Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Bugun sozde yuruyus yapmadi.....sabah ise kadar 20 dķ da 2500 adim. Ogleden sonra disârda islerim vardi onlarâ koaturdum derken 9200 adimda oylé olmus..toplamda 11700 adim 8 km den fazla ediyor....eski kartimda bakiye vardi metro ya inmisken onu ankara karta ekleteyim dedim siraya girdim girmez olaydim 2 saat 15 ďķ bekledim...ayni yerde bska sirada yapiliyor dediler orasi numaratorluydu aldim sirada bekledim geri gittim siram geldi burada olmuyor demezlermi eski siraya dondum bekle bekle sira ilerlemiyor neymis efendim adâm yemek yiyormus...tâm ilerledi bu sefer kagit bitti birakup gidecegim bu kadar bekledin bekle diye birax daha biraz daha diye diye nihayet sira geldi ama bende bittim..ayakta durmaktan topuk dikenim..dizlerim agridi ....kizimda kizilaydaydi bulustuk once diyanete gidip kuran tecvit kursuna yazildim...oradan kizimin eski drshanesine gidip seneti aldim..oradan amerikan pasajina oradan kizin yeni drrshanesine taksit yatirmaya oradan kiza okul etegi bakmaya derken yuruyecek dermanim kalmadi bide ayagimdaki kemik cikintisi su topladi offff offf metroya bindik bide alisveris yaptik evin yolunu zor buldum....

canım ablacım ne kadar yorulmuşsun öyle..ah kıyamam..dizlerin mahvolmuştur ya..çok çarpınıyorsun sende..dikkat et ablacım..

kızının kursa yazılmasına çok sevindim..başarılar diliyorum kendisine..

Iyi gidiyorsun canim

Canim benim ne kadarda dolmussun.,,ne kadar uzmuslerki seni eşinle bile huzursuLuk yasamissin...ah bu cevresekilr yokmu insanda huzur birakmaz bide bisey olmamis gibi davranirlar...konu nedir kimlrdir bilemiyorum ama kendini strese sokma hem kendine hem bebise zarar...baktin olmuyor herkesin icabina bakarsin...bekir inde okulu hayirli olsun....massallah oglene kadar ne cok is yâpmişsin
gule gule kullan canim

ah ablacım sağol..

yorulmayıda geçtim..duygusal olarak hiç iyi değilim..çok kızıyorum..:KK43: :KK43: :KK43:

Yavrular..ne olur bana mesaj yazan varsa da cevap veremediysem kızmayın olurmu..şu an yemek yiyorum bir yandan da sizi okuyorum..bişeyler yazmaya çalışıyorum...

sabah 6.30 da uyandık ..emzir,giydir..süt sağ..kahvaltı hazırla..saçımı yap..kardeşim geldi..kahvaltı ettik..ben işe..oğlum okula..bebişide uyuttum çıktım..teyzesini hiç üzmemiş..kalkınca sütünü içmiş oynamış..zaten 1 de evdeydim..eve gel iş güç tekrar..yeni oturdum yemek yiyorum..

halim ne olur bilmiyorum..allahtan sağlık sabır huzur istiyorum..:)

Evet canim canan hoca'dan duymustum potasyum geç acikmamizi saglarmis..gün kurusunun espirisi oymuş.. vucut alisinca yenmeden de duruluyor tabi ama çok kasmamak lazım. .ben jillian'dan dolayi geç kilo verdiğim dönemde yemeyi bıraktım bi ara o kadar. .

