Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Merhaba kızlar ben 24 gündür karatay yapıyorum ama sadece 1,8 kilo verebildim :KK43: ne zmn kaçamak yapsam aşırı kilo alıyorum dün akşam küçücük bi çikolata yedim hemen 300 gr geri almışım valla isyan ettim :.( sizlere bakıyorum ne güzel kilo vermişsiniz ben gr gr zor veriyorum sizce nerde hata yapıyorum ben?

kedı sadece şişkınlıkten sebep mı sınırlı yoksa karbonhıdrat içeriğinin yüksek olmasından sebep kılo vermeyı yavaşlattığı için mı ? eger sadec eşişkınlıkse sebep ben razıyım:rolleyes::KK72::KK72:.. ama öyle olmadığını düşünüyorum canım..:KK71::KK71::KK71:
Bulgurun glisemik indeksi çok yüksek değil ki. Karataydada yasak değil. 2-3 kaşık yiyebilirsin demiştim zaten. Çok yerse tabii kilo vermeyi engeller. Diğer yiyecekler için de geçerli bu, sebze vs. Düşük glisemik indeksli her yiyecek için. 2-3 kaşık kilo verimine engel olmaz bence. Ama tabi siz bilirsiniz. :)

hellokitty006.gif
ı5r.gif

Göğüs kalsın boşver. Zaten kalan yağlar gidince, orada da yağlanma varsa, mecbur küçülecek. Keşke yüzmeye gidebilsen, senin için en uygunu. Hem de tüm vücut çalışıyor.
evet çok yi ama yakınımda yok , uzağada gıdemem araba ve vakıt yok ne yazık ki kedim
Ben istesem de himalaya alamam, çok pahalı.
almana da gerek yok zaten barutlu şeyi
Ablacım diş çıkarıyor sanırım..salyası çok..çıkarması uzun sürüyor ya süreç başladı galiba...

hahahaha sesli güldüm valla..ay ablacım iş stresim ev stresim sana yansımış...hayır olsun inşallah...kediciğe bol bol çekip anlık fotolarımı atıyorum o bilir mesela..tam da fotolardaki gibiyim..inşallah gerçek görüşürüz çok istiyorum ...
inşallah canım ,,,kısmet olursa bidaha ki sefer sana gelebiliriz bebek görmeye ,,,,

kızlar karbonhidrat almamaya çalışıyorum hatta almıyorum ama bulgura dayanamıyorum ya..bulgur pirinçten çok daha iyidir diyorlar karatay a göre ama bulgur kilo vermeyi yavaşlatıyormuş doğru mu ?
merhaba hoşgeldiniz..

3000 sayfaya geçişte şanslımız kim olacak diye bakıyordum siz olmuşsunuz:KK73:

şu yazdıkların ne kadar iyi geldi anlatamam. teşekkürler:)
rica ederim cnm.burda birbirimize destek olmak icin variz.birlikte basaricaz inşallah

c

canım işten midir acaba..1 de geliyorum eve zaten uyuyor genelde..dişe bağladım ben de ama..inşallah düzelir..çok sıkıldım
Cnm bnm kiz daha cikarmadi dis.7 aylik oluo haftaya.tabi degisir bebekten bebege.bence sen ise gidiyorsun diye oluyor.tam da ona denk geldi cunku
börekimmmmmmm :KK36::KK36:valla pazartesiye 74'ü görürsem sen gıbı bı haftada 1 kgdan fazlasını atmış olurum.:rolleyes::rolleyes:..sende 1,2 kg atıvermıştın demii.:KK73::KK73:.. maşallah canım sanada..:nazar::nazar::KK74:
saol cnmmm.insallah gorceksin 74 u.tum yaglara veda etcez

ayyy saolasin cnmcm :oops:

Merhaba kızlar ben 24 gündür karatay yapıyorum ama sadece 1,8 kilo verebildim :KK43: ne zmn kaçamak yapsam aşırı kilo alıyorum dün akşam küçücük bi çikolata yedim hemen 300 gr geri almışım valla isyan ettim :.( sizlere bakıyorum ne güzel kilo vermişsiniz ben gr gr zor veriyorum sizce nerde hata yapıyorum ben?
merhaba canım

canım hem karatay yapıyorum hem kaçamak yapıyorum diyorsun kaçamakla karatay birarada olursa tabiiki kilo alınır....

ben 17 ay oldu hala kaçamak yapmamaya çalışıyorum,,,kedi 42 kg civarında kaçamak yaparken düşünüyor yapıncada yapmasaydım keşke diye pişman oluyor....en azından ilk hedefe gelene kadar kaçamk yapmamaya çalış kaç kg sun bilmiyorum ama bu rejim olmadığı için kaçamak yaptıkça sağlıka bir faydası olmaz
merhaba canım

merhaba canım

canım hem karatay yapıyorum hem kaçamak yapıyorum diyorsun kaçamakla karatay birarada olursa tabiiki kilo alınır....

ben 17 ay oldu hala kaçamak yapmamaya çalışıyorum,,,kedi 42 kg civarında kaçamak yaparken düşünüyor yapıncada yapmasaydım keşke diye pişman oluyor....en azından ilk hedefe gelene kadar kaçamk yapmamaya çalış kaç kg sun bilmiyorum ama bu rejim olmadığı için kaçamak yaptıkça sağlıka bir faydası olmaz
65 kiloyum canım 67den indim. Haklısın fakat biz hayatımız boyunca kahvenin yanına hiç çikolata yiyemiycek miyiz şimdi?

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bende dukandan karataya geçtım calllkusuu.. dukanla 22 karatayla 10 kg yakın verdım ve musmutluyum...:KK71::KK71:

r..
Ohh canim Masallah sana ben daha yeniyim senin verdigin kiloların yanında yazmak ayıp olacak ama ben dukanda 2,5 kilo,karatayda daha yeniyim tas patlasa 400 gr:KK47:, ama yolun basindayim ins 10 kilo veririm simdi 75 im...

Sanirim ben cok buyuk bir ah almisim ki toparlanmaya calisirken vok daha saglam bir yumruk yedim. Bugun karsilastik. Karsilastik mi, o bilerek mi geldi bilemiyorum. Cunku bugun benim doktora kaydim vardi ve hangi ogrencinin saat kacta enstitude olmasi grrektigi internette herkese acik paylasiliyor. Velhasili karsilastik diyelim. "Daha kotusu ne olabilir ki?" Dedigim seyin cok daha kotusunu gordum bugun. Dua edin bana. Edin ki kafayi yemeyim.

Suraya bir turlu guzel sey yazdirtmiyor bana. Allah'im beni bu adamdan uzak tutsun. Nolur okuyan amin desin. Kafayi kirabilirim her an. Miladim olacak dedigim gunumu mahvetti. Cok kotu hatira birakti ilk egitim gunumde...

Ya kızlar biz cts den bayrama kdr memlekete gidioz.kayinvalidede kalcaz.kadin simdiden 6 pizza hazırlamış mantilar acmis borekler hazirlamis koymus buzluga.napcam ben ya
Hic istemiyorum bunlari yemeyi.ama o evde sadece hamurisi oluyor.yemicem desem baska bisi yok.ayrica cok fena gonul koyarlar.ne diye normal yemezler anlamam
Benim ailemde herkes ıncecik.esimin ailesi ise hep gobekli
Hep bu hamurislerinden
Bende onlar yüzünden kilolanmistim.10 gun kalcaz.cok uzun bi sure.ben yandim yandimmm.yenebilcek bi duzgun bisi yok

günaydın karatay kızları
dünkü menüm
sabah: 1 yumurta,peynir,domates,ceviz
öğle:çokk az mercimek çorbası,patlıcan musakka az,yoğurt
akşam:2 yumurtayla domatesli kaşarlı omlet biraz ceviz
omega3
bide hergün menü yazdıkça beni teşvik ediyor :) ama kiloda pek bir değişiklik yok :KK43:

X