Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Hımmm şöyle bi baktım netten... fırsat blunca acık daha karıştırırım... inşallah yapabiliyosundur sende aklında tutabilecen mi nktaları.. karışğk gibi.. gerçi tam okuyamadım ama
Noktaları çoktan öğrendim, kitabını aldım birde. Kitabı bluebottle önermişti. Ona soruyorum arada kafama takılanları. :) Önemli olan duyguyu bulup, setup diye bir cümle var onu kurabilmek. Onda biraz kafam karışık. Kitabın içinde örnekler var. Videolara bakıyorum netten.

hakkaten çok zor günler atlatmışsın bundan sonrası çok güzel olur inşallah canım : )

ben de hayatında 1 bardak kolayı bitirebilmiş biri olmadım hiç : ) hiç sevemedim ya, ne kola ne diğerleri

Ablam cocuklarada ayni markayi kullanalim degil mi? Bir de bu sağlıklı yasiyoruzun indirim kodunu bana özelden yazabilir misin?...kendime de cocuklara da alayım. .bir de hangi siteden alalim yazarsan sevinirim.
kuzuşuma geçmiş olsun canım ya.....benim küçük de hırıltı olunsa antibiyotik fayda etmezdi sonra soğuk buharla tedavi etmeye başladılar , her hasta olduğunda antibiyotik yerine soğuk buhar yaptırıyordum hemen iyileşiyordu, içine ventolin koyuyorlardı,,,çok şükür 2 yaşından sonra bi daha hastalanmadı....

faceden mesaj atarım canım

Gunaydin fistiklar..
Benim kuzuskom hasta oldu oksuruyor dunden beri.2 gecedir nöbet tuttum basinda.dagilmis vaziyetteyim.kuru oksuruk var.hava nemlendiricisini actim mecbur.ankarada nem 20lere dusmus.ama 50 civari olmaliymis bizler icin.o seviyeye getirdim
Bir de ihlamur verdim.sanki daha iyi gibi bugun.doktorumuz pek ilac taraftari diil.en sevdigim huyu bu.
Sizlrden de destek alarak mevyeyi geri plana atip bebisime yogurt verdim.misss gibi ev yogurdu.sevdi valla
Yrn kabak yedirce.bakalim ne yapcak
Ihlamuru da iciyor cok sukur.
Kendi menumu yazayim.dun kkk ve ogle 1 mandalina.aksam barbunya ve yogurt.bugun ise, kkk bademle aksama da somon baligi ve patlicanli salata yapmayi dusunuyorum.

aramıza hoş geldin canım
karataya başlamaya karar verip beynine format atıp başlayacaksın yoksa kaçamak yaptıkça insülin direncin düşmez.....benim kanım 2 lerdeydi doktor sen nasıl yaşıyorsun diyordu, karatay sayesinde hem kanım hem ferritinim yükseldi,,,hapta kullanmıyorum iğnede yediklerim yükseltiyor....B12 haşimatodan dolayı düşüyor nada iğne kullanacağım ,,,,D vitaminim düşük onun içinde iğne oluyorum diğer değerlerim yediklerim sayesinde yükseliyor....gencecik bayansın o kg sana yakışmıyor o yağların hamallığını niye yapıyorsun diyorum ve ilk fırçamıda atmış bulunuyorum ....benden fırça yiyerek karatay başlayanların hepsi hedefine ulaştılar sende ulaşacaksın.....bziler sana her konuda yardım ederiz sen yeterki kaçamak yapma

Bu arada h.sonu misafirlerim vardi.pasta getirmisler.onlara ikram edio kalanini geri verdim.bana karatayi gectim kizim yüzünden yasak ztn.esimi de yemesin hem.konu hastalik olunca insanlar darilmiyor.geri veriyorum valla napim.
Bir de bebisleri vardi 9 aylik.pasta yedirmeye kalkisti.inanamiyorum hala.minicik govdeye yapilir mi!!! Neden veriyorsun dedim.karatay sekere alistirmayin diyor dedim.ben karatayi kendim yapıyorum bebegime diyet yaptircak diilim diye cevap aldim. Şok ustune şok.bazen kiziyorum kendime.milletin cocugunu onlardan daha fazla onemsiyorum diye.tek sevincim cocuk pastayi sevmedi ve yemedi.aferin ona

Ben hiç yemedim. Sıcak yenmeliymiş.
ben amasyalıyım ve burada yaşıyorum. keşkek amasya'nın yemeğidir. sıcak yenir . üzeri soslu olur (tereyağında pulbiber) burda düğünlerde bayramlarda her evde pişer. bizim evde de her hafta pişer. geçen pazar pişirdim bu pazar tekrar pişireceğim tarifini isterseniz yazarım. mükemmel den de fazlası enfes bir yemektir...

