Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ohh canim Masallah sana ben daha yeniyim senin verdigin kiloların yanında yazmak ayıp olacak ama ben dukanda 2,5 kilo,karatayda daha yeniyim tas patlasa 400 gr, ama yolun basindayim ins 10 kilo veririm simdi 75 im...
bende gram gram verdım canım tum bu kıloları.. İnşallah 10 kg sağlıkla verırsın..karataya uy yeter bence.. sevgiler

Kizlar kayinvalideme doktora gittigimi ve unu kestigim takdirde kabizligimin gidecegini kanamalarimin olmayacagini soyledigini anlattim.heheheh sonuçta gitmedim ama karatay soylemisti
Oyle diyince demekki dokunuomis sana dedi.acaba Çölyak hastaligimi var sende dedi.boylece hamurislerinden kurtardim gidince.en azindan israr etmez cok yiyeyim diyeee.hay aklimi seveyim

pufff :) 16 kiloyu karatayla mı verdin ne kadar sürede verdin :) abooov tebrikler :)
yok hocahanimcim 16 kg seni yaniltmasin.doguma 83 le girdim.e bebek cikti plasenta fln derken 40 gunlukken 76ydim.bebegim 30 gunlukken laktoz intoleransı teshisi kondugundan tum paketli gidalar yasaklandi.(hepsinde sut var çünkü) cikolata kakao da yasakti.yani zorunlu bir karataya gecis oldu bnm icin.baktim karatayla ayni beslenme bicimim
Bi ekmek kalmis yediğim.onu da cikardim oldu bitti.ekmegi 1 aydir yemiyorum.digerlerini 6 aydir.gebeykende tatli yemedim bisküvi fln dikkat ettim kilolu gebe kaldim cunku.gebelik kilolari gitti.evlilik kilolarini vermeye calisiyorum kısmetse heheheh.

normalde de zayıf değildim evlenince de +3 kilo daha aldım ben de başladım artık

selam çıtırlarım

kızım okulunu değiştirdik sabahtan beri bi oraya bi buraya ancak bitti işimiz,,,
10 gündür de değiştirmek için uğraşıyordum düz lise kalmadı artık bununda düz olduğu için 5 tane okul gezdim olmadı sonunda bi yerden torpil buldum oldu ama çok uzak, Ankara gibi bir yerde evden çıkıp oraya varması 1 saat 15 dkk 2 vesait ,,,servizte yok biizm mahalleye uzak olduğu için.....

arasıra %80 çikolata yiyebiliyoruz..ama hemen yemek üstüne

bu kadar olur ya tam kendini toparlamaya çalışırken...

yanında başka bir bayanmı vardı yoksa,,,günahını almayayım da nedense benim hislerim aklıma hep başka bayan varmış gibi getiriyor
canım mideme dokunuyor yanma yapıyor gibi bir bahane uydur kendi yiyeceğini kendin yap ...ben gittiğim yerlerde kendi yiyeceğimi kendime göre yapıyorum diğerleri kendilerine göre yada herkes benim yaptığımı yiyor

NoT::: yazdıktan sonra senin kayınvalidenle konustugun mesajı okudum...sen bahaneyi bulmuşsun bile :)

canım kkk eksik ypınca daha az kg verilir,,,kkk yı tam yapsan öğlen çorba veya yoğurtla geçiştirirsin akşam normal yersin yada öğlen yedin akşam daha az yersin sen 3 öğün ve hepsindede normal yiyorsun

mengmeng sen sanıyor musun kı bu dünyada sadece ah alanların yüzü gülmez.. imtihana tabii olan çok ıyı ınsanlarda mevcut..vallahı her şerdeki hayrı gösterir Mevla ama sbretmek lazım..

mengmeng sen sanıyor musun kı bu dünyada sadece ah alanların yüzü gülmez.. imtihana tabii olan çok ıyı ınsanlarda mevcut..vallahı her şerdeki hayrı gösterir Mevla ama sbretmek lazım..

kesinlikle haklısın imtihan dünyası..
benim de evliliğimin ilk yıllarında oğlumun doğumunda huzur vermeyen ev huzurumuzu aylarca kaçıran bana sağlam bir depresyon yaşatan ve henüz 1 yıllık evli sevgili görümcemin çok sıkıntıda olduğunu hatta boşanmayı düşündüğünü öğrendim eşim tutamadı içinde ve anlattı. sıkıntı olarak anlattığı bazı şeyler bizzat bana yaptığı şeyler.. inanamadım.. Rabbim çok büyük...yinede üzüldüm oh diyemedim..

arasıra %80 çikolata yiyebiliyoruz..ama hemen yemek üstüne

neeeeyyy çikolata mııııı bunu bilmiyordum ben ama neyse ki aradığım bişey değil çok.. benim için tuzlu cısslar daha büyük tehlike şuanda... şekerli şeylere isteğim gitti binşükür..
canım kakao istedi geçenlerde, süte katıp şekersiz içtim güzeldi, kakao çok faydalı bence çikolatadansa böyle daha iyi olur direnç açısından..

Aaa süte kakao katmak niye aklıma gelmedi, tüh. Zaten dün 2 haftadan sonra içtim yine. Bu sefer çok dokunmadı. Kakao alıp bir dahakine öyle içeyim, magnezyumda varmış kakaoda.

bende bana kötuluk yapıp canımı acıtanların daha ilahi adaletten kaçtığını görmedim bılıyor musun canım.. Ben Allahın adaletine inandıkça hesaplarını tez vakıtte gördü..ve görecektırde.. Boşver sen en ıyısını yapmışsın iyı olmuş dememekle..Rabbım merhametlı kullarını sever..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…