- 1 Mayıs 2014
- 1.651
- 1.876
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BENDE ŞİMDİ 4 KUTU ŞİPARİŞ VERDİM,,,TATİLE GİTMEDEN 4 KUTUDA EFA DAN ALMIŞTIM DAHA BAŞLAMADIM BİLE,,,,EV OMEGA 3 DOLACAK AMA ANTİOKSİDANIM BİTMEK ÜZERE BİDE ONDA İNDİRİM YAPTIRSALARAblacım indirim kodu bölümüne kodu yazıyoruz. kodu yazsam mı buraya acaba..neyse sayfadan görür herkes..ziyaretçi çok geliyor...49,50 den 24 küsüre alıyoruz..ben bekir için de şurubunuda aldım..aynı markanınkini aldım ..sağolsunlar valla..2 şer tane aldım ben..
çok iyi olmuş canım ikinizde birbirinize yardım ediyorsunuz ne güzel...çok sağol canım..ben yabancı kimseyi eve sokamam ki..kardeşim geliyor herşeyime sağolsun..dün kıvanç uyurken evi süpürmüş..toz almış..her yeri toplamış..ütümü bile yapmış..yapma diyorum abla napim boş boş duramam ben diyor..dün gittim ohh ilk kez ev süpürmedim toz almadım..rutin işler yani bunlar..yemeğimide hemen yedim..çok rahatlık ya...ama kardeşimin hakkınıda veriyorum..çok kızıyor bana ben yeğenime veriyorum sana vermiyorum diyorum..9 yaşında da kızı var..o bana böyle destek oluyor,ben de ona maddi olarak destek oluyorum..napalım idare edeceğiz birbirimizi..kayınvalidem ekimin sonunda geliyor..bakarım derse o bakıcak..herşeyi oluruna bıraktım..
benimde aynı oldu 8 kutu sen kıtlıkta gibisin ya benablacım valla bu sefer indirim çok iyi oldu, anneme de 2 kutu sipariş verdim kendime de 4 kutu. 4 kutu da bir öncekinden gelecek 8 kutu çok mu oldu kıtlıkta kalmış gibi ama napiim burada bir balıkyağı geliyor sadece o da epası sadece 180 mg.. çok düşük yani.. avuç avuç içsem anca
şifa olsun canım,,,,bakalım sonuç ne olacak,,,,,ben 3 aydır olmuyorum ara verdim ekimde doping yapacağım ,,,dopingsiz olmuyorBugün D vitamini dopingimin 3. iğnesini olacağım. Delik deşik oldum afedersiniz.
b12 yi nasıl alıyorsun babymom, ben de alsam iyi olacak
Günaydın herkese..
İşyerinden yayın yapıyorum ne çok özlemişim pc mi..masamı ayy çok mutlu oldum
Yoğun işler beni bekler,toparlamaya başlayım..öğlen çıkıyorum zaten..ablam gelicekmiş bizede ay ne yapacağım gidip de bilmiyorum hele bir oğluma kavuşayım da..görüşürüz canlar..
şifa olsun canım,,,,bakalım sonuç ne olacak,,,,,ben 3 aydır olmuyorum ara verdim ekimde doping yapacağım ,,,dopingsiz olmuyor
Ben devit3 damladan 5 damla alıyorum her sabah aç karma
Ohh super ozlemezmi insan ya dün bende baktım eski fotolarima işyeri resimlerime filan bi tuhaf oldum. Hayattan kopmamak lazım kardesinden de Allah razı olsun. Değerlendir değerlendirebildigin kadar
karatay diyetini yapmaya çalışan arkadaşlar bişey soracam ...Omega3 şurup alıyormusunuz ?? karatay diyetinde bunu almak gerekiyormuş :...Bu yaz bir akrabamı gördüm bayağı kilo vermiş diyetisyen eşliğinde bana dediki dr hergün iki kaşık balık yağı içememi istedi dedi ve çok faydasını gördüm dedi...ama bana önce mantıklı gelmedi benim bildiğim balık yağı iştah açar özellikle çocuklara önerirler diye biliyorum yanlış mı biliyorum ?????Hatta akrabamın kızıda diyet yapıyor ama onun yaşı küçük 15 yaşında onada günde 1 kaşık önermiş.... Eğer omega3 kullanıyorsanız hangi markayı kullanıyorsunuz? ve kullanım şekli nasıl ki ?? aç karnına mı tok karnına mı ??? Ben diyeti yapmaya yeni başladım tecrübeli arkadaşlar bilgilendirse sevinirim...
