- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
canım hayırlı uğurlu olsun zorlu ama güzel bir yol akademik hayat.. Allah başarılar versin..Merhaba. Keyifsiz oldugum icin pek ugramiyorum acikcasi. Nihayet hayatimda guzel bir gelisme oldu:
Doktora sinav ve mulakatini gecmisim. 15 kisilik kontenjana 10 kisi basvurduk. 4 kisi kazanmisiz...
Yeniden essek yukuyle kitaplara gomulecegim icin cok mutluyum. Kitaplar beni hayattan soyutluyor. Bazi seyleri unutmam kolay olur boylece insallah.
Sevincimi paylasayim istedim...
çok teşekkür ederim ablacım..güle güle giy canım,,,bende parmak arasını uzun süre giyemiyorum hemen su topluyor
teşekkür ederim canım
prensimizi büyüttün işe bile başladın,,hayırlısı olsun bakalım ,,,,işin dahada zorlaştı dinlenmeye fırsat bulamadan iş başladı,,,allah yardımcın olsun canım
Gunaydinn 54.4 le başladım güne. Reglim de bitti. D vit artı b12 geldigimden beri düzenli alıyorum demekki cidden ise yario. Bide 2 aksam aksam yemeğinde yogurdu bol ogunumu az yedim birinde 2 kasik nohut yemeği ve yoğurt diğerinde biraz haşlanmış et ve yoğurt yaptım. 5 ten sonra kapadim ağzımi .
Canim bebekle çalışırken çok rahat ederdin keşke birileri düşünüp gelip yardim etse..ya da sen rica etsen Kardeşinden yakin gördüğün birilerinden..yakin olsam gelirdim yapardik birlikte
zaman geçiyor canim allahim senin gibi bana da bebisimin 5. Aylarini gormeyi nasip etsin..topige geldigin günü hatırlıyorum daha cinsiyeti bile belli değildi kivanc'in simdi seviyoruz resimlerinden kuzuyu maşallah
Merhaba. Keyifsiz oldugum icin pek ugramiyorum acikcasi. Nihayet hayatimda guzel bir gelisme oldu:
Doktora sinav ve mulakatini gecmisim. 15 kisilik kontenjana 10 kisi basvurduk. 4 kisi kazanmisiz...
Yeniden essek yukuyle kitaplara gomulecegim icin cok mutluyum. Kitaplar beni hayattan soyutluyor. Bazi seyleri unutmam kolay olur boylece insallah.
Sevincimi paylasayim istedim...
Günaydın herkese..
İşyerinden yayın yapıyorumne çok özlemişim pc mi..masamı ayy çok mutlu oldum
Yoğun işler beni bekler,toparlamaya başlayım..öğlen çıkıyorum zaten..ablam gelicekmiş bizedeay ne yapacağım gidip de bilmiyorum hele bir oğluma kavuşayım da..görüşürüz canlar..
dünkü menüm:
07.30: karatay kahvaltısı çeyrek nar 2 yumurta ile
16.30: yarım avuç çerez
19.00: tavuklu bamya yarım tabak, salata, 1 bardak kefir, omega 3 ve vitamin
spor: jillian 14/30 alışveriş 2 saat durmadan yürüyüş
sıvı: 3 lt su, 2 yeşil çay, 1 türk kahvesi
aa evet ben de verecektim iyi ki hatırlattın : ) bi öncekinden de 4 kutu sipariş vermiştim bundan da topluca vereyim baya birikir ama bişey olmaz nasılsa tüketiliyor hızlıca dimi ? : )bende bugün omega 3 leri sipariş verdim..okan beyler sayesinde %50 indirimli aldım..hem oğluma hem kendime..eşim de içerse hay hay içsin yani..antioksidan almadım ama bebeğe dokunurmu ki acaba..
ben kahvaltı atıştırmak zorunda kaldım..şua açım..çay içtim..kahve makinası bozulmuş kahva içemedim..
aa evet ben de verecektim iyi ki hatırlattın : ) bi öncekinden de 4 kutu sipariş vermiştim bundan da topluca vereyim baya birikir ama bişey olmaz nasılsa tüketiliyor hızlıca dimi ? : )
günaydın canımgünaydın hanımlar
B bekirege işe başlamışsın hayırlı olsun canım, kendine yarım gün gelecek bi yardımcı bulsan kardeşin bebişe bakarken o da ev işlerini halletse, yarım gün gelse zaten herşeyi halleder, yemek yaptırmak istemezsen malzemelerini hazırlasın. benim bakıcı malzemeleri hazırlıyor eve gidince 5 dk da yapıyorum çokbüyük kolaylık oluyor..
afiyet olsun canım,,,dünkü menüm:
07.30: karatay kahvaltısı çeyrek nar 2 yumurta ile
16.30: yarım avuç çerez
19.00: tavuklu bamya yarım tabak, salata, 1 bardak kefir, omega 3 ve vitamin
spor: jillian 14/30 alışveriş 2 saat durmadan yürüyüş
sıvı: 3 lt su, 2 yeşil çay, 1 türk kahvesi
günaydın canım,,,,,Günaydın herkese..
