Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

jillian nedir? kendimi çok cahil hissettim şu an

ne tatlı kızlarsınız yaa
ayy iyi ki burdayım

jillian nedir? kendimi çok cahil hissettim şu an

sıkılaşma programı, içinde hem kardiyo hem sıkılaşma egzersizleri var, 30 gün sürüyor, 3 levelden oluşuyor her bir leveli 10 gün yapıyorsun 30 günde bitiyor.. baya etkili, zor ama keyifli, tavsiye ederim : ) egzersizler başlığı altında yorumları okuyabilirsin, baya güzel sonuç alan var

tamam hemen bakacağım...

evet gerçekten güzelmiş jillian ama zor gibi. bugün didik edip akşam evde kızım uyuyunca yapacağım. bu sayfanın bu kadar renkli ve güzel olabileceğini hiiiiiç düşünmemiştim. ben de kilo vereceğimmm.....

günaydın afiyet olsun keşkek bir kez yedim ama çok güzeldi.Sana kolay gelsin
teoson bende atandıktan sonra burda gördüm..Allahım sadece etle pişen bulgur..ve tereyağı ..böyle bır lezzet yok arkadaş..sanada güzel bır gün dilerim teocummm
maşallah süpermiş hikayen , hedefin kaç?
kuzumm ben hıkayemı anlatsam burdan fizana yol olur.. bir felç 4 ay kortizon tedavısı , bır trafık kazası 3 gun yoğun bakımda yatış 5 hafta kımıldayamama ve arkasından gelen dizanterı..hepsı 1,5 senede geldı başıma 67 kg bır ınsanken 107 kg başka bır ınsana dönüştüm..dün 2012 dekı resımlerıme bakıyordum Allahım ne güldüm ya.. yüzüm ekrana sığmıyormuş az daha..

günaydınn canımm.. güzel günlerin olsun..

ne tatlı kızlarsınız yaa
ayy iyi ki burdayım
elizan87 tatlıyız cıdden de herşeyden önce aynı dertten muzdarip olan aynı eşşekten düşenleriz...

demekk 107 den 76 ya düştün. mükemmelsin...
evet burdaki idolüm sensin sevgili alfabetikbulvar...

demekk 107 den 76 ya düştün. mükemmelsin...
evet burdaki idolüm sensin sevgili alfabetikbulvar...

teşekkur ederım canım..benım idolümde gül abladır..75 in altına düşeyım bır öncesi sonrası yapacağım..artık benım kılolu halımın ağırlığından sayfa yıkılır.. boyum 167 bu arada hanı öle selvi boylu al yazmalı da degılım..hedefım ilk etapta 70 daha sonra 65..aminn dua nıyetıne inşallah

Kolayı en rahat bırakan kişilerden birisi benim herhalde. Kaç sene oldu hatırlamıyorum bırakalı, bu zararlı birşey artık içmeyeceğim dedim ve ondan sonra da hiç ağzıma sürmedim. Şu an tadına baksam, kesin şekerli su gibi gelir.

bende pek tuketırdım kedı ama artık içmıyorum..bırakmam öle bır günde olmadı ama nedense kolay oldu..bu arada göndermışsın programı çoook teşekkür ederım..

Sağlıklı beslenme için çorba yemekten sonra içilmeli

Beslenme Uzmanı Dr. Fevzi Özgönül, soğuyan havalarla birlikte hem hastalıklara yakalanmamak hem de kiloyu korumak adına çorba tüketiminin önemli olduğunu söyledi.

Özgönül, sağlıklı bir sindirim için çorbanın yemekten önce değil yemekten sonra içilmesi gerektiğini belitti.

Dr. Fevzi Özgönül, soğuyan havalarla birlikte artan hastalıklara karşı sağlıklı beslenmeyle ilgili bilgiler verdi.

Kış aylarında çorbalar masalardan ihmal edilmemelidir diyen Özgönül, "Soğuyan havalarla birlikte hastalıklara yakalanmamak için çorba tüketimine de ağırlık verilmelidir. Ama doğru beslenme adına önce yemek sonra çorba içilmelidir." dedi.

Yemek yerken sindirim sisteminin doğru çalışması için yediklerimizin yanında nasıl yediğimizin de önemli olduğunu söyleyen Özgönül, "Genelde bu güne kadar bir çok uzman yemek yerken acele edilmemeli, lokmalar çok çiğnenmeli, doyma hissinin oluşması zaman aldığı için ne kadar yavaş yersek o kadar doğru olur gibi bilgiler vermişlerdir. Ama yemek yerken yapılan öyle büyük bir yanlışlık vardır ki bu yanlışlık şimdiye kadar atlanmıştır. Bu yanlışlık çorba tüketimi ile ilgilidir. Malum kış aylarında çorbalar masalardan eksik edilmemelidir. Soğuyan havalarla birlikte hem hastalıklara yakalanmamak hem de kilo korumak adına çorba tüketimi önemlidir. Ancak çorba tüketirken dikkat edilmesi gereken bir nokta var. Bu da çorba tüketiminin ana yemeklerden önce olmasıdır. Genelde her yemek başlangıcı çorba ile yapılır. Ama aslında sağlıklı beslenmek için yenen yemekte tam olarak doymak ve yeterince enerji alınabilmesi adına yenen yemeğin rahat sindirilebilmesi gerekir. Yediklerimizin daha rahat sindirilmesi için yediğimiz yemeklerin sırasını da biraz değiştirmemiz gerekiyor. Bu değişimin en önemli kısmı da çorbanın yemekten önce değil sonra tüketilmesidir. Çünkü önce çorbayı içip sonra yemek tüketilirse sindirim sistemi zorlanır ve sindirim daha uzun zaman alır. Bu da hazımsızlık ve şişkinlik gibi şikayetlere yol açabilir. Fakat ilk olarak tam doyana kadar yemek yenir sonra çorba içilirse yediklerinizin sindirimi çok daha kolay olur ve midenizi daha rahat olduğunu hissedersiniz." ifadelerini kullandı.

Dr. Özgönül, "Şimdi ilk öğünümüzde eğer çorba varsa, önce yemeğinizi yiyin, sonra üstüne çorbanızı için ve farkını sizde hissedeceksiniz." diye konuştu.

memurlar.net sitesinden alıntıdır

GÜNAYDIN CANIM

ABUU BUNLARI BENDE BİLMİYORDUMKİ NELER GEÇMİŞ BAŞINDAN ÖYLE.ALLAHIM BİRDAHA YAŞATMASIN

kedicimle eft macerası başlattık memnun kalırsa sizlerle de paylaşırım : ))
ben de uzun zamandır yapmıyordum diyet için bugün ben de başlıyorum bakalım : )
Dün bak soracaktım kediye kaynadı gitti... benim bildiğim tek eft var sizin ki ne ola ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…