Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim o söylediğin doktoru bilmiyorum. .nereden takip ediyorsun yazilarini incelemek isterim.. bizimkinin erken kapanmadi son zamanlarinda yavasladi kapanma..[/QUOTE][QUOTE="babymom,
güle güle giy canım,,,bende parmak arasını uzun süre giyemiyorum hemen su topluyorSelam arkadaşlar cepten yazıyorum daha geçmişi okuyamadım, eve yeni girdim yoğun bir gündü en az 1,5 saat yürüdüm☺ kendime düz parmak arası güzel bir ayakkabı aldım ama eve gelince denedim parmak arası yürüyünce acitiyor degistirsem mi bilmiyorum modelini sevdim ama kararsızım herkesin aciyor mu acaba benim parmak arası terligim hiç acitmiyordu
teşekkür ederim canımcanım ablacım ne kadar yorulmuşsun öyle..ah kıyamam..dizlerin mahvolmuştur ya..çok çarpınıyorsun sende..dikkat et ablacım..
kızının kursa yazılmasına çok sevindim..başarılar diliyorum kendisine..
prensimizi büyüttün işe bile başladın,,hayırlısı olsun bakalım ,,,,işin dahada zorlaştı dinlenmeye fırsat bulamadan iş başladı,,,allah yardımcın olsun canımYavrular..ne olur bana mesaj yazan varsa da cevap veremediysem kızmayın olurmu..şu an yemek yiyorum bir yandan da sizi okuyorum..bişeyler yazmaya çalışıyorum...
sabah 6.30 da uyandık ..emzir,giydir..süt sağ..kahvaltı hazırla..saçımı yap..kardeşim geldi..kahvaltı ettik..ben işe..oğlum okula..bebişide uyuttum çıktım..teyzesini hiç üzmemiş..kalkınca sütünü içmiş oynamış..zaten 1 de evdeydim..eve gel iş güç tekrar..yeni oturdum yemek yiyorum..
halim ne olur bilmiyorum..allahtan sağlık sabır huzur istiyorum..:)
çok şükür,,,,,,canım karatay çıtırlarımmm..
yıne akşam oldu şukur ki evımıze döndük değil mı ? Rabbım ıyıkı geceleri yaratmış..gündüzün hengamesi bitince o ilk akşam sessızlıgını öyle sevıyorum kı..
afiyet olsun canım,,,,ben cevizle çok seviyorumbugünki menüm
sabah
Eki Görüntüle 1238679
öğle
tavuklu, göbek salata
akşam
kremalı, mantarlı tavuk sote
çiğ köfte
sade kahve
kuru kayısı aldım bugün, lisaniezhar usulu içine kaymak ve kuruyemiş ile yemek için
ooooooo tekrar.....benimde öyle bir dondurucuya ihtiyacım var ama evde yer yok ,,,,,buradan taşınınca geniş mutfaklı bir yer düşünüyorum ilk işimde onu almak olacakdoğru yapmissin canim ben de öyle yaptim..inşallah bozulmaz şayet bozulursa da kullanmadan önce anlaşıliyor farketmeden yemiş olmazsin..doğru diyorsun araplar rahatina çok duskunlerdi unuttum bir an: )
Amin ablacim hepimiz güzel günlerde yiyelim afiyetle: ) bu yaptiklarim ne ki kışlıkların cogunu bitirdim..bi menemen bir de patlıcan biber kozlemesi kaldi..buyuk boy derin dondurucum var yarin savas cikacak gibi tika basa doldu.. bu sene her zamankinden cok ihtiyacim olacak o yiyeceklere..koca göbekle ağır ağır yapıyorum iyice agirlasmadan..onlar bitsin bebisin hazirliklari derken hoop kasim gelsin inşallah
Ikimize de maşallah o zaman ablacim..olan bize oluyor ama huy işte çıkmıyor kolaylıkla
Canim o söylediğin doktoru bilmiyorum. .nereden takip ediyorsun yazilarini incelemek isterim.. bizimkinin erken kapanmadi son zamanlarinda yavasladi kapanma..
Her eve lazım gerçekten abla. Ben evlendiğim sene aldım,mutfagimda değil kullanmadigim bi misafir odam var orada duruyor..allah gönlüne göre versin istedigin gibi buyuuuk bi mutfagin olur..Biz bayanlar için cok onemli büyük mutfak..çok şükür,,,,,,
afiyet olsun canım,,,,ben cevizle çok seviyorum
ooooooo tekrar.....benimde öyle bir dondurucuya ihtiyacım var ama evde yer yok ,,,,,buradan taşınınca geniş mutfaklı bir yer düşünüyorum ilk işimde onu almak olacak
Merhaba. Keyifsiz oldugum icin pek ugramiyorum acikcasi. Nihayet hayatimda guzel bir gelisme oldu:
Doktora sinav ve mulakatini gecmisim. 15 kisilik kontenjana 10 kisi basvurduk. 4 kisi kazanmisiz...