İnşallah, ama iyice anlamalıyım yapmadan önce.kedicimle eft macerası başlattık memnun kalırsa sizlerle de paylaşırım : ))
ben de uzun zamandır yapmıyordum diyet için bugün ben de başlıyorum bakalım : )
Canım hayırlı olsun aylar sonra tekrar işe başlamak hem zor olur hemde heyecan vericiGünaydın herkese..
İşyerinden yayın yapıyorum ne çok özlemişim pc mi..masamı ayy çok mutlu oldum
Yoğun işler beni bekler,toparlamaya başlayım..öğlen çıkıyorum zaten..ablam gelicekmiş bizede ay ne yapacağım gidip de bilmiyorum hele bir oğluma kavuşayım da..görüşürüz canlar..
kedicimle eft macerası başlattık memnun kalırsa sizlerle de paylaşırım : ))
ben de uzun zamandır yapmıyordum diyet için bugün ben de başlıyorum bakalım : )
başlayın bakalım bende incelemedeyimİnşallah, ama iyice anlamalıyım yapmadan önce.
karatay diyetini yapmaya çalışan arkadaşlar bişey soracam ...Omega3 şurup alıyormusunuz ?? karatay diyetinde bunu almak gerekiyormuş :...Bu yaz bir akrabamı gördüm bayağı kilo vermiş diyetisyen eşliğinde bana dediki dr hergün iki kaşık balık yağı içememi istedi dedi ve çok faydasını gördüm dedi...ama bana önce mantıklı gelmedi benim bildiğim balık yağı iştah açar özellikle çocuklara önerirler diye biliyorum yanlış mı biliyorum ?????Hatta akrabamın kızıda diyet yapıyor ama onun yaşı küçük 15 yaşında onada günde 1 kaşık önermiş.... Eğer omega3 kullanıyorsanız hangi markayı kullanıyorsunuz? ve kullanım şekli nasıl ki ?? aç karnına mı tok karnına mı ??? Ben diyeti yapmaya yeni başladım tecrübeli arkadaşlar bilgilendirse sevinirim...
doğru yapmissin canim ben de öyle yaptim..inşallah bozulmaz şayet bozulursa da kullanmadan önce anlaşıliyor farketmeden yemiş olmazsin..doğru diyorsun araplar rahatina çok duskunlerdi unuttum bir an: )
Amin ablacim hepimiz güzel günlerde yiyelim afiyetle: ) bu yaptiklarim ne ki kışlıkların cogunu bitirdim..bi menemen bir de patlıcan biber kozlemesi kaldi..buyuk boy derin dondurucum var yarin savas cikacak gibi tika basa doldu.. bu sene her zamankinden cok ihtiyacim olacak o yiyeceklere..koca göbekle ağır ağır yapıyorum iyice agirlasmadan..onlar bitsin bebisin hazirliklari derken hoop kasim gelsin inşallah
Ikimize de maşallah o zaman ablacim..olan bize oluyor ama huy işte çıkmıyor kolaylıkla
afiyet olsun canımSabah
Kkk kuruyemissiz.
Sade kahve
Ogle
Az cilek, az uzum
3 tam ceviz, kaymak
1 kupa sut,
Aksam
Tavuklu taze fasulye
Mantarli bulgur pilavi
Sade kahve
Oglen spora gidildi.
Birazdan soda iceblirim, komsum gelebilir belki cekirdek citlerim.
hayret hiç bir çıtır yok,,,,,,
pc bana kaldı bende topiğe ama yalnızım dostlarım yalnızım yalnız
bugün çoğu kanalda güzel diziler var sanırım bazıları gültepe ye bazıları kara para aşk a kalan bazılarıda güzel köylüye takıldı...
Mydeniz canim benim maasallah sana, karni burnunda nasilda beceriklisin