Ben tarif alabilirim merak ediyorum hiç yemedim : )

bu arada internetteki tariflerde çemen yazıyor hiçç tavsiye etmem. zaten bizim evde kimse çemen yemez yasak ta aynı zamanda o pis kokusu yüzünden. wc ler giysiler her yer kokar. ben en son geçen sene bir yerde keşkek yedim çemen var mı dedim yok dedi eşimin akrabası tadından anlayamadım kimyon koymuş galiba dedim iyiki diyetteyim diye az yemişim. Allah'ım öldüm 3-4 gün kokusu geldi sanki burnuma evde heryerde koktu sanki öyle bir temizlik yaptım ki tüm gardrobu yıkadım. eziyett... ayrıca ben nohutta koymam benimki daha güzel

İsterim tabi ki.

Ben tarif alabilirim merak ediyorum hiç yemedim : )

bak canım şöyle çok basit:
miktarlar kafana göre örn: 2 su bard. buğday vs.
ayrıca ben tavuk göğsüyle yapıyorum hem yemesi çok kolay hem görüntüsü güzel kemikle falan uğraşma. bu arada tavuk göğsünü ister çiğ koy ister haşalnmış. ben önceden güzelce yıkayıp çiğ koyuyorum. 2-3 e böl göğsü ya da bütün at zaten eriyor.
birde sıcak su bulundur su eklemen gerekebilir. çünkü çoook su ister

*buğdayı akşamdan soğuk suyla ıslatalım o sabaha kadar şişer (kuru fasulye gibi)
*düdüklü tencerene sıvı yağ koy ve yemeklik doğranmış 2 büyükboy soğanı kavur.
sonra buğdayı koy, tavuk göğsünü koy üzerine çooooook su doldur. (normal soğuk su)
*düdüklü tencerenin kapağını kapat pişirmeye başla.
*pişmesini kontrol etmek için ara sıra kapağını aç bak mesela ben 2 saat kaynatıyorum ondan sonra düdüklü tencerenin kapağını açıp o şekilde karıştıra karıştıra pişiriyorum çünkü buğday suyu çekip koyulaşıyor ve dibine sarabiliyor.
*buğday iyice eriyene kadar pişecek ben 4-5 saat pişiriyorum ara sıra git karıştır pişsin o. tavuklar parça parça bölünüyor zaten.
*piştikten sonra altını söndürünce büyük bir servis kaşığıyla hızlı hızlı karıştır. suyu çok geldi diye endişle etme altını söndürdükten sonra bile o suyunu çeker.
*sos: tereyağını tavada erit üzerine pul biber dök. o sostan 1 kaşık servis tabağına gezdir.

şuna emin ol çok ç0ok özel bir yemek. sizin yörenizde yoksa ailene büyük sürpriz olur. mutlaka dene...

Ben hiç yemedim. Sıcak yenmeliymiş.
sıcak yeniyor kedim yiyebileceğimiz ter olsa ne iyi olurdu demi can çekecek şimdi

he yaa teoson benım az bıraz sabır imtıhanlarım vardır.. Amınnn Rabbım kimseye vermesın sağlıkla imtıhanı
ölene kadar sınavımız bitmez Allah kolaylıkla geçmemizi nasip etsin

selammmmm çıtırlarım
selam ablam

kolay bir yemek değil diye biliyorum.Burda Adanada pek bilinmez ama bir bir kesim var onlar biliyor.Eşim de egeli onlarda düğünlerde yapıyor büyük kazanlarla falan .Tarif isteriz tabiki

Çocuğa yedirince, sanki ona iyilik yaptığını zannediyor. Kendisi zehirleri yemezken, çocuğu zehirliyor. Demek ki onun amacı sadece kilo vermek. Geçen gün kardeşim, benden gizli annemden kola istiyor. Anneme sordum ne istiyor diye, aldırtmadım tabi. Zaten gizlice istemesinin sebebi benim engel olacağımı bilmesi. Doktor bile kolayı yasakladığı halde, hala içmeye devam ediyor. Uyarsam da anlamıyor malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…