Sağol canim evet menüm hafifti salataya sarimsak ekleyince de çabuk doydum: ) malum doymak kisminda sıkıntı var: ))

Cidden çok yoruldum ama eşim yardım etti sağolsun..haftaya devami var canim.bu hafta sosluk corbalik yaptim.menemen haftaya inşallah. .cam kavanozlara koyuyorum canim hem buzlugumda yer işgal etmiyor hem de daha lezzetli geliyor bana..
Cok ilginç kavanoz olmamasi ne enteresan bi yer yaa,kiyamam 8 kavanoz mu oldu : ) keşke goturseydin tr'den gerçi hangi birini tasiyacaksin..kapaklari her seferinde degistirmek lazımmış sağlam gözükse bile kullanmayin diyorlar..

yaaa ne güzel..ben bir damla bişey yapamadım..kimseyede demiyorum bana da yapın diye..:KK43:(( off hiç kışlık hazırlığım yok..

ne kadar az kaldı doğuma ..zamana bak nasıl geçti gitti...daha dün gibi..

ya ben ya ben :) foruma ilk geldiğimde aranıza katılabilirmiyim demiştim :) bu arada kıvanç paşa 5.ayına girdi..büyüdü sıpa ..taklidimi yapıyor benim..

Merhaba. Keyifsiz oldugum icin pek ugramiyorum acikcasi. Nihayet hayatimda guzel bir gelisme oldu:

Doktora sinav ve mulakatini gecmisim. 15 kisilik kontenjana 10 kisi basvurduk. 4 kisi kazanmisiz...

Yeniden essek yukuyle kitaplara gomulecegim icin cok mutluyum. Kitaplar beni hayattan soyutluyor. Bazi seyleri unutmam kolay olur boylece insallah.

Sevincimi paylasayim istedim...

Merhaba. Keyifsiz oldugum icin pek ugramiyorum acikcasi. Nihayet hayatimda guzel bir gelisme oldu:

Doktora sinav ve mulakatini gecmisim. 15 kisilik kontenjana 10 kisi basvurduk. 4 kisi kazanmisiz...

Yeniden essek yukuyle kitaplara gomulecegim icin cok mutluyum. Kitaplar beni hayattan soyutluyor. Bazi seyleri unutmam kolay olur boylece insallah.

haydii bakalımmmm mengmeng.:KK71:.yenı dönem sana güzellıkler getırsın canımmm.:KK37::KK37::KK37::KK37:. bende dun bıraz kıtap alışverışı yaptım.:cool:.eskı düzende aldığım ama okuyamadığım kıtaplarımıda okumayı planlıyorum..her acı geçer canım en derınlerı bıle..Tez zamanda ıkımızede inşirah ferahlığı diliyorum..:KK50::KK50:

kedıcımmm senden bır rıcam var.:KK61::KK61:.bana acil kol toparlayan ve ıncelten egzersiz gönderebılır mısın..kollarımdan şikayetçiyım yaa.:mad::mad::mad:. yuruyuş yapıyorum göbek basen bacaklar ıyıde kollarım üst bedende kalın kalın kalsın ıstemıyorum..lütfen lütfen lütfennn:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Mail adresini yollarsan, atarım. Aşağıda da birkaç video paylaşıyorum. Onları da yapabilirsin.

Son düzenleme:
kedıcımmm senden bır rıcam var.:KK61::KK61:.bana acil kol toparlayan ve ıncelten egzersiz gönderebılır mısın..kollarımdan şikayetçiyım yaa.:mad::mad::mad:. yuruyuş yapıyorum göbek basen bacaklar ıyıde kollarım üst bedende kalın kalın kalsın ıstemıyorum..lütfen lütfen lütfennn:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Birde bunlar. İstediğini yapabilirsin.

