Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

canım ablacım ne kadar yorulmuşsun öyle..ah kıyamam..dizlerin mahvolmuştur ya..çok çarpınıyorsun sende..dikkat et ablacım..

kızının kursa yazılmasına çok sevindim..başarılar diliyorum kendisine..

ah ablacım sağol..

yorulmayıda geçtim..duygusal olarak hiç iyi değilim..çok kızıyorum..

Yavrular..ne olur bana mesaj yazan varsa da cevap veremediysem kızmayın olurmu..şu an yemek yiyorum bir yandan da sizi okuyorum..bişeyler yazmaya çalışıyorum...

sabah 6.30 da uyandık ..emzir,giydir..süt sağ..kahvaltı hazırla..saçımı yap..kardeşim geldi..kahvaltı ettik..ben işe..oğlum okula..bebişide uyuttum çıktım..teyzesini hiç üzmemiş..kalkınca sütünü içmiş oynamış..zaten 1 de evdeydim..eve gel iş güç tekrar..yeni oturdum yemek yiyorum..

halim ne olur bilmiyorum..allahtan sağlık sabır huzur istiyorum..:)

yaaa ne güzel..ben bir damla bişey yapamadım..kimseyede demiyorum bana da yapın diye..(( off hiç kışlık hazırlığım yok..

ne kadar az kaldı doğuma ..zamana bak nasıl geçti gitti...daha dün gibi..

ya ben ya ben :) foruma ilk geldiğimde aranıza katılabilirmiyim demiştim :) bu arada kıvanç paşa 5.ayına girdi..büyüdü sıpa ..taklidimi yapıyor benim..

Merhaba. Keyifsiz oldugum icin pek ugramiyorum acikcasi. Nihayet hayatimda guzel bir gelisme oldu:

Doktora sinav ve mulakatini gecmisim. 15 kisilik kontenjana 10 kisi basvurduk. 4 kisi kazanmisiz...

Yeniden essek yukuyle kitaplara gomulecegim icin cok mutluyum. Kitaplar beni hayattan soyutluyor. Bazi seyleri unutmam kolay olur boylece insallah.

Sevincimi paylasayim istedim...

haydii bakalımmmm mengmeng..yenı dönem sana güzellıkler getırsın canımmm.. bende dun bıraz kıtap alışverışı yaptım..eskı düzende aldığım ama okuyamadığım kıtaplarımıda okumayı planlıyorum..her acı geçer canım en derınlerı bıle..Tez zamanda ıkımızede inşirah ferahlığı diliyorum..

Mail adresini yollarsan, atarım. Aşağıda da birkaç video paylaşıyorum. Onları da yapabilirsin.

Son düzenleme:
Birde bunlar. İstediğini yapabilirsin.

Tebrik ederim canım çok önemli bir gelişme gercekten supersin hayırlı olsun

balımmm nasıl güzel haber bu böyle. kutlamalıyız

aynen canım ya..

bu arada aldığım verilere göre 55 olmuşsunuz :) ben daha 56 yı görmedim..ben meyvede yiyorum ya o yavaşlatıyor biraz...

Olsun ben 53 ten 54 ten çıktım zaten meleğim sen emziklisin Beslenmen gerek. Gayet güzel toparladin

Ohhh Tebrikler basaracaksin canimbenim biliyorim. Buarada are u ready istanbulll

ay inşallah bozulmaz, şişeyi de kapakları da kaynattım öyle kapattım..
buradakiler konserve yapmaz ki şişeye ihtiyaçları olsun
doğru yapmissin canim ben de öyle yaptim..inşallah bozulmaz şayet bozulursa da kullanmadan önce anlaşıliyor farketmeden yemiş olmazsin..doğru diyorsun araplar rahatina çok duskunlerdi unuttum bir an: )

Amin ablacim hepimiz güzel günlerde yiyelim afiyetle: ) bu yaptiklarim ne ki kışlıkların cogunu bitirdim..bi menemen bir de patlıcan biber kozlemesi kaldi..buyuk boy derin dondurucum var yarin savas cikacak gibi tika basa doldu.. bu sene her zamankinden cok ihtiyacim olacak o yiyeceklere..koca göbekle ağır ağır yapıyorum iyice agirlasmadan..onlar bitsin bebisin hazirliklari derken hoop kasim gelsin inşallah

Ayni seyi dusunup yazmisiz bende seni kendime benzetiyorum hep.....allahim nazarlardan korusun seni canim massallahin var
Ikimize de maşallah o zaman ablacim..olan bize oluyor ama huy işte çıkmıyor kolaylıkla

Canim bebekle çalışırken çok rahat ederdin keşke birileri düşünüp gelip yardim etse..ya da sen rica etsen Kardeşinden yakin gördüğün birilerinden..yakin olsam gelirdim yapardik birlikte

zaman geçiyor canim allahim senin gibi bana da bebisimin 5. Aylarini gormeyi nasip etsin..topige geldigin günü hatırlıyorum daha cinsiyeti bile belli değildi kivanc'in simdi seviyoruz resimlerinden kuzuyu maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…