Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Bakalım canım..kardeşim abla al da yaparım ben bebiş uyuyunca diyor kıyamıyorum..

Sağol canım..amin inşallah tabi göreceğiz senin prenside..allahım ne tatlı olur öyle..

Sağolsun kardeşin çok iyi yapıyor seni yalnız birakmayarak..benim de ablam elim ayağım gibiydi ama çalışıyor artık kendine zor yetiyor.. bakici konusulmus..cok stresliyim istemesem de zorlansam da evde bi yabanciyla yaşamaya alismaliyim

Ablam cocuklarada ayni markayi kullanalim degil mi? Bir de bu sağlıklı yasiyoruzun indirim kodunu bana özelden yazabilir misin?...kendime de cocuklara da alayım. .bir de hangi siteden alalim yazarsan sevinirim.

canim ya cok gizemli oldu senin bu doktora daha da bi merak ettim. dur ben sana mesaj atayim.

midnightblue sayesinde bende yeni katıldım aranıza tahmin edersiniz ki şişmanım maalesef.

eskiden beri hep kilo problemim vardı ama şişman sınıfında değil balık etli sınıfındaydım. boyum 1,68 ve 65 kg la evlendim 4 ay içinde 75 oldum (eşimle abur cubur yiyoruz cips - kola- film derken çok hata yaptım) sonra hamile kaldım ve 98 kiloya kadar çıktım. kızımın doğumundan 1 ay sonra da safra kesemi aldırdım. 2 sene sonra da göğüs küçültme ameliyatı oldum (25 yaşımda) . şimdi 27 yaşındayım. insülin direncim var, ayrıca endokrin uzmanı guatr ve tiroid var ama farklı tesler yapmam gerekli dedi ben bir türlü gidemedim . özel sektörde çalışıyorum ve tüm izinlerimi 15 eylül de anaokuluna başlayacak kızım için kullandım. bir de çocukluğumdan beri anemi var kanım yükselmiyor yani iğne ile yükseliyor sadece ve sonra da geri düşüyor. ferritin 1 e kadar düşmüştü kanımda 17 yaşındayken Ankara Gazi Üniv. Hematolojiye gitmiştim. oradaki Prof menapoza girene kadar 6 ay kan iğnesi yaptırıp 6 ay bekleyeceksin çünkü tüm demir depoların boş demişti. bunlar yetmezmiş gibi kızımın doğumundan sonra 87 ye falan düştüm ama manevi sorunlarım oldu evden çıkamadım pek ve emzirdim,yedim,kpss ye hazirlaniyordum bir de : emzir,ye,ders çalış,ye ve hayatımın baş düşmanı kola... bırakamıyorum bağımlıyım resmen doktora gittim saf saf yüzüme baktı içmeee... dedi... markette resmen kola almadan çıkamıyorum. geçen kış canan karatay'ı keşfettim ve diyetine başladım. kıştan bu yana 10 kilo kadar verdim. ama yine gevşettim. ben kilo vermek istiyorum şu an kaç kiloyum eşim dahi bilmez çok utanıyorum ama 107 .
şimdi bugün yeniden başlıyorum karatay diyetime ve doktorun verdiği ilaçları da düzenli alacağım (matofin 500 mg).

bu sayfada da motive olacağıma inanıyorum.

Son düzenleme:
Hoşgeldin.

lisaniezhar sana mesaj atamadim nedense mesaj atamadim ama izlemeye aldim seni

Merhaba, mesaj gönderdim ^_^

@serayim nerdeki hic goremedim kac gundur?

Ben de epey merak ettim dün cep telefonuna mesaj attım cevap yok. Saat ilerlesin arayacağım.

Hoşgeldiniz, burada sadece kg problemleri değil, dertlerimizi de paylaşıyor ve her türlü yükümüzden kurtuluyoruz. Hatta bu aralar topikçene benim dertlerimle uğraşılıyor diyebilirim, hakkınızı ödeyemem hatunlar, Allah razı olsun.