Yeniden essek yukuyle kitaplara gomulecegim icin cok mutluyum. Kitaplar beni hayattan soyutluyor. Bazi seyleri unutmam kolay olur boylece insallah.
Sevincimi paylasayim istedim...
haydii bakalımmmm mengmeng..yenı dönem sana güzellıkler getırsın canımmm.. bende dun bıraz kıtap alışverışı yaptım..eskı düzende aldığım ama okuyamadığım kıtaplarımıda okumayı planlıyorum..her acı geçer canım en derınlerı bıle..Tez zamanda ıkımızede inşirah ferahlığı diliyorum..
Tebrik ederim canım çok önemli bir gelişme gercekten supersin hayırlı olsun
balımmm nasıl güzel haber bu böyle. kutlamalıyız
Canımsın ^_^ İstanbul burada, Bakü nerede?Olsun ben 53 ten 54 ten çıktım zaten meleğim sen emziklisin Beslenmen gerek. Gayet güzel toparladin
Ohhh Tebrikler basaracaksin canimbenim biliyorim. Buarada are u ready istanbulll
Tebrik ederimm mengmeng.
helal sana ,,,,
o kadar moral bozukluğuna rağmen bunu da başardın....
tebrik ederim canım
Çok teşekkür ederim canım ^_^ Mesajla atayım. Çünkü benim programım Türkiye'de ilk kez açıldı ve 4 kişiden bir ben erkek değilim. Kimlik anında deşifre olur Hatta Face kullanıyorsan ekleşelim? ^_^guzel haber diye buna denir cok sevindim. hangi alanda doktora yapacaksin? kitaplar, konferansalr, research ler seni bekliyor kolay gelsin ve
günaydın hemşerimGünaydınnn....
Maşallah fıstık uçmuşsun ne güzel gidiyo bakalım fazlalıklar... napıyon itiraf et bakım.. ben takılı kaldım bi b12 vurulayım akşama bi de d vit alayım...bayadğr d vit vurulmuyodum...Gunaydinn 54.4 le başladım güne. Reglim de bitti. D vit artı b12 geldigimden beri düzenli alıyorum demekki cidden ise yario. Bide 2 aksam aksam yemeğinde yogurdu bol ogunumu az yedim birinde 2 kasik nohut yemeği ve yoğurt diğerinde biraz haşlanmış et ve yoğurt yaptım. 5 ten sonra kapadim ağzımi .
Günaydın cannnnnngünaydın hemşerim
Aslında benim tek sorunum akşam yemeği saatim... malesf 8 de kalkıyoruz sofradan... daha erken ancak iş yerinde olur o da malesef olmuyor çünkü eşim tek yemek zorunda kalıyo, içime sinmiyor benimdeGunaydinn 54.4 le başladım güne. Reglim de bitti. D vit artı b12 geldigimden beri düzenli alıyorum demekki cidden ise yario. Bide 2 aksam aksam yemeğinde yogurdu bol ogunumu az yedim birinde 2 kasik nohut yemeği ve yoğurt diğerinde biraz haşlanmış et ve yoğurt yaptım. 5 ten sonra kapadim ağzımi .
Teşekkür ederim bakayim bende. ..Anneoluncaanladim.com forum çocuk sağlığı kadir tugcu. 30 yıllık çocuk doktoru vede suan amerikada yasio. Cok yazdım sayesinde grip uzmanı olduk
günaydın canımGunaydinn 54.4 le başladım güne. Reglim de bitti. D vit artı b12 geldigimden beri düzenli alıyorum demekki cidden ise yario. Bide 2 aksam aksam yemeğinde yogurdu bol ogunumu az yedim birinde 2 kasik nohut yemeği ve yoğurt diğerinde biraz haşlanmış et ve yoğurt yaptım. 5 ten sonra kapadim ağzımi .
günaydın canımAslında benim tek sorunum akşam yemeği saatim... malesf 8 de kalkıyoruz sofradan... daha erken ancak iş yerinde olur o da malesef olmuyor çünkü eşim tek yemek zorunda kalıyo, içime sinmiyor benimde
güle güle giy canım,,,bende parmak arasını uzun süre giyemiyorum hemen su topluyor
teşekkür ederim canım
prensimizi büyüttün işe bile başladın,,hayırlısı olsun bakalım ,,,,işin dahada zorlaştı dinlenmeye fırsat bulamadan iş başladı,,,allah yardımcın olsun canım