- 18 Temmuz 2013
- 450
- 396
bende gram gram verdım canım tum bu kıloları.. İnşallah 10 kg sağlıkla verırsın..karataya uy yeter bence.. sevgilerOhh canim Masallah sana ben daha yeniyim senin verdigin kiloların yanında yazmak ayıp olacak ama ben dukanda 2,5 kilo,karatayda daha yeniyim tas patlasa 400 gr, ama yolun basindayim ins 10 kilo veririm simdi 75 im...
günaydın fmgenc..Günaydın millettt.... ohhh ne güzel 3000 leri de görmüşüzzz...
Mengmeng canımm arkadaşım.. doktoran hayırlı uğurlu olsun... herşey güzel olacak yeter ki sen ii ol.. düşnme artık üzme güzel gönlünü... seni seviyoruz biz..
Canan hoca showtv de.izleyeyim gelcem
yok hocahanimcim 16 kg seni yaniltmasin.doguma 83 le girdim.e bebek cikti plasenta fln derken 40 gunlukken 76ydim.bebegim 30 gunlukken laktoz intoleransı teshisi kondugundan tum paketli gidalar yasaklandi.(hepsinde sut var çünkü) cikolata kakao da yasakti.yani zorunlu bir karataya gecis oldu bnm icin.baktim karatayla ayni beslenme bicimimpufff :) 16 kiloyu karatayla mı verdin ne kadar sürede verdin :) abooov tebrikler :)
yok hocahanimcim 16 kg seni yaniltmasin.doguma 83 le girdim.e bebek cikti plasenta fln derken 40 gunlukken 76ydim.bebegim 30 gunlukken laktoz intoleransı teshisi kondugundan tum paketli gidalar yasaklandi.(hepsinde sut var çünkü) cikolata kakao da yasakti.yani zorunlu bir karataya gecis oldu bnm icin.baktim karatayla ayni beslenme bicimim
Bi ekmek kalmis yediğim.onu da cikardim oldu bitti.ekmegi 1 aydir yemiyorum.digerlerini 6 aydir.gebeykende tatli yemedim bisküvi fln dikkat ettim kilolu gebe kaldim cunku.gebelik kilolari gitti.evlilik kilolarini vermeye calisiyorum kısmetse heheheh.
ipin ucunu sıkı tutmak lazimnormalde de zayıf değildim evlenince de +3 kilo daha aldım ben de başladım artık
ipin ucunu sıkı tutmak lazim
Ben evlenince 12 kg aldim hem de 10 ayda
Keske o zmn karatay yapip gebe kalsaymisim
bu kadar olur ya tam kendini toparlamaya çalışırken...Sanirim ben cok buyuk bir ah almisim ki toparlanmaya calisirken vok daha saglam bir yumruk yedim. Bugun karsilastik. Karsilastik mi, o bilerek mi geldi bilemiyorum. Cunku bugun benim doktora kaydim vardi ve hangi ogrencinin saat kacta enstitude olmasi grrektigi internette herkese acik paylasiliyor. Velhasili karsilastik diyelim. "Daha kotusu ne olabilir ki?" Dedigim seyin cok daha kotusunu gordum bugun. Dua edin bana. Edin ki kafayi yemeyim.
Suraya bir turlu guzel sey yazdirtmiyor bana. Allah'im beni bu adamdan uzak tutsun. Nolur okuyan amin desin. Kafayi kirabilirim her an. Miladim olacak dedigim gunumu mahvetti. Cok kotu hatira birakti ilk egitim gunumde...