Yoğun işler beni bekler,toparlamaya başlayım..öğlen çıkıyorum zaten..ablam gelicekmiş bizedeay ne yapacağım gidip de bilmiyorum hele bir oğluma kavuşayım da..görüşürüz canlar..
ben 1 aydır sağlıklı yaşıyoruzu takip edemedim....bende bugün omega 3 leri sipariş verdim..okan beyler sayesinde %50 indirimli aldım..hem oğluma hem kendime..eşim de içerse hay hay içsin yani..antioksidan almadım ama bebeğe dokunurmu ki acaba..
ben kahvaltı atıştırmak zorunda kaldım..şua açım..çay içtim..kahve makinası bozulmuş kahva içemedim..
ben 1 aydır sağlıklı yaşıyoruzu takip edemedim....
efa s için bende okan beyde birbirimizden habersiz firmayı aramışız indirim yapsınlar diye...ben sağlıklı yaşıyoruzda paylaşınca okan bey de yazmış aaa bizde aynı şey için aradık onları bişey belli olmadığı için buraya yazmamıştık, sizi benim arattığımı sanacaklar demişti gülmüştük pişti olduk diye, ben aramıyorum artık siz de başlamışsınız devam edin dedim okan beye,,,,,,,,sonra ben tatile çıkınca takip edemedim...nasıl anlaşmışlar kaç lira,,,,irtibat kişisimi vermişler
günaydın hanımlar
B bekirege işe başlamışsın hayırlı olsun canım, kendine yarım gün gelecek bi yardımcı bulsan kardeşin bebişe bakarken o da ev işlerini halletse, yarım gün gelse zaten herşeyi halleder, yemek yaptırmak istemezsen malzemelerini hazırlasın. benim bakıcı malzemeleri hazırlıyor eve gidince 5 dk da yapıyorum çokbüyük kolaylık oluyor..
canım g.ncnin bi vitaminini almıştım gül abla içinde antioksidan var dedi hala ona devam ediyorum türk kahvesi içiyorum ve yeşil çay içiyorum inşallah yetiyordur : )yanına antioksidan alıyormusun canım sen ?
çok sağol canım..ben yabancı kimseyi eve sokamam ki..kardeşim geliyor herşeyime sağolsun..dün kıvanç uyurken evi süpürmüş..toz almış..her yeri toplamış..ütümü bile yapmış..yapma diyorum abla napim boş boş duramam ben diyor..dün gittim ohh ilk kez ev süpürmedimtoz almadım..rutin işler yani bunlar..yemeğimide hemen yedim..çok rahatlık ya...ama kardeşimin hakkınıda veriyorum..çok kızıyor bana ben yeğenime veriyorum sana vermiyorum diyorum..9 yaşında da kızı var..o bana böyle destek oluyor,ben de ona maddi olarak destek oluyorum..napalım idare edeceğiz birbirimizi..kayınvalidem ekimin sonunda geliyor..bakarım derse o bakıcak..herşeyi oluruna bıraktım..
ben 1 aydır sağlıklı yaşıyoruzu takip edemedim....
efa s için bende okan beyde birbirimizden habersiz firmayı aramışız indirim yapsınlar diye...ben sağlıklı yaşıyoruzda paylaşınca okan bey de yazmış aaa bizde aynı şey için aradık onları bişey belli olmadığı için buraya yazmamıştık, sizi benim arattığımı sanacaklar demişti gülmüştük pişti olduk diye, ben aramıyorum artık siz de başlamışsınız devam edin dedim okan beye,,,,,,,,sonra ben tatile çıkınca takip edemedim...nasıl anlaşmışlar kaç lira,,,,irtibat kişisimi vermişler
canım hayırlı uğurlu olsun zorlu ama güzel bir yol akademik hayat.. Allah başarılar versin..
Çok teşekkür ederim güzelim. Evet ilk sen kutladın. ^_^Çok sevindim,facede de gördum tekrar tebrik ederim..
Günaydın herkese..
Ablacım indirim kodu bölümüne kodu yazıyoruz. kodu yazsam mı buraya acaba..neyse sayfadan görür herkes..ziyaretçi çok geliyor...49,50 den 24 küsüre alıyoruz..ben bekir için de şurubunuda aldım..aynı markanınkini aldım ..sağolsunlar valla..2 şer tane aldım ben..