Bugun sozde yuruyus yapmadi.....sabah ise kadar 20 dķ da 2500 adim. Ogleden sonra disârda islerim vardi onlarâ koaturdum derken 9200 adimda oylé olmus..toplamda 11700 adim 8 km den fazla ediyor....eski kartimda bakiye vardi metro ya inmisken onu ankara karta ekleteyim dedim siraya girdim girmez olaydim 2 saat 15 ďķ bekledim...ayni yerde bska sirada yapiliyor dediler orasi numaratorluydu aldim sirada bekledim geri gittim siram geldi burada olmuyor demezlermi eski siraya dondum bekle bekle sira ilerlemiyor neymis efendim adâm yemek yiyormus...tâm ilerledi bu sefer kagit bitti birakup gidecegim bu kadar bekledin bekle diye birax daha biraz daha diye diye nihayet sira geldi ama bende bittim..ayakta durmaktan topuk dikenim..dizlerim agridi ....kizimda kizilaydaydi bulustuk once diyanete gidip kuran tecvit kursuna yazildim...oradan kizimin eski drshanesine gidip seneti aldim..oradan amerikan pasajina oradan kizin yeni drrshanesine taksit yatirmaya oradan kiza okul etegi bakmaya derken yuruyecek dermanim kalmadi bide ayagimdaki kemik cikintisi su topladi offff offf metroya bindik bide alisveris yaptik evin yolunu zor buldum....
canım ablacım ne kadar yorulmuşsun öyle..ah kıyamam..dizlerin mahvolmuştur ya..çok çarpınıyorsun sende..dikkat et ablacım..
kızının kursa yazılmasına çok sevindim..başarılar diliyorum kendisine..