Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

2-3 parçadan fazlası midemi bulandırıyor benimde. Allahtan çok düşkün değilim. Ama fıstıklı, sütlü. Şöyle metro tarzı, fıstıklıları daha çok severdim. Yarısını yerdim, bayardı, çantaya atardım. Sonra kalanı yerdim. Ama onlar serbest değil.
3 ay önce arkadaşım k.maraş a gitmişti gelirken dondurma getirirmisin dedim 2 kg yu 4 kutuya koydurmuş 2 si bana 2 si çocuklara istanbul a...istanbul için olanın kuru buzunu 2 günlük sardırmış onu gönderdim çocuklar afiyetle yemişler , ben buzluğa koydum unuttum dünn gece buzluktan bişey alacaktım içindekileri azaltayım kurban eti sığmaz diye,baktım neler var aaa dondurmalar duruyor:KK48::KK48: unutmuşum, kızkardeşime gözterdim şunlara bak ya tadına bile bakmamışım unutmuşum, incir uyutmaları hala duruyor hayret bana eskiden olsa anında inmişti mideye dedim ...gülüyor helal olsun sana diyor

Iyi geceler herkese:)

Aliskanliklardan vazgecmek zordur hep benim için. .doğru dürüst giremiyorum ve cok özlüyorum sizleri. . bana çok iyi geliyor buraya yazmak ama günlerdir uykusuzluk ve hazirliklar derken gelemedim...2 gün temizlik vardi evde..hem bebek erken gelirse diye hem bayram vs için yapıldı. .ben sadece mecbur kalinca yaptim bi şeyler...
Ağrım sancim ve kasılmalar hala devam ediyor.yarin kontrolumuz var inşallah güzel şeyler yazabilirim buraya

Küçük oğlum hala uykusuz günler yaşıyor. .büyük oglum 4.sinifin yoğunluğuna daldı yamulmus durumdayım : )))

Karatay tabisi de devam bu gün eşimin dogum gunu pasta yedim bulanti yapti yine cok şiddetli:KK43:

Gül ablacım kızının yeni okulu hayırlı olsun. .çok uzakmis zor olacak kaç yil okuyacak orada kaça gidiyor simdi? Bu arada gordun mu sağlıklı yasiyoruz gida takviyelerinde yeni kampanya icin anlasmis
canım benim sen iyi ol iş her şekilde yapılır istediğin gibi içine sinmez ama olsun bir kaç ay idare edeceksin görmemezlikten geleceksin....

inşallah yarın iyi haberlerle gelirsin

sağol canım,,,kızım 11. sınıfa başladı 2 sene gidecek oraya kendi istediği için yol farketmezmiş......okula girince direk kıyafetlere baktım lacivert eteğini yeni dikmiştim inşallah aynı renktir boşa uğraşmamış olurum dedim veeeeeee lacivert etek ve pantolonmuş sevindim bi eziyet daha çıkmadı bana:KK48:

günaydınnn hayırlı cumalar:KK15:
dünkü menüm
sabah: kk yaptım kabuklu fıstıklı
öğlen :yayla çorba yarım,iki köfte iki kaşık patates püresi :KK61: biliyorum gül abla dayak atacak ama yinede yazayım
korksam da
arada doğum günü vardı şirkette bir dilim meyveli pasta yedim :KK43:
akşam hiç bir şey yemedim spor 30 dk mil yaptım
omega 3 ve yeşil çay
dayak yemeğe hazırım :mad:

Aliskanliklardan vazgecmek zordur hep benim için. .doğru dürüst giremiyorum ve cok özlüyorum sizleri. . bana çok iyi geliyor buraya yazmak ama günlerdir uykusuzluk ve hazirliklar derken gelemedim...2 gün temizlik vardi evde..hem bebek erken gelirse diye hem bayram vs için yapıldı. .ben sadece mecbur kalinca yaptim bi şeyler...
Ağrım sancim ve kasılmalar hala devam ediyor.yarin kontrolumuz var inşallah güzel şeyler yazabilirim buraya

Küçük oğlum hala uykusuz günler yaşıyor. .büyük oglum 4.sinifin yoğunluğuna daldı yamulmus durumdayım : )))

Karatay tabisi de devam bu gün eşimin dogum gunu pasta yedim bulanti yapti yine cok şiddetli:KK43:

