Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuğa yedirince, sanki ona iyilik yaptığını zannediyor. Kendisi zehirleri yemezken, çocuğu zehirliyor. Demek ki onun amacı sadece kilo vermek. Geçen gün kardeşim, benden gizli annemden kola istiyor. Anneme sordum ne istiyor diye, aldırtmadım tabi. Zaten gizlice istemesinin sebebi benim engel olacağımı bilmesi. Doktor bile kolayı yasakladığı halde, hala içmeye devam ediyor. Uyarsam da anlamıyor malesef.
bu azimle o kg ya inersin canım,,,moralin yerinde olsun gerisi önemli değilgünaydınnnnnn güzell arkadaşlarım ;
Yine güzel bır güne uyandık hamdolsun... sabah tartıldım 76,6 gelıyordu..100 gr fazlalık önemlı mı? tabıkı hayırr... Nasıpse haftaya pazartesı gun kı bıldırımde 75,9 demek bıle olsa 75li bır rakam göreceğime ınanıyorum.. dua nıyetıne Rabbımm..
hepınızı össledımm.. bugünde valı ve mılletvekıllerıne lansman var..uğraş gülo uğraş..akşamada keşkekli düğün...Allahtan izinlıde gönül rahatlığı ıle yıyecegım...
teşekkür ederim canımteşekkur ederım canım..benım idolümde gül abladır..75 in altına düşeyım bır öncesi sonrası yapacağım..artık benım kılolu halımın ağırlığından sayfa yıkılır.. boyum 167 bu arada hanı öle selvi boylu al yazmalı da degılım..hedefım ilk etapta 70 daha sonra 65..aminn dua nıyetıne inşallah
erken emeklilik ha hayırlı olsunSelam kizlar nasilsiniz takimimi bluebottle ve gulsaha devrettim emeklilige ayrildim
Balik tutamam Ankara da ama topicleri gezerim kk da
geçmiş olsun canım,,,havalar soğumaya başlayınca bebişlerde hastalanmaya başladı,,,,bencede ilaç a yüklenme bağımlılık yapmasın ben 3 ünede ilça vermezdim çok zorda kalırsam verirdim,,,kendimde de kullanma alışkanlığım yok,,,,sistit falan olursam kullanırımGunaydin fistiklar..
Benim kuzuskom hasta oldu oksuruyor dunden beri.2 gecedir nöbet tuttum basinda.dagilmis vaziyetteyim.kuru oksuruk var.hava nemlendiricisini actim mecbur.ankarada nem 20lere dusmus.ama 50 civari olmaliymis bizler icin.o seviyeye getirdim
Bir de ihlamur verdim.sanki daha iyi gibi bugun.doktorumuz pek ilac taraftari diil.en sevdigim huyu bu.
Sizlrden de destek alarak mevyeyi geri plana atip bebisime yogurt verdim.misss gibi ev yogurdu.sevdi valla
Yrn kabak yedirce.bakalim ne yapcak
Ihlamuru da iciyor cok sukur.
Kendi menumu yazayim.dun kkk ve ogle 1 mandalina.aksam barbunya ve yogurt.bugun ise, kkk bademle aksama da somon baligi ve patlicanli salata yapmayi dusunuyorum.
aferin sana çok iyi yapmışsınBu arada h.sonu misafirlerim vardi.pasta getirmisler.onlara ikram edio kalanini geri verdim.bana karatayi gectim kizim yüzünden yasak ztn.esimi de yemesin hem.konu hastalik olunca insanlar darilmiyor.geri veriyorum valla napim.
Bir de bebisleri vardi 9 aylik.pasta yedirmeye kalkisti.inanamiyorum hala.minicik govdeye yapilir mi!!! Neden veriyorsun dedim.karatay sekere alistirmayin diyor dedim.ben karatayi kendim yapıyorum bebegime diyet yaptircak diilim diye cevap aldim. Şok ustune şok.bazen kiziyorum kendime.milletin cocugunu onlardan daha fazla onemsiyorum diye.tek sevincim cocuk pastayi sevmedi ve yemedi.aferin ona
...çok çok geçmiş olsun canım,,,allahım başka acılar yaşatmasınsağolasın canım benımm.. kımse görmeye kimseye yaşamaya inşallah
bak canım şöyle çok basit:
miktarlar kafana göre örn: 2 su bard. buğday vs.
ayrıca ben tavuk göğsüyle yapıyorum hem yemesi çok kolay hem görüntüsü güzel kemikle falan uğraşma. bu arada tavuk göğsünü ister çiğ koy ister haşalnmış. ben önceden güzelce yıkayıp çiğ koyuyorum. 2-3 e böl göğsü ya da bütün at zaten eriyor.
birde sıcak su bulundur su eklemen gerekebilir. çünkü çoook su ister
*buğdayı akşamdan soğuk suyla ıslatalım o sabaha kadar şişer (kuru fasulye gibi)
*düdüklü tencerene sıvı yağ koy ve yemeklik doğranmış 2 büyükboy soğanı kavur.
sonra buğdayı koy, tavuk göğsünü koy üzerine çooooook su doldur. (normal soğuk su)
*düdüklü tencerenin kapağını kapat pişirmeye başla.
