Selam kızlar hepinizi çok özledim
Denizli,İzmir,Manisa,İzmir,Kütahya derken koşuşturma yuzunden yazamadım hiç
Tek bir dondurma dışında kaçamak yapmadım onu da yemekten sonra yedim..Ama bildirim falan yapamadım bu hafta çünkü baskül falan da yoktuBen sizinle motive oluyorum hepinizi okadar özledim ki ....
helal sanaBuarada eve daha 10 gün falan dönemeyeceğim oteldeyim burada da yasaklara dikkat ediyorum Gül ablayla yazıştığımız gibi optimum düzeyde dikkat yani..Yanımda hep fındık,ceviz,fıstık ve kayısımı taşıdım :) Yeteri kadar da var
ben çok kötüyüm... yardıma ihtiyacım var.
26 yaşındayım
167 cm boyundayım
109 kiloyum
daha önce de yazmıştım zaten. kilo vermem lazım kendimi berbat hissediyorum. endokrin uzmanına gittim insülin direnci-guatr ve troid var tekrar gel testler yapayım dedi. sadece matofin 800 mg verdi.
doktora gidemiyorum çünkü çalışmam lazım ve maalesef iş verenim izin vermiyor. büro çalışanıyım ve tekim büroda ayda yılda bir izin alabiliyorum o da kızımın ihtiyaçları için. inanın izin alamıyorum.
matofini bile kullanmıyorum. neden bilmiyorum ama bir türlü oturtamadım hiçbirşeyi.
karatay diyetiyle 9-10 kg verdim kitabını falan okumadan. biliyorum ki canan karatay yaşam tarzını uygularsam hem ben hem eşim hem de 5 yaşındaki minik kızım sağlıklı olacak.
evde koşu bandımda var hem de çok güzel çok fonksiyonlu. kim anlar beni çevremde kimse anlamıyor.
motivasyon eksikliği midir nedir bilmiyorum.
kitabı okumadığım için sanırım tam olarak hazmedemedim karatay tarzını ama sipariş verdim perşembe elimde kitap. hemen okurum.
dahası fazla kilom çok ve ben bu kiloları verebileceğimi düşünmüyorum. 9-10 kg verdim eşi,m farketti ama annem- teyzem "hiç belli değil" vs. neden belli olmuyor. ne yapacağımı bilmiyorum.
ben istiyorum ki;
*evimde sağlıklı yemek pişsin.
*sağlıklı bir şekilde ama hızla kilolarımdan kurtulayım.
nereden ve nasıl başlayacağımı bilmiyorum. bir planlama yapamıyorum...
""bundan sonra hayatım böyle olacak"" deyip başlayamıyorum.
kilo versem bile kaç senede inerim 65-70 kiloya...
ben çok üzgünüm...
koşturmaktan serseme dönüyorsun yaterkende iş stresi oluyor sabah kalkacağım diye kıvançta senin huzursuzluğundanmı uyumuyorki...Merhaba canlarım..ne bildirim ne menü paylaşabiliyorum..
Kıvanç geceleri uyumuyor ,yarım yamalak sabah eder olduk..kabuslar görüyorum çoğu zaman zaten..tam uykum hiç yok..neyin nesi anlamadım..Kendime bakamıyorum bir de işe geliyorum mahvoldum ben..Herkes iyidir inşallah..Ben şimdi işleri toparlayıp pazara gitmem lazım..evde sebze kalmadı..haftasonu çıkamadık..gorüşürüz..
merhaba canımherkese merhabaaaaaaaaa..
canım karatay Çıtırlarım bugun tartıldım 75,2 kg olduğumu gördüm..pazartesı 76 kg idim ya ..inşallah İnşallah pazartesiye kadar 74'ü görürüm.. Allahım amin..
Günaydın, çıtır ablamız.
Göğüs kalsın boşver. Zaten kalan yağlar gidince, orada da yağlanma varsa, mecbur küçülecek. Keşke yüzmeye gidebilsen, senin için en uygunu. Hem de tüm vücut çalışıyor.merhaba canım
oooçok iyi gidiyorsun
işyerinde herkes dar streç tarzı pantolonlar giyiyorlar ben protokoldeyiz diye giyemiyordum bugün makamla işimiz yok diye giyindim her gören çok zayıflamışsın diyor dar pantolon daha çok belli ediyor bacaklar ince ince çıkıyor...bide göbek küçülseydi... göğüs 2. sırada onu fazla takmıyorumda göbeği takıyorum hala 42 giymek zorunda klaıyorum kalça 40 ...