Siz de devam ettikçe samimiyetimizi göreceksiniz, sanalda kalmayacak iletişimimiz. Kararı vermişsiniz zaten, artık gitsin kilolar ^_^

günaydın hoşgeldin aramıza.sendeki rahatsızlıkların nerdeyse hepsi bendede var tiroid ve anemi+başka rahatsızlıklarımda var tabi.hiç merak etmeyin karatay ile çok güzel zayıflar ve sağlığınıza kavuşursunuz

günaydınnnnnn güzell arkadaşlarım ;
Yine güzel bır güne uyandık hamdolsun... sabah tartıldım 76,6 gelıyordu..100 gr fazlalık önemlı mı? tabıkı hayırr... Nasıpse haftaya pazartesı gun kı bıldırımde 75,9 demek bıle olsa 75li bır rakam göreceğime ınanıyorum.. dua nıyetıne Rabbımm..
hepınızı össledımm.. bugünde valı ve mılletvekıllerıne lansman var..uğraş gülo uğraş..akşamada keşkekli düğün...Allahtan izinlıde gönül rahatlığı ıle yıyecegım...

günaydın canım

oyy oyy oyyy..hoşgeldın . ya ne üzülüyorsun kılo için..önce o psikolojiden çıkıp hemen çözüm odaklı düşünmeye başla .. bılıyor musun bende tam 107 kg ıdım.. şimdi 76 kgum.. bır kısmını dukanla verdım ama 85den aşağısını karatayla hemde hiç zorlanmadan.. hayatım pozıtıf yönde o kdar değiştı kı..
Lütfen kendın için sağlığın için iradene sahıp çık.. Kola bağımlılığı bende de vardı..dehşet tüketiyordum..sonra lıghtlara geçtım barı şekerden kurtulayım dıye karataylada tamamen bıraktım.. 1 bardak kola 16 küp şeker barındırıyorda..deyım hanı aklında bulunsun..
biz burdayız canım..sıkmadan güzel canını vereceksın kılolarını..ama önce o demır eksıklıgı vıtamın eksıklıgı her ne ıse onları toparlamak lazım.. yoksa zor demır ve b12 eksıklıgı ıle kılo verebilmek.. bak bı 10 kg daha versen sonra bır 10 daha...böyle böyle gıder..ama işin ucunu bırakırsan vallahı yenıden ve daha fazlasını alırsın.. bı gayret canım..öpüyoruz yenıden hoşgeldın..

günaydın afiyet olsun keşkek bir kez yedim ama çok güzeldi.Sana kolay gelsin

Sabah
Kkk kuruyemissiz.
Sade kahve

Ogle
Az cilek, az uzum
3 tam ceviz, kaymak
1 kupa sut,

Aksam
Tavuklu taze fasulye
Mantarli bulgur pilavi
Sade kahve

Oglen spora gidildi.
Birazdan soda iceblirim, komsum gelebilir belki cekirdek citlerim.

bluedaisy hedefinin altındasın dimi? ay inşallah ben de o günleri görürüm ya : )

maşallah süpermiş hikayen , hedefin kaç?

canım bi komşum sen de yabancı bakıcı düşün dediğinde asla yabancı biriyle yaşayamam demiştim ama bu akraba gibi vs olmuyor. samimiyeti dengeleyince hakkaten kolaylaştırıyor hayatını insanın.. yoksa tabi kimse istemez evinde rahat olmak ister ama şartlar gerektirince de başvurmak lazım bazen...

dünkü menüm
08.30: karatay kahvaltısı 2 yumurta ve çeyrek nar ile

19.00: toplamda 1 tabak olacak şekilde patlıcan kızartma (fırında) ve bamya, salata, yarım bardak kefir

Spor: 3 km tempolu yürüyüş+1,5 km oğlumla gezinti ama durmadan+ 15 dk gece gezintisi:) + jillian 15/30

Sıvı: 3 lt su 2-3 fincan siyah çay 1 fincan yeşil çay 1 Türk kahvesi

Komşuya akşam oturmaya gittik gitmeden ikram almayacağımı söyledim o şartla gittim:)) çay içtim sadece. Çıkışta da 15 dk gezdik eve geldim hemen jillian ımı yaptım bana çok iyi grliyor komşu baya sıkılaşmışsın dedi mutlu oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…