*pişmesini kontrol etmek için ara sıra kapağını aç bak mesela ben 2 saat kaynatıyorum ondan sonra düdüklü tencerenin kapağını açıp o şekilde karıştıra karıştıra pişiriyorum çünkü buğday suyu çekip koyulaşıyor ve dibine sarabiliyor.
*buğday iyice eriyene kadar pişecek ben 4-5 saat pişiriyorum ara sıra git karıştır pişsin o. tavuklar parça parça bölünüyor zaten.
*piştikten sonra altını söndürünce büyük bir servis kaşığıyla hızlı hızlı karıştır. suyu çok geldi diye endişle etme altını söndürdükten sonra bile o suyunu çeker.
*sos: tereyağını tavada erit üzerine pul biber dök. o sostan 1 kaşık servis tabağına gezdir.
şuna emin ol çok ç0ok özel bir yemek. sizin yörenizde yoksa ailene büyük sürpriz olur. mutlaka dene...
senin arkadaş iki gün sonra başlaycak "karatay yaptım kilo veremedim bence işe yaramıyor" diyecek... bu zihniyetin sonucu bu malesef.. kilo vermek için karatay yapanları anlayamıyorum.. şeker istemeyeceksin ömür boyu, atıştırma isteğin el titremelerin geçecek şeker tansiyon hastası olmayacaksın bunların bi önemi yok malesef...9 aylık bebek çünkü iç güdülerine göre hareket ediyor. vücut istemedi tabi pastayı. bizim kedi marketten alınan beyaz peyniri yemez köy peyniri yer...
biz nefsimiz yüzünden pastayı istiyorz bence...
canım benim düdüklü tencere herşeyi çok kısa sürede pişiriyor 4-5 saatte buğdaydan eser kalmaz benimkinde.. koyduğun fotoda buğdaylar baya belirgin.. mesela taze fasulyeyi sadece 6 dkda pişiriyor benim düdüklü.. kuru fasulyeyi 25 dkda.
bi de kapağını sürekli açıp kapatmak zor olmuyor mu basıncının bitmesini bekle aç tekrar kapat vs.?
senin arkadaş iki gün sonra başlaycak "karatay yaptım kilo veremedim bence işe yaramıyor" diyecek... bu zihniyetin sonucu bu malesef.. kilo vermek için karatay yapanları anlayamıyorum.. şeker istemeyeceksin ömür boyu, atıştırma isteğin el titremelerin geçecek şeker tansiyon hastası olmayacaksın bunların bi önemi yok malesef...
geçen de fbda bi arkadaş grubumuz vardı, hatunlar isveç diyeti yapıyor şok diyetler yapıyor, sonra tabi bi yerde gözleri dönüyor yiyip yiyip ertesi gün daha da ölümcül kasmaya başlıyorlar.. yapmayın etmeyin karatayı araştırın dedim anlattım. ilgilenmediler bile.. dertleri başları 3 günde 15 kilo vermek.. bi tanesi de mesaj attı karatayı bana bi özetlesene diye.. o kadar kaynak var fbda grup var zaten kitap okumadan olmaz.. çok kolaycıyız valla..
Hazıra konmayı seviyor insanlar. Ben başlarken, kitaptan, netten, youtubedan karatayın programlarını izledim sürekli. Sonrada burayı buldum, kafama takılanları sordum.senin arkadaş iki gün sonra başlaycak "karatay yaptım kilo veremedim bence işe yaramıyor" diyecek... bu zihniyetin sonucu bu malesef.. kilo vermek için karatay yapanları anlayamıyorum.. şeker istemeyeceksin ömür boyu, atıştırma isteğin el titremelerin geçecek şeker tansiyon hastası olmayacaksın bunların bi önemi yok malesef...
geçen de fbda bi arkadaş grubumuz vardı, hatunlar isveç diyeti yapıyor şok diyetler yapıyor, sonra tabi bi yerde gözleri dönüyor yiyip yiyip ertesi gün daha da ölümcül kasmaya başlıyorlar.. yapmayın etmeyin karatayı araştırın dedim anlattım. ilgilenmediler bile.. dertleri başları 3 günde 15 kilo vermek.. bi tanesi de mesaj attı karatayı bana bi özetlesene diye.. o kadar kaynak var fbda grup var zaten kitap okumadan olmaz.. çok kolaycıyız valla..
