canım bi komşum sen de yabancı bakıcı düşün dediğinde asla yabancı biriyle yaşayamam demiştim ama bu akraba gibi vs olmuyor. samimiyeti dengeleyince hakkaten kolaylaştırıyor hayatını insanın.. yoksa tabi kimse istemez evinde rahat olmak ister ama şartlar gerektirince de başvurmak lazım bazen...
Hoşgeldiniz. .hikayenizi okudum..başarılar ve kolayliklar dilerim..eveeet işten çıkıyorum ve eve gidiyorum
YEMEKLERE SALDIRMAMALIYIM YEMEMELİYİM
AZ YİYECEĞİM
AAAAH ÇOK ACIKTIM
Ablam öncelikle face'de ki mesaj icin tesekkur ederim. .surede az kalmış aksam hemen siparis vereyim..bu baska marka ama önemli olan içeriği:) bir de çocuklar için 2 çeşit gördüm hangisini almalıyım sence. Birisi aromali omega 3 , digeriyine aromali ama dha yaziyor onda da. .bu konuda da yardımci olabilirsen çok sevinirimkuzuşuma geçmiş olsun canım ya.....benim küçük de hırıltı olunsa antibiyotik fayda etmezdi sonra soğuk buharla tedavi etmeye başladılar , her hasta olduğunda antibiyotik yerine soğuk buhar yaptırıyordum hemen iyileşiyordu, içine ventolin koyuyorlardı,,,çok şükür 2 yaşından sonra bi daha hastalanmadı....
faceden mesaj atarım canım
Gunaydin fistiklar..
Benim kuzuskom hasta olduoksuruyor dunden beri.2 gecedir nöbet tuttum basinda.dagilmis vaziyetteyim.kuru oksuruk var.hava nemlendiricisini actim mecbur.ankarada nem 20lere dusmus.ama 50 civari olmaliymis bizler icin.o seviyeye getirdim
Bir de ihlamur verdim.sanki daha iyi gibi bugun.doktorumuz pek ilac taraftari diil.en sevdigim huyu bu.
Sizlrden de destek alarak mevyeyi geri plana atip bebisime yogurt verdim.misss gibi ev yogurdu.sevdi valla
Yrn kabak yedirce.bakalim ne yapcak
Ihlamuru da iciyor cok sukur.
Kendi menumu yazayim.dun kkk ve ogle 1 mandalina.aksam barbunya ve yogurt.bugun ise, kkk bademle aksama da somon baligi ve patlicanli salata yapmayi dusunuyorum.
Karatay'a uygun bir tarif.ben sayfaya geldiğim gün yemek tarifi yazdım yalnız kovacaklar beni. keşkekten az yiyin tamam mı?
Turşu serbest, ev turşusu.ev turşusu yiyebilirsiniz diyordu CAnan Hoca kitabında ama iş yerinde tam hatırlayamadım kitap yanımda olmayınca kilo verme aşamasında var mıydı
Hakkınızda hayırlısı olsun canım en baştan kuralları anlatınca biz böyleyiz deyince güzel kabul ediyorlar.. Hassasiyetlerini anlatırsın ilk zamanlar iyi denetleyince sonrası rahat oluyor.. Inşallah olur ve memnun kalırsınCanım senin geçen gün de bahsettiğin gibi dagilip çocuğa çocuğa eve yetememektense mecbur alacağım birini. Iki küçük çocuk bir okul çağında ilgi alaka isteyen diğer cocuk derken gerçekten zorlanacagim aşikar..bu gün bi bayan geldi tanıştık. .olumlu sinyaller aldim kendisinden. .bi kac bayan daha var hepsiyle tanışıp öyle karar verecegim...hangisi hayirli olacaksa onu secebilirim inşallah ..
