik yapıyorsun
yemeklerde proteine ağırlık ver canım

kakao serbet olduğu için % 80 çikolata serbest....ben bi ara aldım bir parça kahvenin yanında yedim bir daha aklıma gelmedi

:)
kkk yı eksik yapıyorsun
yemeklerde proteine ağırlık ver canım
2-3 parçadan fazlası midemi bulandırıyor benimde. Allahtan çok düşkün değilim. Ama fıstıklı, sütlü. Şöyle metro tarzı, fıstıklıları daha çok severdim. Yarısını yerdim, bayardı, çantaya atardım. Sonra kalanı yerdim. Ama onlar serbest değil.

Sağol canımm bittim resmen belimin ağrısından.. sen nasıl bu halinle yaptın canım ya..

Canim eşim yardim etti ama yine de yapmamam gerekiyormus, çok yordu sabaha kadar agridan uyuyamadim sonrasi zaten malum doktora gittim sonuç bu...artik çok iş yapmak mi sebep oldu yoksa olacağı mi vardı bilmiyorum

Canim cok geçmiş olsun şimdi nasılsın? ? Tansiyon çok önemli biliyorsun her gün ölçme Şansın var mi? Takip altina alsan kendini... inşallah bi anlık bi yukselmedir tekrari olmaz..

Şeker yüklemeyi hiç kabul eden dr görmedim. .zararli evet ama çok yükselen şekeri öğrenebilmek için de gerekli bence de...hazir karışımlar çıkmış şimdi içimi daha kolay limonlusu falan da var
Iyi haberlerini bekliyoruz canım
Kocaman bir amin dedim gönülden...allah yardimcin olsun her gün duamdasin canım

Teşekkür ederim canim allah razı olsun iyiyim çok şükür dinlenmeye calisiyorum. .sen nasılsın? Misafirin geliyormus gözün aydın:)

Iyi geceler herkese:)

Aliskanliklardan vazgecmek zordur hep benim için. .doğru dürüst giremiyorum ve cok özlüyorum sizleri. . bana çok iyi geliyor buraya yazmak ama günlerdir uykusuzluk ve hazirliklar derken gelemedim...2 gün temizlik vardi evde..hem bebek erken gelirse diye hem bayram vs için yapıldı. .ben sadece mecbur kalinca yaptim bi şeyler...
Ağrım sancim ve kasılmalar hala devam ediyor.yarin kontrolumuz var inşallah güzel şeyler yazabilirim buraya

Küçük oğlum hala uykusuz günler yaşıyor. .büyük oglum 4.sinifin yoğunluğuna daldı yamulmus durumdayım : )))

Karatay tabisi de devam bu gün eşimin dogum gunu pasta yedim bulanti yapti yine cok şiddetli

Gül ablacım kızının yeni okulu hayırlı olsun. .çok uzakmis zor olacak kaç yil okuyacak orada kaça gidiyor simdi? Bu arada gordun mu sağlıklı yasiyoruz gida takviyelerinde yeni kampanya icin anlasmis

Çıtırcıklar ben çok yoğunum bu ara büyüğün okul teleşı ödevleri bide elişi dersleri a pardon görsel sanatlar diyecektim daha neler neler tabi bir erkek annesi olarak elişi ödevlerini araştırma ödevlerini kim yapar tabiki anne hepte 100 alıyorum valla.

Diyete uyuyorum bugün regl oldum 3 gündür başım azdı yine migren kabus gibi çöktü bana cumartesi KPSS sanki çok çalışmışımda stress yapıyorum anlamıyorum.Hepinizde çok yoğunsunuz maşallah.Allah kolaylık versin.

Mengmengcim canım benim kimse için üzülmeye değmez bu kişi seni üzen biriyse hele hiç değmez.Gerçi sen bunları biliyorsun ama kimsenin canını böyle yakmasına izin verme sen bizim güzel gözlümüzsün sana kıyamıyoruz.En büyük Allah O görüyor duyuyor sana yapılan bu haksızlıklarıda kimsenin yanına koymasın.Allah ım san güç kuvvet unutma gücü versin ,kalbinin gamını tasasını alsın ,sana hayırlı kapılar açsın inşaallah.Seni seviyoruz yüce gönüllü insan.

Maydenizcim sende kendine dikkat et eriğim sende aklımız sizde.Ben şeker yükleme testini yaptırmamıştım ama dr. bana bir kağıt imzalatmıştı sorumluluk bende değil diye hiç bir testimi yaptırmadım tetenoz aşısı falanda vurulmadım yok sakatlık testi yok zeka testi hiç birini yaptırmadım doğru düzgün ultrasona bile girmedim Kanada da dr. zorunlu görmedikçe hiç bir hamile bayanı ultrasona sokmuyormuş bunlar bizim en doğal haklarımız dr. bunu biliyor ben ğer acıdan bayılmıyor olsaydım 2. normal doğuracaktım.Sezeyanıma bile bana verdikleri günden 10 gün sonra kafama göre gittim ilkinde belime ağrı girince 2. de ise sanki kirlenmişim gibi yumurtalıklarım ağrıyınca yeter gideyim bari dedeim de gittim çünkü sancı girerse bayılırım diye korktum 2. de 104 kilo olduğum için beni eşim taşıyamazdı artık hastahaneler çok yakın o yüzden bazı şeyleri normal seyrine bırakmak gerekiyor hamilelik bir hastalıkmış gibi davranılıyor testler testler ablam 1,5 kilo doğmuşta bir hafta aç kalmış anamın sütü yokmuş birşey olmuşmu .Bizi çok fazla telaşa sokuyorlar evham yaptırıyorlar ,doğamızda var olan doğurma olgusunu başkalaştırmaya bir geçim kapısı gibi yapmaya çalışıyorlar.İlk önce doğa ne derse Allah ne derse o olurla başlayalım kendimizi kodlamaya azcık karnımızdaki bebeğide evhamdan stressten arındıralım biz ne yaşarsak zavallım oda aynı şeyleri yaşıyor.Huzur huzur hamilelikten zevk almaya bakın belki bir daha bu duyguyu yaşamayacaksınız hamilleik çok güzel bir duygu .Kusura bakmayın Hakkınızı helal edin içimden geldi yazdım.

Neyse gerkese iyi geceler hepinizi çok çok öptüm menü bildirmeyeyim.Tükkan size emanet seraym kaçar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…