aslında ar.zum benimki, öyle elektronik falan değil ama maşallah çok memnunum.. bi de uzun ince değil, geniş bi tencere, kullanması çok kolay..ben artıkm yapa yapa alıştım 2 saat pişiriyorum açıyorum daha kapatmıyorum sonrasında karıştırarak pişiriyorum benimkinde buğdaylar resimdeki kadar belirgin olmuyor. çok pişmiş seviyoruz.
o zaman sen 45 dk falan pişir düdüklünde markası ne bende alacağım ondan alayım
bu ülkede o yüzden şeyda coşkun gibiler prim yapıyor, kadın ayaklarına kadar yemeklerini götürüyor..Hazıra konmayı seviyor insanlar. Ben başlarken, kitaptan, netten, youtubedan karatayın programlarını izledim sürekli. Sonrada burayı buldum, kafama takılanları sordum.
kitabı mutlaka okumak gerek ve elde her zaman olması gerek.. dönüp bakmak için..kitabı okumalıyız değil mi?
ben de alayım o zaman
bu ülkede o yüzden şeyda coşkun gibiler prim yapıyor, kadın ayaklarına kadar yemeklerini götürüyor..
ben karataydan önce yani bilmezken ara öğünlü diyetten güzel sonuç almıştım. ama tabi bi sürü yemek hazırla vs, uğraşmak gerek. biri sordu ilgilendi vs, sonra da ay ben yapamam biri bana hazırlıcak ki yapayım dedi.. oldu dedim istersen gel yedireyim de
bu ülkede o yüzden şeyda coşkun gibiler prim yapıyor, kadın ayaklarına kadar yemeklerini götürüyor..
ben karataydan önce yani bilmezken ara öğünlü diyetten güzel sonuç almıştım. ama tabi bi sürü yemek hazırla vs, uğraşmak gerek. biri sordu ilgilendi vs, sonra da ay ben yapamam biri bana hazırlıcak ki yapayım dedi.. oldu dedim istersen gel yedireyim de
bak canım şöyle çok basit:
miktarlar kafana göre örn: 2 su bard. buğday vs.
ayrıca ben tavuk göğsüyle yapıyorum hem yemesi çok kolay hem görüntüsü güzel kemikle falan uğraşma. bu arada tavuk göğsünü ister çiğ koy ister haşalnmış. ben önceden güzelce yıkayıp çiğ koyuyorum. 2-3 e böl göğsü ya da bütün at zaten eriyor.
birde sıcak su bulundur su eklemen gerekebilir. çünkü çoook su ister
*buğdayı akşamdan soğuk suyla ıslatalım o sabaha kadar şişer (kuru fasulye gibi)
*düdüklü tencerene sıvı yağ koy ve yemeklik doğranmış 2 büyükboy soğanı kavur.
sonra buğdayı koy, tavuk göğsünü koy üzerine çooooook su doldur. (normal soğuk su)
*düdüklü tencerenin kapağını kapat pişirmeye başla.
*pişmesini kontrol etmek için ara sıra kapağını aç bak mesela ben 2 saat kaynatıyorum ondan sonra düdüklü tencerenin kapağını açıp o şekilde karıştıra karıştıra pişiriyorum çünkü buğday suyu çekip koyulaşıyor ve dibine sarabiliyor.
*buğday iyice eriyene kadar pişecek ben 4-5 saat pişiriyorum ara sıra git karıştır pişsin o. tavuklar parça parça bölünüyor zaten.
*piştikten sonra altını söndürünce büyük bir servis kaşığıyla hızlı hızlı karıştır. suyu çok geldi diye endişle etme altını söndürdükten sonra bile o suyunu çeker.
*sos: tereyağını tavada erit üzerine pul biber dök. o sostan 1 kaşık servis tabağına gezdir.
şuna emin ol çok ç0ok özel bir yemek. sizin yörenizde yoksa ailene büyük sürpriz olur. mutlaka dene...
buğdaya izin var canım ama tabi abartmamak koşuluylaben sayfaya geldiğim gün yemek tarifi yazdım yalnız kovacaklar beni. keşkekten az yiyin tamam mı?
Kizlar valla her dediginize katiliyorum. Ben bebisime kiyamiyorum.iyiki en bastan ogrrndim de o tur seyleri bebegime yedirmeden buyutucem kismetse. Karatay hoca kendi cocuklarina yedirmemis ve buyuyunce de canlari hic istememis. Ben de oyle olsun istiyorum.biz yedik noldu bu haldeyiz.ay hala aklima geldikce sinir oluyorum.o pastayi yedirince nolcak sanki cok mu iyi halt etmis olcaksin. O minik karaciger nasil sindircek onca sekeri? Nokta kdr bile yarari yok.ayyyyy ayyy