canım mideme dokunuyor yanma yapıyor gibi bir bahane uydur kendi yiyeceğini kendin yap ...ben gittiğim yerlerde kendi yiyeceğimi kendime göre yapıyorum diğerleri kendilerine göre yada herkes benim yaptığımı yiyorYa kızlar biz cts den bayrama kdr memlekete gidioz.kayinvalidede kalcaz.kadin simdiden 6 pizza hazırlamış mantilar acmis borekler hazirlamis koymus buzluga.napcam ben ya
Hic istemiyorum bunlari yemeyi.ama o evde sadece hamurisi oluyor.yemicem desem baska bisi yok.ayrica cok fena gonul koyarlar.ne diye normal yemezler anlamam
Benim ailemde herkes ıncecik.esimin ailesi ise hep gobekli
Hep bu hamurislerinden
Bende onlar yüzünden kilolanmistim.10 gun kalcaz.cok uzun bi sure.ben yandim yandimmm.yenebilcek bi duzgun bisi yok
canım kkk eksik ypınca daha az kg verilir,,,kkk yı tam yapsan öğlen çorba veya yoğurtla geçiştirirsin akşam normal yersin yada öğlen yedin akşam daha az yersin sen 3 öğün ve hepsindede normal yiyorsungünaydın karatay kızları
dünkü menüm
sabah: 1 yumurta,peynir,domates,ceviz
öğle:çokk az mercimek çorbası,patlıcan musakka az,yoğurt
akşam:2 yumurtayla domatesli kaşarlı omlet biraz ceviz
omega3
bide hergün menü yazdıkça beni teşvik ediyor :) ama kiloda pek bir değişiklik yok
mengmeng sen sanıyor musun kı bu dünyada sadece ah alanların yüzü gülmez.. imtihana tabii olan çok ıyı ınsanlarda mevcut..vallahı her şerdeki hayrı gösterir Mevla ama sbretmek lazım..Sanirim ben cok buyuk bir ah almisim ki toparlanmaya calisirken vok daha saglam bir yumruk yedim. Bugun karsilastik. Karsilastik mi, o bilerek mi geldi bilemiyorum. Cunku bugun benim doktora kaydim vardi ve hangi ogrencinin saat kacta enstitude olmasi grrektigi internette herkese acik paylasiliyor. Velhasili karsilastik diyelim. "Daha kotusu ne olabilir ki?" Dedigim seyin cok daha kotusunu gordum bugun. Dua edin bana. Edin ki kafayi yemeyim.
Suraya bir turlu guzel sey yazdirtmiyor bana. Allah'im beni bu adamdan uzak tutsun. Nolur okuyan amin desin. Kafayi kirabilirim her an. Miladim olacak dedigim gunumu mahvetti. Cok kotu hatira birakti ilk egitim gunumde...
mengmeng sen sanıyor musun kı bu dünyada sadece ah alanların yüzü gülmez.. imtihana tabii olan çok ıyı ınsanlarda mevcut..vallahı her şerdeki hayrı gösterir Mevla ama sbretmek lazım..
arasıra %80 çikolata yiyebiliyoruz..ama hemen yemek üstüne
Kizlar kayinvalideme doktora gittigimi ve unu kestigim takdirde kabizligimin gidecegini kanamalarimin olmayacagini soyledigini anlattim.heheheh sonuçta gitmedim ama karatay soylemisti
Oyle diyince demekki dokunuomis sana dedi.acaba Çölyak hastaligimi var sende dedi.boylece hamurislerinden kurtardim gidince.en azindan israr etmez cok yiyeyim diyeee.hay aklimi seveyim
Aaa süte kakao katmak niye aklıma gelmedi, tüh. Zaten dün 2 haftadan sonra içtim yine. Bu sefer çok dokunmadı. Kakao alıp bir dahakine öyle içeyim, magnezyumda varmış kakaoda.neeeeyyy çikolata mııııı bunu bilmiyordum ben amaneyse ki aradığım bişey değil çok.. benim için tuzlu cısslar daha büyük tehlike şuanda... şekerli şeylere isteğim gitti binşükür..
canım kakao istedi geçenlerde, süte katıp şekersiz içtim güzeldi, kakao çok faydalı bence çikolatadansa böyle daha iyi olur direnç açısından..
bende bana kötuluk yapıp canımı acıtanların daha ilahi adaletten kaçtığını görmedim bılıyor musun canım.. Ben Allahın adaletine inandıkça hesaplarını tez vakıtte gördü..ve görecektırde.. Boşver sen en ıyısını yapmışsın iyı olmuş dememekle..Rabbım merhametlı kullarını sever..kesinlikle haklısın imtihan dünyası..
benim de evliliğimin ilk yıllarında oğlumun doğumunda huzur vermeyen ev huzurumuzu aylarca kaçıran bana sağlam bir depresyon yaşatan ve henüz 1 yıllık evli sevgili görümcemin çok sıkıntıda olduğunu hatta boşanmayı düşündüğünü öğrendim eşim tutamadı içinde ve anlattı. sıkıntı olarak anlattığı bazı şeyler bizzat bana yaptığı şeyler.. inanamadım.. Rabbim çok büyük...yinede üzüldüm oh diyemedim..