Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

9 aylık bebek çünkü iç güdülerine göre hareket ediyor. vücut istemedi tabi pastayı. bizim kedi marketten alınan beyaz peyniri yemez köy peyniri yer...
biz nefsimiz yüzünden pastayı istiyorz bence...

bu azimle o kg ya inersin canım,,,moralin yerinde olsun gerisi önemli değil

kolay gelsin canım,,,keşkeklerde afiyet olsun şimdiden
teşekkür ederim canım

Selam kizlar nasilsiniz takimimi bluebottle ve gulsaha devrettim emeklilige ayrildim

Balik tutamam Ankara da ama topicleri gezerim kk da
erken emeklilik ha hayırlı olsun

balık tutmaktan daha zevkli olur bence yattığın yerden yormazda seni
geçmiş olsun canım,,,havalar soğumaya başlayınca bebişlerde hastalanmaya başladı,,,,bencede ilaç a yüklenme bağımlılık yapmasın ben 3 ünede ilça vermezdim çok zorda kalırsam verirdim,,,kendimde de kullanma alışkanlığım yok,,,,sistit falan olursam kullanırım

aferin sana çok iyi yapmışsın
arkadaşın karatayı sadece rejim amaçlı sanıyor kendisinin çok eksiği olduğu belli, sağlıklı beslenme olarak algılasaymış ve bizim gibi öğrenmeye marek salsaymış çocuğuna o pastayı verip birde o kelimeyi söylemezdi...ben çocuklarımı çok dengeli beslediğim halde üzülüyorum keşke karatay 28 sene önce ortaya çıksaymış da benim dengeli beslenme tarzım bu olsaymış karatay yapmaya başladığımda doğruyu öğrendim ve dengeli sandığım beslenme tarzındaki hataları gördüm,,,,benim gibi dengeli beslemeyen anneler öğrenselerde ben 1 pişman olduysam onlar bin pişman olsalar
sağolasın canım benımm.. kımse görmeye kimseye yaşamaya inşallah
...çok çok geçmiş olsun canım,,,allahım başka acılar yaşatmasın

canım benim düdüklü tencere herşeyi çok kısa sürede pişiriyor 4-5 saatte buğdaydan eser kalmaz benimkinde.. koyduğun fotoda buğdaylar baya belirgin.. mesela taze fasulyeyi sadece 6 dkda pişiriyor benim düdüklü.. kuru fasulyeyi 25 dkda.
bi de kapağını sürekli açıp kapatmak zor olmuyor mu basıncının bitmesini bekle aç tekrar kapat vs.?

9 aylık bebek çünkü iç güdülerine göre hareket ediyor. vücut istemedi tabi pastayı. bizim kedi marketten alınan beyaz peyniri yemez köy peyniri yer...
biz nefsimiz yüzünden pastayı istiyorz bence...
senin arkadaş iki gün sonra başlaycak "karatay yaptım kilo veremedim bence işe yaramıyor" diyecek... bu zihniyetin sonucu bu malesef.. kilo vermek için karatay yapanları anlayamıyorum.. şeker istemeyeceksin ömür boyu, atıştırma isteğin el titremelerin geçecek şeker tansiyon hastası olmayacaksın bunların bi önemi yok malesef...
geçen de fbda bi arkadaş grubumuz vardı, hatunlar isveç diyeti yapıyor şok diyetler yapıyor, sonra tabi bi yerde gözleri dönüyor yiyip yiyip ertesi gün daha da ölümcül kasmaya başlıyorlar.. yapmayın etmeyin karatayı araştırın dedim anlattım. ilgilenmediler bile.. dertleri başları 3 günde 15 kilo vermek.. bi tanesi de mesaj attı karatayı bana bi özetlesene diye.. o kadar kaynak var fbda grup var zaten kitap okumadan olmaz.. çok kolaycıyız valla..

ben artıkm yapa yapa alıştım 2 saat pişiriyorum açıyorum daha kapatmıyorum sonrasında karıştırarak pişiriyorum benimkinde buğdaylar resimdeki kadar belirgin olmuyor. çok pişmiş seviyoruz.
o zaman sen 45 dk falan pişir düdüklünde markası ne bende alacağım ondan alayım

kitabı okumalıyız değil mi?
ben de alayım o zaman

Hazıra konmayı seviyor insanlar. Ben başlarken, kitaptan, netten, youtubedan karatayın programlarını izledim sürekli. Sonrada burayı buldum, kafama takılanları sordum.

aslında ar.zum benimki, öyle elektronik falan değil ama maşallah çok memnunum.. bi de uzun ince değil, geniş bi tencere, kullanması çok kolay..

Hazıra konmayı seviyor insanlar. Ben başlarken, kitaptan, netten, youtubedan karatayın programlarını izledim sürekli. Sonrada burayı buldum, kafama takılanları sordum.
bu ülkede o yüzden şeyda coşkun gibiler prim yapıyor, kadın ayaklarına kadar yemeklerini götürüyor..
ben karataydan önce yani bilmezken ara öğünlü diyetten güzel sonuç almıştım. ama tabi bi sürü yemek hazırla vs, uğraşmak gerek. biri sordu ilgilendi vs, sonra da ay ben yapamam biri bana hazırlıcak ki yapayım dedi.. oldu dedim istersen gel yedireyim de

ben sayfaya geldiğim gün yemek tarifi yazdım yalnız kovacaklar beni. keşkekten az yiyin tamam mı?

Kizlar valla her dediginize katiliyorum. Ben bebisime kiyamiyorum.iyiki en bastan ogrrndim de o tur seyleri bebegime yedirmeden buyutucem kismetse. Karatay hoca kendi cocuklarina yedirmemis ve buyuyunce de canlari hic istememis. Ben de oyle olsun istiyorum.biz yedik noldu bu haldeyiz.ay hala aklima geldikce sinir oluyorum.o pastayi yedirince nolcak sanki cok mu iyi halt etmis olcaksin. O minik karaciger nasil sindircek onca sekeri? Nokta kdr bile yarari yok.ayyyyy ayyy

o tip insanlara annem şöyle der

cahil cüheylaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…