Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

[QUOTE="babymom,[/QUOTE]
Canim o söylediğin doktoru bilmiyorum. .nereden takip ediyorsun yazilarini incelemek isterim.. bizimkinin erken kapanmadi son zamanlarinda yavasladi kapanma..

[QUOTE="babymom,
Canim o söylediğin doktoru bilmiyorum. .nereden takip ediyorsun yazilarini incelemek isterim.. bizimkinin erken kapanmadi son zamanlarinda yavasladi kapanma..[/QUOTE]

Anneoluncaanladim.com forum çocuk sağlığı kadir tugcu. 30 yıllık çocuk doktoru vede suan amerikada yasio. Cok yazdım sayesinde grip uzmanı olduk

güle güle giy canım,,,bende parmak arasını uzun süre giyemiyorum hemen su topluyor
teşekkür ederim canım
prensimizi büyüttün işe bile başladın,,hayırlısı olsun bakalım ,,,,işin dahada zorlaştı dinlenmeye fırsat bulamadan iş başladı,,,allah yardımcın olsun canım

çok şükür,,,,,,
afiyet olsun canım,,,,ben cevizle çok seviyorum
ooooooo tekrar.....benimde öyle bir dondurucuya ihtiyacım var ama evde yer yok ,,,,,buradan taşınınca geniş mutfaklı bir yer düşünüyorum ilk işimde onu almak olacak

Canim o söylediğin doktoru bilmiyorum. .nereden takip ediyorsun yazilarini incelemek isterim.. bizimkinin erken kapanmadi son zamanlarinda yavasladi kapanma..

Anneoluncaanladim.com forum çocuk sağlığı kadir tugcu. 30 yıllık çocuk doktoru vede suan amerikada yasio. Cok yazdım sayesinde grip uzmanı olduk[/QUOTE]
Teşekkür ederim bakayim bende. ..

Her eve lazım gerçekten abla. Ben evlendiğim sene aldım,mutfagimda değil kullanmadigim bi misafir odam var orada duruyor..allah gönlüne göre versin istedigin gibi buyuuuk bi mutfagin olur..Biz bayanlar için cok onemli büyük mutfak..

guzel haber diye buna denir cok sevindim. hangi alanda doktora yapacaksin? kitaplar, konferansalr, research ler seni bekliyor kolay gelsin ve

Amin canım sağolasın inşallah ^_^ Biz de "Yeni Türkiye" gibi olmuşuz desene. "Yeni Düzen" hehe çok sevdim bunu. Yeni düzenimiz hep mutluluk dolu olsun inşallah ^_^

Tebrik ederim canım çok önemli bir gelişme gercekten supersin hayırlı olsun

Çok teşekkür ederim canım

balımmm nasıl güzel haber bu böyle. kutlamalıyız

Kutlayalım cicim

Olsun ben 53 ten 54 ten çıktım zaten meleğim sen emziklisin Beslenmen gerek. Gayet güzel toparladin

Ohhh Tebrikler basaracaksin canimbenim biliyorim. Buarada are u ready istanbulll
Canımsın ^_^ İstanbul burada, Bakü nerede?

Tebrik ederimm mengmeng.

Çok teşekkür ederim

helal sana ,,,,

o kadar moral bozukluğuna rağmen bunu da başardın....

tebrik ederim canım

Sağolasın ablacım

guzel haber diye buna denir cok sevindim. hangi alanda doktora yapacaksin? kitaplar, konferansalr, research ler seni bekliyor kolay gelsin ve
Çok teşekkür ederim canım ^_^ Mesajla atayım. Çünkü benim programım Türkiye'de ilk kez açıldı ve 4 kişiden bir ben erkek değilim. Kimlik anında deşifre olur Hatta Face kullanıyorsan ekleşelim? ^_^

Gunaydinn 54.4 le başladım güne. Reglim de bitti. D vit artı b12 geldigimden beri düzenli alıyorum demekki cidden ise yario. Bide 2 aksam aksam yemeğinde yogurdu bol ogunumu az yedim birinde 2 kasik nohut yemeği ve yoğurt diğerinde biraz haşlanmış et ve yoğurt yaptım. 5 ten sonra kapadim ağzımi .

Maşallah fıstık uçmuşsun ne güzel gidiyo bakalım fazlalıklar... napıyon itiraf et bakım.. ben takılı kaldım bi b12 vurulayım akşama bi de d vit alayım...bayadğr d vit vurulmuyodum...

Aslında benim tek sorunum akşam yemeği saatim... malesf 8 de kalkıyoruz sofradan... daha erken ancak iş yerinde olur o da malesef olmuyor çünkü eşim tek yemek zorunda kalıyo, içime sinmiyor benimde

Anneoluncaanladim.com forum çocuk sağlığı kadir tugcu. 30 yıllık çocuk doktoru vede suan amerikada yasio. Cok yazdım sayesinde grip uzmanı olduk
Teşekkür ederim bakayim bende. ..

Her eve lazım gerçekten abla. Ben evlendiğim sene aldım,mutfagimda değil kullanmadigim bi misafir odam var orada duruyor..allah gönlüne göre versin istedigin gibi buyuuuk bi mutfagin olur..Biz bayanlar için cok onemli büyük mutfak..[/QUOTE]
amin,,,,inşallah hepimizin istekleri de olur
günaydın canım
çabuk aldın çabukta veriyorsun ne güzel,,,,

Aslında benim tek sorunum akşam yemeği saatim... malesf 8 de kalkıyoruz sofradan... daha erken ancak iş yerinde olur o da malesef olmuyor çünkü eşim tek yemek zorunda kalıyo, içime sinmiyor benimde
günaydın canım

sen vereceğin kadar verdin tam çıtır oldun,,,,bundan sonra ne versen o kardır onun için eşinle ye yemeklerini....siz daha evliliğin başındasınız ayrı ayrı yemek düzeni olmaz

Teşekkür ederim ablacim kısa mesafelerde kullanacagim demek ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…