Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

helal sana

iyi giidyorsun gelince koşturmacadan baya farkedersin kg kaybı epey olur...
bizde seni özledik canım ...olmayanların yokluğu belli oluyor

koşturmaktan serseme dönüyorsun yaterkende iş stresi oluyor sabah kalkacağım diye kıvançta senin huzursuzluğundanmı uyumuyorki...

gece rüyamda seni göördüm hayırdır....kızlarla (kedi falan) biryerde toplanmışız sende yanlarındaymışsın ben tanıyamadım çünki boyun çok kısa ve yüzün pütür pütür cildin bozuk abla tanımadınmı prensciğim diyorlar sarılıp öpüşüyoruz o sırada eşin geliyor hadi gidiyoruz diyor ve giidyorsunuz...rüyamda kendi kendime facede çok güzel, ince uzun bir bayan olark görünüyor ama hiç göründüğü gibi değilmiş foto şop yapıyor demek ki diye düşünüyorum...

herkese merhabaaaaaaaaa..
canım karatay Çıtırlarım bugun tartıldım 75,2 kg olduğumu gördüm..pazartesı 76 kg idim ya ..inşallah İnşallah pazartesiye kadar 74'ü görürüm.. Allahım amin..
merhaba canım

ooo çok iyi gidiyorsun
Günaydın, çıtır ablamız.
işyerinde herkes dar streç tarzı pantolonlar giyiyorlar ben protokoldeyiz diye giyemiyordum bugün makamla işimiz yok diye giyindim her gören çok zayıflamışsın diyor dar pantolon daha çok belli ediyor bacaklar ince ince çıkıyor...bide göbek küçülseydi... göğüs 2. sırada onu fazla takmıyorumda göbeği takıyorum hala 42 giymek zorunda klaıyorum kalça 40 ...

Göğüs kalsın boşver. Zaten kalan yağlar gidince, orada da yağlanma varsa, mecbur küçülecek. Keşke yüzmeye gidebilsen, senin için en uygunu. Hem de tüm vücut çalışıyor.

Ben istesem de himalaya alamam, çok pahalı.

Evet devit3 o devletin icirin dedigi.ztn baska yokki.ben ozel doktora goturuyorum o da aynisini soylemisti.2 cay kasigi iciriyorum
Eksikliginde rasitizm hastaligi olabiliyor ve anne sutunde d vitamini yok eger sen kullanmiyorsn.sansliymissinki bisi olmamis bebisine.bir de gec yurumelerine kemik egriligine carpik bacaklara sebep oluyor.demir de icir.o da kansızlık ve sonucunda zeka geriligine sebep olabilir
Kullanmaya basla bence bir an once cnmcm.demiri kiloyla oranliyorlar yalniz.
kolay gelsin cnm.belki kivanc ise gittigin ve seni daha az gordugu icin sık uyaniyordur.sonucta uyaninca seni yaninda bulmus oluyor.cocuklarin psikolojiis hmn bozuluyor boyle durumlarda.bakalim ben baslayinca neler olcak

herkese merhabaaaaaaaaa..
canım karatay Çıtırlarım bugun tartıldım 75,2 kg olduğumu gördüm..pazartesı 76 kg idim ya ..inşallah İnşallah pazartesiye kadar 74'ü görürüm.. Allahım amin..
vay vay vayyy o zmn bir sonraki bildirimde super olucak.masallahhh cnmm

Kilo verdigimi esimden baska farkeden yok diyen arkadasim
Alinti yapamadim da bebegim uyandi.bak ne anlaticam sana.doguma girdigimde 83 kgydum.ve ben evlenmeden once hep 55-56 civari biriydim.evlendikten 10 ay sonra hamile kaldigimda 68 kgydum
Dusun 10 ayda13 kg almışım.ustune de gebelik. Ve lohusalik doneminde en cok esinden anne babandan destek beklersin dimi.ben dogum yaptiktn 1 ay sonra babam geldi bizi gormeye
Gec gelmesinin sebebi evin kalabalik olmasi.biz oyle istemistik neyse konu sapmasin.babam gelir gelmez bana söyledigi ilk sey "ne o icinde bi tane daha mi var" oldu.ilk dalgaya vurayim dedim
Heee 4 aylik var bi tane dedim
Baba ne diosun 30 gunde 8 kilo gitti iste daha ne yeni dogum yaptim sonucta dedim. Ustune babam "bu kilo vermis halin mi?"dedi. Yani bi insani lohusa haliyle bu kdr uzemezsin
Hemde bu babansa.sen bosver milletin dediklerini.esin farketmis ve anladigimiz kadariyla o destekcin.ona da sirtini dayayabilirsin ama en cok kendine.sen kilo verebiliyorsun sonuçta
Verdikce nefes almaya basladim ben.sen de oyle olcaksin.tum hastaliklar gidecek birer birer.bak saglikli yasiyorum da okan beyler 4 ayda hastaliklarindan kurtulmus.sen de yapabilirsin.aglanmak yasak.gözyaşı döktügum o gune uzuluyorum.ben ve bu topikteki herkes guclu kadinlariZ
yapamayacagimiz hicbir sey yok evelallah

Ablacım diş çıkarıyor sanırım..salyası çok..çıkarması uzun sürüyor ya süreç başladı galiba...

hahahaha sesli güldüm valla..ay ablacım iş stresim ev stresim sana yansımış...hayır olsun inşallah...kediciğe bol bol çekip anlık fotolarımı atıyorum o bilir mesela..tam da fotolardaki gibiyim..inşallah gerçek görüşürüz çok istiyorum ...

şu yazdıkların ne kadar iyi geldi anlatamam. teşekkürler:)

c

canım işten midir acaba..1 de geliyorum eve zaten uyuyor genelde..dişe bağladım ben de ama..inşallah düzelir..çok sıkıldım

kızlar karbonhidrat almamaya çalışıyorum hatta almıyorum ama bulgura dayanamıyorum ya..bulgur pirinçten çok daha iyidir diyorlar karatay a göre ama bulgur kilo vermeyi yavaşlatıyormuş doğru mu ?
evet hocahanımcım.. bulgur pirinçten daha daha ıyı ama kullanımı sınırlı maalesef.. ıyı bır karbonhıdrat kaynağı lakın oda bır gerçek..az tüketmek lazım en azından kılo verme sürecinde..

Haftada 1 gün 2-3 kaşık yiyebilirsin. Çok yersen, şişkinlik yapıyor ondan.
kedı sadece şişkınlıkten sebep mı sınırlı yoksa karbonhıdrat içeriğinin yüksek olmasından sebep kılo vermeyı yavaşlattığı için mı ? eger sadec eşişkınlıkse sebep ben razıyım.. ama öyle olmadığını düşünüyorum canım..

al benden de o kadar :) haftayı bırak her gün olsa yerim.. ama demek ki veda etmek gerekiyor :)

kaya tuzu normalde canım ama şu marketteki himelaya tuzları varya onlardan tabi ne kadar doğrıu tartışılır

dediğim gibi ablacıgım himelaya kullanıyordum ama artık Kedinin dediği gibi kaya tuzu alıyım

Çiğ antep fıstığı geldi, 1 bardak. Bayat gibi ama. Komşuya komşu getirmiş, komşuda 1 bardağı bize getirmiş.
biraz ıslak gibi oluyor tazeyse ondan belki bayat gibi gelmiştir canım

erik merhaba.. ıyıyız sen nasılsın ?

iyiyim canım sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…