Gül ablacım kızının yeni okulu hayırlı olsun. .çok uzakmis zor olacak kaç yil okuyacak orada kaça gidiyor simdi? Bu arada gordun mu sağlıklı yasiyoruz gida takviyelerinde yeni kampanya icin anlasmis
sağlıklı yaşıyoruz a bakmaya pek fırsatım olmuyor,,,iyiki söyledin kızkardeşim yeniden olursa haber ver demişti,,,,ben aldığımın 1 tanesini vermiştim ona hemen bakayım canım tşklerrrrr

spor yapiyor musun? karatayda spor onemli. buraya hergun yediklerini yazarsan arkadaslar eksiklerini fazlaliklarini soyler. azimle ve sporla olur tabiki neden olmasin.

fırsatım olursa dışarı çıkıyoruz 40 dakika yürüyorum eşimle, bir de bi kaç egzersiz hareketim var onları yapıyorum.. dışarı çıkamazsam leslie sensonenin 3 mil olanını yapıyorum :)

günaydınnn hayırlı cumalar:KK15:
dünkü menüm
sabah: kk yaptım kabuklu fıstıklı
öğlen :yayla çorba yarım,iki köfte iki kaşık patates püresi :KK61: biliyorum gül abla dayak atacak ama yinede yazayım
korksam da
arada doğum günü vardı şirkette bir dilim meyveli pasta yedim :KK43:
akşam hiç bir şey yemedim spor 30 dk mil yaptım
omega 3 ve yeşil çay
dayak yemeğe hazırım :mad:
günaydın canım sana da hayırlı cumalar

önce sopanı yeki acıkma:KK48:
bu patates için :KK67:
bu yaş pasta için :KK48::KK48:

yedikten sonra spor yapıp atmaya çalışıyorsunuz ama insülin direncine bişey yapamıyorsunuz tekrar başa dönüyorsunuz, her kaçamak insülin direncini kırmayı başa döndürür kırılmadıkçada kaçamaklar devam eder benden söylemesi sizden uygulaması

günaydın canım sana da hayırlı cumalar

önce sopanı yeki acıkma:KK48:
bu patates için :KK67:
bu yaş pasta için :KK48::KK48:

yedikten sonra spor yapıp atmaya çalışıyorsunuz ama insülin direncine bişey yapamıyorsunuz tekrar başa dönüyorsunuz, her kaçamak insülin direncini kırmayı başa döndürür kırılmadıkçada kaçamaklar devam eder benden söylemesi sizden uygulaması
söz bundan sonra yok ablacım dayak iyi geldi:)

gül ablacım sana bir sorum var benim kilo verişim 3 haftadır durdu bu hafta da 200 g fazla çıktım bugün..sen hani bi detoks yapmıştın, nasıldı tarifi hatırlıyor musun?

zaten israr etmeleri insani yoruyor. borekcim sekerle ilgili de biseyler soyleseydin:-):-):-)
Yaaa ona bahane bulamadim.hatırlıyorum da gebeyken bayramda kime gittiysem serbetli tatli ikram etmisti.ve gebeyim diye fazla fazla koyuyorlardi.bende kiz var cnm tatli istemio dedim midem bulanio dedim kimse dinlemedi.eve gittigimde yrm kilo tursuyu mideme indirmiştim
Simdi de sütlusun dicekler.ooof of.esime soyledim bana tam destek dedim.ya aslinda seker konusunda gercek bi sebebim var
Nereye gitsem yapilan tatlilarda mutlaka süt oluyor.e bnm kizin laktoz intoleransından dolayi bana yasak sut ztj.ordan yirtiom heheheh

20 yasındayım, 73 kiloyum boy 163 :KK43: ilk hedef 65 sonra 60 sonra eğer zayıflık yakışırsa 58 :)
neee 20 yasinda misin?gul abla izninle bi sopa atabilir miyim :KK67:bak fistikcim 20li yaslarda metabolizma super calisir.o zmnlar ben iki yurusem gidiordu.tahlillerini yaptirdin mi hormonel bi problem var miydi unuttum soylediysende kusura bakma.boyun 163.o yuzden ideal kilon en fazla 55 olmali.ben 170im ve diyetisyen 60 olman lazim demisti dusun.zayiflik herkese yakisir merak etme.sen karataya uy yeterki.o ztn ideal kilona indirip bi yerde sabit tutacaktir.oyle olmasa 30 kiloya da inerz ki bu cok sacma.bunu diyet olarak diil bundan sonraki beslenme bicimin olarak gorceksin
Su kiloya inince yine eskisi gibi yerim diye düşünmek yok tmm mi cnm bnm?:KK5:

20 li yaslarda metabolizma nasilda hizli calisir :KK76:hemen istedigin kiloya inersin insallah. ben 20 li yaslardayken iki gun yemezdim gobegim kaybolurdu ahh su 30 lu yaslar canim cikiyor simdi kilo vermek icin. bence bir dene zayiflik yakisir belkide:KK48:
evet yaaa 30lu yaslar fenaymis
Dun karatay hocamiz da soyledi.30un ustundeysen zor dedi.yikildimmm:mad:

cuma-suresi.jpg

oyy oy tamam :) dayak yemeden tamam diyeyim bari :) şaka bir yana bunun kararını verdim zaten artık fit olma yolunda ilerliyorum ama sormak istediğim bir sey var,

şimdi eşim memur sabah erken kalkıyoruz bu süper tabi de ben arada sırada haftada bir kere falan uyanamıyorum, kahvaltı etmiyoruz çok suçlu hissediyorum çünkü eşim diyabetli düzen önemli malum :KK43: ama napıyım illa bi gün oluyo kalkamadıgım yorgun oluyorum hasta oluyorum falan.. o günlerde eşim iş yerinde yiyyor arkadaşlarıyla ama ben 10 da uyandım diyelim, 1 de öğle yemeğim var; ne yiyeceğim o saatte? önceki gün 6 dan beri aç oldugumdan yemesem olmuyor, yesem başka dert. napayım ben?

Tüh ya, 31'im, ondan gitmiyor göbek tamamen. Önceden sabah kalkınca karnım dümdüz olurdu. Şimdi çoğunlukla sabah kalkınca da şiş oluyor. Yılların birikmişliği var. :KK48:

Kizlar kayinvalideme doktora gittigimi ve unu kestigim takdirde kabizligimin gidecegini kanamalarimin olmayacagini soyledigini anlattim.heheheh sonuçta gitmedim ama karatay soylemisti
Oyle diyince demekki dokunuomis sana dedi.acaba Çölyak hastaligimi var sende dedi.boylece hamurislerinden kurtardim gidince.en azindan israr etmez cok yiyeyim diyeee.hay aklimi seveyim:KK68:
valla aklını seveyim çok güzel bir taktik olmuş :KK28:
selam çıtırlarım

kızım okulunu değiştirdik sabahtan beri bi oraya bi buraya ancak bitti işimiz,,,
10 gündür de değiştirmek için uğraşıyordum düz lise kalmadı artık bununda düz olduğu için 5 tane okul gezdim olmadı sonunda bi yerden torpil buldum oldu ama çok uzak, Ankara gibi bir yerde evden çıkıp oraya varması 1 saat 15 dkk 2 vesait ,,,servizte yok biizm mahalleye uzak olduğu için.....
oyy ablacıgım hala bıraktığım gibisin hep yogun hep yogun ama bu okul işleri çok karışık bizim tanıdık var 3 vesaitle gidip gelmek zorunda ama okulu çok iyiymiş önceden torpille yer degiştirmeyi düşünüyordu şimdi ailesi yer değiştiriyor :KK55: hayat çocukların peşinde geçiyor sanırım :KK64:
ben canan hocayi dinlerken hep ayni sorulari soruyorlar ya icim sisiyor resmen zavalli kadin yillardir usanmadi ayni seyleri anlatmaktan.
hadi arayanları anladım da program sunanlarda hiç mi ekmek yemeyeceğiz demiyor mu:KK67:
Canim cok geçmiş olsun şimdi nasılsın? ? Tansiyon çok önemli biliyorsun her gün ölçme Şansın var mi? Takip altina alsan kendini... inşallah bi anlık bi yukselmedir tekrari olmaz..

Şeker yüklemeyi hiç kabul eden dr görmedim. .zararli evet ama çok yükselen şekeri öğrenebilmek için de gerekli bence de...hazir karışımlar çıkmış şimdi içimi daha kolay limonlusu falan da var
Iyi haberlerini bekliyoruz canım