Dedigin gibi yabanci olmasinin verdigi rahatlikta var bunu dusunmemistim hic...gereken saygi ve mesafe korunursa tanidigin bi insanla yasamaktan daha kolay olur
Bugün doktora gittim pko teşhisi koydu ve diyabetliler için verilen bir ilaç verdi geldim inceledim amaç insülin direncini düşürerek tedavi etmekmiş.. Ayrıca sağlam bir şeker hastası olma eğilimi oluyormuş pkolularda.. Ben aynen devam edeceğim karataya, ilaç almayacağım spora aynen devam kaçamak zaten yapmıyorum ama hiç bişekilde yapmayacağım..bugün balık vardı helva vardı ama helva yemedim 1 tatlı kaşığı tahin yedim üzerine..2 ay sonra Türkiye'ye gideceğim o zaman tekrar gideceğim doktora.. Ha bi de soğan kürü yapacağım
Karatay'a uygun bir tarif.
Karatay'a uygun bir tarif.
Bugün doktora gittim pko teşhisi koydu ve diyabetliler için verilen bir ilaç verdi geldim inceledim amaç insülin direncini düşürerek tedavi etmekmiş.. Ayrıca sağlam bir şeker hastası olma eğilimi oluyormuş pkolularda.. Ben aynen devam edeceğim karataya, ilaç almayacağım spora aynen devam kaçamak zaten yapmıyorum ama hiç bişekilde yapmayacağım..bugün balık vardı helva vardı ama helva yemedim 1 tatlı kaşığı tahin yedim üzerine..2 ay sonra Türkiye'ye gideceğim o zaman tekrar gideceğim doktora.. Ha bi de soğan kürü yapacağım
canım geçmiş olsun ben de pko liyim maalesefBenim teşhisim 8 ay önce falan konmuştu ama ben bir türlü ne sağlıklı beslenme ne de spora başlayamadığım için ogünden karataya başlayana kadar bile balon misali şiştim inan Dediğin gibi aynen spor ve karataya devam ben de doktorun verdiği ilaçları kullanmıyorum
Senin canın birşey çekmezdi ama, demek ki kendime benzettim seni de. :)Soganin sivi yagla kavrulmasi uygun degildi ^_^ yalniz canim fena cekti. Sana mi benziyorum ne kedican ^_^
Gecmis olsun canim sogan kuru gercekten iyi diye biliyorum. Ben bir defa yaptim sadece reglken sokulememisti diye. Arkadaslar muhakkak kendileri tecrubelerini diyecektir.
Sana da gecmis olsun guzelim ^_^
az yemek yok canım doyana kadar yiyeceğiz ki geç acıkalım,,,,mydeniz çiğim güzel açıklamış,,,,eveeet işten çıkıyorum ve eve gidiyorum
YEMEKLERE SALDIRMAMALIYIM YEMEMELİYİM
AZ YİYECEĞİM
AAAAH ÇOK ACIKTIM
faceden mesaj attım canımAblam öncelikle face'de ki mesaj icin tesekkur ederim. .surede az kalmış aksam hemen siparis vereyim..bu baska marka ama önemli olan içeriği:) bir de çocuklar için 2 çeşit gördüm hangisini almalıyım sence. Birisi aromali omega 3 , digeriyine aromali ama dha yaziyor onda da. .bu konuda da yardımci olabilirsen çok sevinirim
kuzucuğa doktor da ventolin verdi abla. .bronşit değilmiş ama olabilirmiş. .antibiyotik ve balgam söktürücü de verdi.genel durumu iştah disinda iyi ateş yok.nefeste sıkısıklik yok..insallah 2 . antibiyotik fayda eder.sagol güzel dileklerin için
Geçmiş olsun canim minik bebeğine allah acil şifalar versin. Soğuk buhar mak. Bende de var ama 5 yıldır hiç kullanmadigim için için filtresinin yedegi yok. Büyük ogluma kullanirdim ilaç evet mecbur olunca kullanılmalı ama bazen hafif rahatsizliklarda bitkisel ve soguk buhar cozum oluyor