Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Canım senin geçen gün de bahsettiğin gibi dagilip çocuğa çocuğa eve yetememektense mecbur alacağım birini. Iki küçük çocuk bir okul çağında ilgi alaka isteyen diğer cocuk derken gerçekten zorlanacagim aşikar..bu gün bi bayan geldi tanıştık. .olumlu sinyaller aldim kendisinden. .bi kac bayan daha var hepsiyle tanışıp öyle karar verecegim...hangisi hayirli olacaksa onu secebilirim inşallah ..
Dedigin gibi yabanci olmasinin verdigi rahatlikta var bunu dusunmemistim hic...gereken saygi ve mesafe korunursa tanidigin bi insanla yasamaktan daha kolay olur

eveeet işten çıkıyorum ve eve gidiyorum

YEMEKLERE SALDIRMAMALIYIM YEMEMELİYİM
AZ YİYECEĞİM
AAAAH ÇOK ACIKTIM
Hoşgeldiniz. .hikayenizi okudum..başarılar ve kolayliklar dilerim..
Karatay'da cok acikmamaliyiz biliyorsunuzdur sizde..yoksa yediklerimiz yağ olarak depolanir. Hemen bir seyler atistirabilirsiniz yemege kadar..yogurt ayran kuruyemiş gibi

Ablam öncelikle face'de ki mesaj icin tesekkur ederim. .surede az kalmış aksam hemen siparis vereyim..bu baska marka ama önemli olan içeriği:) bir de çocuklar için 2 çeşit gördüm hangisini almalıyım sence. Birisi aromali omega 3 , digeriyine aromali ama dha yaziyor onda da. .bu konuda da yardımci olabilirsen çok sevinirim

kuzucuğa doktor da ventolin verdi abla. .bronşit değilmiş ama olabilirmiş. .antibiyotik ve balgam söktürücü de verdi.genel durumu iştah disinda iyi ateş yok.nefeste sıkısıklik yok..insallah 2 . antibiyotik fayda eder.sagol güzel dileklerin için

Geçmiş olsun canim minik bebeğine allah acil şifalar versin. Soğuk buhar mak. Bende de var ama 5 yıldır hiç kullanmadigim için için filtresinin yedegi yok. Büyük ogluma kullanirdim ilaç evet mecbur olunca kullanılmalı ama bazen hafif rahatsizliklarda bitkisel ve soguk buhar cozum oluyor

Hakkınızda hayırlısı olsun canım en baştan kuralları anlatınca biz böyleyiz deyince güzel kabul ediyorlar.. Hassasiyetlerini anlatırsın ilk zamanlar iyi denetleyince sonrası rahat oluyor.. Inşallah olur ve memnun kalırsın

Bugün doktora gittim pko teşhisi koydu ve diyabetliler için verilen bir ilaç verdi geldim inceledim amaç insülin direncini düşürerek tedavi etmekmiş.. Ayrıca sağlam bir şeker hastası olma eğilimi oluyormuş pkolularda.. Ben aynen devam edeceğim karataya, ilaç almayacağım spora aynen devam kaçamak zaten yapmıyorum ama hiç bişekilde yapmayacağım..bugün balık vardı helva vardı ama helva yemedim 1 tatlı kaşığı tahin yedim üzerine..2 ay sonra Türkiye'ye gideceğim o zaman tekrar gideceğim doktora.. Ha bi de soğan kürü yapacağım

canım geçmiş olsun ben de pko liyim maalesef Benim teşhisim 8 ay önce falan konmuştu ama ben bir türlü ne sağlıklı beslenme ne de spora başlayamadığım için ogünden karataya başlayana kadar bile balon misali şiştim inan Dediğin gibi aynen spor ve karataya devam ben de doktorun verdiği ilaçları kullanmıyorum

Karatay'a uygun bir tarif.

Soganin sivi yagla kavrulmasi uygun degildi ^_^ yalniz canim fena cekti. Sana mi benziyorum ne kedican ^_^

Gecmis olsun canim sogan kuru gercekten iyi diye biliyorum. Ben bir defa yaptim sadece reglken sokulememisti diye. Arkadaslar muhakkak kendileri tecrubelerini diyecektir.

Sana da gecmis olsun guzelim ^_^

Senin canın birşey çekmezdi ama, demek ki kendime benzettim seni de. :)

eveeet işten çıkıyorum ve eve gidiyorum

YEMEKLERE SALDIRMAMALIYIM YEMEMELİYİM
AZ YİYECEĞİM
AAAAH ÇOK ACIKTIM
az yemek yok canım doyana kadar yiyeceğiz ki geç acıkalım,,,,mydeniz çiğim güzel açıklamış,,,,
faceden mesaj attım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…