Kocaman bir amin dedim gönülden...allah yardimcin olsun her gün duamdasin canım

Teşekkür ederim canim allah razı olsun iyiyim çok şükür dinlenmeye calisiyorum. .sen nasılsın? Misafirin geliyormus gözün aydın:)
tansiyonum düzeldi canım dikkat ediyorum tabi tuz kullanmamaya
dediğin gibi şeker yüklemesi kaçınılmaz ama en azından ne kadar büyükken yaptırırsam o kadar iyi 23 de çagırdı ama 24 ü doldurunca gideceğim nerde araştırdıysam 24-28. haftalar arası en uygun süre çıkıyor

sende artık yorulma hem bayram hemde bebiş temizliği yapılmış ama ççocuklar var tabi hele küçük ne anlar ki şimdi oda ilgi bekler Allah kolaylık versin canım güzel haberlerini bekliyoruz :KK74:
Tüh ya, 31'im, ondan gitmiyor göbek tamamen. Önceden sabah kalkınca karnım dümdüz olurdu. Şimdi çoğunlukla sabah kalkınca da şiş oluyor. Yılların birikmişliği var. :KK48:

yok canım 31 büyük bir yaş değil ki en çıtır dönemler bence 25den sonrası :KK37:25 öncesi rüya gibi zaten :cool:

Günaydın ve hayırlı cumalar herkese... günler ne çabuk geçiyor ya daha dün haftabaşıydı ne çabuk sonu oldu... yatişemişorummmm:KK48::KK48: haftasdnu da temizlik yapcam hadi bakalım hayırlısı ınşallah yetiştiririm... :KK51:
sana da hayırlı cumalar canım,,,,bende senin durumundayım 2 haftadır konservelerle,,,kurutmalıklarla ve dikişle uğraştım temizlik bu haftaya kaldı...
gül ablacım sana bir sorum var benim kilo verişim 3 haftadır durdu bu hafta da 200 g fazla çıktım bugün..sen hani bi detoks yapmıştın, nasıldı tarifi hatırlıyor musun?
ayran detoksuydu 3 kere denedim az 1 ay ara vererek 1 senedir de yapmıyorum,,,ilk gün fark oluyor sonraki günler aynı çıkılıyor bi daha yapmadım
sana da canım

Yaaa ona bahane bulamadim.hatırlıyorum da gebeyken bayramda kime gittiysem serbetli tatli ikram etmisti.ve gebeyim diye fazla fazla koyuyorlardi.bende kiz var cnm tatli istemio dedim midem bulanio dedim kimse dinlemedi.eve gittigimde yrm kilo tursuyu mideme indirmiştim
Simdi de sütlusun dicekler.ooof of.esime soyledim bana tam destek dedim.ya aslinda seker konusunda gercek bi sebebim var
Nereye gitsem yapilan tatlilarda mutlaka süt oluyor.e bnm kizin laktoz intoleransından dolayi bana yasak sut ztj.ordan yirtiom heheheh

neee 20 yasinda misin?gul abla izninle bi sopa atabilir miyim :KK67:bak fistikcim 20li yaslarda metabolizma super calisir.o zmnlar ben iki yurusem gidiordu.tahlillerini yaptirdin mi hormonel bi problem var miydi unuttum soylediysende kusura bakma.boyun 163.o yuzden ideal kilon en fazla 55 olmali.ben 170im ve diyetisyen 60 olman lazim demisti dusun.zayiflik herkese yakisir merak etme.sen karataya uy yeterki.o ztn ideal kilona indirip bi yerde sabit tutacaktir.oyle olmasa 30 kiloya da inerz ki bu cok sacma.bunu diyet olarak diil bundan sonraki beslenme bicimin olarak gorceksin
Su kiloya inince yine eskisi gibi yerim diye düşünmek yok tmm mi cnm bnm?:KK5:

siz 30 un üstündeyim diye yıkılıyorsunuz ben ne yapayım 51 olacak yakında:KK62:
oyy oy tamam :) dayak yemeden tamam diyeyim bari :) şaka bir yana bunun kararını verdim zaten artık fit olma yolunda ilerliyorum ama sormak istediğim bir sey var,

şimdi eşim memur sabah erken kalkıyoruz bu süper tabi de ben arada sırada haftada bir kere falan uyanamıyorum, kahvaltı etmiyoruz çok suçlu hissediyorum çünkü eşim diyabetli düzen önemli malum :KK43: ama napıyım illa bi gün oluyo kalkamadıgım yorgun oluyorum hasta oluyorum falan.. o günlerde eşim iş yerinde yiyyor arkadaşlarıyla ama ben 10 da uyandım diyelim, 1 de öğle yemeğim var; ne yiyeceğim o saatte? önceki gün 6 dan beri aç oldugumdan yemesem olmuyor, yesem başka dert. napayım ben?
geç kalkınca 2 öğün yapacaksın canım öğlen yemek zorunda değilsin....

kkk nı kalkınca diyelim 10.30--11 gibi eksiksiz yaparsan 6 ya kadar dayanırsın çok acıkacak olursan 5 saat sonra yoğurt falan yersin yemeğe kadar tutar seni

X