Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

canım hayırlı uğurlu olsun zorlu ama güzel bir yol akademik hayat.. Allah başarılar versin..

çok teşekkür ederim ablacım..

b12 yi nasıl alıyorsun babymom, ben de alsam iyi olacak

Bakalım canım..kardeşim abla al da yaparım ben bebiş uyuyunca diyor kıyamıyorum..

Sağol canım..amin inşallah tabi göreceğiz senin prenside..allahım ne tatlı olur öyle..

Çok sevindim,facede de gördum tekrar tebrik ederim..

günaydın hanımlar
B bekirege işe başlamışsın hayırlı olsun canım, kendine yarım gün gelecek bi yardımcı bulsan kardeşin bebişe bakarken o da ev işlerini halletse, yarım gün gelse zaten herşeyi halleder, yemek yaptırmak istemezsen malzemelerini hazırlasın. benim bakıcı malzemeleri hazırlıyor eve gidince 5 dk da yapıyorum çokbüyük kolaylık oluyor..

dünkü menüm:

07.30: karatay kahvaltısı çeyrek nar 2 yumurta ile
16.30: yarım avuç çerez
19.00: tavuklu bamya yarım tabak, salata, 1 bardak kefir, omega 3 ve vitamin

spor: jillian 14/30 alışveriş 2 saat durmadan yürüyüş
sıvı: 3 lt su, 2 yeşil çay, 1 türk kahvesi

Günaydın herkese..

İşyerinden yayın yapıyorum ne çok özlemişim pc mi..masamı ayy çok mutlu oldum

Yoğun işler beni bekler,toparlamaya başlayım..öğlen çıkıyorum zaten..ablam gelicekmiş bizede ay ne yapacağım gidip de bilmiyorum hele bir oğluma kavuşayım da..görüşürüz canlar..

ben de hiç istemeyerek işe başlamama rağmen iş kıyafetlerimi giyip işe gitmek çok iyi gelmişti : )
çalışmak kötü gibi duruyor ama insana çok iyi geliyor.. ben çalışmasam mutsuz olabilirim sanırım : ))

bende bugün omega 3 leri sipariş verdim..okan beyler sayesinde %50 indirimli aldım..hem oğluma hem kendime..eşim de içerse hay hay içsin yani..antioksidan almadım ama bebeğe dokunurmu ki acaba..

ben kahvaltı atıştırmak zorunda kaldım..şua açım..çay içtim..kahve makinası bozulmuş kahva içemedim..

aa evet ben de verecektim iyi ki hatırlattın : ) bi öncekinden de 4 kutu sipariş vermiştim bundan da topluca vereyim baya birikir ama bişey olmaz nasılsa tüketiliyor hızlıca dimi ? : )

günaydın canım
afiyet olsun canım,,,
günaydın canım,,,,,
gelen yabancı değil nasıl olsa birlikte yaparsınız

ben 1 aydır sağlıklı yaşıyoruzu takip edemedim....
efa s için bende okan beyde birbirimizden habersiz firmayı aramışız indirim yapsınlar diye...ben sağlıklı yaşıyoruzda paylaşınca okan bey de yazmış aaa bizde aynı şey için aradık onları bişey belli olmadığı için buraya yazmamıştık, sizi benim arattığımı sanacaklar demişti gülmüştük pişti olduk diye, ben aramıyorum artık siz de başlamışsınız devam edin dedim okan beye,,,,,,,,sonra ben tatile çıkınca takip edemedim...nasıl anlaşmışlar kaç lira,,,,irtibat kişisimi vermişler

Ablacım indirim kodu bölümüne kodu yazıyoruz. kodu yazsam mı buraya acaba..neyse sayfadan görür herkes..ziyaretçi çok geliyor...49,50 den 24 küsüre alıyoruz..ben bekir için de şurubunuda aldım..aynı markanınkini aldım ..sağolsunlar valla..2 şer tane aldım ben..

