Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Kizlar ben 2 hafta once bebisi doktora goturmustum 6 aylik kontrolu icin.o zmn 2 aydir vitamin kullaniyordum.emziren anneler icin olan vinalac diye karma bi vitamin. Fakat dr vitamin ya da herhangi bi ilac kullanmayacaksin.birakiyosun.bebegine zarari olabilir dedi.mecbur birakmistim. Simdi bu d vitamini olayinda kararsizim.acaba bebege sıkıntı olur mu?ztn o da iciyor 3 damla. Bir de 3 damladan fazla sakin bebege verme.bobrek taşı olusturuyor fazlasi demisti. Ay napcam bilemedim.

ben subattan agustosa 10 kg verdim. agustosta tatilde 3kg alip geldim suan onu temizlemeye calisiyorum. 2 ogun besleniyorum Sabah karatay kahvaltisi ikindi 1 tabak yemek 1 kase yogurt . 11-17 geenelde yemek saatim. aralarda yesil cay ve limonlu su
ben çalıştığım için sabah 8,30 öğle 13,00akşam 20,00de yiyorum.şimdi hangi öğünü keseyim :)

Canım teşekkür ederim denemem gereken gün kurusu yediğim durum ki busabah yiyeceğim :) Haklısın ben tatlıye çok düşkün biriyim ve birden hepsini kestim ya mutsuz hissediyorum arada fark ediyorum.

tatliya düşkünlük omega 3 eksikliginden oluyormuş. .ben gebeligimde omega 3'e başladım. zaten ceviz balık yerdim öncesinde ama takviye almiyordum..şimdi tatlı konusunda daha rahatim.gebelikten sonrada devam etmeyi düşünüyorum.sen kullaniyor musun?

evet ben de omega 3 aldığımdan beri canım tatlı çekmiyor.. insülin direnci de etkili sanırım..

prenscime sormak lazım o nasıl yapıyor acaba

ben çalıştığım için sabah 8,30 öğle 13,00akşam 20,00de yiyorum.şimdi hangi öğünü keseyim :)

ben de sabah 8.30da kahvaltı yapıyorum işten 17 gibi geliyorum çoğunlukla, 18.30 gibi de yemek hazır oluyor, genelde acıkmıyorum yemeğe kadar, acıkırsam 17 gibi bir bardak kefir veya 2 ceviz beni kendime getiriyor : ) öğle yemeği ihtiyacı bi süre sonra azalıyor ben 14-15.00 gibi öğle yemeği yemek istiyordum şimdi acıkmıyorum

geçenlerde sağlıklı yaşıyoruz grubunda okan bey menülerde kayısı yok denmesine cevap vermişti de, kayısı şart değil diye, ama tokluk hissini artırıyorsa yemek lazım..

Evet canim canan hoca'dan duymustum potasyum geç acikmamizi saglarmis..gün kurusunun espirisi oymuş.. vucut alisinca yenmeden de duruluyor tabi ama çok kasmamak lazım. .ben jillian'dan dolayi geç kilo verdiğim dönemde yemeyi bıraktım bi ara o kadar. .

Sağol canim evet menüm hafifti salataya sarimsak ekleyince de çabuk doydum: ) malum doymak kisminda sıkıntı var: ))

Cidden çok yoruldum ama eşim yardım etti sağolsun..haftaya devami var canim.bu hafta sosluk corbalik yaptim.menemen haftaya inşallah. .cam kavanozlara koyuyorum canim hem buzlugumda yer işgal etmiyor hem de daha lezzetli geliyor bana..
Cok ilginç kavanoz olmamasi ne enteresan bi yer yaa,kiyamam 8 kavanoz mu oldu : ) keşke goturseydin tr'den gerçi hangi birini tasiyacaksin..kapaklari her seferinde degistirmek lazımmış sağlam gözükse bile kullanmayin diyorlar..

merhaba basimizdan gecen bir olayi aktarayim; benim küçük oğlum 6 aylik civariydi basının uzerindeki bıngıldak denilen bölge olmasi gerekenden biraz hızlı kapanmaya başlamış. Bunu sağlık ocagindaki hemşire farketti ve hemen d vitaminini kesti..erken kapanması çok tehlikeliymis..beyin gelişip buyuyemezmiş kafatasi kapanirsa..bir kac ay sonra ki kontrolde her şeyin normale döndüğünü ve başlayabileceğimi soylediler de öyle verdim..

Hepinize güzel günler olsun canlar

Bana gün bitmiyor..bu sabah 6'dan beri ayaktayim..3 gündür hava serin ohh miss ama vücut yine dengesini şaşırdı.. birazda kolumun üzerine yattıkça agridan uyandim..dondukce iyice deli oldum.kalktim baya ütüm vardi onu yaptim..sonra kkk hazırladım. Büyük pasayla doyurduk karnimizi.sonra oglumun testlerini kont. et..küçüğü doyur.bulasik yika yemek yap.kucugu yine doyur ve uyut derken nasıl yorulmusum..kendimi gül abla gibi hissettim valla..eski tempom böyleydi ama şimdi zor geliyor artik..

Sizler iyisinizdir umarım..ben uyumaya giderrr hoscakalin çıtırlar

Ogleden sonra pc yi acamadim onarim istiyor yaptim olmadi bilgi islemi aradim biri izinliymis digerini 1 sâat te zor buldum..pc cokmus..insallah icindekilere bisey olmamistir ...soktum tamire gondeŕecegim ....kurtarabilirse kurtaracak yoksa format atacak hersey gidecek...

ay inşallah bozulmaz, şişeyi de kapakları da kaynattım öyle kapattım..
buradakiler konserve yapmaz ki şişeye ihtiyaçları olsun

sana sende benim gibi is yapmadan duramiyorsun koca karninla herseyi yapmaya kalkiyorsun...kolay gelsin canim...allah afiyetle yemeyi nasip etsin....ben onlara baslamadim daha domates 3 tl ye yakin cok pahali daha ...sen kaca aluyorsun....tarlalar bozulmadi daha dedigi icib seraym ben haftaya birakiyorum

Ayni seyi dusunup yazmisiz bende seni kendime benzetiyorum hep.....allahim nazarlardan korusun seni canim massallahin var

Selam arkadaşlar cepten yazıyorum daha geçmişi okuyamadım, eve yeni girdim yoğun bir gündü en az 1,5 saat yürüdüm☺ kendime düz parmak arası güzel bir ayakkabı aldım ama eve gelince denedim parmak arası yürüyünce acitiyor degistirsem mi bilmiyorum modelini sevdim ama kararsızım herkesin aciyor mu acaba benim parmak arası terligim hiç acitmiyordu

neden sıkıntı olsun ki canım..bıngıldağı nasıl kapanıcak o zaman..18.ayına kadar kapanması gerekiyor..d vitaminini bırakmaman lazım..biz ek olarak multitap bile kullanıyoruz...başka bir dr.sor derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…