Ben istesem de himalaya alamam, çok pahalı.karatay da kristal kaya tuzu var canım,,,,,doğal kendi ülkemizin tuzu,,,,ben tzu konusunu araştırrıken detaylı araştırdım hima laya-rafine ve kristal kaya tuzunun bütün özelliklerini world e yapıştırıp karşılaştırdım....rafine en kötü tuzdan elde ediliyor lağım karışmış tuz gölünden,,,hima laya ülkesinde çok ucuz 400 kurus falan buraya gelene kadar 30 tl yi buluyor artı barutla patlatılıp barut atıkları içine karışıyor ve pembeleşiyormuş....kristal kaya tuzu ise kayaların içindek bir damardan elde ediliyormuş barut buraya değmiyormuş dışta kalan barutlulardan da oda tuzu, lambası gibi şeyler yapıyorlarmış
hima laya önermiyor okan beylerde önceden onu kullanıyorlardı , geçen sene ağustosta hoca datça ya gidince söylemiş o zamandan beri kristal kaya tuzu alıyorlar
internete cankirituzu yazınca çıkıyor canım....bende ankara dayım internetten alıyorum...pazarlarada var ama 2 katı para
karatayda herşeyi yediğimiz için sıkı rejim gibi sıkıntılı olmuyor
sağolasınn ablacımmmmmmmmmerhaba canım
oooçok iyi gidiyorsun
...
Evet devit3 o devletin icirin dedigi.ztn baska yokki.ben ozel doktora goturuyorum o da aynisini soylemisti.2 cay kasigi iciriyorumKusura bakma canim aslinda senin alintin kullanarak soruyu sormak istemistim. Devletin verdigi herseye guvenemedigim icin saglik ocaginin verdigi d vitaminini de demir icin verilenide kullanmadim. O yuzden soruyorum. Devit 3 diye saglik ocagindan verilen var sanirim kullananlarda inu kullaniyor.
kolay gelsin cnm.belki kivanc ise gittigin ve seni daha az gordugu icin sık uyaniyordur.sonucta uyaninca seni yaninda bulmus oluyor.cocuklarin psikolojiis hmn bozuluyor boyle durumlarda.bakalim ben baslayinca neler olcakMerhaba canlarım..ne bildirim ne menü paylaşabiliyorum..
Kıvanç geceleri uyumuyor ,yarım yamalak sabah eder olduk..kabuslar görüyorum çoğu zaman zaten..tam uykum hiç yok..neyin nesi anlamadım..Kendime bakamıyorum bir de işe geliyorum mahvoldum ben..Herkes iyidir inşallah..Ben şimdi işleri toparlayıp pazara gitmem lazım..evde sebze kalmadı..haftasonu çıkamadık..gorüşürüz..
vay vay vayyy o zmn bir sonraki bildirimde super olucak.masallahhh cnmmherkese merhabaaaaaaaaa..
canım karatay Çıtırlarım bugun tartıldım 75,2 kg olduğumu gördüm..pazartesı 76 kg idim ya ..inşallah İnşallah pazartesiye kadar 74'ü görürüm.. Allahım amin..
koşturmaktan serseme dönüyorsun yaterkende iş stresi oluyor sabah kalkacağım diye kıvançta senin huzursuzluğundanmı uyumuyorki...
gece rüyamda seni göördüm hayırdır....kızlarla (kedi falan) biryerde toplanmışız sende yanlarındaymışsın ben tanıyamadım çünki boyun çok kısa ve yüzün pütür pütür cildin bozuk abla tanımadınmı prensciğim diyorlar sarılıp öpüşüyoruz o sırada eşin geliyor hadi gidiyoruz diyor ve giidyorsunuz...rüyamda kendi kendime facede çok güzel, ince uzun bir bayan olark görünüyor ama hiç göründüğü gibi değilmiş foto şop yapıyor demek ki diye düşünüyorum...
Kilo verdigimi esimden baska farkeden yok diyen arkadasim
Alinti yapamadim da bebegim uyandi.bak ne anlaticam sana.doguma girdigimde 83 kgydum.ve ben evlenmeden once hep 55-56 civari biriydim.evlendikten 10 ay sonra hamile kaldigimda 68 kgydum
Dusun 10 ayda13 kg almışım.ustune de gebelik. Ve lohusalik doneminde en cok esinden anne babandan destek beklersin dimi.ben dogum yaptiktn 1 ay sonra babam geldi bizi gormeye
Gec gelmesinin sebebi evin kalabalik olmasi.biz oyle istemistik neyse konu sapmasin.babam gelir gelmez bana söyledigi ilk sey "ne o icinde bi tane daha mi var" oldu.ilk dalgaya vurayim dedim
Heee 4 aylik var bi tane dedim
Baba ne diosun 30 gunde 8 kilo gitti iste daha ne yeni dogum yaptim sonucta dedim. Ustune babam "bu kilo vermis halin mi?"dedi. Yani bi insani lohusa haliyle bu kdr uzemezsin
Hemde bu babansa.sen bosver milletin dediklerini.esin farketmis ve anladigimiz kadariyla o destekcin.ona da sirtini dayayabilirsin ama en cok kendine.sen kilo verebiliyorsun sonuçta
Verdikce nefes almaya basladim ben.sen de oyle olcaksin.tum hastaliklar gidecek birer birer.bak saglikli yasiyorum da okan beyler 4 ayda hastaliklarindan kurtulmus.sen de yapabilirsin.aglanmak yasak.gözyaşı döktügum o gune uzuluyorum.ben ve bu topikteki herkes guclu kadinlariZ
yapamayacagimiz hicbir sey yok evelallah
Evet devit3 o devletin icirin dedigi.ztn baska yokki.ben ozel doktora goturuyorum o da aynisini soylemisti.2 cay kasigi iciriyorum
Eksikliginde rasitizm hastaligi olabiliyor ve anne sutunde d vitamini yok eger sen kullanmiyorsn.sansliymissinki bisi olmamis bebisine.bir de gec yurumelerine kemik egriligine carpik bacaklara sebep oluyor.demir de icir.o da kansızlık ve sonucunda zeka geriligine sebep olabilir
Kullanmaya basla bence bir an once cnmcm.demiri kiloyla oranliyorlar yalniz.