çok sağol canım..ben yabancı kimseyi eve sokamam ki..kardeşim geliyor herşeyime sağolsun..dün kıvanç uyurken evi süpürmüş..toz almış..her yeri toplamış..ütümü bile yapmış..yapma diyorum abla napim boş boş duramam ben diyor..dün gittim ohh ilk kez ev süpürmedim toz almadım..rutin işler yani bunlar..yemeğimide hemen yedim..çok rahatlık ya...ama kardeşimin hakkınıda veriyorum..çok kızıyor bana ben yeğenime veriyorum sana vermiyorum diyorum..9 yaşında da kızı var..o bana böyle destek oluyor,ben de ona maddi olarak destek oluyorum..napalım idare edeceğiz birbirimizi..kayınvalidem ekimin sonunda geliyor..bakarım derse o bakıcak..herşeyi oluruna bıraktım..

canım ben de ilk buraya geldiğimizde perişan oluyordum, bakıcımız sadece bakıyordu ve kendi evinde.. kahvaltısını sütünü meyvesini ve yemeğini ben hzaırlayıp götürüyordum. bi de üstüne ev işleri.. eşim yardım etmesine rağmen 180 m2 eve ve işlere üstüne de yoğun mesaiye dayanamaz hale geldim.. çok gergin oldum çünkü oğluma hiç zaman ayıramaz oldum.. önce evi saldım napim : ) temizliği valla bazen 10 günde bir yapmaya başladım, mop falan aldım ki kolay olsun. sonra bizim bakıcı arıza çıkardı, tatillere nasıl gitcem falan dedi, meğer elçiliğin aşçılığı meselesi varmış, çok hayırlı oldu, sayesinde asla yapamam dediğim evde yabancı bakıcı konusuna mecbur kaldım. ama tabi tamamen yabancı birini alamazdım, bi şöförümüzün akrabası.. çok tecrübeli.. geldi görüştük.. önceki bakıcıdan daha az para veriyorum şuanda, ve evle ilgili yemek harici hiçbişey yapmıyorum. evet evde bir yabancı ile yaşamak kolay değil, birçok sorun oluyor ama mecburiyet böyle.. ben de bu şartlarda olumlu tarafına bakıyorum..
çalışan anne olmak çok zor.. kardeşine çok rahatlıkla bırakırsın, hem ne güzel o da kendine harçlık edinir böylece.. süper olmuş bence..

ablacım valla bu sefer indirim çok iyi oldu, anneme de 2 kutu sipariş verdim kendime de 4 kutu. 4 kutu da bir öncekinden gelecek 8 kutu çok mu oldu kıtlıkta kalmış gibi ama napiim burada bir balıkyağı geliyor sadece o da epası sadece 180 mg.. çok düşük yani.. avuç avuç içsem anca

canım hayırlı uğurlu olsun zorlu ama güzel bir yol akademik hayat.. Allah başarılar versin..

Çok teşekkür ederim. Bir yandan çalışıp bir yandan akademik hayat yoruyor evet. Daha geçen sene tez savunma dönemimde uzun bir süre kitap görmek ve okumak istemiyorum demiştim. Kafayı yemiştim tabiri caizse. Ama tez geçti. Kitapsız olur mu? ^_^

Çok sevindim,facede de gördum tekrar tebrik ederim..
Çok teşekkür ederim güzelim. Evet ilk sen kutladın. ^_^

Aaa hayırlı olsun, başladın mı? Dünü okuyamadım ben... Hadi bakalım hayırlı, kademli olsun. Bol kazançlar olsun ^_^ Öp paşayı benim için.

Ben de 4 tane aldım canım. Takip ediyorum, iyi oldu bu. Evde de bir tane var, kullanmaya başlamıştım Efa s 1 2 0 0. Ona da başlayacağım. Günde 2 taneden 6 aylık ilacım oldu. Bir sonraki indirime kadar idare eder ^_^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…