Tebrik ederim canım çok önemli bir gelişme gercekten supersin hayırlı olsun

balımmm :KK68: nasıl güzel haber bu böyle. kutlamalıyız :KK50:

bugünki menüm

sabah

DSC_2846.JPG

öğle
tavuklu, göbek salata

akşam
kremalı, mantarlı tavuk sote
çiğ köfte
sade kahve

kuru kayısı aldım bugün, lisaniezhar lisaniezhar usulu içine kaymak ve kuruyemiş ile yemek için

merhaba basimizdan gecen bir olayi aktarayim; benim küçük oğlum 6 aylik civariydi basının uzerindeki bıngıldak denilen bölge olmasi gerekenden biraz hızlı kapanmaya başlamış. Bunu sağlık ocagindaki hemşire farketti ve hemen d vitaminini kesti..erken kapanması çok tehlikeliymis..beyin gelişip buyuyemezmiş kafatasi kapanirsa..bir kac ay sonra ki kontrolde her şeyin normale döndüğünü ve başlayabileceğimi soylediler de öyle

Benim küçük kıziminda erken kapandi ama d vitaminini kesmedik. Kadir tugcu Dr var onun tüm yazılarını okumustum alakası yok diyordu şimdiye kadarda.çok sukur bir problem yaşamadık

aynen canım ya..

bu arada aldığım verilere göre 55 olmuşsunuz :) ben daha 56 yı görmedim..ben meyvede yiyorum ya o yavaşlatıyor biraz...

Olsun ben 53 ten 54 ten çıktım zaten meleğim sen emziklisin Beslenmen gerek. Gayet güzel toparladin

Ohhh Tebrikler basaracaksin canimbenim biliyorim. Buarada are u ready istanbulll

ay inşallah bozulmaz, şişeyi de kapakları da kaynattım öyle kapattım..
buradakiler konserve yapmaz ki şişeye ihtiyaçları olsun :-)
doğru yapmissin canim ben de öyle yaptim..inşallah bozulmaz şayet bozulursa da kullanmadan önce anlaşıliyor farketmeden yemiş olmazsin..doğru diyorsun araplar rahatina çok duskunlerdi unuttum bir an: )

:nazar::nazar::nazar: sana sende benim gibi is yapmadan duramiyorsun koca karninla herseyi yapmaya kalkiyorsun...kolay gelsin canim...allah afiyetle yemeyi nasip etsin....ben onlara baslamadim daha domates 3 tl ye yakin cok pahali daha ...sen kaca aluyorsun....tarlalar bozulmadi daha dedigi icib seraym ben haftaya birakiyorum

Amin ablacim hepimiz güzel günlerde yiyelim afiyetle: ) bu yaptiklarim ne ki kışlıkların cogunu bitirdim..bi menemen bir de patlıcan biber kozlemesi kaldi..buyuk boy derin dondurucum var yarin savas cikacak gibi tika basa doldu.. bu sene her zamankinden cok ihtiyacim olacak o yiyeceklere..koca göbekle ağır ağır yapıyorum iyice agirlasmadan..onlar bitsin bebisin hazirliklari derken hoop kasim gelsin inşallah

Ayni seyi dusunup yazmisiz bende seni kendime benzetiyorum hep.....allahim nazarlardan korusun seni canim massallahin var
Ikimize de maşallah o zaman ablacim..olan bize oluyor ama huy işte çıkmıyor kolaylıkla

yaaa ne güzel..ben bir damla bişey yapamadım..kimseyede demiyorum bana da yapın diye..:KK43:(( off hiç kışlık hazırlığım yok..

ne kadar az kaldı doğuma ..zamana bak nasıl geçti gitti...daha dün gibi..

ya ben ya ben :) foruma ilk geldiğimde aranıza katılabilirmiyim demiştim :) bu arada kıvanç paşa 5.ayına girdi..büyüdü sıpa ..taklidimi yapıyor benim..

Canim bebekle çalışırken çok rahat ederdin keşke birileri düşünüp gelip yardim etse..ya da sen rica etsen Kardeşinden yakin gördüğün birilerinden..yakin olsam gelirdim yapardik birlikte

zaman geçiyor canim allahim senin gibi bana da bebisimin 5. Aylarini gormeyi nasip etsin..topige geldigin günü hatırlıyorum daha cinsiyeti bile belli değildi kivanc'in simdi seviyoruz resimlerinden kuzuyu maşallah

X