kolay gelsin cnm.belki kivanc ise gittigin ve seni daha az gordugu icin sık uyaniyordur.sonucta uyaninca seni yaninda bulmus oluyor.cocuklarin psikolojiis hmn bozuluyor boyle durumlarda.bakalim ben baslayinca neler olcak
vay vay vayyy o zmn bir sonraki bildirimde super olucak.masallahhh cnmm
börekimmmmmmmvay vay vayyy o zmn bir sonraki bildirimde super olucak.masallahhh cnmm
evet hocahanımcım.. bulgur pirinçten daha daha ıyı ama kullanımı sınırlı maalesef.. ıyı bır karbonhıdrat kaynağı lakın oda bır gerçek..az tüketmek lazım en azından kılo verme sürecinde..kızlar karbonhidrat almamaya çalışıyorum hatta almıyorum ama bulgura dayanamıyorum ya..bulgur pirinçten çok daha iyidir diyorlar karatay a göre ama bulgur kilo vermeyi yavaşlatıyormuş doğru mu ?
Haftada 1 gün 2-3 kaşık yiyebilirsin. Çok yersen, şişkinlik yapıyor ondan.kızlar karbonhidrat almamaya çalışıyorum hatta almıyorum ama bulgura dayanamıyorum ya..bulgur pirinçten çok daha iyidir diyorlar karatay a göre ama bulgur kilo vermeyi yavaşlatıyormuş doğru mu ?
kedı sadece şişkınlıkten sebep mı sınırlı yoksa karbonhıdrat içeriğinin yüksek olmasından sebep kılo vermeyı yavaşlattığı için mı ? eger sadec eşişkınlıkse sebep ben razıyımHaftada 1 gün 2-3 kaşık yiyebilirsin. Çok yersen, şişkinlik yapıyor ondan.
kedı sadece şişkınlıkten sebep mı sınırlı yoksa karbonhıdrat içeriğinin yüksek olmasından sebep kılo vermeyı yavaşlattığı için mı ? eger sadec eşişkınlıkse sebep ben razıyım.. ama öyle olmadığını düşünüyorum canım..
erik merhaba.. ıyıyız sen nasılsın ?selam kızlar nasılsınız ?
kaya tuzu normalde canım ama şu marketteki himelaya tuzları varya onlardan tabi ne kadar doğrıu tartışılırKullandığın tuz rafine tuz mu? Rafine tuzsa tansiyonuna zararlı. Yemeklerde kaya tuzu kullanabilirsin, çankırı kaya tuzu sipariş veriyoruz. Salatalarınıda tuzsuz yaparsın. Kaya tuzunu yemeklerde rahatlıkla kullanabilirsin. Ekmeğe de dolduruyorlar tuzu.
dediğim gibi ablacıgım himelaya kullanıyordum ama artık Kedinin dediği gibi kaya tuzu alıyımkendine dikkat et canım madem annende de varmış,,,kriatal kaya tuzu kullanmıyormusun
bende de başlamadan önce uyuşmalar olurdu şeker yoktu ama neden olduğunuda bilmiyordum ok şükür karatay dan sonra hiç kalmadı, sabaha kadar işkence çeker gibiydim sağa dönüyorum sağ kolum ve omzum uyuşuyor sola dönüyorum o taraf uyuşuyor uykum bile yoktu ....
karatay da etcil olmak gerekmiyor kedi83 de yazmış alternatif çok siz yeterki yapın ve insülin direncinizi kırıp şeker hastalığından kurtulun,,,sağlıklı yaşıyoruz sayfasını da burayıda fırsat buldukça takip edin en iyi örnek oradaki okan bey ve eşi sonra ben ve çıtırlarım sonrada sağlıklı yaşıyoruzdaki kişiler...
başlarda bende doğal nasıl bulacağım dedim ama yinede başladım başladıktan sonra eski yediklerimizin ne kadar zararlı olduğunu anlıyor ve doğal bulmaya mücadele ediyoruz....ben yoğurt mayamı bile kendim yapıyorum nohuttan sonra yoğurdumu mayalıyorum,,,,
biraz ıslak gibi oluyor tazeyse ondan belki bayat gibi gelmiştir canımÇiğ antep fıstığı geldi, 1 bardak. Bayat gibi ama. Komşuya komşu getirmiş, komşuda 1 bardağı bize getirmiş.
erik merhaba.. ıyıyız sen nasılsın ?